Zonnepanelen Ouderkerk aan den IJssel

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw solar installatie in Ouderkerk aan den IJssel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Ouderkerk aan den IJssel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Ouderkerk aan den IJssel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Ouderkerk aan den IJssel gezocht?

Een installateur uit Ouderkerk aan den IJssel vinden

Zonnepanelen Ouderkerk aan den IJssel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Ouderkerk aan den IJssel gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ouderkerk aan den IJssel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Kinderdijk, Nieuw Lekkerland en Krimpen aan de Lek bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Ouderkerk aan den IJssel

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in panelen; oftewel solar Ouderkerk aan den IJssel. We plaatsen ze even voor je op een rijtje.

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • het rendement van een zonnepaneel is hoger dan ooit
 • waardevermeerdering van het huis waar de zonnepanelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Het is dus het voornaamste moment om wat informatie over zonnepanelen te zoeken. We begeleiden je graag door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Ouderkerk aan den IJssel. Je staat immers op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en duurzame investering. Aangezien deze belegging voor langere termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog veel meer dingen om rekening mee te houden, zoals de verschillende type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over verschillende soorten solar in Ouderkerk aan den IJssel en alles over de tariefstelling die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Hierna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je ook daarin een vergelijking kunt maken.

Hierdoor kun je nóg flinker besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Ouderkerk aan den IJssel

Twijfel je nog over het nut van het aanschaffen van zonnepanelen in Ouderkerk aan den IJssel? Het regent namelijk erg regelmatig bij ons Ouderkerk aan den IJssel? Ondanks het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Ouderkerk aan den IJssel. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Zonnepanelen werken ook tijdens grijs weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het daglicht moet gelijk op de panelen kunnen vallen voor de grootste winst. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Ouderkerk aan den IJssel

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Ouderkerk aan den IJssel die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Ouderkerk aan den IJssel

Indien je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Ouderkerk aan den IJssel, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Je kunt hier niet direct een specialist in te zijn, maar het helpt indien je weet welke belastingen je terug kunt vragen en welke onkosten je moet maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Ouderkerk aan den IJssel.

Verder helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Bedenk of je voor een volledige vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Indien je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later ogenblik besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten plaatsen. Ook is het vervolgens handig om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een aangepaste omvormer) moet maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, maar ook bij je huis of bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Ouderkerk aan den IJssel om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het natuurlijk doorslaggevend dat je met een organisatie in zee gaat die snapt wat je wilt bereiken en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Ouderkerk aan den IJssel

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Ouderkerk aan den IJssel

Je wilt panelen niet zonder enkele ervaring eigenhandig aanbrengen. Dat is een karwei die je aan een professional wilt uitbesteden, ze liggen er namelijk voor de komende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Ouderkerk aan den IJssel die geschikt is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je klus.

In de praktijk is het soms moeilijk om een geschikte zonnepanelen installateur in Ouderkerk aan den IJssel te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Ouderkerk aan den IJssel op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de zonnepanelen zelfstandig kosten
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat voor de klus wordt ingezet
 • De duur van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan echt altijd handig om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen zonnepanelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in ieder geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Ouderkerk aan den IJssel

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Ouderkerk aan den IJssel en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Ouderkerk aan den IJssel zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het belangrijk om een juiste installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van beslissend belang om op sommige dingen te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze gegevens kun je makkelijk zien aan wat voor tarieven je zult moeten denken voor de installatie. En brengt het je inzicht in het verloop van het karwei.

Verder kun je even overleggen of het verstandig is om zelf alvast een en ander aan voorbereidingen te regelen. Dan moet je onder andere denken aan het maken van een nieuwe groep in de meterkast. Het moet natuurlijk niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke tarieven. De ultieme tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle kosten worden iedere keer op offertes vermeld, alhoewel ze er toch echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je extra inzicht krijgt in de omvang van het project.

Klaar voor duurzame energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Ouderkerk aan den IJssel.

Nu 3 offertes uit Ouderkerk aan den IJssel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Ouderkerk aan den IJssel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Ouderkerk aan den IJssel

Het is lastig om een indicatie te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het rendement van de panelen. 1 van de grootste factoren is het type paneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, echter daar zit dan immers regelmatig een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit juist omgekeerd.

Wel is het zo dat we als gemiddelde mee geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze termijn heb je alle onkosten er uit kunnen halen en ga je zuivere netto winst registreren. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van ruim 25 jaar kun je snel uitrekenen hoeveel profijt je kunt behalen! Dit maakt het een mooie investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Ouderkerk aan den IJssel?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Ouderkerk aan den IJssel, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Ouderkerk aan den IJssel – de beste investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Ouderkerk aan den IJssel? Je ziet het vermoedelijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het volstrekt de moeite waard om trendsetter te worden. Probeer hoofdzakelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort projecten. Gelukkig zijn er ook in Ouderkerk aan den IJssel genoeg professionele bedrijven die de expertise bezitten in het installeren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Ouderkerk aan den IJssel eigenlijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Ouderkerk aan den IJssel – groen en duurzaam

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie begint uiteraard met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van elektriciteit te voorzien.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je eventueel de belasting retour kunt ontvangen? Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de specialist op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Ouderkerk aan den IJssel

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Ouderkerk aan den IJssel. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Ouderkerk aan den IJssel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Ouderkerk aan den IJssel

Duurzame energie is het vooruitzicht

20 april 2024

Niet lang hoeven na te denken nadat mijn wijkbewoners met succes zonnepanelen installeerden. Ik kon bij Vergelijksolar snel aanbiedingen krijgen en binnen no time had ik ze ook. Dank jullie zeer!

- Adrianus Koning

Een degelijk advies is goud waard

11 april 2024

Volkomen tevreden over kosten, advies en installatie.

- Ruben van Leeuwen

Getwijfeld maar zeer blij met resultaat solar panelen

29 maart 2024

Door de toename aan informatie over zonnepanelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering nu wilde maken.
Toch maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een expert besloten ervoor te gaan. Nu heel opgelucht dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de solar panelen.

- Cornelia van de Ven

Buitengewoon voldaan over traject

19 maart 2024

Daar we een reeks grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke deskundigheid.
En niet heel onbeduidend, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
Een kenner gesproken die ervaring had in onze beroepsgroep en met flinke aantallen zonnepanelen. Content met de gang van zaken.

- Simon Kuipers

Bijzondere solar panelen, huis meer waarde

16 maart 2024

Door de mooie en ecologische panelen gaf de makelaar aan dat mijn woning nu gestegen is in waarde. Grandioos!

- Esther Brouwer

Het hele traject is begeleid

5 maart 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn verder nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg informatief en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Kortom tevreden!

- Tom Meijer

Zonne energie is het vooruitzicht

2 maart 2024

Niet lang hoeven na te denken na mijn buren met succes solar panelen installeerden. Vanuit Vergelijksolar vlug op weg geholpen naar meer ecologische elektriciteit. Dank jullie wel!

- Judith Prins

Vergelijken is weten!

20 februari 2024

Door het aanvragen van de offertes waren we rap in contact met de bedrijven die zonnepanelen leveren. We kregen zelfs raad over de subsidies wat erg welkom was.
Daarmee was de investering nog interessanter. Het kan dus oprecht uit om te vergelijken.

- Dirk van Loon

Prima service

16 februari 2024

We zijn blij met de installatie, kosten en kregen na de offertes snel raad.

- Marianne Schouten

Uitgelichte installateurs uit Ouderkerk aan den IJssel

Arbeco B.V.

Ringvaartlaan 1a
2914 VJ Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

0180 314 112
http://www.arbeco.nl/

Roodenburg Groep B.V.

Nieuwe Tiendweg 11-A
2922 EN Krimpen aan den IJssel
Nederland

0180 513 133
http://www.roodenburg.nl/

Zeggelaar Beveiliging

De Schans 40
2983 GT Ridderkerk
Nederland

0180 412 400
http://www.zeggelaarbeveiliging.nl/