Zonnepanelen Tilburg

Ben jij op zoek naar een installateur van zonnepanelen in Tilburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wij zorgen dat jij een professionele aanbieder van zonnepanelen in Tilburg vindt die helemaal bij jouw wensen past. 

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit volledig gratis en onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Tilburg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Solar Tilburg gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Tilburg
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Het vergelijken van prijzen in Tilburg van zonnepanelen gaat heel eenvoudig via onze website. Een zonnepanelen installateur uit Tilburg geeft wanneer je hem om een offerte vraagt, meestal dezelfde dag nog een reactie! Behalve mensen in Tilburg, helpen wij iedereen in heel Nederland! Zo kun je op onze website ook terecht wanneer je op zoek bent naar zonnepanelen in Loon Op Zand, De Moer en Kaatsheuvel.

Spring direct naar:

Waarom zonnepanelen in Tilburg?

Het is altijd slim om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Op de eerste plaats zullen zonnepanelen in de gemeente Tilburg behoorlijk wat geld opleveren. Door het opwekken van de elektriciteit zal je jouw energierekening op een vrij eenvoudige wijze naar beneden kunnen halen. Zo’n besparing kan uitlopen tot honderden euro’s per jaar.

Verder zullen in de gemeente Tilburg zonnepanelen ervoor zorgen dat de waarde van je huis zal toenemen. Iedere duurzame investering in een pand zorgt namelijk ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in de loop van de komende jaren te verhuizen dan zal dit voornamelijk van pas komen.

Wat voor sommige mensen juist weer erg belangrijk is, is het ecologische karakter van zonne-energie in Tilburg. Door zelfvoorzienend te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk minder energie te worden opgewekt via de gewone opwekmethodes. Als je kiest voor zonne-energie in Tilburg dan draag jij echt bij aan een betere toekomst. Door een mogelijke subsidie op zonnepanelen in Tilburg en belasting teruggave is het tevens een aantrekkelijke investering. De prijzen die het bewerkstelligen van solar in Tilburg met zich meebrengen is een facet wat verderop aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Tilburg

Er zijn nog altijd mensen die denken dat zonnepanelen kopen in Tilburg geen zin heeft. Het regent weliswaar erg regelmatig bij ons in de stad? Niets is minder kloppend! Met name omdat we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land uitermate geschikt voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Tilburg. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen in Tilburg! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens bewolkt weer, al is de opbrengst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat het daglicht direct op de panelen moet kunnen vallen. Kijk vooral ook even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen in Tilburg. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Tilburg

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Tilburg die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Tilburg

Een bepaalde subsidie voor zonnepanelen in Tilburg of belasting teruggaven kunnen tot de mogelijkheden behoren indien je besluit om persoonlijk je energie op te wekken in Tilburg. Natuurlijk kun je hier niet direct een expert in zijn, maar het helpt zeker indien je weet welke heffingen je retour kunt vragen en welke kosten je kunt maken gedurende je project voor zonne energie Tilburg.

Wat ook helpt is als je een indicatie van je jaarverbruik hebt. Hoeveel wil je met je zonnepanelen in Tilburg opwekken? Het is belangrijk dat je hier goed over nadenkt. Wil je een gehele opwek van je stroom verbruik of wil je een stuk van je huidige energie verbruik gaan opwekken? Je kunt altijd later nog meer zonnepanelen in Tilburg op je dak laten leggen. Houd er dan wel rekening mee dat wanneer je er later nog bij laat leggen, je nogmaals betaalt voor plaatsingskosten. Ook is het goed om al eens na te denken of je nog andere materialen nodig hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een omvormer. Een omvormer draait op een bepaald vermogen en hier moet je van tevoren wel al rekening mee houden. Zo voorkom je dat je later meer kosten moet maken wanneer je kiest voor zonnepanelen in de gemeente Tilburg. 

Wanneer je kiest voor zonnepanelen in Tilburg dan is het belangrijk dat je kiest voor een ontwerp dat volledig aansluit aan jouw wensen en behoeften. Maar ook dat het aansluit bij jouw woning of bedrijfsgebouw. Hierbij kun je denken aan het dak. Niet ieder dag is namelijk geschikt om zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de gemeente Tilburg om zonnepanelen energie op te wekken. En misschien wel het allerbelangrijkste is dat je je zonnepanelen in Tilburg laat plaatsen door een zonnepanelen installateur uit Tilburg die met je meedenkt en die snapt wat je wilt realiseren. Alleen dan haal je het maximale uit je zonne energie in Tilburg.

Alle zonne energie installateurs uit Tilburg

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Tilburg

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten aanbrengen van solar panelen ten opzichte van het eigenhandig installeren. Wij raden het af om zelfstandig aan de slag te gaan, tenzij je heel erg veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Er komt namelijk een hoop kijken bij de aanleg van de zonnepanelen in de gemeente Tilburg. Wat zijn de aanleidingen om een professioneel bedrijf in te schakelen? Ten eerste uiteraard vanwege de veiligheid. Een professionele zonnepanelen installateur uit Tilburg weet hoe hij of zij bij jou op het huis moet klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Dat is natuurlijk veiliger dan wanneer je eigenhandig het dak op gaat om erop te klussen.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in zonnepanelen in Tilburg in de gelegenheid is om de zonnepanelen op de passende manier te bevestigen. De ventilatieruimte speelt hierbij een significante rol. Door een optimale installatie zul je profiteren van een zo groot mogelijk rendement. De allerlaatste reden om een deskundige zonnepanelen installateur uit Tilburg in te schakelen is het feit dat het inschakelen van professionals je een heleboel tijd en moeite kan besparen. De relatief gereduceerde kosten voor de installatie maken dit dé keuze om te maken als je zonnepanelen in Tilburg wilt laten plaatsen bij jou op het huis. Voor je het weet heb je jouw woonhuis ook uitgerust met de beste solar panelen van dit moment. Kies dus voor een bekwame zonnepanelen installateurs uit Tilburg!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Tilburg

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Tilburg en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

In Tilburg zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het noodzakelijk om een juiste zonnepanelen installateur in Tilburg te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van doorslaggevend belang om op bepaalde zaken te letten. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het internet kunt herleiden. Via deze informatie weet je direct aan wat voor installatiekosten je moet denken. En brengt het je inzicht in het verloop van de klus.

Ook kun je even overleggen of het praktisch is om zelf vast een en ander aan voorbereidingen te regelen voor je in Tilburg aan te brengen zonnepanelen. Zoals het inrichten van een nieuwe groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke tarieven. Tot slot adviseren wij echt om allerlei prijsopgaves naast elkaar te leggen. Niet alle kosten worden altijd op offertes vermeld, alhoewel ze er toch echt zijn. Onze offertemogelijkheid voor zonnepanelen in Tilburg zorgt ervoor dat je uitgebreider inzicht krijgt in de grootte van het karwei.

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Tilburg.

Nu 3 offertes uit Tilburg vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Tilburg vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit de gemeente Tilburg

Het is ingewikkeld om een richtlijn te geven voor de prijs van zonnepanelen in Tilburg, dit geldt ook voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. Eén van deze grootste factoren is het type paneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor een hoger prijsniveau (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, maar daar zit dan immers veelal een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit precies omgekeerd.

Wel is het zo dat we als gemiddelde mee geven dat je de belegging in Tilburg in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze termijn heb je alle uitgaven er uit mogen halen en ga je pure netto winst registreren. Daar de zonnepanelen in Tilburg over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld opleveren. Wacht daarom niet langer en bekijk hoeveel aan opbrengst jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen in de gemeente Tilburg kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Tilburg?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Tilburg, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonne energie uit Tilburg – de beste investering

Via deze webpagina kun je alles lezen wat je wilt weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Tilburg. Wij raden je zeker aan om gebruik te maken van de offerte mogelijkheid. Door offertes aan te vragen kun je in één oogopslag een inschatting van de kosten krijgen na contact met een zonnepanelen installateur uit Tilburg. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou mogelijk om zonnepanelen in Tilburg te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Mocht je vragen hebben over het laten plaatsen van de zonnepanelen in de gemeente Tilburg dan staan we vanzelf altijd klaar om je hiermee te assisteren.

Zonnepanelen Tilburg – de voordelen

Vaak begrijpen mensen wel hoe een zonnepaneel er precies uitziet. Je ziet ze immers al op talloze daken liggen. Maar hoe zonnepanelen precies werken, dat weten maar weinig mensen. Zonne-energie begint altijd met de zon. Zonnepanelen (ook wel ‘PV panelen’ genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltje die ‘fotonen’ worden genoemd, om te genereren in stroom. Deze stroom kan vervolgens weer worden gebruikt om elektrische ladingen van elektriciteit te voorzien. 

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen in Tilburg die je kunt vergelijken. Ook kun je verscheidene leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed tarief! Via de gemeente kun je informeren of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie voor zonnepanelen in Tilburg. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Wil je zonnepanelen kopen in Tilburg, zorg dan dat je dit alles goed uit uitgezocht. Dan ben je helemaal klaar om je zonnepanelen te laten leggen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Tilburg

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Tilburg. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Tilburg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Tilburg

Getwijfeld maar heel tevreden met resultaat panelen

19 april 2024

Door de groei aan info over zonnepanelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering direct wilde maken.
Desondanks offertes aangevraagd en na een aanbeveling door de professional uiteindelijk besloten om panelen te laten aanleggen. Nu erg tevreden dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de panelen.

- Simone de Haan

Nagenoeg 25% besparing op elektriciteit

10 april 2024

Ik had het niet verwacht maar de berekening die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Bij de berekening kwam er een besparing van ongeveer 20% uit. In de praktijk blijkt dit nagenoeg 25% te zijn! Zeer tevreden dus.

- Saskia Huisman

Na een jaar nog geen enkel berouw!

30 maart 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan zonne energie door een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen moment berouw gehad van mijn belegging. Volstrekt geweldig om zelfstandig te zijn.

- Remco Veenstra

Ziet er behoorlijk mooi uit

18 maart 2024

Ik dacht dat solar panelen op mijn huis niet erg mooi zou staan maar valt me alles mee.

- Renate Smeets

Vergelijken is werkelijk een aanrader.

16 maart 2024

Na mijn eerdere verzoeken bij individuele bedrijven kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Vergelijken kan daarom echt uit. Daarna was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels krijgen we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De gekoppelde app laat prima zien wat ze opwekken.

- Joost Dekker

De kosten gering, ervaring hoog!

9 maart 2024

In de eerste instantie was ik wat gesloten over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek overbodig. Ik ben voorzien van prima raad door Vergelijksolar maar ook door de mensen van de offertes. Naar aanleiding daarvan besloten met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Jacobus Smit

Mooie solar panelen, woonhuis meer waard

27 februari 2024

Geweldig prachtige zonnepanelen en mijn huis is ook nog eens veel meer waard nu. Bedankt.

- Roy Gerritsen

Getwijfeld maar heel voldaan met resultaat solar panelen

22 februari 2024

Dankzij de groei aan informatie over zonnepanelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering direct wilde maken.
Evengoed maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een deskundige besloten ervoor te gaan. Later tevreden dat we het aan hebben gedurfd op onze panden en daarom wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Natasja van de Wal

Blij met de service

12 februari 2024

We zijn blij met de installatie, kosten en kregen na de offertes vlug bericht.

- Annemieke Sanders

Uitgelichte installateurs uit Tilburg

Bruurs Henk Installatietechniek

Willibrordusstraat 22
5175 AL Loon op Zand
Nederland

0416 362 957
http://www.henkbruurs.nl/

SunNed

Goirkekanaaldijk 38
5046 AT Tilburg
Nederland

013 581 0430
http://www.sunned.nl/

Tegro PV

Tongerlose Hoefstraat 77-17
5046 NE Tilburg
Nederland

013 543 4215
http://www.tegro.solar/