Zonnepanelen Nijmegen

Heb jij behoeften aan een topper voor jouw solar installatie in Nijmegen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek is naar zonnepanelen Nijmegen verbonden wordt aan een professional die bij je past. 

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Nijmegen, zodat onze klanten het beste geholpen kunnen worden.

Solar Nijmegen gezocht?

Een installateur uit Nijmegen vinden

Zonnepanelen Nijmegen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Nijmegen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie. We helpen niet alleen mensen met zonnepanelen in Nijmegen, maar in heel Nederland. Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Ressen, Haalderen en Bemmel bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Nijmegen

Er zijn namelijk een aantal redenen waarom zonnepanelen bij jou thuis de moeite van het overwegen waard zijn. Het belangrijkste is natuurlijk dat de zonnepanelen in Nijmegen je aanzienlijk wat geld kunnen besparen. Door zelf elektriciteit op te wekken, hoef je minder energie van je leverancier te verbruiken, waardoor je jaarlijkse stroomkosten minder hoog worden. Zo’n besparing kan uitlopen tot honderden euro’s per jaar.

Op de tweede plaats zullen panelen ervoor zorgen dat de waarde van je pand zal vermeerderen. Elke ecologische belegging in een pand zorgt namelijk ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in minder dan 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker weten van pas komen.

Naast de talrijke financiële voordelen, zou duurzaamheid een reden moeten zijn voor mensen om over te stappen naar zonnepanelen in Nijmegen. Door zelfvoorzienend te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk niet zoveel energie te worden opgewekt via de oorspronkelijke opwekmethodes. Door te kiezen voor panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een schoner milieu in ons land. Dankzij subsidie opties is het een van de allermeeste en voordeligste opties die iemand maar kan maken voor een beter Nederland. Later laten we je meer zien over de prijzen die van toepassing zijn op het realiseren van de zonnepanelen in Nijmegen.

Zonnepanelen kopen Nijmegen

Er bestaan nog altijd mensen die denken dat zonnepanelen plaatsen in Nijmegen geen zin heeft. Het bekendste excuus is dat er veel regen valt in Nederland. Niks is minder waar. Met name omdat we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land buitengewoon geschikt voor zonnepanelen. Gemiddeld heeft Nijmegen 1600 zonne-uren per jaar. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Zonnepanelen werken ook tijdens bewolkt weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er uiteraard wel rekening mee dat het daglicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Bedenk ook dat er meer zaken zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op langere termijn nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen in Nijmegen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor alle informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Nijmegen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Nijmegen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Nijmegen

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies bij kopen van zonnepanelen in Nijmegen, of ook belasting teruggave indien je besluit om eigenhandig je energie op te wekken. Je kunt hier niet direct een deskundige in te worden, maar het helpt indien je weet welke heffingen je terug kunt vragen en welke kosten je moet maken gedurende je onderzoek voor zonne-energie Nijmegen.

Ook is het handig om al een indicatie te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met zonnepanelen in Nijmegen. Dit kan uiteraard je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor het gedeeltelijk opwekken van zonne-energie in plaats van gehele opwek. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne-energie, kun je altijd op een later tijdstip besluiten om nog meer panelen bij te laten plaatsen. Ook is het vervolgens slim om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden, waaronder de omvormer, omdat die op een zeker vermogen draait. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een aangepaste omvormer) gaat maken.

Wat wel fundamenteel is, is dat je kiest voor een ontwerp wat past bij je behoeften en ook bij je huis of bedrijf. Niet elke overdekking is even handig voor het plaatsen van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere opties om zonne-energie in Nijmegen op te wekken. Tevens wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen in Nijmegen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Nijmegen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Nijmegen

Je wilt zonnepanelen niet zonder enkele ervaring zelf plaatsen. Zonnepanelen liggen ongeveer voor 25 jaar op je dak, daarom wil je dit uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Nijmegen die geschikt is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je klus.

Een handige zonnepanelen installateur in Nijmegen lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke karwei worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Nijmegen op de volgende gebieden:

  • Prijzen van de zonnepanelen
  • Installatiekosten
  • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
  • Het type materiaal wat voor de taak wordt gebruikt
  • Levertijd
  • Ervaringen van klanten
  • Eerdere klussen

Het is dan altijd handig om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in ieder geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een scherpe prijs.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Nijmegen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Nijmegen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Nijmegen zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het van belang om een goede installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Bij het inzetten van een professionele installateur in Nijmegen is het van beslissend belang om op sommige zaken te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het desbetreffende bedrijf. Aan de hand van de overhandigde informatie kan je makkelijk zien aan wat voor tarieven je zult moeten denken voor de aanleg. Verder verschaft het je inzicht in de ontwikkeling van de klus.

Verder kun je rustig overleggen of het praktisch is om zelf vast een en ander aan voorbereidingen te regelen. Zoals het inrichten van een extra groep in je meterkast. Het is overigens niet verplicht, maar het kan je wel schelen in uiteindelijke onkosten. Tenslotte adviseren wij echt om allerlei offertes naast elkaar te leggen. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er toch echt zijn. Via onze offertetool krijg je meteen allerlei offertes die makkelijk met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor duurzame energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Nijmegen.

Nu 3 offertes uit Nijmegen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Nijmegen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Nijmegen

Het is lastig om een indicatie te geven voor de kosten van zonnepanelen, dit geldt ook voor het rendement van de panelen. De voornaamste factor is het type zonnepaneel wat je kiest. Kies je voor een hoger prijsniveau (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, echter zit daar dan immers regelmatig een hoger rendement aan vast. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je iets minder, maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen wat lager is.

Wel is het zo dat we als vuistregel kunnen geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze duur ga je winst maken. De zonnepanelen in Nijmegen gaan over het algemeen 25 jaar lang mee. Dit zal op je op lange termijn een hoop geld besparen. Dit maakt het een prima investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen in Nijmegen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Nijmegen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Nijmegen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Nijmegen – de juiste investering

Zonnepanelen in Nijmegen is de hoogst duurzame investering die je kunt maken. Je ziet het vermoedelijk bij veel meer woningen in je wijk en anders is het totaal de moeite waard om trendsetter te zijn. Goedkoop is duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je hebt gelukkig de keuze uit meerdere partijen die volledige expertise hebben voor het aanschaffen en installeren van zonnepanelen in Nijmegen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je opbrengst. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Nijmegen met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Nijmegen – groen en duurzaam

Duurzame en lage tarieven voor je energie, vanzelfsprekend wil jij dat! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt kopen. Omdat er meerdere aanbieders zijn, zijn de tarieven over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel erg rendabel. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Nijmegen is dat zo. Logisch dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is.

Zonnepanelen in Nijmegen zijn goed voor het milieu en de centen. De voorlichting die je kunt vinden over zonnepanelen helpen je bij het uitzoeken welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn meerdere aspecten om rekening mee te houden wanneer je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de afname en de installatie van zonnepanelen in Nijmegen zijn er tevens nog meerdere dingen waar je rekening mee kan houden.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een optionele compensatie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt bij het kopen van zonnepanelen in Nijmegen. Of kun je wellicht belasting terug vragen over de aankoop van zonnepanelen in Nijmegen. Hoe dan ook zal het klimaat en je spaarrekening blij gestemd zijn als je kiest voor zonnepanelen in Nijmegen.

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Nijmegen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Nijmegen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Nijmegen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Nijmegen

Getwijfeld maar heel voldaan met resultaat solar panelen

12 maart 2023

Vanwege de groei aan informatie over solar panelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering meteen wilde maken.
Desondanks maar offertes aangevraagd en na contact met een expert besloten ervoor te gaan. Later tevreden dat we het aan hebben gedurfd op onze panden en daardoor wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Joris Gerritsen

Absoluut aan te raden om te vergelijken

5 maart 2023

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en daar kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus kosten uit. Vergelijken kan dus echt uit. Aansluitend was de afspraak tot installatie zo gemaakt en inmiddels krijgen we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De app werkt ook goed.

- Angela van der Horst

Betrouwbaar organisatie

20 februari 2023

Volkomen tevreden over kosten, advies en plaatsing.

- Chantal Brouwer

Content met deskundigheid

17 februari 2023

Stefan nam na de offerteaanvraag contact met ons op en kregen daarnaast nog eens een aantrekkelijke korting voor mijn andere panden.
Ik had zelfstandig wat research gedaan maar ik ontving een aangescherpt advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor minder geld aan zonnepanelen.
Enorm goed.

- Anna de Vries

Snelle levering, goede prijs

11 februari 2023

Na het opvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten brengen en installeren. Wegens de snelheid en kosten komen we ook terug als we een nieuwe investering zouden willen doen.

- Robert de Groot

Besparen op elektriciteit gaat goed

5 februari 2023

Het traject liep soepel (van offerte tot installatie). Het opwekken van duurzame energie gaat fijn.

- Marianne de Graaf

Het installatie is niveau hoog

25 januari 2023

Sinds het eerste contact na de offertes was het helder, we hadden met een organisatie te maken die dit frequenter had gedaan. Erg vergenoegd met het traject zo.

- Rogier van Leeuwen

Na een jaar nog geen enkel spijt!

19 januari 2023

Het was de belegging absoluut waard, zelfs nu na een jaar nog! Volkomen grandioos om zelfvoorzienend te zijn.

- Michiel de Vos

Binnen vier weken had ik panelen op mijn huis

15 januari 2023

Top geholpen. Het ging enorm vlug en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen een maand had ik al solar energie.

- Robertus van der Laan

Uitgelichte installateurs uit Nijmegen

R Jaspers montage

Kon. Julianastraat 58
6582 BJ Heumen
Nederland

06 81197454
http://www.jaspersmontage.nl/

Arts Constructie

Hofstraat 1
6581 KX Malden
Nederland

024 358 6622
http://www.arts-malden.nl/

Green Solar Nederland

Postweg 50
6523 LD Nijmegen
Nederland

024 202 2272
https://green-solar-nederland.nl/