Zonnepanelen Krimpen aan de Lek

Wil jij een betaalbare zonnepanelen installateur in Krimpen aan de Lek?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Krimpen aan de Lek verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Krimpen aan de Lek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Solar Krimpen aan de Lek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Krimpen aan de Lek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Krimpen aan de Lek gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Krimpen aan de Lek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Ridderkerk, Kinderdijk en Alblasserdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Krimpen aan de Lek

Er zijn diverse redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel solar Krimpen aan de Lek. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een lage Co2 uitstoot
 • het rendement van solar panelen is aanzienlijker dan ooit
 • waardevermeerdering van het pand waar de zonnepanelen op liggen
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aanschaf- en aanlegkosten

Het is dus het voornaamste moment om wat informatie over zonnepanelen te zoeken. We ondersteunen je bij voorkeur door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Krimpen aan de Lek. Je staat immers aan de rand van een ecologische en duurzame belegging; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een langere termijn investering is, is het raadzaam om nu alle ins en outs van zonne stroom alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog veel meer dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Krimpen aan de Lek en de tarieven hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Hierna kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Hierdoor kun je nóg uitgebreider besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Krimpen aan de Lek

Het besluit is er, je gaat zonnepanelen in Krimpen aan de Lek kopen! Je moet aan een hoop zaken denken indien je zonnepanelen gaat aanschaffen. Laten we vooral zorgen dat je de correcte voorlichting hebt om te beslissen wat het beste bij jou en je omstandigheden past. En niet volkomen onbelangrijk; de prijs voor zowel de panelen, als de benodigdheden voor de installatie en natuurlijk de installatie zelf. Nu is het relevant om het volledige proces door te gaan lopen van aanbieding tot plaatsing! Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opbrengen. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang echter hoe je het ook bekijkt, het blijft een investering die je gaat maken. Door het goed vergelijken kun je zowel geld besparen op zonnepanelen kopen in Krimpen aan de Lek als wel op de plaatsing kosten indien je ze laat leveren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel oprecht: De aanschaf en plaatsing onkosten zijn echt niet het enige waar je op moet letten. Goed letten op de deugdelijkheid van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minimaal zo beslissend. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opleveren. Bekijk ook de garantie wanneer je besluit om zonnepanelen te kopen in Krimpen aan de Lek.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Krimpen aan de Lek

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Krimpen aan de Lek die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Krimpen aan de Lek

Diverse steden en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Daarmee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Een van de schonere methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit einddoel te verwezenlijken doet de gemeente Krimpen aan de Lek er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Daarom heb je ook een grote kans dat er wellicht een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Wanneer je diverse panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al rap op. Nu het eveneens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Op de webpagina van de gemeente Krimpen aan de Lek kun je meer info terugvinden met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Er zijn immers misschien voorwaarden om daarvoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Krimpen aan de Lek

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Krimpen aan de Lek

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring eigenhandig plaatsen. Omdat solar panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dat natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Krimpen aan de Lek die geschikt is voor jouw klus. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

Een handige zonnepanelen installateur in Krimpen aan de Lek lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dat in de praktijk nog een behoorlijke klus worden. Er bestaat immers nogal wat ongelijkheid tussen de verschillende panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Krimpen aan de Lek op de volgende componenten:

 • Hoeveel de solar panelen zelf kosten
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan ook altijd verstandig om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen solar panelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in ieder geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Krimpen aan de Lek

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Krimpen aan de Lek en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Krimpen aan de Lek zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het belangrijk om een juiste installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Als je een specialist inhuurt, is het van belang dat je scherp bent op een aantal zaken. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het internet kunt terugvinden. Aan de hand van deze gegevens kan je makkelijk zien aan wat voor kosten je zal moeten denken voor de aanleg. Dit geeft je wat meer geruststelling over het uiteindelijke effect van de klus.

Een andere tip is om te overleggen of het slim is of je zelf reeds sommige voorbereidingswerkzaamheden verricht. Zoals het inrichten van een nieuwe groep in je meterkast. Het is uiteraard niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke tarieven minder hoog zullen uitvallen. Tot slot adviseren wij daadwerkelijk om allerlei prijsopgaves naast mekaar te leggen. Niet alle kosten worden altijd op offertes vermeld, alhoewel ze er wel zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je extra inzicht krijgt in de omvang van de klus.

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Krimpen aan de Lek.

Nu 3 offertes uit Krimpen aan de Lek vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Krimpen aan de Lek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Krimpen aan de Lek

Voor welke tarieven en de opbrengsten je komt te staan betreffende zonnepanelen in Krimpen aan de Lek hangt van een een bepaald zaken af. Die zetten wij moeiteloos voor je onder elkaar.

 • Het terrein (geografisch gezien) waar je de panelen wil neerleggen
 • De manier hoe de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, verschillend)
 • De kwantiteit zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De uitgaven van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het soort panelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten die je zelf zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Check dan snel nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Krimpen aan de Lek?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Krimpen aan de Lek, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Krimpen aan de Lek – een top investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft informatie over zonnepanelen in Krimpen aan de Lek. Je kunt gebruiken maken van het aanvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] specialisten vlug contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke prijzen je circa moet denken na contact met een vakkundige. De schappelijke tarieven maken het ook voor jou geoorloofd om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Krimpen aan de Lek – groen en duurzaam

Hoe werkt een zonnepaneel echt? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Via een omvormer kan deze stroom geconverteerd worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Via de gemeente kun je informeren of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je misschien de belasting retour kunt krijgen? Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er volledig klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Krimpen aan de Lek

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Krimpen aan de Lek. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Krimpen aan de Lek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Krimpen aan de Lek

Gespecialiseerd werk geleverd voor een net bedrag

7 augustus 2022

Toevallig vertelde ik gisteren nog aan mijn collega hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok gedurende de installatie maar de monteurs waren in een uitstekend humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Johannes van de Ven

Blij met de investering inclusief korting

26 juli 2022

De gesprekken die volgden na offerte aanvraag waren vlot gevoerd.
Snelle communicatie en datum!

- Annemieke de Koning

Ontdekt wat we wilden!

22 juli 2022

In minder dan enkele minuten had ik direct de geschikte installateur gevonden! Flink wat kennis van zaken en een aanbieding! Super!

- Manon van den Heuvel

Iets meer betaald, top service

12 juli 2022

Voor mijn instantie was het vooral bepalend dat we geen last van de installatie zouden krijgen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd ook met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste omdat het
proces voor ons belangrijker was en we een passend advies kregen. Compleet tevreden.

- Deborah Janssen

Een besparing van bijna 25%!

5 juli 2022

Ik had het niet bedacht maar de calculatie die voorafgaand door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer tevreden dus.

- Wendy Willemsen

Slimme en zeker weten waardevolle belegging

2 juli 2022

Na een tijdsperiode van zelfstandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en direct offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk stuk voor stuk wel aantrekkelijke tarieven en toch was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch iets.
Toen ik gekozen had wie mocht aanleggen was de afspraak zo gemaakt en voordat ik het wist waren de solar panelen geplaatst. En de app die erbij kwam is erg aardig, kan precies zien hoeveel ik opwek. Blije klant dus!

- Yvonne Molenaar

Haast 25% besparing op elektriciteit

21 juni 2022

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die voorafgaand door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Bij de calculatie kwam er een besparing van circa 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Heel tevreden dus.

- Maria Post

Begeleiding en toelichting is super

19 juni 2022

Mijn kennis over zonnepanelen was erg gering. Eerst Vergelijksolar volledig doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. De monteurs waren zelfs hulpvaardig met het installeren en begrijpen van de app.
Een pluim voor hen.

- Esther Huisman

In korte tijd na de bestelling had ik solar panelen

6 juni 2022

Zeer gelukkig. Het ging enorm vlug en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen afzienbare tijd was er al een installatie afspraak.

- Jeroen Verhoeven

Uitgelichte installateurs uit Krimpen aan de Lek

SolarChamp Zonnepanelen

Glasblazerstraat 9A
2984 BL Ridderkerk
Nederland

0180 846 246
https://www.solarchamp.eu/

Broekmans Installation company

Zinkstraat 15
2984 AL Ridderkerk
Nederland

0180 423 722
http://www.broekmans-cv.nl/

ETB de Noord Paneelbouw & Techniek B.V.

Edisonweg 16-B
2952 AD Alblasserdam
Nederland

078 691 6066
https://etbdenoord.nl/activiteiten/paneelbouw/