Zonnepanelen Poeldijk

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw solar installatie in Poeldijk?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Poeldijk verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Poeldijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Poeldijk gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Poeldijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Poeldijk gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Poeldijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit De Lier, Monster en Honselersdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Poeldijk

Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Poeldijk. We plaatsen ze voor je op een rij:

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • het rendement van een zonnepaneel is hoger dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt wellicht btw belasting terugvragen op de aankoop- en installatiekosten

Samengevat; het moment om je te verdiepen in zonne stroom. We ondersteunen je graag door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Poeldijk. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en duurzame belegging; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat deze belegging voor toekomstige termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu daadwerkelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over diverse soorten solar in Poeldijk en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Natuurlijk krijg je daarnaast de mogelijkheid om vrijblijvend direct enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze manier krijg je de voornaamste prijs om zo nog meer te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Poeldijk

Twijfel je nog over het nut van het aankopen van zonnepanelen in Poeldijk? Het regent namelijk erg regelmatig bij ons Poeldijk? Niets is minder waar! Met name omdat we te maken hebben met de wisseling in het klimaat zijn we als land bijzonder juist voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Poeldijk. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Zonnepanelen werken ook tijdens bewolkt weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het zonlicht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Bedenk ook dat er meer dingen zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer dingen dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Poeldijk

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Poeldijk die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Poeldijk

Diverse steden en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute wijze voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om het milieu zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten installeren. Dit is dan ook de oorzaak dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van compensatie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Indien je vele panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al snel op. Nu het ook mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Op de webpagina van de gemeente Poeldijk kun je meer info achterhalen met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Er zijn namelijk misschien voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Poeldijk

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Poeldijk

Je wilt je panelen uiteraard niet zelfstandig op je huis prutsen. Dat is een taak die je aan een professional wilt over laten, ze liggen er immers voor de komende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Poeldijk. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

In de praktijk is het zo nu en dan moeilijk om een handige zonnepanelen installateur in Poeldijk te vinden. Er bestaat wel tamelijk wat onderscheid tussen de verscheidene panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Poeldijk op de volgende componenten:

 • Hoeveel de solar panelen zelf kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan ook altijd goed om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Poeldijk

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Poeldijk en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Poeldijk zonnepanelen laten installeren

Wanneer je vooraf een paar dingen inzichtelijk hebt, scheelt dat reeds aanzienlijk in het voorkomen van onrust. Met een budget, een idee over de vormgeving van het ontwerp en wetende wat je wilt neerleggen ben je heel aardig op weg. Laat je in ieder geval vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig karwei hebben laten uitvoeren. Misschien wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je altijd nog via internet de nodige informatie en inspiratie opdoen. Juist omdat panelen veel vaker geïnstalleerd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er toereikend voorbeeldmateriaal beschikbaar. En onthou goed: er is steevast hulp indien dat noodzakelijk is!

Ben je minder technisch onderlegd of wil je het liefste vantevoren eens met een persoon die inzicht heeft van het in Poeldijk zonnepanelen te laten aanleggen? Vervolgens is het verstandig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die erin gespecialiseerd zijn. Indien je gratis en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen contact met meerdere partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij echt even naar belastingvoordeel en plaatselijke subsidies! Zo ga je zo goedkoop en geïnformeerd mogelijk aan de slag!

Klaar voor zonne energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Poeldijk.

Nu 3 offertes uit Poeldijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Poeldijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Poeldijk

Het is ingewikkeld om een indicatie te geven voor de kosten van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. De belangrijkste factor is het type zonnepaneel wat je kiest. Kies je voor de monokristallen panelen dan zal je wat meer moeten betalen, en staat daar tegenover dat je een beter rendement moet behalen. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen iets lager uitvalt.

Wel is het zo dat we als gemiddelde mee geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze tijdsduur heb je alle onkosten er uit mogen halen en ga je pure netto winst vastleggen. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld opleveren. Wacht daarom niet langer en bekijk hoeveel aan rendement jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Poeldijk?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Poeldijk, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Poeldijk – de beste investering

Zonnepanelen in Poeldijk is de uiterst duurzame investering welke je kunt doen. Je ziet het vermoedelijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het zeker de moeite waard om trendsetter te zijn. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de juiste expertise voor het aanschaffen en leveren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je rendement. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Poeldijk met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Poeldijk – we verduurzamen samen

Duurzame en lagere kosten voor je energie, uiteraard wil je dat! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt aanschaffen. Omdat er meerdere aanbieders zijn zijn de kosten over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg voordelig tegenwoordig. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Poeldijk is dat zo. Het moment om te kunnen investeren in zonnepanelen is nu!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! De voorlichting die je kunt vinden over zonnepanelen assisteren je bij het uitzoeken welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn meerdere dingen om rekening mee te houden wanneer je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Poeldijk.

Vergeet tevens niet om te onderzoeken of er een mogelijke subsidie afspraak is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Of kun je mogelijk belasting terug vragen over de afname van zonnepanelen in Poeldijk? Alweer zal het milieu en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Poeldijk

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Poeldijk. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Poeldijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Poeldijk

Zeker aan te raden om te vergelijken

21 april 2024

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele bedrijven kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Vergelijken kan dus echt uit. Vlot was de datum van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De app werkt ook prima.

- Mirjam Mulder

Grote investering degelijk geregeld

17 april 2024

Daar we een hoeveelheid grote panden wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte expertise.
En niet geheel onbeduidend, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlot de offertes in huis.
Een deskundige gesproken die ervaring had in onze bedrijfstak en met omvangrijke aantallen zonnepanelen. Verheugd met de gang van zaken.

- Mirjam Mol

Gevonden wat we wilden!

8 april 2024

Direct het bedrijf gevonden waar we mee wilden verder gaan! Juiste aanbieding en een specialist! Top!

- Joost Vos

Getwijfeld maar zeer blij met resultaat zonnepanelen

30 maart 2024

Door de groei aan info over panelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering meteen wilde maken.
Evengoed prijsopgaves aangevraagd en na een aanbeveling door de deskundige toch besloten om solar panelen te laten plaatsen. Achteraf opgelucht dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en daarom wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Bianca de Groot

Dankzij de solar panelen is mijn huis gestegen in waarde

19 maart 2024

Door de mooie en duurzame solar panelen gaf de makelaar aan dat mijn woning nu gestegen is in waarde. Schitterend!

- Koen Mol

Ziet er best fraai uit

13 maart 2024

Eigenlijk was ik beducht dat het lelijk zou zijn, duurzame panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat behoorlijk sjiek.

- Raymond van de Pol

Het oog wil ook wat

3 maart 2024

Ergens was ik beducht dat het afschuwelijk zou zijn, solar panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat behoorlijk chic.

- Nicole Veenstra

In weinig tijd na de offerteaanvraag had ik solar panelen

26 februari 2024

Onwijs geholpen. Flexibel en met onmiskenbaar veel expertise is het traject van offerte tot installatie gedaan. Binnen een maand had ik al zonne energie.

- Elisabeth van Leeuwen

Zeer vakkundig

24 februari 2024

Van de eerste aanbieding tot het echt zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Sjoerd Smits

Uitgelichte installateurs uit Poeldijk

Van Dijk & Korteland Klimaatinstallaties

Kijckerweg 127
2678 AC De Lier
Nederland

0174 528 854
http://vdenk.nl/

J.p.m. Vis Holding B.V.

Lierweg 65
2678 CT De Lier
Nederland

0174 518 070
http://www.vis-bv.nl/

B.G. Installatie B.V.

Franklinstraat 2-A
2691 HB 's-Gravenzande
Nederland

0174 415 081
https://www.bginstallatie.nl/