Zonnepanelen Rijsbergen

Zoek jij een professional voor jouw solar installatie in Rijsbergen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Rijsbergen verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Rijsbergen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Rijsbergen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Rijsbergen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Rijsbergen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Rijsbergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Castelre, Wernhout en Etten Leur bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Rijsbergen

Er zijn meerdere redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Rijsbergen. We zetten ze even voor je op een rij.

 • je wilt geld besparen
 • het is schone stroom
 • een lage Co2 uitstoot
 • het effect van panelen is aanzienlijker dan ooit
 • een pand met solar wordt automatisch meer waard
 • je hebt misschien recht op subsidie
 • potentie tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Kortom; het tijdstip om je te verdiepen in duurzame stroom. We begeleiden je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Rijsbergen. Je staat immers aan de rand van een ecologische en duurzame investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een lange termijn investering blijft, is het verstandig om nu alle ins en outs van zonne energie alvast te leren.

Er zijn talloze soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over aparte soorten solar in Rijsbergen en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Uiteraard krijg je daarnaast de mogelijkheid om vrijblijvend onmiddellijk een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg uitgebreider besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Rijsbergen

Je hebt besloten dat je wilt overgaan tot zonnepanelen aankopen in Rijsbergen. Je moet aan een hoop zaken denken indien je zonnepanelen gaat kopen. Laten we met name zorgen dat je de correcte voorlichting hebt om te besluiten wat het beste bij jou en je omstandigheden past. En niet volkomen onbelangrijk; de prijs voor ook de panelen, als de benodigdheden voor de plaatsing en natuurlijk de installatie zelf. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). En hiervoor is een vergelijking zeer beslissend. Want ondanks dat het rendement hedendaags hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het natuurlijk een belegging die je gaat doen. Door het goed vergelijken kun je zowel geld bezuinigen op zonnepanelen kopen in Rijsbergen als wel op de plaatsing kosten als je ze laat plaatsen door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel oprecht: Laat je niet alleen leiden door de prijs in aankoop en installatie. Goed letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn tenminste zo beslissend. Dit gaat je immers op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantie indien je besluit om zonnepanelen te kopen in Rijsbergen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Rijsbergen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Rijsbergen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Rijsbergen

Diverse steden en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Hiermee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame manier van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om het milieu zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten installeren. Hierdoor heb je ook een omvangrijke kans dat er denkbaar een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van zonnepanelen.

Indien je diverse panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al snel op. Het kan tevens zeker aantrekkelijk zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw regio. Op de site van de gemeente Rijsbergen kun je meer informatie terugvinden met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Er zijn namelijk eventueel voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Rijsbergen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Rijsbergen

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten aanbrengen van solar panelen ten opzichte van het zelf plaatsen. Wij raden het af om eigenhandig aan de slag te gaan, tenzij je heel erg veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Er komt immers een hoop kijken bij de aanleg van de panelen voor bij jou op het huis. Maar waarom wil je nou exact die expert aan het werk zetten? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Kies je ervoor om zelfstandig het dak op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk extra risico’s.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de mogelijkheid is om de zonnepanelen op de goede manier te monteren. Hier wordt onder meerdere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Wegens een optimale installatie zul je profiteren van een zo hoog mogelijk rendement. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. De betrekkelijk lage kosten voor de installatie maken dat dé keuze om te maken als je solar panelen wilt laten plaatsen bij jou op het huis. Voor je het weet heb je jouw woning ook uitgerust met de beste zonnepanelen van dit moment. Maak daarom de keuze voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Rijsbergen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Rijsbergen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Rijsbergen zonnepanelen laten installeren

Als je van tevoren een aantal zaken duidelijk hebt, scheelt dat al flink in het voorkomen van onrust. Wanneer je beschikt over een budget, een helder concept van wat je wilt laten aanbrengen en hoe het project ongeveer vormgegeven moet worden, dan kom je al een heel eind. Laat je in ieder geval vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig project hebben laten uitvoeren. Zoals iemand in de nabijheid of een van je familieleden. Zo niet, kun je altijd nog via internet de benodigde kennis en inspiratie opdoen. Voornamelijk omdat panelen een almaar bekender concept zijn geworden in de maatschappij, zijn er steeds meer projecten uitgevoerd in de afgelopen jaren. En het voornaamste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Wil je raad van iemand die weet hoe je in Rijsbergen zonnepanelen moet installeren? Dat kan immers behoorlijk helpen als je wat geringer technisch begaafd bent. Het helpt dan om advies van professionals te krijgen. Dit doe je door eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend een offerte aan te vragen, je krijgt dan acuut een aantal verschillende partijen die je van raad zullen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij tevens even naar belastingvoordeel en mogelijke subsidies! Dan weet je zeker dat je uiterst voorbereid aan je karwei kunt beginnen!

Ben je er al klaar voor? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Rijsbergen.

Nu 3 offertes uit Rijsbergen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Rijsbergen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Rijsbergen

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Rijsbergen hangt van een een bepaald zaken af. Die zetten wij moeiteloos voor jou onder elkaar.

 • Het terrein (geografisch bekeken) waar je de panelen wil aanleggen
 • De manier waarop de wind onder je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De kosten van de gewenste zonnepanelen zijn uiteraard afhankelijk van je budget, merk en type zonnepanelen. Wil je meer concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Rijsbergen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Rijsbergen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Rijsbergen – de juiste investering

Zonnepanelen in Rijsbergen is de hoogst duurzame investering die je kunt bewerkstelligen. Je ziet het hedendaags voortdurend meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type trajecten. Gelukkig bestaan er ook in Rijsbergen zat professionele partijen die de expertise bezitten in het plaatsen van zonnepanelen. Het is zinnig om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Rijsbergen echt de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Rijsbergen – klimaatvoordelen

Hoe werkt een zonnepaneel werkelijk? Zonne-energie begint uiteraard met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in elektriciteit. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed prijs! Via de gemeente kun je informeren of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de deskundige op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Rijsbergen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Rijsbergen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Rijsbergen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Rijsbergen

Vergelijken is echt raadzaam!

25 juli 2024

We hebben uiteindelijk rap contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Daarmee was de investering nog interessanter. Het kan dus echt uit om te vergelijken.

- Ronald Bakker

Vergelijken is eigenlijk een aanrader.

16 juli 2024

Ik had voorafgaand bij andere specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Vergelijken kan dus echt uit. Daarna was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels krijgen we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De gekoppelde app laat mooi zien wat ze opwekken.

- Steven Boer

Bijna 25% besparing op energie

12 juli 2024

Ik had het niet bedacht maar de berekening die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Heel tevreden dus.

- Klaas Molenaar

Begeleiding en toelichting is geweldig

5 juli 2024

Ik snapte eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat alles werkte. Eerst Vergelijksolar helemaal doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. Bij de plaatsing waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Een pluim voor hun.

- Arjan Jansen

De kosten laag, ervaring hoog!

25 juni 2024

Oprecht gezegd was ik wat sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben werkelijk goed geïnformeerd eerst door de site en aanvullend door de
specialisten. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Wilhelmus Driessen

Prachtige zonnepanelen, woonhuis meer waarde

21 juni 2024

Door de prachtige en ecologische zonnepanelen gaf de makelaar aan dat mijn huis nu gestegen is in waarde. Schitterend!

- Nienke de Bruin

Het oog wil ook wat

10 juni 2024

Ik dacht dat zonnepanelen op mijn huis niet erg fraai zou staan maar valt me alles mee.

- Bastiaan van de Brink

Het hele proces is begeleid

5 juni 2024

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten immers dat het een langdurig en ingewikkeld iets zou zijn. De prijs was zo overeenkomen en was netjes. Ook kregen we nog advies om de belasting terug te krijgen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg informatief en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Mirjam de Boer

Het installatie is niveau hoog

28 mei 2024

Van de eerste aanbod tot het daadwerkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Erg tevreden met het traject zo.

- Anne Evers

Uitgelichte installateurs uit Rijsbergen

Installatiebedrijf van den Berg

Meerseweg 183
2322 Minderhout
België

+32 3 315 75 31
http://www.vdberg.be/

Installatiebedrijf Rijsbergen B.V.

Sint Bavostraat 88
4891 CA Rijsbergen
Nederland

076 596 1615
http://www.rijsbergenbv.nl/

JEZ de Jong Electro Zundert V.O.F.

Wernhoutseweg 54
4884 AW Wernhout
Nederland

076 597 5861
http://www.jez-electro.nl/