Zonnepanelen Alblasserdam

Ben jij opzoek naar een top zonnepanelen installateur in Alblasserdam?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Alblasserdam verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Alblasserdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Alblasserdam gezocht?

Een installateur uit Alblasserdam vinden

Zonnepanelen Alblasserdam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Alblasserdam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Alblasserdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Oud Alblas bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Alblasserdam

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in solar panelen; oftewel solar Alblasserdam. We zetten ze even voor je op een rijtje.

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • het rendement van solar panelen is beter dan ooit
 • een pand met zonnepanelen wordt automatisch meer waard
 • je hebt mogelijkerwijs aanspraak op subsidie
 • potentie tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Samengevat; het moment om je te verdiepen in duurzame energie. Laat ons je begeleiden middels advies en toelichting over alles wat er komt kijken bij de koop van solar Alblasserdam. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke belegging; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Omdat deze belegging voor lange termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, zoals de verschillende type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Alblasserdam en de prijzen hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je ook daarin een vergelijking kunt maken.

Daardoor kun je nóg uitgebreider besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Alblasserdam

Twijfel je nog over het nut van het aankopen van zonnepanelen in Alblasserdam? Het regent toch super regelmatig bij ons Alblasserdam? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Alblasserdam. Dit betekent in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Het licht moet gelijk op de panelen kunnen vallen voor de grootste winst. Kijk met name ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Daarom bespaar je op langere termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Alblasserdam

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Alblasserdam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Alblasserdam

Indien je besluit om zelf je energie op te wekken door zonne energie Alblasserdam, krijg je te maken met mogelijke meerdere belastingen en subsidies. Je kunt hier niet direct een expert in te zijn, maar het helpt wanneer je weet welke belastingen je terug kunt vragen en welke onkosten je moet maken tijdens je onderzoek voor zonne energie Alblasserdam.

Ook is het slim om al een leidraad te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Bedenk of je voor een volledige vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft toch dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel weer plaatsing kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt namelijk dat je in de toekomst nog aanvullende kosten moet maken.

Ook niet heel onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Alblasserdam om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het natuurlijk bepalend dat je met een organisatie in zee gaat die begrijpt wat je wilt realiseren en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Alblasserdam

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Alblasserdam

Je wilt je zonnepanelen logischerwijs niet zelfstandig op je huis prutsen. Dat is een klus die je aan een prof wilt uitbesteden, ze liggen er wel voor de volgende 25 jaar (en mogelijk wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Alblasserdam die passend is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

In de praktijk is het af en toe lastig om een geschikte zonnepanelen installateur in Alblasserdam te vinden. Er bestaat immers tamelijk wat onderscheid tussen de verscheidene solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Alblasserdam op de volgende aspecten:

 • Hoeveel de solar panelen eigenhandig kosten
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan echt altijd slim om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen panelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in ieder geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Alblasserdam

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Alblasserdam en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Alblasserdam zonnepanelen laten installeren

Als je vooraf een paar zaken helder hebt, scheelt dat al aanzienlijk in het voorkomen van onrust. Als je beschikt over een begroting, een begrijpelijk concept van wat je wilt laten plaatsen en hoe het ontwerp ongeveer vormgegeven moet worden, dan kom je al een heel eind. Laat je in ieder geval vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig karwei hebben laten uitvoeren. Zoals iemand in de wijk of een van je familieleden. En anders kun je zeker weten via internet de nodige inspiratie op doen. Met name omdat solar panelen een almaar bekender concept zijn geworden in de samenleving, zijn er veel meer klussen verricht in de afgelopen tijd. En het voornaamste is dat je het niet eigenhandig hoeft op te lossen!

Wil je raad van een persoon die weet hoe je in Alblasserdam zonnepanelen moet installeren? Dat kan immers behoorlijk helpen als je wat minder technisch begaafd bent. Het helpt dan om raad van professionals te krijgen. Indien je gratis en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk contact met diverse partijen. Tip: Vergeet zo’n partij bovendien vooral niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Dan weet je zeker weten dat je uiterst voorbereid aan je klus kunt starten!

Ben je er nu klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Alblasserdam.

Nu 3 offertes uit Alblasserdam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Alblasserdam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Alblasserdam

Aangezien zonnepanelen van vele zaken afhankelijk zijn kun je bedenken dat er tevens evenveel tarieven zijn. 1 van de grootste factoren is het type paneel wat je kiest. Kies je voor een hogere prijsniveau (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, echter daar zit dan wel veelal een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit precies omgekeerd.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijdsduur heb je alle kosten er uit kunnen halen en ga je pure netto winst registreren. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van minimaal 25 jaar kun je gauw uitrekenen hoeveel opbrengst je kunt behalen! Wacht daarom niet langer en bekijk hoeveel aan opbrengst jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Alblasserdam?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Alblasserdam, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Alblasserdam – een verstandige investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft voorlichting over zonnepanelen in Alblasserdam. Wij raden je natuurlijk aan om gebruik te maken van de offerte mogelijkheid. Het aanvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke prijzen je ruwweg moet denken na contact met een deskundige. De schappelijke tarieven maken het ook voor jou denkbaar om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Mocht je vragen hebben over het laten installeren van de zonnepanelen in Alblasserdam dan staan we vanzelf altijd klaar om je hiermee te helpen.

Zonnepanelen Alblasserdam – milieu voordelen

Veel mensen weten prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel echt werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die hitte opvangen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in elektriciteit. Via een omvormer kan deze stroom omgezet worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je hierna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de specialist op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Alblasserdam

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Alblasserdam. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Alblasserdam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Alblasserdam

20 panelen en content

24 juni 2024

Top georganiseerd de plaatsing en informatie verstrekking. Bovendien zijn de zonnepanelen netjes geplaatst. We hadden een zorg over de installatie
van de hoeveelheid panelen toch dit werd snel weggenomen in de gesprekken. Jan Peter is een echte expert.

- Adriaan Hoekstra

Kosten iets meer maar ook top kwaliteit

18 juni 2024

Voor mijn instantie was het vooral bepalend dat we geen hinder van de installatie zouden krijgen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken gemaakt over dit project. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste omdat het
proces voor ons belangrijker was en we een passend advies kregen. Zeer blij mee.

- Wilhelmina Blom

Snelle levering, goede prijs

13 juni 2024

Na het opvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten aanleveren en installeren. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Frank Gerritsen

Getwijfeld maar erg blij met resultaat zonnepanelen

6 juni 2024

Ik twijfelde of ik de investering nu of straks wilde maken.
Desalniettemin maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een specialist besloten ervoor te gaan. Nu heel blij dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de panelen.

- Cornelia van de Brink

Vergelijken is weten!

28 mei 2024

Door het aanvragen van de offertes waren we vlot in contact met de organisaties die zonnepanelen leveren. Ook kregen we completere adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Na dat gedaan te hebben was onze investering helemaal afgerond, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten installeren. Het kan dus echt uit om te vergelijken.

- René van Wijk

Super geregeld

25 mei 2024

Tevreden over alles. gewoon prima.

- Jacqueline Hendriks

Zeer content over traject

17 mei 2024

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat genoeg zou opleveren.
En niet heel onbelangrijk, met een nette prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
Een specialist gesproken die ervaring had in onze beroepsgroep en met omvangrijke aantallen zonnepanelen. Verheugd met de gang van zaken.

- Vincent Gerritsen

Tevreden over de plaatsing

7 mei 2024

De installatie ging vlot en soepel en de schatting van opwek vooraf klopt best aardig dus content.

- Marc Postma

Het installatie is niveau hoog

30 april 2024

Van de eerste aanbod tot het werkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Barbara Scholten

Uitgelichte installateurs uit Alblasserdam

Morais Electrotechniek

Van der Burghstraat 37
3341 GS Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

06 52696762
http://www.moraiselektrotechniek.nl/

LM Totaal Montage

Haagbeukhof 69
3355 AG Papendrecht
Nederland

078 842 5992
https://www.lmtotaalmontage.nl/

Installatiebedrijf Seton B.V.

Noordeinde 182
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 681 2151
http://www.seton.nl/