Zonnepanelen Breda

Behoefte aan een professionele zonnepanelen installateur uit Breda?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Breda verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Breda – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Solar Breda gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Breda
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 53 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Breda gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Breda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Drimmelen, Den Hout en Rijsbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Breda

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel solar Breda. We plaatsen ze voor je op een rij:

  • je wilt geld besparen
  • het is duurzame stroom
  • een gereduceerde Co2 uitstoot
  • solar panelen renderen momenteel hoger dan ooit tevoren
  • waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
  • kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
  • potentie tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Kortom; het ogenblik om je te verdiepen in solar stroom. Laat ons je bijstaan middels raadgeving en uitleg over alles wat er komt kijken bij de aankoop van solar Breda. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en belangrijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Aangezien deze belegging voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Er zijn allerlei soorten solar panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Breda en de tariefstelling hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Uiteraard krijg je ook de optie om vrijblijvend direct een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg meer besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Breda

Er zijn nog steeds mensen die bedenken dat zonnepanelen plaatsen in Breda geen zin heeft. Er is immers veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Breda. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen goed bij daglicht! Het daglicht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Bedenk bovendien dat er meer dingen zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Breda

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Breda die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Breda

Indien je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Breda, krijg je te maken met mogelijke verschillende belastingen en subsidies. Het is fijn als je daarom van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je helemaal zelf gaat maken voor het plaatsen van je zonnepanelen in Breda.

Ook helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Denk na of je voor een volledige opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft toch dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel nogmaals installatie kosten uiteraard. Ook is het dan handig om te overdenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) kunt maken.

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Breda om via zonnepanelen energie op te wekken. Ook wil je uiteraard met iemand zaken doen die een aanzienlijk expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Breda

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Breda

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten aanbrengen ten aanzien van het eigenhandig aanbrengen bekend. Wij raden het af om zelf aan de slag te gaan, tenzij je best veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Het plaatsen van panelen op jouw dak is wel een taak die net even wat verschillend is dan andere klussen. Wat zijn de aanleidingen om een vakkundig bedrijf in te schakelen? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Kies je ervoor om eigenhandig het dak op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk meer risico’s.

Tevens is een specialistisch bedrijf in staat om een optimale montage voor je panelen te realiseren. Hier wordt onder meerdere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale installatie weet je zeker dat je het allerhoogst denkbare rendement zult behalen voor jouw panelen. Tot slot scheelt het uitbesteden van de installatie je gigantisch veel zorgen en tijd. Omdat de kosten voor installatie van panelen relatief meevallen, is dat dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van solar panelen op je dak. En zo liggen straks de allerbeste solar panelen uit de industrie ook op jouw huis geld op te leveren. Maak daarom de keuze voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Breda

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Breda en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Breda zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het bepalend om een juiste installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij het inzetten van een professionele installateur is het van fundamenteel belang om op bepaalde dingen te letten. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het concern via het internet kunt achterhalen. Aan de hand van de overhandigde informatie kun je eenvoudig zien aan wat voor prijzen je zal moeten denken voor de aanleg. Dat geeft je iets meer duidelijkheid over het uiteindelijke effect van het project.

Een andere tip is om te overleggen of het verstandig is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Zoals het aanleggen van een nieuwe groep in je meterkast. Het is uiteraard niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke tarieven lager zullen uitvallen. Tot slot adviseren wij echt om allerlei offertes naast mekaar te leggen. Er komen immers nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet iedere keer op de internetpagina genoemd staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je rechtstreeks allerlei offertes die simpel met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Breda.

Nu 3 offertes uit Breda vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Breda vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Breda

Het is moeilijk om een richtlijn te geven voor de kosten van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. 1 van deze grootste factoren is het type paneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor een hogere prijsniveau (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, echter daar zit dan immers vaak een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit precies omgekeerd.

Wel is het zo dat we als vuistregel mee geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze tijdsduur heb je alle onkosten er uit kunnen halen en ga je pure netto winst registreren. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van ruim 25 jaar kun je vlug uitrekenen hoeveel profijt je kunt behalen! Dit maakt het een prima investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Breda?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Breda, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Breda – een verstandige investering

Zonnepanelen in Breda is de uiterst duurzame investering welke je kunt doen. Je ziet het hedendaags alsmaar meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort projecten. Gelukkig zijn er ook in Breda genoeg professionele bedrijven die de expertise hebben in het plaatsen van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Breda eigenlijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Breda – klimaatvoordelen

Duurzame en lage tarieven voor je electra, natuurlijk wil jij dat! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt kopen. Hierdoor zijn de tarieven in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel aanzienlijk. Dat is niet verschillend als indien je zonnepanelen in Breda wilt plaatsen. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Goed voor het klimaat en de centen! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de informatie op deze webpagina. Vele dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Breda.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een mogelijke subsidie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Of kun je wellicht belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in Breda? Wederom zal het milieu en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Breda

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Breda. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Breda die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Breda

Verstand van zaken plus goede prijs

10 juni 2021

De begeleiding en het advies van Willem was volmaakt. Vervolgens was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon rechtvaardig.. Kom maar op met deze gratis zonne energie!

- Ellen van der Linden

De kosten gering, ervaring hoog!

1 juni 2021

In de eerste instantie was ik wat terughoudend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek overbodig. Ik ben voorzien van goed raad door Vergelijksolar maar ook door de bedrijven van de offertes. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Deborah Bos

Vakkundig werk, goede prijs

27 mei 2021

Gister had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg tevreden met hoe de plaatsing door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Het weer betrok tijdens de aanleg maar de monteurs waren in een opperbest humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Tessa van Veen

Begeleiding van het hele traject

18 mei 2021

We zijn verbijsterd over hoe volledig we zijn geholpen. We dachten toch dat het een langdurig en complex iets zou zijn. De prijs was zo afgesproken en was keurig. Ook kregen we nog advies om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Daarnaast waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het effect konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Simon van der Meer

Het installatie is niveau hoog

15 mei 2021

Sinds het eerste contact na de offertes was het helder, we hadden met iemand te maken die dit vaker had volbracht. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Sander Kok

Installateur met verstand van zaken!

9 mei 2021

Pieter nam na de aanvraag contact met ons op en kregen bovendien nog eens een prachtige prijsverlaging voor mijn andere panden.
Ik had eigenhandig wat research gedaan maar ik ontving een aangepast advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor minder geld aan panelen.
Oprecht goed.

- Johanna Meijer

Zeer vakkundig

28 april 2021

Vanaf het eerste contact na de offertes was het duidelijk, we hadden met een organisatie te maken die dit vaker had gedaan. Zeer tevreden met het project en de opwek.

- Vanessa Boer

Content 20 zonnepanelen geplaatst

19 april 2021

Prima service, voorspoedige plaatsing en ook nog eens erg keurig geinstalleerd. Daar we er 20 wilde waren we wat ongerust over hoe deze neergelegd kon worden (en eruit zou zien) echter dit was onnodig. Jan Peter is een echte expert.

- Brenda Brouwer

Door de panelen is mijn woning gestegen in waarde

14 april 2021

Enorm mooie solar panelen en mijn woonhuis is ook nog eens flink meer waard nu. Bedankt.

- Thijs de Wit

Uitgelichte installateurs uit Breda

Elektromat Installatietechniek erkend elektricien en installateur

Leistraat 74
4818 NB Breda
Nederland

06 12839714
https://elektromat-breda.nl/

Solar Sterk, uw specialist in zonnepanelen uit Breda

Iepstraat 4
4814 LT Breda
Nederland

076 785 9477
http://www.solarsterk.nl/

Saman Groep

Neerloopweg 6
4814 RS Breda
Nederland

076 204 3600
https://www.samangroep.nl/