Zonnepanelen Rotterdam

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw solar installatie in Rotterdam?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Rotterdam verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Rotterdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Solar Rotterdam gezocht?

Een installateur uit Rotterdam vinden

Zonnepanelen Rotterdam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 49 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Rotterdam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Rotterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heinenoord, Pernis Rotterdam en Poortugaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Rotterdam

Er zijn allerlei redenen om te gaan investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Rotterdam. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je eigen portemonnee
 • het is schone stroom
 • een lage Co2 uitstoot
 • het rendement van een zonnepaneel is beter dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de zonnepanelen op liggen
 • je hebt wellicht recht op subsidie
 • potentie tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Het is dus het beste moment om wat informatie over zonnepanelen te vinden. Laat ons je bijstaan middels raadgeving en toelichting over alles wat er komt kijken bij de aankoop van solar Rotterdam. Je staat namelijk op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Omdat deze investering voor toekomstige termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Er zijn meerdere soorten solar panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over verschillende soorten solar in Rotterdam en alles over de tariefstelling die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Logischerwijs krijg je daarnaast de mogelijkheid om vrijblijvend snel enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze handelwijze krijg je de beste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Rotterdam

Je hebt bedacht dat je wilt overgaan tot zonnepanelen kopen in Rotterdam. Je moet aan een hoop zaken denken wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van volledige inlichting zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. Tevens wil je uiteraard de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Nu is het relevant om het hele proces door te gaan lopen van aanbieding tot installatie! Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opleveren. Het rendement is momenteel hoog, de levensduur van zonnepanelen lang echter hoe je het ook bekijkt, het blijft een investering die je gaat maken. Door het goed vergelijken kun je zowel geld bezuinigen op zonnepanelen aanschaffen in Rotterdam als wel op de installatie kosten wanneer je ze laat leveren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Even een stukje ongeveinsd advies: De aanschaf en plaatsing onkosten zijn feitelijk niet het enige waar je op kunt letten. Kijk overwegend ook even goed naar de kwaliteit van de zonnepanelen alsook naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantie indien je besluit om zonnepanelen te kopen in Rotterdam.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Rotterdam

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Rotterdam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Rotterdam

Diverse steden en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Hiermee hopen zij vele huishoudens en organisaties om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om dit einddoel te verwezenlijken doet de gemeente Rotterdam er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan leven of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Vandaar heb je ook een omvangrijke kans dat er denkbaar een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van zonnepanelen.

Deze subsidiebedragen kunnen flink oplopen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het eveneens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting terug te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Rotterdam voor het aanleggen van zonnepanelen. Er zijn namelijk wellicht voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Rotterdam

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Rotterdam

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten aanbrengen van zonnepanelen ten aanzien van het eigenhandig plaatsen. Tenzij je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Het aanbrengen van panelen op jouw dak is immers een karwei die net even wat anders is dan overige klussen. Maar waarom wil je nou exact die expert aan het werk zetten? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Een specialist is gewend aan verschillende soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Kies je ervoor om zelfstandig het dak op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk extra risico’s.

Daar komt bij dat een specialistisch bedrijf in de gelegenheid is om de panelen op de juiste wijze te bevestigen. Hier wordt onder meerdere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door een optimale installatie zul je profiteren van een zo groot mogelijk rendement. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een heleboel tijd en moeite kan besparen. Omdat de kosten voor installatie van solar panelen relatief meevallen, is dat dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van solar panelen op je dak. Voor je het weet heb je jouw woonhuis ook uitgerust met de beste zonnepanelen van dat moment. Kies dus voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Rotterdam

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Rotterdam en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Rotterdam zonnepanelen laten installeren

Indien je van tevoren een paar dingen inzichtelijk hebt, scheelt dat al flink in het voorkomen van onrust. Met een budget, een concept over de vormgeving van het ontwerp en wetende wat je wilt aanbrengen ben je heel goed op weg. Laat je zeker vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig karwei hebben laten verrichten. Bijvoorbeeld iemand in de nabijheid of een van je familieleden. En anders kun je zeker weten via internet de benodigde inspiratie op doen. Voornamelijk omdat solar panelen een almaar bekender concept zijn geworden in de maatschappij, zijn er steeds vaker projecten verricht in de afgelopen jaren. En het belangrijkste is dat je het niet zelf hoeft op te lossen!

Ben je minder technisch onderlegd of wil je graag vantevoren eens met een persoon die inzicht heeft van het in Rotterdam zonnepanelen te laten plaatsen? Het helpt dan om raad van professionals te krijgen. Wanneer je kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk contact met meerdere partijen. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval voornamelijk niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo goedkoop en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Klaar voor solar energie? Vraag dan direct je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Rotterdam.

Nu 3 offertes uit Rotterdam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Rotterdam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Rotterdam

De prijs en opbrengsten van zonnepanelen in Rotterdam zijn fiks afhankelijk van een aantal bepalende factoren. Deze zetten wij moeiteloos voor jou onder elkaar.

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De kwantiteit zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De prijzen van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het soort panelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten die je eigenhandig zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Check dan gauw nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Rotterdam?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Rotterdam, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Rotterdam – een verstandige investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Rotterdam? Je ziet het momenteel steeds meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de volledige expertise voor het aanschaffen en leveren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Rotterdam met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Rotterdam – we verduurzamen samen

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Er zijn meerdere leveranciers en bedrijven die de zonnepanelen kunnen installeren. Omdat er meerdere aanbieders zijn zijn de prijzen over het algemeen degelijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg rendabel tegenwoordig. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Rotterdam is dat zo. Logisch dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Goed voor het milieu en de portemonnee! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze webpagina. Er zijn meerdere zaken om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in Rotterdam zijn er ook nog diverse dingen waar je rekening mee kunt houden.

Vergeet alsmede niet om te onderzoeken of er een mogelijke subsidie afspraak is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten plaatsen. Of kun je mogelijk belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in Rotterdam? 1 ding is vaststaand, je centen en het klimaat zullen je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Rotterdam

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Rotterdam. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Rotterdam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Rotterdam

Blij met de duurzame investering inclusief korting

7 november 2021

De gesprekken die volgden na offerte aanvraag waren razendsnel gevoerd.
Snelle communicatie en afspraak!

- Joyce Vink

Ook na een jaar nog zo content met mijn panelen

29 oktober 2021

Ben nu een jaar lang geholpen aan panelen door een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen dag spijt gehad van mijn investering. Helemaal grandioos om zelfstandig te zijn.

- Elizabeth Bakker

Snelle levering, goede prijs

29 oktober 2021

11 panelen besteld na de offertes en zijn content over de snelheid en kosten. Gezien de snelheid en prijs komen we absoluut terug als we een nieuwe duurzame investering zouden gaan doen.

- Tamara Blom

Snelle levering, goede prijs

18 oktober 2021

11 panelen besteld na de offertes en zijn content over de snelheid en prijs. Zullen zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Robin Schipper

Ontdekt wat we zochten!

12 oktober 2021

In enkele minuten had ik direct de juiste installateur gevonden! Veel kennis van zaken en een scherpe prijs! Super!

- Patricia Kramer

Snelle levering, goede prijs

8 oktober 2021

11 panelen besteld na de offertes en zijn content over de snelheid en prijs. Wegens de snelheid en kosten komen we absoluut terug als we een nieuwe duurzame investering zouden gaan doen.

- Wilhelmus Vos

Domweg top

21 september 2021

Alles in klasse en snel geregeld. Goed geregeld..

- Maurice Peeters

Een besparing van bijna 25%!

17 september 2021

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer tevreden dus.

- Daniël Schipper

Geplaatst in alle goedkeuring

10 september 2021

De installatie ging vlot en gemakkelijk en de schatting van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Jasper Smit

Uitgelichte installateurs uit Rotterdam

AR Montage & Services

Edisonstraat 3n
3261 LD Oud-Beijerland
Nederland

0186 666 887
http://www.armontage.nl/

Accuweb

Klompenmakerstraat 47A
3194 DD Hoogvliet Rotterdam
Nederland

010 416 6521
http://accuweb.nl/

Zondervan Groep

Nijverheidsweg 25
3161 GJ Rhoon
Nederland

010 501 6877
http://www.zondervan.nl/