Zonnepanelen Breda

Wil jij zonnepanelen in Breda op je woning laten plaatsen? Dan heb jij vast behoefte aan een professionele zonnepanelen installateur uit Breda. Op Vergelijksolar zit je op de goede plek hiervoor! 

Wij zorgen dat jij die op zoek is naar zonnepanelen Breda verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Breda – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Solar Breda gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Breda
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Het vergelijken van installateurs van zonnepanelen in Breda gaat via onze website snel en erg gemakkelijk. Wanneer je contact opneemt met een installateur van zonnepanelen in Breda dan neemt deze vaak dezelfde dag nog contact met je op. Maar natuurlijk helpen we niet alleen mensen in Breda, maar ook in de rest van Nederland! Ook als je woonachtig bent in onder andere Drimmelen, Den Hout of Rijsbergen dan kunnen we je helpen met het vinden van een deskundige installateur.

Spring direct naar:

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Breda?

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel zonnepanelen Breda. We plaatsen ze voor je op een rij:

  • Je wilt geld besparen
  • Het is duurzame stroom
  • Een gereduceerde Co2 uitstoot
  • Solar panelen renderen momenteel hoger dan ooit tevoren
  • Waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
  • Kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
  • Potentie tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Het is een goede zaak en zeker slim om je te verdiepen in zonnepanelen in Breda. Wij kunnen je bijstaan en middels raadgeving en uitleg over alles wat er komt kijken wanneer je zonnepanelen gaat kopen in Breda. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en belangrijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Aangezien deze belegging voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Er zijn allerlei soorten solar panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en een eventuele subsidie voor je zonnepanelen in Breda. Je kunt meer lezen over de soorten zonnepanelen in Breda en de tariefstelling hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Uiteraard krijg je ook de optie om vrijblijvend direct een aantal offertes aan te vragen voor zonnepanelen in de gemeente Breda, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg meer besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Breda

Veel mensen vinden dat zonnepanelen kopen in Breda niet nodig is. Waarom? Omdat het, net zoals in de rest van het land, ontzettend vaak regent. Het klopt dan wel dat het regelmatig regent in Nederland, maar toch is Nederland bij uitstek één van de mooiste landen voor zonnepanelen! Meer dan 1600 zonuren zijn er vorig jaar gemiddeld geweest in Breda. Dat is dus 1600 uur aan winst die je kon behalen in Breda met zonnepanelen. Zonnepanelen werken uitstekend bij goed daglicht. Maar dan moet het daglicht wel direct op de panelen kunnen vallen om de meeste winst eruit te halen. Maar ook bij bewolkt weer en in de winter werken de zonnepanelen en wekken ze energie op. Wanneer je zonnepanelen gaat kopen in Breda dan zijn er meerdere dingen om rekening mee te houden, namelijk de levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en de kwaliteit. 

Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten wanneer je zonnepanelen gaat kopen in Breda, dan kun je op lange termijn vaak nog meer besparen.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er veel dingen om rekening mee te houten wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen in Breda. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Breda

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Breda die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Breda

Indien je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Breda, krijg je te maken met mogelijke verschillende belastingen en een eventuele subsidie voor zonnepanelen in Breda. Het is fijn als je daarom van tevoren een beetje op de hoogte bent welke subsidies en belastingvoordelen dit dan zijn. Maar ook welke onkosten je helemaal zelf gaat maken voor het plaatsen van je zonnepanelen in Breda.

Ook helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Denk goed na of je voor een volledige opwek van je stroomverbruik wilt gaan óf dat je maar een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Wanneer je kiest voor minder zonnepanelen en daarmee kiest om maar een gedeelte van je huidige verbruik op te wekken, dan kun je later eventueel nog altijd zonnepanelen op je dak bij laten leggen. Bedenk wel dat als je er later zonnepanelen bij laat leggen, je nogmaals de installatiekosten moet betalen. Dus bedenk van tevoren goed hoeveel zonne energie in Breda je wilt opwekken en maak daar een plan bij. Behalve om alvast te bedenken hoeveel zonne energie in Breda je wilt opwekken, is het ook goed om alvast na te denken of je andere benodigdheden nodig hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een omvormer. Een omvormer heeft een bepaald vermogen nodig, dus houdt hier rekening mee en voorkom dat je later nog meer kosten (bijvoorbeeld voor een nieuwe omvormer) moet maken. 

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken wanneer je kiest voor zonnepanelen in Breda, zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Is je dak bijvoorbeeld wel geschikt? Want helaas is niet ieder dak geschikt om zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Breda om via zonnepanelen energie op te wekken. Ook wil je uiteraard met iemand zaken doen die een aanzienlijk expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen in Breda te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Breda

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Een deskundige installateur van zonnepanelen in Breda vinden

Veel mensen denken dat zij eigenhandig zonnepanelen kunnen plaatsen op het dak van hun woning. Toch raden wij dit af, tenzij je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Het plaatsen en installeren van zonnepanelen verschillend van andere klussen. Daarom raden we je aan op zoek te gaan naar een deskundige installateur van zonnepanelen in Breda. Maar waarom zou je iemand inhuren in de gemeente Breda om je zonnepanelen te komen plaatsen? Eigenlijk alleen al om de veiligheid. Een deskundige installateur van zonnepanelen in Breda weet hoe hij of zij veilig op je dak kan komen om daar te werken. Wanneer je ervoor kiest om zelf het dak op te klimmen, dan loop je aanzienlijk meer risico’s.

Een erkende installateur van zonnepanelen in Breda weet ook precies hoe de zonnepanelen geplaatst moeten worden om er het meeste rendement mee te behalen. Zo moet er namelijk rekening met de ventilatieruimte worden gehouden. Veel mensen zijn hier niet op de hoogte van. Wanneer zij zelf hun zonnepanelen in de gemeente Breda gaan leggen, dan halen zij vaak minder uit hun zonne energie. En dat is natuurlijk zonde. Natuurlijk kost het plaatsen van zonnepanelen in Breda veel tijd en energie. Het zijn de panelen zelf die zo duur zijn. De kosten van de installatie vallen relatief mee. Daarom is het aan te raden om altijd in zee te gaan met een ervaren installateur van zonnepanelen in Breda. Alleen op deze manier liggen de beste zonnepanelen van Breda straks op jouw dak en gaan ze je geld opleveren Maak daarom de keuze voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Breda

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Breda en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

In de gemeente Breda zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het bepalend om een juiste installateur van zonnepanelen in Breda te vinden voor het monteren en installeren van je panelen. Bij het inzetten van een professionele installateur is het van fundamenteel belang om op bepaalde dingen te letten. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het internet kunt achterhalen. Aan de hand van deze informatie kun je eenvoudig zien aan wat voor prijzen je zal moeten denken voor de aanleg van zonnepanelen in de gemeente Breda. Dat geeft je iets meer duidelijkheid over het uiteindelijke effect van het project.

Een andere tip is om te bedenken of het verstandig is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden uit te voeren voor je in de gemeente Breda aan te leggen zonnepanelen. Zoals het aanleggen van een nieuwe groep in je meterkast. Het is uiteraard niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke tarieven lager zullen uitvallen. Tot slot adviseren wij echt om allerlei offertes naast mekaar te leggen. Er komen immers nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet iedere keer op de internetpagina genoemd staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je rechtstreeks allerlei offertes die simpel met elkaar te vergelijken zijn. Dus vraag altijd meerdere offertes aan van installateurs van zonnepanelen in Breda zodat je een betere keuze kunt maken.

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Breda.

Nu 3 offertes uit Breda vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Breda vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit de gemeente Breda

Het is moeilijk om een richtlijn te geven voor de kosten van zonnepanelen in de gemeente Breda. Dit geldt tevens voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. Eén van deze grootste factoren is het type paneel waar je voorkeur naar uit gaat. Kies je voor een hoger prijsniveau (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, echter daar zit dan immers vaak een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit precies omgekeerd.

Wel is het zo dat we als vuistregel mee geven dat je de investering in Breda van zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze tijdsduur heb je alle onkosten er uit kunnen halen en ga je pure netto winst registreren. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van ruim 25 jaar kun je vlug uitrekenen hoeveel profijt je kunt behalen! Dit maakt zonnepanelen in Breda een prima investering om te maken.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Breda?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Breda, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Breda – een verstandige investering

Zonnepanelen in Breda is de meest duurzame investering die je kunt doen. Overal waar je om je heen kijkt in de gemeente Breda zie je zonnepanelen liggen. Is dat bij jouw woning nog niet het geval? Dan is het nu tijd om er in te investeren! Wanneer je zonnepanelen gaat kopen in Breda, kies dan niet direct voor de allergoedkoopste optie. Want ook bij zonnepanelen geldt vaak: goedkoop is duurkoop. Gelukkig zijn er ook in Breda genoeg professionele bedrijven die de expertise hebben in het plaatsen van zonnepanelen. Laat je goed inlichten over belasting en mogelijke subsidie voor zonnepanelen in Breda en over het verbeteren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Breda eigenlijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Breda – klimaatvoordelen

Duurzame en lage tarieven voor je elektra, natuurlijk wil jij dat! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt kopen in Breda. Hierdoor zijn de tarieven in de regel aanlokkelijk en het rendement per zonnepaneel aanzienlijk. Dat is niet verschillend indien je zonnepanelen in Breda wilt plaatsen. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Goed voor het klimaat en de centen! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen, helpt de informatie op deze webpagina. Veel dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Breda.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een mogelijke subsidie is voor zonnepanelen in Breda. Daarnaast is het mogelijk om belasting terug te vragen voor je aangebrachte zonnepanelen. Wederom zal het milieu en je spaarrekening blij gestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Breda

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Breda. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Breda die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Breda

Verstand van zaken en goede prijs

25 juli 2024

De begeleiding en het advies van Willem was uitstekend. De monteurs waren op tijd en de aanleg was vlot gedaan tegen een goede prijs. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Wilhelmus Veenstra

Nagenoeg 25% besparing op energie

14 juli 2024

Een leuke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Bij de berekening kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Erg tevreden dus.

- Nancy Meijer

Kosten iets meer maar ook top kwaliteit

10 juli 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen lopen tijdens het aanleggen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen complicatie, er werd zelfs met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een passend advies kregen. Compleet content.

- Petra de Bruin

Voor ons toekomstperspectief is zonne energie benodigd

3 juli 2024

Nadat mijn buren erg vrolijk waren met hun zonnepanelen en de opbrengst wilde ik ook. Vanuit Vergelijksolar direct op weg geholpen naar meer solar elektriciteit. Dank jullie zeer!

- Maaike van der Horst

Vakkundig werk, goede prijs

27 juni 2024

Toevallig vertelde ik gisteren nog aan mijn collega hoe content ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok gedurende de installatie maar de monteurs waren in een opperbest humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Claudia Brouwer

Gedeeltelijk zelfvoorzienend in elektriciteit

20 juni 2024

Een langgekoesterde droom is uitgekomen, ik ben niet langer afhankelijk van mijn energie leverancier dankzij solar! Alles vlot en keurig geregeld via deze website. Erg tevreden!

- Nicolaas van Veen

Haast 25% besparing op energie

9 juni 2024

Een leuke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand berekend.
Bij de berekening kwam er een besparing van circa 20% uit. In de praktijk blijkt dit nagenoeg 25% te zijn! Erg tevreden dus.

- Willem van Dongen

Vergelijken is echt verstandig!

3 juni 2024

We hebben uiteindelijk snel contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. We kregen zelfs raad over de subsidies wat zeer welkom was.
Hiermee was de investering nog interessanter. Vergelijken is dus weten!

- Anita van der Horst

De specialist gevonden en een mooi tarief

1 juni 2024

De begeleiding en het advies van Willem was volmaakt. Aansluitend was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon eerlijk.. Kom maar op met die gratis zonne energie!

- Annemieke Jansen

Uitgelichte installateurs uit Breda

Elektromat Installatietechniek erkend elektricien en installateur

Leistraat 74
4818 NB Breda
Nederland

06 12839714
https://elektromat-breda.nl/

Solar Sterk, uw specialist in zonnepanelen uit Breda

Iepstraat 4
4814 LT Breda
Nederland

076 785 9477
http://www.solarsterk.nl/

Saman Groep

Neerloopweg 6
4814 RS Breda
Nederland

076 204 3600
https://www.samangroep.nl/