Zonnepanelen Ridderkerk

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Ridderkerk?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Ridderkerk verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Ridderkerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Ridderkerk gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Ridderkerk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Ridderkerk gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ridderkerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam en Kinderdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Ridderkerk

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Ridderkerk. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je wilt geld besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • het rendement van zonnepanelen is beter dan ooit
 • waardevermeerdering van het huis waar de zonnepanelen op liggen
 • je hebt wellicht recht op subsidie
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Het is dus het allerbeste moment om wat informatie over zonnepanelen te zoeken. We begeleiden je graag door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Ridderkerk. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en belangrijke investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Omdat het een langere termijn investering betreft, is het zinnig om direct alle ins en outs van solar alvast te leren.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Ridderkerk en de tariefstelling hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijking kunt maken.

Hierdoor kun je nóg meer besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Ridderkerk

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Ridderkerk inkopen! Je moet aan een boel dingen denken indien je zonnepanelen gaat kopen. Daarom helpen wij je met je voorzien van volledige inlichting zodat je een weloverwogen besluit kunt maken. Tevens wil je uiteraard de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opbrengen. Het rendement is momenteel hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook ziet, het blijft een investering die je gaat doen. Wanneer je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien prima kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Ridderkerk

Heel oprecht: Laat je niet enkel leiden door de kosten in aankoop en installatie. Kijk grotendeels ook even goed naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen evenals naar het op te brengen rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Vergeet gelijktijdig niet de garantievoorwaarden te bekijken wanneer je tot kopen in Ridderkerk over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Ridderkerk

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Ridderkerk die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Ridderkerk

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves ingeval je besloten hebt om eigenhandig je energie op te wekken in Ridderkerk. Je hoeft hier niet direct een expert in te zijn, maar het helpt indien je weet welke belastingen je retour kunt vragen en welke onkosten je kunt maken tijdens je project voor zonne energie Ridderkerk.

Ook is het handig om al een schatting te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Dit kan uiteraard je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, maar je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van volledige opwek. Feit blijft toch dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen installeren, al betaal je dan wel wederom plaatsing kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een aangepaste omvormer) gaat maken.

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk dak is even geschikt voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere opties om zonne energie in Ridderkerk op te wekken. Ook wil je uiteraard met iemand zaken doen die een aanzienlijk expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Ridderkerk

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Ridderkerk

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten plaatsen ten aanzien van het zelfstandig aanbrengen bekend. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om eigenhandig aan de slag te gaan. Het aanbrengen van solar panelen op jouw huis is immers een klus die net even wat anders is dan andere klussen. Wat zijn de aanleidingen om een vakkundig bedrijf in te schakelen? Op de eerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Dat is natuurlijk veiliger dan wanneer je zelf het dak op gaat om erop te klussen.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de gelegenheid is om de panelen op de passende manier te monteren. De ventilatieruimte speelt hierbij een significante rol. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het hoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw solar panelen. De laatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. Aangezien de kosten voor installatie van panelen relatief meevallen, is dit dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van solar panelen op je dak. En zo liggen straks de allerbeste solar panelen uit de industrie ook op jouw huis geld op te leveren. Kies dus voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Ridderkerk

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Ridderkerk en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Ridderkerk zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzaak om te komen tot een fijn resultaat voor de zonnepanelen. Wanneer je een professional inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een meerdere zaken. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze informatie weet je direct aan wat voor installatiekosten je moet denken. Het geeft je iets meer zekerheid over het definitieve resultaat van de klus.

Ook kun je even overleggen of het praktisch is om zelf vast een en ander aan voorbereidingen te regelen. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan het maken van een extra groep in de meterkast. Het is natuurlijk niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten lager zullen uitvallen. De finale tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle kosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er toch echt zijn. Via onze offertetool krijg je snel allerlei offertes die makkelijk met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Ridderkerk.

Nu 3 offertes uit Ridderkerk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Ridderkerk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Ridderkerk

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Ridderkerk zijn erg afhankelijk van een aantal bepalende factoren. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rij:

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepanelen (mono, poly, verschillend)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid/prijs verhouding (icm opbrengst)

De kosten van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het model panelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten welke je eigenhandig zou kunnen genereren met zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Ridderkerk?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Ridderkerk, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Ridderkerk – een verstandige investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Ridderkerk? Je ziet het vermoedelijk bij veel meer gebouwen in je buurt en anders is het volstrekt de moeite waard om trendsetter te worden. Probeer hoofdzakelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type investeringen. Je maakt gelukkig de keuze uit meerdere partijen met de passende expertise voor het kopen en neerleggen van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Ridderkerk feitelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Ridderkerk – milieu voordelen

Veel mensen begrijpen prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit omgezet worden naar energie voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je misschien de belasting terug kunt krijgen? Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de specialist op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Ridderkerk

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Ridderkerk. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Ridderkerk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Ridderkerk

Haast 25% besparing op energie

29 mei 2024

Ik had het niet verwacht maar de berekening die voorafgaand door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Ze hadden verwacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer tevreden dus.

- Kirsten Smeets

Het hele proces is begeleid

25 mei 2024

We zijn verbijsterd over hoe volledig we zijn geholpen. We dachten toch dat het een langdurig en gecompliceerd iets zou zijn. De prijs was zo overeenkomen en was keurig. Ook kregen we nog advies om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Natascha Koster

Prachtige solar panelen, huis meer waard

12 mei 2024

Door de mooie en duurzame solar panelen gaf de makelaar aan dat mijn woonhuis nu gestegen is in waarde. Bedankt.

- Ruud van der Meer

De informatie verstrekking en begeleiding was fantastisch

5 mei 2024

Mijn kennis over zonnepanelen was erg gering. Na het doornemen van deze site toch maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. De monteurs waren zelfs gedienstig met het installeren en begrijpen van de app.
Een pluim voor hun.

- Saskia Postma

Door de panelen is mijn woning gestegen in waarde

2 mei 2024

Fantastisch prachtige solar panelen en mijn huis is ook nog eens behoorlijk meer waard nu. Formidabel!

- Sylvia van de Veen

De informatie verstrekking en begeleiding was fantastisch

21 april 2024

Ik begreep eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat alles werkte. Eerst Vergelijksolar compleet doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. De monteurs waren zelfs behulpzaam met het installeren en uitleggen van de app.
Dikke 10 voor deze mannen.

- Patricia Timmermans

Eerlijke prijs, goede diensten

15 april 2024

Zoals gezegd, de prijs was prachtige en we zijn degelijk te woord gestaan en geïnformeerd.

- Richard Koster

Domweg top

9 april 2024

Tevreden over alles. gewoon top.

- Petrus Timmermans

Verstand van zaken en goede prijs

27 maart 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de installatie van onze zonnepanelen. Vervolgens was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon fatsoenlijk.. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Björn Jansen

Uitgelichte installateurs uit Ridderkerk

Morais Electrotechniek

Van der Burghstraat 37
3341 GS Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

06 52696762
http://www.moraiselektrotechniek.nl/

SolarChamp Zonnepanelen

Glasblazerstraat 9A
2984 BL Ridderkerk
Nederland

0180 846 246
https://www.solarchamp.eu/

Broekmans Installation company

Zinkstraat 15
2984 AL Ridderkerk
Nederland

0180 423 722
http://www.broekmans-cv.nl/