Zonnepanelen Mechelen

Zoek jij een expert voor jouw solar installatie in Mechelen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Mechelen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Mechelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Mechelen gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Mechelen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Mechelen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Mechelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Wijlre, Vijlen en Elkenrade bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Mechelen

Er zijn allerlei redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Mechelen. We plaatsen ze voor je op een rij:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een lage Co2 uitstoot
 • solar panelen renderen tegenwoordig beter dan eens tevoren
 • een perceel met zonnepanelen wordt automatisch meer waard
 • je hebt eventueel recht op subsidie
 • potentie tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Het is dus het voornaamste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. Laat ons je assisteren door raadgeving en toelichting over alles wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Mechelen. Je staat namelijk aan de rand van een ecologische en duurzame investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Aangezien deze belegging voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu effectief bij komt kijken.

Er zijn verschillende soorten solar panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Mechelen en de prijzen hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Hierdoor kun je nóg flinker besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Mechelen

Het besluit is er, je gaat zonnepanelen in Mechelen aanschaffen! Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen aankopen. Laten we bovenal zorgen dat je de juiste voorlichting hebt om te besluiten wat het beste bij jou en je omstandigheden past. En niet geheel onbelangrijk; de prijs voor ook de panelen, als de benodigdheden voor de installatie en natuurlijk de plaatsing zelf. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opleveren. Het rendement is momenteel hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook bekijkt, het is een investering die je gaat maken. Door het juist vergelijken kun je zowel geld bezuinigen op zonnepanelen kopen in Mechelen als wel op de installatie kosten wanneer je ze laat plaatsen door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel eerlijk: De aanschaf en installatie kosten zijn echt niet het enige waar je op zou moeten letten. Goed letten op de deugdelijkheid van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minimaal zo doorslaggevend. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opbrengen. Vergeet ook niet de garantievoorwaarden te bekijken wanneer je tot aankoop in Mechelen over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Mechelen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Mechelen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Mechelen

Diverse steden en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Daarmee hopen zij vele huishoudens en organisaties om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute wijze voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om het milieu zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van subsidie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te installeren.

Wanneer je meerdere panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al snel op. Het kan ook zeker interessant zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw gebied. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Mechelen voor het installeren van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie kansen, dit kan je daar allemaal op terugvinden.

Alle zonne energie installateurs uit Mechelen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Mechelen

Je wilt zonnepanelen niet zonder enige ervaring zelfstandig installeren. Omdat zonnepanelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Mechelen die passend is voor jouw klus. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je project.

In de praktijk is het zo nu en dan moeilijk om een geschikte zonnepanelen installateur in Mechelen te vinden. Er bestaat immers nogal wat verschil tussen de diverse zonnepanelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Mechelen op de volgende componenten:

 • Hoeveel de solar panelen zelf kosten
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • De duur van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan ook altijd verstandig om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen solar panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Mechelen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Mechelen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Mechelen zonnepanelen laten installeren

Een juiste voorbereiding is het halve werk om in Mechelen zonnepanelen te laten installeren. Indien je beschikt over een budget, een tastbaar idee van wat je wilt laten neerleggen en hoe het ontwerp pakweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een enorm eind. Als inspiratie helpt het om te kijken naar overige gelijkwaardige klussen. Misschien wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je altijd via internet de benodigde kennis en inspiratie opdoen. Vooral omdat zonnepanelen een steeds bekender concept zijn geworden in de maatschappij, zijn er veel meer klussen uitgevoerd in de afgelopen jaren. En het voornaamste is dat je het niet eigenhandig hoeft op te lossen!

Ben je minder technisch onderlegd of wil je bij voorkeur vantevoren eens met een individu die inzicht heeft van het in Mechelen zonnepanelen te laten installeren? Vervolgens is het verstandig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Dat doe je door eenvoudig, gratis en vrijblijvend een offerte op te vragen, je krijgt dan acuut een aantal diverse partijen die je van advies kunnen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij echt even naar belastingvoordeel en plaatselijke subsidies! Zo weet je zeker dat je optimaal voorbereid aan je project kunt starten!

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Mechelen.

Nu 3 offertes uit Mechelen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Mechelen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Mechelen

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Mechelen hangt van een aantal dingen af. We zetten even enkele van deze factoren op een rijtje:

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je woont
 • De manier waarop de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De prijzen van zonnepanelen zijn voornamelijk afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het model panelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten welke je zelf zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Mechelen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Mechelen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Mechelen – een slimme investering

Zonnepanelen in Mechelen is de hoogst duurzame investering welke je kunt doen. Je ziet het tegenwoordig steeds meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Probeer voornamelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type investeringen. Je maakt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de volledige expertise voor het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je opbrengst. En dan kun je met zonnepanelen in Mechelen echt de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Mechelen – groen en duurzaam

Natuurlijk wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Er zijn vele aanbieders en organisaties die de zonnepanelen mogen leveren. Daarom zijn de prijzen in de regel aantrekkelijk en het rendament per zonnepaneel hoog. Dat is niet verschillend als wanneer je zonnepanelen in Mechelen wilt plaatsen. Logisch dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Aldus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de informatie op deze webpagina. Verschillende dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Mechelen.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een optionele subsidie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aanschaf van zonnepanelen. Misschien kun je zelfs belasting terug vragen bij de aankoop van je zonnepanelen. Wederom zal het klimaat en je spaarrekening blij zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Mechelen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Mechelen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Mechelen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Mechelen

Prima geregeld

23 juli 2024

Alles in klasse en snel geregeld. Klasse geregeld..

- Hendrikus Visser

Snelle levering, goede prijs

14 juli 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn gelukkig over de snelheid en prijs. Wegens de snelheid en prijs komen we absoluut terug als we een nieuwe duurzame investering zouden gaan doen.

- Michael van Dongen

Vergelijken is weten!

12 juli 2024

We hebben uiteindelijk vlug contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we completere adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Na dat gedaan te hebben was onze investering totaal afgerond, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten plaatsen. Het kan dus feitelijk uit om te vergelijken.

- Michiel van den Bosch

Nette korting gekregen gedurende vergelijken

5 juli 2024

De gesprekken die volgden na offerte aanvraag waren vlot gevoerd.
Snelle communicatie en afspraak!

- Matthijs Huisman

De vakman gevonden en een prima tarief

29 juni 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de plaatsing van onze zonnepanelen. De monteurs waren op tijd en de installatie was vlot gereed tegen een goede prijs. Kom maar op met deze gratis zonne energie!

- Michiel Kramer

Bijna 25% besparing op energie

22 juni 2024

Een leuke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Ze hadden verwacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Heel tevreden dus.

- Diana Wolters

Een betrouwbaar advies is goud waard

13 juni 2024

Totaal tevreden over prijs, advies en installatie.

- Barry Wolters

Verstand van zaken plus goede prijs

4 juni 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de installatie van onze zonnepanelen. De monteurs waren op tijd en de plaatsing was snel gedaan tegen een goede prijs. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Hendrika de Haan

Domweg top

29 mei 2024

Tevreden over alles. Prima geregeld..

- Dave Bosch

Uitgelichte installateurs uit Mechelen

Atro Installatie Techniek

Kerkstraat 20
6336 BB Hulsberg
Nederland

045 404 0301
http://www.atrobv.nl/

Thewissen installaties

Kerkeveld 29
6351 LA Bocholtz
Nederland

06 55724883
http://www.thewissen-installaties.nl/

Laumen Solar

Beitel 110-A
6422 PB Heerlen
Nederland

06 50999696
http://www.laumensolar.nl/