Zonnepanelen Eindhoven

Wil jij net als zo veel andere mensen zonnepanelen in Eindhoven? En ben jij nu op zoek naar de beste installateur van zonnepanelen in Eindhoven? 

Dan zit je op onze website helemaal goed! Op deze website vind je namelijk alle aanbieders van zonnepanelen in Eindhoven bij elkaar. Makkelijk én overzichtelijk. Zo wordt voor jou de keuze een stuk eenvoudiger

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit helemaal gratis en onafhankelijk van alle installateurs uit Eindhoven – voor altijd – zodat jij het beste wordt geholpen in 2022 en verder.

Solar Eindhoven gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Eindhoven
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Via onze website kun je heel gemakkelijke de prijzen in Eindhoven van zonnepanelen vergelijken. Wanneer je besluit om contact op te nemen met een installateur van zonnepanelen in Eindhoven, dan ontvang je vaak nog dezelfde dag een reactie! Wij helpen natuurlijk niet alleen mensen die op zoek zijn naar zonnepanelen in de gemeente Eindhoven. Mensen uit heel Nederland kunnen bij ons terecht. Zo ook huiseigenaren en ondernemers uit Breugel, Son en Nuenen bijvoorbeeld die op zoek zijn naar een zonnepaneel installateur bij hun in de buurt.

Spring direct naar:

Waarom kiezen voor zonnepanelen Eindhoven?

Talloze redenen zijn er te bedenken waarom zonnepanelen in Eindhoven de moeite waard zijn. Misschien wel de belangrijkste reden: in Eindhoven kunnen zonnepanelen je veel geld opleveren. Je gaat namelijk je eigen energie opwekken en dat zul je terugzien op je energierekening. Op een relatief gemakkelijke manier kun je de kosten van je energierekening omlaag brengen. Dit kan zelfs een besparen tot wel honderden euro’s per jaar opleveren! 

In de gemeente Eindhoven zorgen zonnepanelen ervoor dat de waarde van je huis wordt vermeerderd. Iedere belegging, dus ook zonnepanelen in de gemeente Eindhoven, brengt tenslotte een waardevermeerdering met zich mee. Mocht je van plan zijn om in de aanloop naar de volgende jaren te verhuizen dan zal dit absoluut van pas komen.

Wat ook een doorslaggevende reden is voor veel mensen om te kiezen voor zonnepanelen in Eindhoven, is het ecologische karakter. Je gaat namelijk zelfstandig energie opwekken uit zonne-energie in Eindhoven. Daardoor hoeft er op landelijke niveau minder energie opgewerkt te worden, immers voorzie jij jezelf er al van. Wanneer je kiest voor zonne-energie in Eindhoven dan draag je jouw steentje bij aan een schoner milieu in ons land. Er is tevens een mogelijkheid tot subsidie voor zonnepanelen in Eindhoven. Dit maakt het een nóg aantrekkelijkere én voordeligere manier om te zorgen voor een opgeruimder Nederland. Later laten we je meer zien over de tariefstellingen die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de solar panelen.

Zonnepanelen kopen Eindhoven

Wil je zonnepanelen kopen in Eindhoven? Een heel goed idee! Maar er komt nogal wat bij kijken. Daarom assisteren wij je door je te voorzien van volledige informatie zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. Wanneer je zonnepanelen gaat kopen in Eindhoven dan wil je natuurlijk de beste prijs. En wil je weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Dan is het relevant om het volledige proces door te gaan lopen van aanbieding tot installatie van je zonnepanelen in Eindhoven! Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opleveren. Want ondanks dat het rendement tegenwoordig hoog is en ook de levensduur van zonnepanelen erg hoog is, blijft het uiteraard een flinke investering die je gaat doen. Indien je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien prima kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Eindhoven.

Heel eerlijk: Laat je niet alleen leiden door de prijs wanneer zonnepanelen gaat kopen in Eindhoven. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de opbrengst van de panelen zijn tenminste zo beslissend. Dit gaat je uiteindelijk immers meer opbrengen als je hierin nu investeert. Vergeet ook niet de garantievoorwaarden te bekijken wanneer je zonnepanelen gaat kopen in Eindhoven. 

We begrijpen heel goed dat er veel op je af komen wanneer je besluit om over te gaan tot zonnepanelen kopen in Eindhoven. Maar geen zorgen, bij Vergelijksolar ben je op het juiste adres. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt zodat je de juiste beslissing kunt nemen wanneer je zonnepanelen gaat kopen in Eindhoven.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Eindhoven

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Eindhoven die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Eindhoven

Wanneer je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door middel van zonne energie Eindhoven, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Want wist je dat het wellicht mogelijk is om subsidie voor zonnepanelen in Eindhoven aan te vragen? We begrijpen dat dit misschien lastig is om uit te zoeken en je hoeft hier echt niet direct een specialist in te worden. Maar natuurlijk helpt het wel wanneer je weet welke subsidie voor zonnepanelen in Eindhoven er is en welke belastingen je eventueel terug kunt vragen. Bekijk ook goed welke kosten je moet maken gedurende je project voor zonne energie in Eindhoven. 

Het helpt om een schatting te maken van het jaarverbruik. Hoeveel energie denk je te gaan opwekken in de gemeente Eindhoven met je zonnepanelen? Dit zou je gehele energieverbruik op jaarbasis kunnen zijn, maar je kunt er ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijk in plaats van volledige opwek. Je kunt namelijk nog altijd op een later moment meer zonnepanelen kopen in Eindhoven voor op je dak. Denk er dan wel aan dat je wederom installatie kosten moet betalen als je later besluit om voor meer zonnepanelen te gaan. Wanneer je nadenkt om zonnepanelen te kopen in Eindhoven is er nog iets dat je in je achterhoofd moet houden. Wil je nu of in de toekomst gebruik gaan maken van omvormers? Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) zou moeten maken.

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen zonne energie in Eindhoven op te wekken. Want wist je dat bijvoorbeeld niet ieder dak in Eindhoven geschikt is voor zonnepanelen? Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Eindhoven om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het natuurlijk fundamenteel dat je met een organisatie in zee gaat die snapt wat je wilt verwezenlijken en die met je meedenkt om je zonne energie in Eindhoven zo goed mogelijk op te wekken. Kies daarom altijd voor een professionele en betrouwbare installateur van zonnepanelen in Eindhoven.

Alle zonne energie installateurs uit Eindhoven

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Een goede installateur van zonnepanelen in Eindhoven vinden

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het láten installeren van zonnepanelen ten opzichte van het zélf installeren bekend. Alleen als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden kunnen wij je aanraden om je zonnepanelen in Eindhoven zelf aan te brengen. Zo niet, dan kun je er beter niet zelf aan beginnen. Het plaatsen van zonnepanelen op jouw huis is namelijk een karwei die net even wat anders is dan overige klussen. Maar waarom zou je een professionele installateur van zonnepanelen in Eindhoven inhuren als je denkt dat je de klus ook zelf wel kunt klaren? Ten eerste natuurlijk vanwege de veiligheid. Een professionele installateur van zonnepanelen in Eindhoven is een echte expert. Hij is gewend aan allerlei soorten daken. En daarmee weet hij precies hoe hij hier op een veilige manier op kan werken. Wanneer je ervoor kiest om zelf je zonnepanelen in Eindhoven te gaan plaatsen, dan zul je te maken krijgen met aanzienlijk meer risico’s. 

Een erkende installateur van zonnepanelen in Eindhoven is tevens in staat om een optimale bevestiging van je zonnepanelen te realiseren. Hier wordt onder meerdere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale installatie weet je zeker dat je het hoogst denkbare rendement zult behalen voor jouw zonnepanelen. De laatste reden is het feit dat het inschakelen van een deskundige installateur van zonnepanelen in Eindhoven je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. Omdat de kosten voor installatie van zonnepanelen relatief meevallen, is dat dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van panelen op je huis. Voor je het weet heb je jouw woonhuis ook uitgerust met de beste solar panelen van dat moment. Maak daarom de keuze voor bekwame zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Eindhoven

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Eindhoven en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

In Eindhoven zonnepanelen laten installeren

Wanneer je vooraf een paar dingen duidelijk hebt, scheelt dat reeds flink in het voorkomen van onrust. Met een budget, een concept over de vormgeving van het project en wetende wat je wilt plaatsen ben je heel goed op weg. Als inspiratie helpt het om te informeren naar enkele vergelijkbare klussen. Als voorbeeld iemand in de buurt of een van je familieleden. En anders kun je zeker weten via internet de benodigde inspiratie op doen. Juist omdat zonnepanelen in Eindhoven veel vaker neergelegd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er voldoende voorbeeldmateriaal te vinden. En het voornaamste is dat je het niet eigenhandig hoeft op te lossen! Kijk eens om je heen en zie hoeveel mensen in Eindhoven voor zonnepanelen hebben gekozen! Jij kunt de volgende zijn om geld te besparen!

Ben je minder technisch aangelegd of wil je graag voorafgaand aan de aanschaf van zonnepanelen eens met iemand praten die verstand heeft van het in Eindhoven zonnepanelen te laten installeren? Het helpt dan om advies van professionals te krijgen. Dit doe je door makkelijk, gratis en vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen, je krijgt dan direct een aantal gevarieerde partijen die je van raad kunnen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij tevens even naar belastingvoordeel en over de subsidie voor zonnepanelen in Eindhoven! Zo weet je zeker dat je optimaal voorbereid aan je project kunt beginnen!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Eindhoven.

Nu 3 offertes uit Eindhoven vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Eindhoven vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Eindhoven

Zoveel zonnepanelen, zoveel prijzen. Maak daarom altijd een overwogen keuze wanneer je overgaat tot aanschaf van zonnepanelen in Eindhoven. De belangrijkste factor die de prijs van zonnepanelen in Eindhoven bepalen, is het type zonnepaneel dat je wilt. Kies je voor een hoger prijsniveau (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, echter daar zit dan immers veelal een hoger rendement aan vast. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je over het algemeen iets minder. Echter kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen iets minder is.

Gemiddeld is de terugverdientijd in Eindhoven van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze periode ga je winst behalen. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van minimaal 25 jaar kun je rap uitrekenen hoeveel winst je kunt boeken! Wacht daarom niet langer en bekijk hoeveel aan opbrengst jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen in Eindhoven kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Eindhoven?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Eindhoven, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Eindhoven – een slimme investering

Op onze website kun je ontzettend veel informatie vinden over zonnepanelen in Eindhoven. Alles wat je wilt weten over het plaatsen en de installatie ervan. Via onze website kun je gemakkelijk offertes aanvragen bij verschillende installatiebedrijven. De installateur van zonnepanelen in Eindhoven neemt vervolgens contact met je op. Door offertes aan te vragen kun je in één keer zien wat van de prijzen zijn van zonnepanelen in de gemeente Eindhoven. De schappelijke kosten maken het ook voor jou geoorloofd om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Eindhoven – groen en duurzaam

Maar hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne energie in Eindhoven begint, zoals je wel kunt begrijpen, met de zon. Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die warmte opvangen en daardoor worden de elektra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit omgezet worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen in Eindhoven verkrijgbaar die je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een mooi tarief! Via de gemeente kun je navragen of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie voor zonnepanelen in Eindhoven. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen in Eindhoven starten!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Eindhoven

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Eindhoven. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Eindhoven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Eindhoven

Begeleiding en toelichting is super

17 april 2024

Ik snapte eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat alles werkte. Na het doornemen van deze site wel maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. De monteurs waren zelfs gedienstig met het installeren en uitleggen van de app.
Dikke 10 voor deze kerels.

- Evelien van de Velden

Prima prijs, klantvriendelijk

8 april 2024

De prijs was netjes opgesteld en overzichtelijk uiteen gezet en de adviezen waren eerlijk en vriendelijk.

- Roy Bakker

Zonne energie is het vooruitzicht

24 maart 2024

Niet lang hoeven na te denken toen mijn wijkbewoners met succes zonnepanelen installeerden. Vanuit Vergelijksolar vlug op weg geholpen naar meer solar energie. Dank jullie wel!

- Edwin Molenaar

Vergelijken is werkelijk een aanrader.

23 maart 2024

Na mijn eerdere verzoeken bij individuele bedrijven kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en daar kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Vergelijken kan daarom echt uit. Aansluitend was de afspraak tot installatie zo gemaakt en inmiddels hebben we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De gekoppelde app laat prima zien wat ze opwekken.

- Deborah van de Berg

Duurzame en zeker weten waardevolle belegging

10 maart 2024

Na een termijn van zelfstandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en gelijk offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk allemaal wel scherpe prijzen en desondanks was ik tevreden dat ik kon vergelijken, het scheelde toch iets.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de app die erop kwam is buitengewoon aangenaam, kan precies zien wat ik opwek. Mooie investering dus!

- Erwin van Dijk

Gevonden wat we wilden!

9 maart 2024

Direct het bedrijf gevonden waar we mee wilden plaatsen! Flink kennis van zaken en een scherpe prijs! Geweldig!

- Björn Bosch

Persoonlijk leverancier zijn

26 februari 2024

Heimelijk wilde ik dit al zeer lang, nooit meer (helemaal) afhankelijk zijn van mijn energieleverancier. Dankzij zonnepanelen! Vergelijksolar heeft daarbij geholpen! Oh en het advies voor subsidie vragen was geweldig fijn. Fenomenaal.

- Evelien van de Veen

Begeleiding van het hele traject

18 februari 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn ook nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Daarnaast waren de monteurs meedenkend met bijvoorbeeld waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het effect konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Johan de Jonge

Eerlijke prijs, goede service

16 februari 2024

De prijs was netjes opgemaakt en duidelijk uiteen gezet en de adviezen waren eerlijk en hartelijk.

- Chantal de Bruin

Uitgelichte installateurs uit Eindhoven

Jouw Energie BV

Fransebaan 606
5627 JM Eindhoven
Nederland

040 402 0930
http://www.jouwenergie.eu/

Kemkens Systems B.V.

Beemdstraat 23
5653 MA Eindhoven
Nederland

088 505 0330
https://www.kemkens.nl/

Reijmer Installatiebedrijf

Bevelandlaan 12
5628 LD Eindhoven
Nederland

06 41401813
http://www.reijmerinstallatiebedrijf.nl/