Zonnepanelen Delft

Zoek jij een expert voor jouw solar installatie in Delft?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Delft verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Delft – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Solar Delft gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Delft
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 45 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Delft gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Delft, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Maasland, Vlaardingen en Schiedam bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Delft

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in panelen; oftewel solar Delft. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een verminderde Co2 uitstoot
 • het rendement van een zonnepaneel is beter dan ooit
 • waardevermeerdering van het huis waar de zonnepanelen op liggen
 • je hebt eventueel aanspraak op subsidie
 • potentie tot btw belasting teruggave op aanschaf en installatie

Het is dus het allerbeste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. We helpen je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Delft. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke belegging; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat deze belegging voor langere termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Er zijn diverse soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over verschillende soorten solar in Delft en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijking kunt maken.

Op deze wijze krijg je de allerbeste prijs om zo nog meer te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Delft

Het besluit is er, je gaat zonnepanelen in Delft aankopen! Er komt behoorlijk wat kijken bij zonnepanelen aankopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van juiste inlichting zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. En niet geheel onbelangrijk; de prijs voor zowel de panelen, als de benodigdheden voor de installatie en natuurlijk de plaatsing zelf. Laten we eens goed kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opbrengen. Want ondanks dat het rendement momenteel hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog zijn blijft het natuurlijk een investering die je gaat maken. Wanneer je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien prima kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Delft

Even een stukje oprecht advies: Laat je niet alleen leiden door de kosten in aankoop en plaatsing. Kritisch letten op de deugdelijkheid van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minstens zo bepalend. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opleveren. Bekijk ook de garantie indien je besluit om zonnepanelen te kopen in Delft.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Delft

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Delft die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Delft

Diverse gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het klimaat zo voordelig mogelijk te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute wijze voor schone en milieu vriendelijke energie. Om het klimaat zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten installeren. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van toelage als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

De subsidiebedragen kunnen flink stijgen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan gelijktijdig zeker aantrekkelijk zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting teruggave aanwezig is in jouw plaats. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Delft voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn immers eventueel voorwaarden om daarvoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Delft

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Delft

Je wilt solar panelen niet zonder enige ervaring zelfstandig aanbrengen. Omdat panelen voor 25 jaar op je dak liggen, wil je dat logischerwijs uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Delft die geschikt is voor jouw karwei. Een installateur van zonnepanelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

Een geschikte zonnepanelen installateur in Delft lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke karwei worden. Er bestaat immers tamelijk wat verschil tussen de diverse solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Delft op de volgende componenten:

 • Kosten van de panelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • De periode van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het kan dan ook iedere keer uit om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Delft

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Delft en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Delft zonnepanelen laten installeren

Wanneer je vooraf een aantal zaken helder hebt, scheelt dat alvast aanzienlijk in het voorkomen van onrust. Als je beschikt over een budget, een duidelijk idee van wat je wilt laten aanbrengen en hoe het project pakweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een enorm eind. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar karwei hebben laten verrichten. Zoals iemand in de buurt of een van je familieleden. En anders kun je tevens via internet de benodigde inspiratie op doen. Juist omdat zonnepanelen steeds meer neergelegd worden omdat mensen er de toegevoegde waarde van zien, is er genoeg voorbeeldmateriaal aanwezig. En het belangrijkste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Ben je niet zo technisch onderlegd of wil je bij voorkeur vantevoren eens met een persoon die verstand heeft van het in Delft zonnepanelen te laten plaatsen? Het helpt dan om begeleiding van professionals te krijgen. Dat doe je door makkelijk, kosteloos en vrijblijvend een offerte op te vragen, je krijgt dan acuut een aantal verschillende partijen die je van advies kunnen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij ook even naar belastingvoordeel en regionale subsidies! Zo ga je zo voordelig en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Klaar voor duurzame energie? Vraag dan direct je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Delft.

Nu 3 offertes uit Delft vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Delft vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Delft

Het is ingewikkeld om een richtlijn te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt ook voor het rendement van de panelen. 1 van deze grootste factoren is het type paneel wat je kiest. Kies je dan de monokristallen panelen dan zal je wat meer willen betalen, en staat hier tegenover dat je een hoger rendement moet behalen. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder echter kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen wat minder uitvalt.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijd heb je alle kosten er uit mogen halen en ga je zuivere netto opbrengst registreren. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van minimaal 25 jaar kun je vlug uitrekenen hoeveel winst je kunt boeken! Wacht dus niet langer en bekijk hoeveel aan rendement jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Delft?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Delft, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Delft – de beste investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft kennisgeving over zonnepanelen in Delft. Wij raden je zeker aan om gebruik te maken van de offerte gelegenheid. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een prognose van de kosten krijgen na contact met een deskundige. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou denkbaar om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Delft – milieu voordelen

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Er zijn vele aanbieders en bedrijven die de zonnepanelen mogen installeren. Daarom zijn de prijzen in de regel aantrekkelijk en het rendament per zonnepaneel groot. Dat is niet verschillend als indien je zonnepanelen in Delft wilt installeren. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is meteen!

Aldus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de info op deze webpagina. Er zijn meerdere zaken om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in Delft zijn er alsmede nog meerdere zaken waar je rekening mee kan houden.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een mogelijke subsidie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Of kun je wellicht belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in Delft? 1 ding is onontkomelijk, je centen en het klimaat zal je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Delft

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Delft. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Delft die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Delft

Vakkundig werk, nette prijs

7 februari 2021

Gisteren had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg content met hoe de installatie door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Zelfs toen het ging miezeren was hun stemming goed en in contrast tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook kundig.

- Johannes van de Pol

Tevreden over de aanleg

25 januari 2021

De installatie ging vlot en soepel en de berekening van opwek vooraf klopt best goed dus content.

- Inge Postma

Vergelijken is echt verstandig!

20 januari 2021

Door het aanvragen van de offertes waren we vlot in contact met de organisaties die zonnepanelen installeren. Ook kregen we completere adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Daarmee was de investering nog interessanter. Vergelijken is dus weten!

- Thomas de Jong

Ecologische energie is het vooruitzicht

17 januari 2021

Niet lang hoeven na te denken na mijn wijkbewoners met succes panelen installeerden. Vanuit Vergelijksolar razendsnel op weg geholpen naar meer duurzame energie. Dank Jullie Wel!

- Marc Willems

Kosten iets meer maar ook top kwaliteit

4 januari 2021

Voor mijn bedrijf was het vooral belangrijk dat we geen hinder van de installatie zouden krijgen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd ook met ons meegedacht. Daardoor hebben we iets meer betaald, de service en opbrengst was voor ons het belangrijkste. Uitermate blij mee.

- Eva Postma

Binnen vier weken had ik panelen op mijn dak

1 januari 2021

Fantastisch geholpen. Flexibel en met duidelijk veel expertise is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen vier weken had ik al solar energie.

- Rutger van der Meer

Begeleiding en toelichting is geweldig

23 december 2020

Ik snapte eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat alles werkte. Na het lezen van deze site toch maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. Bij de plaatsing waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze kerels.

- Natascha Peters

Na lang aarzelen zeer gelukkig

20 december 2020

Door de toename aan info over zonnepanelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering direct wilde maken.
Toch maar aanbiedingen aangevraagd en na contact met een expert besloten ervoor te gaan. Nu behoorlijk tevreden dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de zonnepanelen.

- Ilse Peeters

Begeleiding van het hele proces

13 december 2020

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn ook nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg informatief en netjes. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Samengevat tevreden!

- Steven van der Linden

Uitgelichte installateurs uit Delft

HW Installaties

Agnes Croesinklaan 7
2636 HL Schipluiden
Nederland

015 380 7251
http://www.hwinstallaties.nl/

Technisch Installatiebedrijf J.J. van den Berg

Boomgaardslaan 12
2636 CP Schipluiden
Nederland

015 380 8294
http://www.bergschipluiden.nl/

Installatiebedrijf P.M. van der Ende

Zouteveenseweg 15
2636 HZ Schipluiden
Nederland

015 380 1020
http://www.pmvanderende.nl/