Zonnepanelen Zundert

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Zundert?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Zundert verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Zundert – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Zundert gezocht?

Een installateur uit Zundert vinden

Zonnepanelen Zundert
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Zundert gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zundert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Rijsbergen, Wernhout en Achtmaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Zundert

Er zijn talloze redenen waarom het een handig idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Op de allereerste plaats zullen de zonnepanelen aanzienlijk wat geld opleveren. Door het opwekken van de stroom zal je jouw energierekening op een relatief eenvoudige manier naar beneden kunnen halen. Zo’n besparing kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat solar panelen waardevermeerderend zijn voor een woonhuis of bedrijfspand. Iedere duurzame investering in een huis zorgt namelijk ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om binnen 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker van pas komen.

Naast de vele financiële voordelen is duurzaamheid nog een drijfveer dat meer mensen zouden moeten kiezen voor solar panelen. Door zelfvoorzienend te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk minder energie te worden opgewekt via de traditionele opwekmethodes. Door te kiezen voor panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een schoner milieu in ons land. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het tevens een goede investering. Straks laten we je meer zien over de prijzen die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de zonnepanelen.

Zonnepanelen kopen Zundert

Twijfel je nog over het voordeel van het aankopen van zonnepanelen in Zundert? Er is wel veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met vaak te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Zundert 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Het zonlicht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de grootste winst. Bedenk ook dat er meer dingen zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer dingen dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Zundert

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Zundert die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Zundert

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves ingeval je besloten hebt om eigenhandig je energie op te wekken in Zundert. Het is fijn als je hierdoor van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je volledig zelf gaat hebben voor het neerleggen van je zonnepanelen in Zundert.

Ook is het slim om al een schatting te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te installeren zonnepanelen. Dit kan uiteraard je volledige energieverbruik op jaarbasis zijn, maar je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Feit blijft toch dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen installeren, al betaal je dan wel weer plaatsing kosten natuurlijk. Ook is het dan slim om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt toch dat je in de toekomst nog meer kosten gaat maken.

Ook niet heel onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk overdekking is even gepast voor het neerleggen van panelen, maar gelukkig zijn er ook vele andere mogelijkheden om zonne energie in Zundert op te wekken. Verder is het uiteraard bepalend dat je met een organisatie in zee gaat die begrijpt wat je wilt bewerkstelligen en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Zundert

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Zundert

Je wilt je solar panelen logischerwijs niet zelf op je huis prutsen. Aangezien panelen voor 25 jaar op je dak liggen, wil je dat uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Zundert. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

Een geschikte zonnepanelen installateur in Zundert lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een grote taak worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Zundert op de volgende gebieden:

 • Prijzen van de solar panelen
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt ingezet
 • De duur van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan ook altijd handig om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen solar panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in ieder geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een fijn tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Zundert

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Zundert en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Zundert zonnepanelen laten installeren

Indien je vooraf een aantal dingen helder hebt, scheelt dat al aanzienlijk in het voorkomen van onrust. Indien je beschikt over een begroting, een duidelijk idee van wat je wilt laten neerleggen en hoe het project min of meer vormgegeven moet worden, dan kom je al een heel eind. Laat je in ieder geval vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig karwei hebben laten uitvoeren. Mogelijk wel je buurman of een familielid. En als alternatief kun je ook via internet de nodige inspiratie op doen. Met name omdat solar panelen een steeds bekender begrip zijn geworden in de maatschappij, zijn er steeds vaker klussen uitgevoerd in de afgelopen jaren. En het voornaamste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Ben je niet zo technisch onderlegd of wil je liever allereerst eens met een persoon die inzicht heeft van het in Zundert zonnepanelen te laten aanleggen? Vervolgens is het verstandig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die hierin gespecialiseerd zijn. Dat doe je door eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen, je krijgt dan direct een aantal diverse partijen die je van raad zullen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij ook even naar belastingvoordeel en eventuele subsidies! Zo ga je zo betaalbaar en geïnformeerd mogelijk aan de slag!

Klaar voor zonne energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Zundert.

Nu 3 offertes uit Zundert vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Zundert vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Zundert

Voor welke prijzen en de opbrengsten je komt te staan betreffende zonnepanelen in Zundert hangt van een een bepaald zaken af. Die zetten we daarom voor je onder elkaar.

 • Het terrein (geografisch bekeken) waar je deze panelen wil installeren
 • De manier hoe de wind onder je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De tarieven van zonnepanelen zijn grotendeels afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het model panelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten die je zelf zou kunnen genereren met zonnepanelen? Check dan snel nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Zundert?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Zundert, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Zundert – de beste investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft voorlichting over zonnepanelen in Zundert. Je kunt gebruiken maken van het aanvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] experts vlug contact met je op. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een prognose van de tarieven krijgen na contact met een vakkundige. De experts waar we mee samenwerken zorgen voor scherpe tarieven! Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Zundert – de voordelen

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Er zijn veel leveranciers en organisaties die de zonnepanelen mogen installeren. Doordat er vele aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen eerlijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg lonend tegenwoordig. Dat is niet verschillend als wanneer je zonnepanelen in Zundert wilt leggen. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Goed voor het milieu en de portemonnaie! De info die je kunt vinden over zonnepanelen assisteren je bij het uitzoeken welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Vele dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Zundert.

Vergeet tevens niet om te bekijken of er een mogelijke subsidie regeling is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten neerleggen. Of kun je wellicht belasting terug vragen over de aankoop van zonnepanelen in Zundert? Alweer zal het klimaat en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Zundert

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Zundert. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Zundert die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Zundert

Blij met de investering incluis korting

21 juli 2024

De communicatie ging soepel na het aanvragen van de offertes hadden we snel contact.
Snelle communicatie en datum!

- Guido Blom

Snelle levering, goede prijs

20 juli 2024

Na het opvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten brengen en installeren. Gezien de snelheid en kosten komen we beslist terug als we een nieuwe duurzame investering zouden gaan doen.

- Hanneke van Veen

Getwijfeld maar zeer tevreden met resultaat solar panelen

7 juli 2024

Ik twijfelde of ik de belegging meteen of later wilde maken.
Desondanks offertes aangevraagd en na een aanbeveling door de deskundige evengoed besloten om solar panelen te laten plaatsen. Nu zeer opgelucht dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de panelen.

- Karin van Dam

Professional met verstand van zaken!

5 juli 2024

Na de aanvragen was ik direct in contact met Peter en konden we meteen in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een prijsverlaging daarvoor.
Ik had zelf wat research gedaan maar ik ontving een aangepast advies. Dat was top want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf gedacht.
Zeer tevreden dus.

- Willem van de Berg

Getwijfeld maar erg blij met resultaat zonnepanelen

28 juni 2024

Dankzij de toename aan informatie over panelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering direct wilde maken.
Evengoed maar offertes opgevraagd en na contact met een expert besloten ervoor te gaan. Nu behoorlijk blij dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de zonnepanelen.

- Anita Hendriks

Man met kennis van zaken!

18 juni 2024

Na de aanvragen was ik vlug in contact met Pieter en konden we meteen in gesprek over al mijn panden, ik kreeg ook een prijsvermindering daarvoor.
Ongeacht mijn eigen research kreeg ik bijkomend advies. Dat was prima want de besparing die we konden maken bleek nog omvangrijker dan zelf gedacht.
Oprecht goed.

- Sabrina van der Laan

De energie besparing klopt

13 juni 2024

Het traject liep prettig (van aanbod tot installatie). Het opwekken van solar energie gaat uitstekend.

- Bastiaan van Wijk

In weinig tijd na de aanvraag had ik solar panelen

5 juni 2024

Onwijs geholpen. Flexibel en met onmiskenbaar veel deskundigheid is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen afzienbare tijd was er al een installatie afspraak.

- Jacob de Graaf

Persoonlijk energieleverancier spelen

1 juni 2024

Een langverwachte droom is waarheid, ik ben niet langer afhankelijk van mijn energie leverancier dankzij duurzame energie! Vergelijksolar heeft hiermee geholpen! Oh en het advies van subsidie vragen was geweldig bruikbaar. Fantastisch.

- Michael van de Pol

Uitgelichte installateurs uit Zundert

Installatiebedrijf Rijsbergen B.V.

Sint Bavostraat 88
4891 CA Rijsbergen
Nederland

076 596 1615
http://www.rijsbergenbv.nl/

JEZ de Jong Electro Zundert V.O.F.

Wernhoutseweg 54
4884 AW Wernhout
Nederland

076 597 5861
http://www.jez-electro.nl/

Delcroix Elektro Groep BV

Beekzicht 1
4884 AE Wernhout
Nederland

076 597 7747
http://www.delcroixgroep.nl/