Zonnepanelen Marum

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw solar installatie in Marum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Marum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Marum zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Solar Marum gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Marum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Marum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Marum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Kornhorn, Lucaswolde en Noordwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur in Marum.

Spring direct naar:

Waarom solar Marum

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je wilt investeren in zonnepanelen in Marum; We plaatsen ze even voor je onder elkaar.

 • je eigen portemonnee
 • het is schone stroom
 • een lage Co2 uitstoot
 • panelen renderen tegenwoordig hoger dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het huis waar de solar panelen op liggen
 • kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Samengevat; het tijdstip om je te verdiepen in zonnepanelen in Marum is nu. Laat ons je assisteren met advies en uitleg over alles wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Marum. Je staat immers aan de rand van een ecologische en duurzame investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Aangezien deze investering voor toekomstige termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in zonnepanelen in Marum en wat er nu effectief bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie voor zonnepanelen in Marum zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over diverse soorten zonnepanelen in Marum en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Logischerwijs krijg je daarnaast de optie om vrijblijvend snel meerdere offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze handelwijze krijg je de aantrekkelijkste prijs om zo nog meer te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Marum

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Marum aankopen! Je moet aan een boel zaken denken wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Daarom helpen wij je met je voorzien van volledige informatie zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. En niet volkomen onbelangrijk; de prijs voor zowel de panelen, als de materialen voor de plaatsing en natuurlijk de plaatsing zelf. Nu is het relevant om het hele proces door te gaan lopen van offerte tot installatie. Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan mooie voordelen opleveren. Want ongeacht dat het rendement momenteel hoog is, is de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog en blijft het natuurlijk een investering die je gaat maken wanneer je kiest voor zonnepanelen in Marum. Wanneer je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien mooi kosten besparen op zowel de plaatsing als de panelen zelf van de zonnepanelen in Marum

Een belangrijke tip bij het plaatsen van zonnepanelen in Marum: Het is handig om te weten dat jij je niet alleen moet laden leiden door het geld dat je kwijt bent bij de aankoop en plaatsing. Het is belangrijk om goed op te letten op de kwaliteit van de zonnepanelen. Daarbij is de opbrengst van de zonnepalen in Marum minstens zo belangrijk. Je zal dit op lange termijn namelijk aan je portemonnee gaan merken, je bespaart namelijk kosten. Daarbij is het ook handig om de garantievoorwaarden te bekijken, indien je besluit om zonnepanelen te komen in Marum. 

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot kopen van zonnepanelen in Marum. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Marum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Marum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Marum

Diverse plaatsen en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie op te wekken. Een van de zuiverste methoden is via zonne-energie en dus zonnepanelen. Om het milieu zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten plaatsen in Marum. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van toelage als je ervoor kiest om de zonnepanelen te installeren in Marum.

Deze subsidiebedragen kunnen flink stijgen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het eveneens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting te kunnen declareren. Wordt het effect gecreëerd dat het voor veel meer mensen toegankelijker wordt. Op de site van de gemeente Marum kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie kansen, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Marum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Marum

Je wilt zonnepanelen niet zonder enkele ervaring zelf plaatsen. Dit is een taak die je aan een professional wilt en eigenlijk ook moet uitbesteden, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte solar panelen installateur in Marum. Je wilt een installateur van panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

Een verstandige zonnepanelen installateur in Marum lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een grote klus worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Marum op de volgende gebieden:

 • Prijzen van de panelen
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het kan dan ook altijd geen kwaad om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Marum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Marum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Marum zonnepanelen laten installeren

Indien je vooraf een paar zaken helder hebt, scheelt dat alvast flink in het voorkomen van onrust bij het plaatsen van zonnepanelen in Marum. Wanneer je beschikt over een budget, een tastbaar idee van wat je wilt laten neerleggen en hoe het project pakweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar karwei hebben laten uitvoeren. Bijvoorbeeld bij iemand in de buurt of een van je familieleden. En als alternatief kun je zeker via internet de nodige inspiratie op doen. Vooral omdat zonnepanelen in Marum een steeds bekender begrip zijn geworden in de maatschappij. Het voornaamste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Wil je raad van een individu die weet hoe je in Marum zonnepanelen moet installeren? Dat kan wel aardig helpen als je wat geringer technisch begaafd bent. Vervolgens is het verstandig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die erin gespecialiseerd zijn. Dat doe je door eenvoudig, gratis en vrijblijvend een prijsopgave op te vragen, je krijgt dan onmiddellijk een aantal verschillende partijen die je van advies kunnen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij in ieder geval even naar belastingvoordeel en plaatselijke subsidies. Dan weet je zeker dat je uiterst voorbereid aan je klus kunt beginnen!

Klaar voor zonne-energie in Marum? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Marum.

Nu 3 offertes uit Marum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Marum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Marum

Omdat zonnepanelen van meerdere zaken afhankelijk zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel verschillende tarieven zijn. 1 van de grootste factoren is het soort paneel wat je kiest. Kies je voor de monokristallen panelen dan zal je wat meer moeten betalen, en staat daar tegenover dat je een hoger rendement moet verkrijgen. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder, echter kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen wat lager uitvalt.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijd ga je winst behalen. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur hebben van minimaal 25 jaar kun je gauw uitrekenen hoeveel opbrengst je kunt boeken. Dit maakt het aanschaffen van zonnepanelen in Marum een prima investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Marum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Marum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Marum – de juiste investering

Via deze webpagina kun je veel lezen wat je wilt weten over het laten aanleggen van zonnepanelen in Marum. Wij raden je absoluut aan om gebruik te maken van de offerte gelegenheid. Door offertes aan te vragen kun je in één oog opslag een inschatting van de tarieven krijgen na contact met een deskundige. De schappelijke tarieven maken het ook voor jou geoorloofd om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Marum – groen en duurzaam

Hoe werkt een zonnepaneel werkelijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die warmte absorberen waardoor de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd worden en geconverteerd in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit omgezet worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Wanneer je dit voltooid hebt dan kun je vervolgens ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk bovendien eens aan mogelijke zonnepanelen subsidies via de gemeente in Marum. Heb je eraan gedacht dat je misschien de belasting terug kunt krijgen? Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er volledig klaar voor om jouw zonnepanelen in Marum te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Marum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Marum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Marum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Marum

Erg content over traject

18 april 2024

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opbrengen.
Door dat we via Vergelijksolar snel aanbiedingen in huis hadden, konden we deze ook nog eens doen tegen een redelijke prijs.
We ontvingen oa. een offerte van een zonnepanelen specialist die al ervaring had met onroerendgoed organisaties en dat was
voor ons uiteraard een pro. Hoogst tevreden over het traject.

- Wilhelmina Hoekstra

Gespecialiseerd werk geleverd met een net bedrag

11 april 2024

Gister had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg tevreden met hoe de plaatsing door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Zelfs toen het ging regenen was hun stemming goed en in contrast tot mijn ervaring met andere monteurs
waren deze communicatief ook handig.

- Petrus Gerritsen

Prima geregeld

27 maart 2024

Tevreden over alles. Klasse geregeld..

- Nicolaas de Boer

Man met verstand van zaken!

17 maart 2024

Na de aanvragen was ik snel in contact met Peter en konden we direct in gesprek over al mijn panden, ik kreeg ook een prijsverlaging daarvoor.
Ondanks mijn persoonlijke onderzoek kreeg ik aanvullend advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor minder geld aan solar panelen.
Zeer content dus.

- Natascha Hoekstra

Het oog wil ook wat

12 maart 2024

Ik dacht dat solar panelen op mijn huis niet erg smaakvol zou staan maar valt me alles mee.

- Petra de Graaf

Eerlijke prijs, goede diensten

6 maart 2024

De prijs was fatsoenlijk opgesteld en overzichtelijk uiteen gezet en de adviezen waren fatsoenlijk en hartelijk.

- Klaas Peeters

Iets meer betaald, top service

26 februari 2024

Voor mijn organisatie was het vooral belangrijk dat we geen hinder van de installatie zouden hebben. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen complicatie, er werd ook met ons meegedacht. Daarom hebben we iets meer kosten gemaakt, de service en uitkomst was voor ons het belangrijkste. Zeker content.

- Guido Kuipers

Begeleiding van het hele project

18 februari 2024

We zijn verwonderd over hoe compleet we zijn geholpen. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn verder nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Daarnaast waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het effect konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Kevin Boer

Verstand van zaken plus goede prijs

14 februari 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de installatie van onze zonnepanelen. De monteurs waren op tijd en de plaatsing was vlot gereed tegen een goede prijs. Kom maar op met die gratis zonne energie!

- Johan de Graaf

Uitgelichte installateurs uit Marum

Totaalsolar Marum

De Wending 27
9363 AZ Marum
Nederland

050 206 9100
http://totaalsolar-marum.nl/

Dijkhuizen Installatiebedrijf

Transportweg 16
9363 TL Marum
Nederland

0594 549 282
http://www.dijkhuizenniebert.nl/

Installatie Expertise Nijboer

Wendtsteinweg 35
9363 AL Marum
Nederland

0594 643 000
http://www.installatie-expertisenijboer.nl/