Zonnepanelen Den Haag

Ben jij opzoek naar een professionele installateur voor zonnepanelen uit Den Haag?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Den Haag verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Den Haag – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Solar Den Haag gezocht?

Een installateur uit Den Haag vinden

Zonnepanelen Den Haag
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Den Haag gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Den Haag, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Poeldijk, De Lier en Honselersdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom zonnepanelen in Den Haag?

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in zonnepanelen in Den Haag; oftewel solar. We zetten ze voor je op een rij:

 • je wilt geld besparen
 • vanwege het ecologische karakter
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • zonnepanelen renderen tegenwoordig aanzienlijker dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het pand waar de zonnepanelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Dit is dus het allerbeste moment om wat informatie over zonnepanelen in Den Haag te zoeken. Laat ons je helpen met raadgeving en uitleg over al wat er komt kijken bij de aanschaf van zonnepanelen in Den Haag. Je staat namelijk op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en ecologische investering. Aangezien deze belegging voor langere termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Er zijn allerlei soorten panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie op zonnepanelen in Den Haag. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Den Haag en de kosten hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Natuurlijk krijg je tevens de mogelijkheid om vrijblijvend snel enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze manier krijg je de aantrekkelijkste prijs om zo nog flinker te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Den Haag

Je hebt besloten dat je wilt overgaan tot zonnepanelen kopen in Den Haag. Er komt nogal wat kijken bij het kopen van zonnepanelen. Daarom helpen wij je met je voorzien van volledige inlichting zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. Tevens wil je uiteraard de beste prijs voor je zonnepanelen in de gemeente Den Haag en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Nu is het relevant om het hele proces door te gaan lopen van offerte tot plaatsing! Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opbrengen. Want ongeacht dat het rendement momenteel hoog is en de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog is,  blijft het natuurlijk een investering die je gaat maken. Door het juist vergelijken kun je zowel kosten bezuinigen op zonnepanelen kopen in Den Haag als wel op de installatie kosten als je ze laat leveren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel oprecht: Laat je niet enkel leiden door de kosten in aanschaf en plaatsing. Goed letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de opbrengst van de panelen zijn tenminste zo doorslaggevend. Op lange termijn gaat dat je dat namelijk meer opbrengen. Vergeet ook niet de garantievoorwaarden te bekijken indien je tot aankoop in Den Haag van zonnepanelen over gaat.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Den Haag

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Den Haag die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Den Haag

Als je besluit om zelf je energie op te wekken middels zonne energie Den Haag, krijg je te maken met mogelijke meerdere belastingen en subsidies. Je kunt hier niet meteen een expert in worden, maar het helpt indien je weet welke heffingen je terug kunt vragen en welke onkosten je moet maken gedurende je project voor zonne energie Den Haag.

Ook is het handig om al een leidraad te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te installeren zonnepanelen in de gemeente Den Haag. Bedenk of je voor een volledige vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft toch dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel weer installatie kosten uiteraard. Ook is het vervolgens handig om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aangezien die op een zeker vermogen draait. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) zou moeten maken.

Ook niet geheel onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak in de gemeente Den Haag is geschikt om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Den Haag om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het uiteraard doorslaggevend dat je met iemand in zee gaat die begrijpt wat je wilt verwezenlijken en die met je meedenkt om je zonne energie in Den Haag zo goed mogelijk op te wekken.

Meer zonnepanelen vergelijken? Bekijk ook eens onze pagina van zonnepanelen in Arnhem, Marum of Almere!

Alle zonne energie installateurs uit Den Haag

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Den Haag

Je wilt je panelen natuurlijk niet zelf op je dak prutsen. Aangezien panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dat logischerwijs uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Den Haag. Je wilt een zonnepanelen installateur in Den Haag die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je klus.

In de praktijk is het soms ingewikkeld om een praktische zonnepanelen installateur in Den Haag te vinden. Er bestaat immers tamelijk wat verschil tussen de verscheidene panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Den Haag op de volgende aspecten:

 • Hoeveel de solar panelen zelfstandig kosten
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan echt altijd goed om niet direct met de eerste de beste zonnepanelen installateur van Den Haag in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Den Haag

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Den Haag en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

In Den Haag zonnepanelen laten installeren

Een juiste voorbereiding is het halve werk om in Den Haag zonnepanelen te laten aanbrengen. Met een budget, een concept over de vormgeving van het ontwerp en wetende wat je wilt neerleggen ben je heel aardig op weg. Als inspiratie helpt het om te informeren naar overige gelijkwaardige projecten. Anderen mensen dus die ook in de gemeente Den Haag zonnepanelen hebben laten installeren. Mogelijkerwijs wel je overburen of een oom of tante. En anders kun je zeker via internet de nodige inspiratie op doen. Met name omdat in Den Haag zonnepanelen een steeds bekender begrip zijn geworden zijn er steeds meer klussen worden verricht hieromtrent in de afgelopen tijd. En het belangrijkste is dat je het niet eigenhandig hoeft op te lossen!

Wil je begeleiding van iemand die weet hoe je in Den Haag zonnepanelen moet installeren? Dat kan wel behoorlijk helpen als je wat geringer technisch begaafd bent. Het helpt dan om raad van professionals te krijgen. Dat doe je door eenvoudig, gratis en vrijblijvend een prijsopgave op te vragen bij een zonnepanelen installateurs in Den Haag. Je krijgt dan rechtstreeks een aantal diverse partijen die je van advies kunnen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij bovendien voornamelijk niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Dan weet je zeker dat je uiterst voorbereid aan je klus kunt beginnen!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Den Haag.

Nu 3 offertes uit Den Haag vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Den Haag vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Den Haag

Het is moeilijk om een richtlijn te geven voor de prijs van zonnepanelen in Den Haag, dit geldt tevens voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. Eén van deze grootste factoren is het type paneel wat je kiest. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, maar daar zit dan wel regelmatig een hoger rendement aan vast. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, dan betaal je iets minder, maar kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen iets lager uitvalt.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen in de gemeente Den Haag 8 tot 10 jaar. Na deze duur ga je winst behalen. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld opleveren. Dit maakt het een prachtige investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kopen in Den Haag kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Den Haag?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Den Haag, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen kopen in Den Haag – de beste investering

Via deze site kun je alles vinden wat je wilt weten over het laten installeren van zonnepanelen. Maar ook over zonnepanelen kopen in Den Haag. Wij raden je absoluut aan om gebruik te maken van de offerte gelegenheid. Door offertes aan te vragen kun je in één oog opslag een beoordeling van de tarieven krijgen na contact met een specialist. De schappelijke kosten maken het ook voor jou mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Den Haag – een groener Nederland

Veel mensen begrijpen wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel echt werkt. Zonne energie in Den Haag begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die warmte absorberen en daardoor worden de elektra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in elektriciteit. Dit kan vervolgens worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Je kunt verscheidene soorten zonnepanelen kopen in Den Haag die je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed prijs! Denk tevens eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er helemaal klaar voor om jouw zonnepanelen in Den Haag te laten neerleggen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Den Haag

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Den Haag. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Den Haag die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Den Haag

Begeleiding van het hele project

1 juni 2024

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn tevens nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en netjes. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Samengevat tevreden!

- Sabrina Schouten

Tevreden over de plaatsing

25 mei 2024

We waren nieuwsgierig of de berekening van de opwek die we zouden kunnen verwezelijken overeen zou komen maar dit blijkt klasse ingeschat.

- Bram van der Meulen

Snelle levering, goede prijs

13 mei 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn tevreden over de snelheid en prijs. Zullen zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Karin van de Pol

In korte tijd na de aanvraag had ik zonnepanelen

8 mei 2024

Super geholpen. Soepel en met duidelijk veel deskundigheid is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen korte tijd was er al een installatie afspraak.

- Jolanda Driessen

Vergelijken is weten!

2 mei 2024

We hebben uiteindelijk rap contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. We kregen zelfs advies over de subsidies wat heel welkom was.
Na dat gereed te hebben was onze investering totaal afgerond, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten installeren. Vergelijken is dus weten!

- Antonius van de Veen

De kosten gering, ervaring hoog!

22 april 2024

In de eerste instantie was ik wat terughoudend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de mensen van de offertes. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb laten leiden door alleen de kosten heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Leonie Scholten

Geplaatst in alle goedkeuring

14 april 2024

De installatie ging vlot en soepel en de berekening van opwek vooraf klopt best aardig dus tevreden.

- Tim van Dijk

Geplaatst in volledige goedkeuring

12 april 2024

We waren benieuwd of de schatting van de opwek die we zouden kunnen verwezelijken overeen zou komen maar dit blijkt klasse ingeschat.

- Jacoba van den Heuvel

Een mooie prijs en snel geplaatst

28 maart 2024

Na het aanvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten leveren en installeren. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Richard Peeters

Uitgelichte installateurs uit Den Haag

CV Solar Green Point DH eo UA

Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag
Nederland

088 050 5700
https://www.solargreenpoint.nl/contact

Solar Engineers

Lulofsstraat 55
Unit 36
2521 AL Den Haag

070 870 0200
https://www.solarengineers.nl/

Luwaco

Maarseveensestraat 2
2574 RW Den Haag
Nederland

06 26710606
http://www.luwaco.nl/