Zonnepanelen Schiedam

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw solar installatie in Schiedam?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Schiedam verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Schiedam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Solar Schiedam gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Schiedam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Schiedam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Schiedam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heinenoord, Oud Beijerland en Hekelingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Schiedam

Er zijn allerlei redenen om te gaan investeren in panelen; oftewel solar Schiedam. We zetten ze even voor je in een overzicht.

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • het effect van een zonnepaneel is groter dan ooit
 • waardevermeerdering van het pand waar de solar panelen op liggen
 • je hebt soms recht op subsidie
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Kortom; het tijdstip om je te verdiepen in duurzame energie. We helpen je bij voorkeur door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Schiedam. Je staat immers op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Aangezien deze belegging voor lange termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog veel meer dingen om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Schiedam en de tarieven hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Daardoor kun je nóg uitgebreider besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Schiedam

Het besluit is er, je gaat zonnepanelen in Schiedam kopen! Er komt behoorlijk wat kijken bij zonnepanelen inkopen. Laten we met name zorgen dat je de juiste voorlichting hebt om te besluiten wat het beste bij jou en je omstandigheden past. Daarnaast wil je uiteraard de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Nu is het relevant om het volledige proces door te gaan lopen van aanbieding tot plaatsing! Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opleveren. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang echter hoe je het ook ziet, het is een investering die je gaat doen. Door het goed vergelijken kun je zowel geld besparen op zonnepanelen aanschaffen in Schiedam als wel op de installatie kosten als je ze laat installeren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Even een stukje openhartig advies: Laat je niet enkel leiden door de kosten in aanschaf en installatie. Kijk vooral ook even kritisch naar de kwaliteit van de zonnepanelen evenals naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Op lange termijn gaat dat je dat namelijk meer opbrengen. Vergeet ook niet de garantievoorwaarden te onderzoeken indien je tot kopen in Schiedam over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Schiedam

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Schiedam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Schiedam

Meerdere gemeenten en provincies hebben een aantal plannen en doelstellingen om het klimaat zo gunstig mogelijk te houden. Hiermee hopen zij vele huishoudens en organisaties om te zetten naar een duurzame manier van energie opwekken. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit einddoel te verwezenlijken doet de gemeente Schiedam er mogelijk ook alles aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan leven of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Daarom heb je ook een grote kans dat er denkbaar een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van zonnepanelen.

Deze subsidiebedragen kunnen flink stijgen, helemaal als je meerdere zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het tevens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Op de site van de gemeente Schiedam kun je meer informatie terugvinden met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Schiedam

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Schiedam

Je wilt je solar panelen logischerwijs niet zelfstandig op je huis prutsen. Omdat panelen voor 25 jaar op je dak liggen, wil je dit logischerwijs uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Schiedam die passend is voor jouw karwei. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

In de praktijk is het soms lastig om een geschikte zonnepanelen installateur in Schiedam te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Schiedam op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de panelen zelf kosten
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan ook altijd uit om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een behoorlijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Schiedam

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Schiedam en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Schiedam zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een goede installateur is zoals je zo kunt zien noodzaak om te komen tot een fatsoenlijk resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inschakelen van een gespecialiseerde installateur is het van doorslaggevend belang om op bepaalde zaken te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze gegevens kan je eenvoudig zien aan wat voor tarieven je zal moeten denken voor de installatie. Het geeft je iets meer geruststelling over het definitieve effect van de klus.

Een overige tip is om te overwegen of het slim is of je zelf al sommige voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Hierbij moet je onder andere denken aan het creëren van een extra groep in de meterkast. Het is natuurlijk niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke onkosten minder hoog zullen uitvallen. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, alhoewel ze er wel zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de grootte van het project.

Klaar voor duurzame energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Schiedam.

Nu 3 offertes uit Schiedam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Schiedam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Schiedam

Voor welke prijzen en de opbrengsten je komt te staan met zonnepanelen in Schiedam hangt van een aantal dingen af. Deze zetten we even voor jou onder elkaar.

 • Het gebied (geografisch bekeken) waar je de panelen wil neerleggen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De kosten van de gewenste zonnepanelen zijn uiteraard afhankelijk van je begroting, handelsmerk en type zonnepanelen. Wil je meer concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Schiedam?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Schiedam, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Schiedam – een top investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Schiedam? Je ziet het hedendaags steeds meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Probeer hoofdzakelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type projecten. Je maakt gelukkig de keuze uit vele partijen met de juiste expertise voor het aanschaffen en leveren van zonnepanelen. Laat je informeren over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Schiedam feitelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Schiedam – een groener Nederland

Duurzame en lagere kosten voor je electra, uiteraard wil je dat! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt kopen. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de prijzen over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg profijtelijk hedendaags. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Schiedam is dat zo. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is meteen!

Goed voor het milieu en de portemonnee! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze site. Er zijn vele dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in Schiedam zijn er ook nog meerdere dingen waar je rekening mee kan houden.

Vergeet alsmede niet om te bekijken of er een mogelijke subsidie regeling is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten neerleggen. Of kun je mogelijk belasting terug vragen over de aankoop van zonnepanelen in Schiedam? Alweer zal het klimaat en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Schiedam

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Schiedam. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Schiedam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Schiedam

Nauwlettend de geschikte installateur gevonden!

27 september 2023

Snel het bedrijf gevonden waar we mee wilden verder gaan! Goede aanbieding en een specialist! Uitstekend!

- Tessa Peters

Vergelijken is werkelijk een aanrader.

21 september 2023

Ik had voorafgaand bij andere experts al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Zeker de inspanning waard om
dit te doen dus. Daarna was de afspraak tot installatie zo gemaakt en inmiddels bezitten we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De gekoppelde app laat prima zien wat ze opwekken.

- Martin van de Brink

In weinig tijd na de offerteaanvraag had ik zonnepanelen

13 september 2023

Top geholpen. Flexibel en met onmiskenbaar veel expertise is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen vier weken had ik al solar energie.

- Martine van der Horst

Inderdaad de geschikte installateur gevonden!

9 september 2023

Binnen enkele minuten had ik meteen de passende installateur gevonden! Juiste aanbieding en een specialist! Fantastisch!

- Marijke Postma

Kosten en ervaring was goed!

3 september 2023

In de eerste instantie was ik wat terughoudend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van goed raad door Vergelijksolar maar ook door de bedrijven van de offertes. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Cornelia Postma

De kosten laag, ervaring hoog!

25 augustus 2023

In de eerste instantie was ik wat gesloten over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek overbodig. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de bedrijven van de offertes. Op basis van het gesprek de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen stroom opwekken!

- Jeffrey van der Linden

Inderdaad de juiste installateur gevonden!

14 augustus 2023

Binnen enkele minuten had ik onmiddellijk de geschikte installateur gevonden! Veel kennis van zaken en een scherpe prijs! Prima!

- Thijs de Bruijn

Content 20 zonnepanelen geplaatst

12 augustus 2023

Super service, gunstige plaatsing en ook nog eens erg keurig geinstalleerd. We hadden een zorg over de plaatsing
van de hoeveelheid panelen maar dit werd snel weggenomen in de afspraken. Jan Peter is een echte expert.

- Cornelia Smit

Na lang twijfelen heel blij

25 juli 2023

Ik twijfelde of ik de belegging direct of later wilde maken.
Desalniettemin maar offertes aangevraagd en na contact met een deskundige besloten ervoor te gaan. Later tevreden dat we het aan hebben gedurfd op onze panden en daardoor wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Tom Timmermans

Uitgelichte installateurs uit Schiedam

Accuweb

Klompenmakerstraat 47A
3194 DD Hoogvliet Rotterdam
Nederland

010 416 6521
http://accuweb.nl/

R. van Dalen Elektrotechniek

Klompenmakerstraat 6
3194 DE Hoogvliet Rotterdam
Nederland

010 438 4929
http://www.dalen-elektro.nl/

Geveke Elektrotechniek

Singel 47B
3112 GK Schiedam
Nederland

010 426 8447
http://www.gevekeelektro.nl/