Zonnepanelen Amsterdam

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw zonnepanelen in Amsterdam?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Amsterdam verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Amsterdam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Solar Amsterdam gezocht?

Een installateur in Amsterdam vinden

Zonnepanelen Amsterdam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Het vergelijken van solar installatie prijzen in Amsterdam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Amsterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Koog aan de Zaan, Oostzaan en Zaandam bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom zonnepanelen in Amsterdam?

Er zijn allerlei redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Amsterdam. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • het rendement van zonnepanelen is aanzienlijker dan ooit
 • waardevermeerdering van het huis waar de solar panelen op liggen
 • je hebt misschien aanspraak op subsidie
 • je kunt wellicht btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Het is dus het voornaamste moment om wat voorlichting over zonnepanelen in Amsterdam te zoeken. We assisteren je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van zonnepanelen in de gemeente Amsterdam. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Aangezien deze belegging voor langere termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie voor zonnepanelen in Amsterdam zijn er nog een aantal dingen om rekening mee te houden, zoals de verschillende type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten zonnepanelen in Amsterdam en de prijzen hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Hierna kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze wijze krijg je de aantrekkelijkste prijs om zo nog meer te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Amsterdam

Twijfel je nog over de voordelen van zonnepanelen kopen in Amsterdam? Het regent namelijk regelmatig in Amsterdam? Ongeacht het feit dat wij vaak te maken krijgen met een fikse regenbui, is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Amsterdam. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen in Amsterdam! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de opbrengst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er dus wel rekening mee dat het daglicht gelijk op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk met name even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer dingen dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen in Amsterdam. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Amsterdam

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Amsterdam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Amsterdam

Meerdere steden en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Een van de schonere methoden is via zonne energie in Amstedam. Om dit einddoel te bewerkstelligen doet de gemeente Amsterdam er mogelijk ook alles aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Daarom heb je ook een grote kans dat er eventueel een subsidie voor zonnepanelen in Amsterdam aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Deze subsidiebedragen voor zonne energie in Amsterdam kunnen flink oplopen, helemaal als je verscheidene zonnepanelen in de gemeente Amsterdam op je dak plaatst. Het kan ook zeker interessant zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw plaats. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Amsterdam voor het installeren van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie kansen, dit kan je daar allemaal op terugvinden.

Meer zonnepanelen vergelijken? Bekijk ook eens onze pagina van zonnepanelen in Enschede, Delft of Tilburg!

Alle zonne energie installateurs uit Amsterdam

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Installateur voor zonnepanelen Amsterdam

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten plaatsen van solar panelen ten opzichte van het eigenhandig plaatsen. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om eigenhandig aan de slag te gaan. Het aanbrengen van panelen op jouw dak is wel een karwei die net even wat anders is dan overige klussen. Wat zijn de redenen om een bekwame installateur voor zonnepanelen uit Amsterdam in te schakelen? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Een specialist in de gemeente Amsterdam op het gebied van zonnepanelen is gewend aan verschillende soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Dat is natuurlijk veiliger dan wanneer je eigenhandig het dak op gaat om erop te klussen.

Verder is een gespecialiseerd bedrijf in Amsterdam voor zonnepanelen in staat om een optimale montage voor je panelen te realiseren. De ventilatieruimte speelt hierbij een significante rol. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het hoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw zonnepanelen in Amsterdam. Tot slot scheelt het uitbesteden van de installatie aan een installateur voor zonnepanelen in Amsterdam je gigantisch veel zorgen en tijd. Aangezien de kosten voor installatie van solar panelen relatief meevallen, is dat dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen in Amsterdam van zonnepanelen op je huis. En zo liggen straks de beste panelen uit de industrie ook op jouw huis geld op te leveren. Kies dus voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs in Amsterdam

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Amsterdam en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

In Amsterdam zonnepanelen laten installeren

Een goede voorbereiding is het halve werk om in Amsterdam zonnepanelen te laten installeren. Met een begroting, een concept over de vormgeving van het project en wetende wat je wilt plaatsen ben je heel aardig op weg. Laat je verder vooral inspireren door anderen die zonnepanelen in Amsterdam hebben laten installeren. Misschien wel je buurvrouw of een van je vrienden. Zo niet, dan kun je ook via internet de benodigde kennis en inspiratie opdoen. Zeker omdat in Amsterdam zonnepanelen een steeds bekender begrip zijn geworden, zijn er steeds vaker klussen uitgevoerd in de afgelopen jaren. En onthoud goed: er is altijd begeleiding indien dat benodigd is!

Ben je wat minder technisch onderlegd of wil je bij voorkeur eerst eens met een persoon praten die inzicht heeft in het in de gemeente Amsterdam zonnepanelen te laten installeren? Dan is het handig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die erin gespecialiseerd zijn. Indien je kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je rechtstreeks contact met meerdere partijen. Tip: Vergeet zo’n partij bovendien voornamelijk niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Dan weet je zeker dat je optimaal voorbereid aan je project kunt beginnen!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Amsterdam.

Nu 3 offertes uit Amsterdam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Amsterdam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Amsterdam

De kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Amsterdam zijn fiks afhankelijk van een aantal bepalende factoren. Die zetten we daarom voor je onder elkaar.

 • Het gebied (geografisch gezien) waar je de panelen wil plaatsen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • Het seizoen
 • De kwaliteit van de zonnepanelen

De uitgaven van zonnepanelen in Amsterdam zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het soort panelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten die je persoonlijk zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen in Amsterdam? Check dan vlug nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Amsterdam?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Amsterdam, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Amsterdam – een slimme investering

Zonnepanelen in Amsterdam is een uiterst duurzame investering die je kunt bewerkstelligen. Je ziet het vermoedelijk bij veel meer gebouwen in je buurt en anders is het absoluut de moeite waard om trendsetter te worden op dit gebied. Maar zoals met veel dingen is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je hebt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de volledige expertise voor het aanschaffen en installeren van zonnepanelen in Amsterdam. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Amsterdam met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Amsterdam – we verduurzamen samen

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie in Amsterdam begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in elektriciteit. Via een omvormer kan deze stroom geconverteerd worden naar energie voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen in Amsterdam op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit gedaan, dan kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Wellicht kun je zelfs BTW terugvragen. Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen in Amsterdam een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Amsterdam

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Amsterdam. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Amsterdam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Amsterdam

Persoonlijk energieleverancier zijn

22 september 2023

Een langverwachte wens is uitgekomen, ik ben niet langer afhankelijk van mijn energie leverancier dankzij zonne energie! Vergelijksolar heeft hiermee geholpen! Oh en het advies voor subsidie aanvragen was heel bruikbaar. Geweldig.

- Angela Kok

20 panelen en tevreden

12 september 2023

Top geregeld de plaatsing en informatie verstrekking. Tevens zijn de zonnepanelen netjes geplaatst. Omdat we er 20 wilde waren we wat verontrust over hoe dit neergelegd kon worden (en eruit zou zien) echter dit was overbodig. Jan Peter is een echte deskundige.

- Joris Scholten

Ten dele zelfvoorzienend in energie

8 september 2023

Een langverwachte wens is uitgekomen, ik ben niet langer afhankelijk van mijn elektriciteit leverancier dankzij solar! Alles vlot en netjes gegaan via deze pagina. Uitstekend.

- Jolanda Veenstra

De energie besparing klopt

29 augustus 2023

Het traject liep soepel (van prijsopgave tot plaatsing). Het opwekken van solar energie gaat goed.

- Charlotte van den Bosch

Voor onze toekomst is solar elektriciteit nodig

24 augustus 2023

Niet lang hoeven na te denken nadat mijn wijkbewoners met succes panelen installeerden. Ik kon via Vergelijksolar vlug offertes krijgen en in minder dan no time had ik ze ook. Dank jullie wel!

- Caroline Verbeek

Wat meer betaald, top service

14 augustus 2023

Mijn bedrijf moest door kunnen lopen tijdens het aanleggen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit traject. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste omdat het
proces voor ons belangrijker was en we een overeenkomstig advies kregen. Volledig tevreden.

- Sjoerd Meijer

Gedeeltelijk zelfvoorzienend in energie

12 augustus 2023

Stiekem wilde ik dit al heel lang, nooit meer (volledig) afhankelijk zijn van mijn energieleverancier. Dankzij solar panelen! Alles gauw en knap gegaan via deze site. Heel erg content!

- Albert de Graaf

Content 20 zonnepanelen geplaatst

30 juli 2023

Super service, gunstige plaatsing en ook nog eens erg keurig geinstalleerd. Daar we er 20 wilde waren we wat bezorgd over hoe dit neergelegd kon worden (en eruit zou zien) maar dit was overbodig. De expertise van Jan Peter was erg welkom.

- Gerrit Verbeek

Geplaatst in alle goedkeuring

20 juli 2023

We waren benieuwd of de berekening van de opwek die we zouden kunnen verwezelijken overeen zou komen maar dit blijkt prima ingeschat.

- Sebastiaan Schipper

Uitgelichte installateurs uit Amsterdam

Energie In Huis

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Nederland

088 244 0800
https://www.energieinhuis.nl/?utm_source=GMB&utm_medium=organic&utm_campaign=info

Solar Collective

Swammerdamstraat 44
1091 RV Amsterdam
Nederland

020 638 7788
http://www.solarcollective.nl/

Alvink Installer & Plumbing

Houtrijkstraat 254
1013 DV Amsterdam
Nederland

020 846 9658
http://www.alvinkinstallateur.nl/