Zonnepanelen Nijmegen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw solar installatie in Nijmegen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Nijmegen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Nijmegen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Solar Nijmegen gezocht?

Een installateur uit Nijmegen vinden

Zonnepanelen Nijmegen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 42 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Nijmegen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nijmegen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Ressen, Haalderen en Bemmel bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Nijmegen

Er zijn namelijk een aantal redenen waarom zonnepanelen bij jou thuis de moeite van het overwegen waard zijn. Het belangrijkste is natuurlijk dat de panelen je aanzienlijk wat geld kunnen opleveren. Door zelf elektriciteit op te wekken, hoef je minder energie van je leverancier te verbruiken, waardoor je jaarlijkse stroomkosten minder hoog worden. Zo’n besparing kan uitlopen tot honderden euro’s per jaar.

Op de tweede plaats zullen panelen ervoor zorgen dat de waarde van je pand zal vermeerderen. Elke ecologische belegging in een pand zorgt namelijk ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in minder dan 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker weten van pas komen.

Naast de talrijke financiële voordelen is duurzaamheid nog een drijfveer dat meer mensen zouden moeten kiezen voor panelen. Door zelfvoorzienend te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk niet zoveel energie te worden opgewekt via de oorspronkelijke opwekmethodes. Door te kiezen voor panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een schoner milieu in ons land. Dankzij subsidie opties is het een van de allermeeste en voordeligste opties die iemand maar kan maken voor een beter Nederland. Later laten we je meer zien over de prijzen die van toepassing zijn op het realiseren van de zonnepanelen.

Zonnepanelen kopen Nijmegen

Er bestaan nog altijd mensen die denken dat zonnepanelen plaatsen in Nijmegen geen zin heeft. Er is namelijk veel regenval in Nederland? Niks is minder waar! Met name omdat we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land buitengewoon geschikt voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Nijmegen 1600 zonne-uren. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Zonnepanelen werken ook tijdens bewolkt weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er uiteraard wel rekening mee dat het daglicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Bedenk ook dat er meer zaken zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op langere termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Nijmegen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Nijmegen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Nijmegen

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves indien je besluit om eigenhandig je energie op te wekken in Nijmegen. Je kunt hier niet direct een deskundige in te worden, maar het helpt indien je weet welke heffingen je terug kunt vragen en welke kosten je moet maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Nijmegen.

Ook is het handig om al een indicatie te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Dit kan uiteraard je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later tijdstip besluiten om nog meer panelen bij te laten plaatsen. Ook is het vervolgens slim om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een aangepaste omvormer) gaat maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een ontwerp wat past bij je behoeften, en ook bij je huis of bedrijf. Niet elk overdekking is even handig voor het plaatsen van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere opties om zonne energie in Nijmegen op te wekken. Tevens wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Nijmegen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Nijmegen

Je wilt zonnepanelen niet zonder enkele ervaring zelf plaatsen. Omdat panelen voor 25 jaar op je dak liggen, wil je dit uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Nijmegen die geschikt is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je klus.

Een handige zonnepanelen installateur in Nijmegen lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke karwei worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Nijmegen op de volgende gebieden:

  • Prijzen van de zonnepanelen
  • Installatiekosten
  • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
  • Het type materiaal wat voor de taak wordt gebruikt
  • Oplevertijd
  • Ervaringen van klanten
  • Eerdere klussen

Het is dan echt altijd handig om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in ieder geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Nijmegen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Nijmegen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Nijmegen zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het van belang om een goede installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Bij het inzetten van een professionele installateur is het van beslissend belang om op sommige zaken te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de overhandigde informatie kan je makkelijk zien aan wat voor tarieven je zult moeten denken voor de aanleg. Verder verschaft het je inzicht in de ontwikkeling van de klus.

Verder kun je rustig overleggen of het praktisch is om zelf vast een en ander aan voorbereidingen te regelen. Zoals het inrichten van een extra groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke onkosten. Tenslotte adviseren wij echt om allerlei offertes naast mekaar te leggen. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er toch echt zijn. Via onze offertetool krijg je meteen allerlei offertes die makkelijk met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor duurzame energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Nijmegen.

Nu 3 offertes uit Nijmegen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Nijmegen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Nijmegen

Het is lastig om een indicatie te geven voor de kosten van zonnepanelen, dit geldt ook voor het rendement van de panelen. De voornaamste factor is het type zonnepaneel wat je kiest. Kies je voor een hogere prijsniveau (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, echter daar zit dan immers regelmatig een hoger rendement aan vast. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen wat lager is.

Wel is het zo dat we als vuistregel kunnen geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze duur ga je winst maken. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een prima investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Nijmegen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Nijmegen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Nijmegen – de juiste investering

Zonnepanelen in Nijmegen is de hoogst duurzame investering welke je kunt maken. Je ziet het vermoedelijk bij veel meer woningen in je wijk en anders is het totaal de moeite waard om trendsetter te zijn. Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je hebt gelukkig de keuze uit meerdere partijen met de volledige expertise voor het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je opbrengst. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Nijmegen met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Nijmegen – groen en duurzaam

Duurzame en lage tarieven voor je energie, vanzelfsprekend wil jij dat! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt kopen. Omdat er meerdere aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg rendabel tegenwoordig. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Nijmegen is dat zo. Logisch dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Goed voor het milieu en de centen! De voorlichting die je kunt vinden over zonnepanelen helpen je bij het uitzoeken welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn meerdere dingen om rekening mee te houden wanneer je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de afname en de installatie van zonnepanelen in Nijmegen zijn er tevens nog meerdere dingen waar je rekening mee kan houden.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een optionele compensatie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Of kun je wellicht belasting terug vragen over de aankoop van zonnepanelen in Nijmegen? Alweer zal het klimaat en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Nijmegen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Nijmegen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Nijmegen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Nijmegen

Ecologische energie is het vooruitzicht

6 februari 2021

Toen mijn buren zeer blij waren met hun solar panelen en het rendement wilde ik ook. Vanuit Vergelijksolar vlug op weg geholpen naar meer ecologische elektriciteit. Dank jullie wel!

- Anna de Bruijn

Het hele traject is begeleid

30 januari 2021

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn verder nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Bovendien waren de monteurs meedenkend met bijvoorbeeld waar de zonnepanelen
moesten komen en ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Samengevat tevreden!

- Bart Hofman

Na een jaar nog geen berouw!

18 januari 2021

Ben nu een jaar lang geholpen aan zonne energie dankzij een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen moment spijt gehad van mijn belegging. Zo mooi om duurzame energie op te wekken.

- Jeroen de Bruin

Voor ons toekomstperspectief is solar elektriciteit nodig

11 januari 2021

Niet lang hoeven na te denken nadat mijn wijkbewoners met succes solar panelen installeerden. Ik kon bij Vergelijksolar snel offertes krijgen en in minder dan no time had ik ze in ieder geval. Dank jullie wel!

- Ramona van de Velden

Inderdaad de juiste installateur gevonden!

8 januari 2021

Binnen enkele minuten had ik direct de passende installateur ontdekt! Flink kennis van zaken en een aanbieding! Super!

- Angelique de Vos

Tevreden 20 zonnepanelen geplaatst

2 januari 2021

Top georganiseerd de plaatsing en informatie verstrekking. Bovendien zijn de zonnepanelen netjes geplaatst. Omdat we er 20 wilde waren we wat verontrust over hoe deze neergelegd kon worden (en eruit zou zien) maar dit was overbodig. Jan Peter is een echte specialist.

- Arie de Ruiter

Na een jaar nog geen berouw!

24 december 2020

Ben nu een jaar lang geholpen aan panelen dankzij een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen moment spijt gehad van mijn belegging. Volstrekt geweldig om zelfstandig te zijn.

- Manon Verhoeven

Het installatie is niveau hoog

18 december 2020

Van de eerste aanbieding tot het echt zien van de opwek in de app ging zeer profi. Erg vergenoegd met het traject zo.

- Maartje van de Brink

Vergelijken is weten!

7 december 2020

We hebben uiteindelijk vlot contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Hiermee was de investering nog interessanter. Het kan dus feitelijk uit om te vergelijken.

- Astrid van Leeuwen

Uitgelichte installateurs uit Nijmegen

R Jaspers montage

Kon. Julianastraat 58
6582 BJ Heumen
Nederland

06 81197454
http://www.jaspersmontage.nl/

Arts Constructie

Hofstraat 1
6581 KX Malden
Nederland

024 358 6622
http://www.arts-malden.nl/

Green Solar Nederland

Postweg 50
6523 LD Nijmegen
Nederland

024 202 2272
https://green-solar-nederland.nl/