Zonnepanelen Rotterdam

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw solar installatie in Rotterdam?
Dan ben je op de goede plek.
Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Rotterdam verbonden wordt aan een solar pro die bij je past. Het gaafste gedeelte?
Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Rotterdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Rotterdam gezocht?

Een installateur uit Rotterdam vinden

Zonnepanelen Rotterdam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Ben jij van plan om zonnepanelen op je huis in Rotterdam te laten plaatsen, en wil je dit goed aanpakken? Wij hebben de beste installateurs van zonnepanelen in Rotterdam voor je verzameld. Op onze website kun je de installateurs en hun prijzen gemakkelijk vergelijken. Wij verbinden je immers graag aan een zonne-energieprofessional die echt bij jouw specifieke wensen past. Kijk en vergelijk dus eerst voordat je zonnepanelen gaat kopen in Rotterdam!

Spring direct naar:

Waarom zonnepanelen kopen in Rotterdam?

Er zijn zoveel goede redenen om zonnepanelen voor jouw huis in Rotterdam te kopen! We zetten de belangrijkste redenen om te investeren in zonnepanelen op een rijtje:

 • Op de lange termijn spaart het je een hoop geld;
 • Zonne-energie in Rotterdam is schone stroom. Het heeft immers een lage Co2-uitstoot;
 • Het rendement op zonnepanelen in Rotterdam is zeer hoog;
 • Door op jouw huis in Rotterdam zonnepanelen te plaatsen, creëer je gelijk een waardevermeerdering van het huis;
 • Mogelijk kun je de btw op aanschaf en aanleg van zonnepanelen in Rotterdam terugvorderen;
 • De kans is groot dat je recht hebt op subsidie voor jouw zonnepanelen in Rotterdam.

Zoals je ziet, zijn er verscheidene redenen om zonnepanelen in Rotterdam aan te schaffen. Toch is het belangrijk om goed na te denken over deze beslissing. Er komt immers van alles bij kijken. Aangezien het een ingrijpende beslissing is en je op het punt staat om je persoonlijke energieleverancier te worden, moet je eerst goed weten wat zonne-energie is en wat er allemaal komt kijken bij het aanschaffen van zonnepanelen in de gemeente Rotterdam. Er zijn immers meerdere soorten zonnepanelen, verschillende manieren van installatie én je moet rekening houden met subsidies en belastingen. Op onze website vind je meer informatie over zonnepanelen in Rotterdam en de tariefstellingen die hierbij komen kijken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor jouw zonne-energie in Rotterdam. Wanneer je geschikte zonnepanelen of installateurs gevonden hebt, kun je vrijblijvend offertes aanvragen om de prijzen te vergelijken.

In gemeente Rotterdam zonnepanelen kopen

Zoals je hebt gelezen zijn er verschillende zaken die je moet overwegen bij het kopen van zonnepanelen in Rotterdam. Wij voorzien je graag van zoveel mogelijk informatie zodat jij een weloverwogen besluit kunt maken. Om een besluit te kunnen maken, wil je immers precies weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing van de zonnepanelen. Ook moet je op de hoogte zijn van alle prijzen. Door het vergelijken van prijzen kun je niet alleen geld besparen op de zonnepanelen zelf, maar ook op de installatie van de zonnepanelen in Rotterdam. Maar naast de prijs, is uiteraard ook de kwaliteit en het op te leveren rendement van de zonnepanelen uiterst belangrijk! Zonnepanelen met een hoger rendement gaan je op de lange termijn namelijk meer geld opleveren als je hebt besloten om zonnepanelen te kopen in Rotterdam. Op Vergelijksolar.nl kun je al deze criteria gemakkelijk vergelijken. We raden je bovendien om offertes aan te vragen van drie installateurs van zonnepanelen in Rotterdam om een nog beter beeld te krijgen van de beste zonnepanelenkoop.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Rotterdam

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Rotterdam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Installateur van zonnepanelen uit Rotterdam inschakelen?

Het is misschien verleidelijk om de zonnepanelen zelf te gaan installeren, zeker als je een beetje handig bent. Op deze manier wil je geld besparen op de installatiekosten. Maar wees gewaarschuwd. Het installeren van zonnepanelen is een lastige én gevaarlijke klus en zodra er ook maar een klein dingetje fout gaat, dan zullen de zonnepanelen niet goed geïnstalleerd worden. Hierdoor gaat het rendement op de zonnepanelen drastisch omlaag. We raden je dus sterk af om de zonnepanelen zelf op je dak in Rotterdam te installeren. Specialisten hebben ervaring met verschillende soorten zonnepanelen en kunnen deze veilig en op de juiste manier installeren. Zo creëren zij een optimale ventilatieruimte, waardoor je van een zo groot mogelijk rendement kunt profiteren. Bovendien bespaar je je een hoop tijd, moeite en gedoe door installateurs te vragen om de zonnepanelen te plaatsen bij jou in Rotterdam. Wanneer je de prijzen vergelijkt, zul je zien dat de kosten voor installatie relatief meevallen! En door de juiste plaatsing bespaar je je dus weer een hoop geld op de lange termijn.

Alle zonne energie installateurs uit Rotterdam

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Subsidie voor zonnepanelen in Rotterdam

Wist je dat het vaak mogelijk is om een subsidie te krijgen om op jouw woning in Rotterdam zonnepanelen te laten plaatsen? Dit komt omdat steden, gemeentes en provincies in Nederland samen willen werken om doelstellingen op het gebied van schone energie te behalen. Zij willen zoveel mogelijk mensen stimuleren om via duurzame methodes energie op te wekken. Een subsidie voor zonnepanelen in Rotterdam is uiteraard de ultieme manier om mensen te stimuleren. Dankzij zo’n subsidie kunnen bedrijven en huishoudens in Rotterdam goedkoper zonnepanelen aanschaffen. Wil jij weten of je ook in aanmerking komt voor een tegemoetkoming? Neem dan vooral even contact op met de gemeente van Rotterdam. Hier kun je terecht met al jouw vragen.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Rotterdam

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Rotterdam en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

In Rotterdam zonnepanelen laten installeren – het voorwerk

Voordat je de zonnepanelen laat installeren, is het belangrijk om een paar dingen inzichtelijk te krijgen om onrust te voorkomen. Met een budget, een concept van het ontwerp en een keuze in het soort panelen ben je al zeer goed op weg. Je kunt je laten inspireren door anderen die al een gelijksoortig karwei hebben laten verrichten, bijvoorbeeld mensen in je straat of familieleden. Ook op internet kun je de benodigde inspiratie opdoen. Wil je liever eens in gesprek gaan met een professional op het gebied van zonnepanelen in Rotterdam? Wanneer je via onze website kosteloos en vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen aanvraagt, krijg je meteen contact met een aantal deskundige partijen. Laat je dan vooral ook informeren over de belastingen en subsidies m.b.t. zonnepanelen in Rotterdam! Op deze manier kun je goed geïnformeerd aan de slag gaan om zonnepanelen te laten installeren op jouw woning in Rotterdam!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Rotterdam.

Nu 3 offertes uit Rotterdam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Rotterdam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Rotterdam

De prijs en opbrengst van jouw zonnepanelen in Rotterdam hangen af van een aantal factoren, namelijk:

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je de zonnepanelen laat plaatsen
 • De windrichting waarin de zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepaneel (mono, poly of anders) dat wordt geplaatst
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De prijzen van zonnepanelen in Rotterdam hangen sterk af van het handelsmerk, het soort en het segment waarin je ze aankoopt. Daarom kunnen de kosten van zonnepanelen sterk uiteenlopen. Je vindt er echter meer informatie over door offertes aan te vragen via onze website. De opbrengst van de zonnepanelen kun je uitrekenen op deze pagina. Wanneer je de kosten en de opbrengsten vergelijkt, kun je gelijk berekenen wat de zonnepanelen voor jou kunnen opbrengen en hoe snel je de investering eruit hebt.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Rotterdam?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Rotterdam, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonne-energie in Rotterdam – een slimme keuze

Het is tegenwoordig een zeer slimme en duurzame keuzen om zonnepanelen te laten installeren. Doordat er meerdere aanbieders zijn van zonne-energie in Rotterdam, zijn de prijzen van de zonnepanelen en de installatie over het algemeen degelijk. Bovendien is de opbrengst per zonnepaneel erg rendabel vandaag de dag. Om erachter te komen welke zonnepanelen het beste bij jouw situatie passen, raden we je aan om de informatie op onze website eens goed door te nemen. Zoals eerder gezegd, zijn er meerdere zaken om rekening mee te houden bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Vergeet niet om uit te zoeken wat de subsidieregelingen zijn in de gemeente waar je de zonnepanelen wilt laten plaatsen en of je eventueel belasting over de aanschaf van zonnepanelen in Rotterdam kunt terugvragen. Een ding staat in ieder geval vast: je portemonnee en het klimaat zullen je op de lange termijn zeer dankbaar zijn bij de aanschaf van zonnepanelen in Rotterdam!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Rotterdam

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Rotterdam. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Rotterdam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Rotterdam

Duurzame energie is het vooruitzicht

15 april 2024

Toen mijn buren zeer verheugd waren met hun solar panelen en het rendement wilde ik ook. Ik kon vanuit Vergelijksolar vlug aanbiedingen krijgen en binnen no time had ik ze ook. Dank Jullie Wel!

- Eveline Kuiper

Content 20 zonnepanelen geplaatst

13 april 2024

Prima service, gunstige plaatsing en ook nog eens erg netjes geplaatst. We hadden een zorg over de plaatsing
van de hoeveelheid panelen maar dit werd snel weggenomen in de afspraken. Jan Peter is een echte deskundige.

- Wendy de Jonge

Gevonden wat we zochten!

28 maart 2024

In enkele minuten had ik meteen de geschikte installateur ontdekt! Behoorlijk kennis van zaken en een scherpe aanbieding! Super!

- Richard van den Bosch

Vergelijken is echt verstandig!

20 maart 2024

We hebben tenslotte vlug contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we completere adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Daarmee was de investering nog interessanter. Het kan dus oprecht uit om te vergelijken.

- Guido van der Horst

Domweg top

14 maart 2024

Alles in orde en vlot geregeld. gewoon top.

- Petra Visser

Voldaan met expertise

6 maart 2024

Stefan nam na de aanvraag contact met ons op en kregen daarnaast nog eens een aantrekkelijke prijsverlaging voor mijn andere panden.
Ongeacht mijn persoonlijke onderzoek kreeg ik aanvullend advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor minder geld aan zonnepanelen.
Echt goed.

- Monique van de Pol

Verstand van zaken en goede prijs

27 februari 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de plaatsing van onze zonnepanelen. Aansluitend was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon rechtvaardig.. Kom maar op met die gratis zonne energie!

- Marinus Jacobs

Gespecialiseerd werk geleverd met een net bedrag

21 februari 2024

Toevallig vertelde ik gisteren nog aan mijn teamgenoot hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de prijs, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok tijdens de aanleg maar de monteurs waren in een opperbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Guido Martens

Grote investering keurig geregeld

12 februari 2024

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat genoeg zou opbrengen.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we die ook nog eens doen tegen een redelijke prijs.
Een specialist gesproken die ervaring had in onze branche en met grote aantallen zonnepanelen. Content met de gang van zaken.

- Marcel Smits

Uitgelichte installateurs uit Rotterdam

AR Montage & Services

Edisonstraat 3n
3261 LD Oud-Beijerland
Nederland

0186 666 887
http://www.armontage.nl/

Accuweb

Klompenmakerstraat 47A
3194 DD Hoogvliet Rotterdam
Nederland

010 416 6521
http://accuweb.nl/

Zondervan Groep

Nijverheidsweg 25
3161 GJ Rhoon
Nederland

010 501 6877
http://www.zondervan.nl/