Zonnepanelen De Wijk

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw solar installatie in De Wijk?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen De Wijk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit De Wijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar De Wijk gezocht?

Een installateur in De Wijk vinden

Zonnepanelen De Wijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in De Wijk gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Wijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit De Schiphorst, Broekhuizen en Ruinerwold bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar De Wijk

Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel solar De Wijk. We zetten ze even voor je in een overzicht.

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • solar panelen renderen momenteel hoger dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het huis waar de solar panelen op liggen
 • je hebt soms recht op subsidie
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Kortom; het moment om je te verdiepen in zonne energie. Laat ons je bijstaan met advies en uitleg over alles wat er komt kijken bij de koop van solar De Wijk. Je staat namelijk op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en ecologische investering. Omdat het een lange termijn belegging is, is het zinnig om meteen alle ins en outs van duurzame stroom alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog veel meer dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in De Wijk en de kosten hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Hierdoor kun je nóg meer besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen De Wijk

Twijfel je nog over het voordeel van het aanschaffen van zonnepanelen in De Wijk? Het regent toch erg vaak bij ons De Wijk? Niks is minder waar! Met name omdat we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land buitengewoon juist voor zonnepanelen. Gemiddeld we in De Wijk 1600 zonne-uren. Dit houdt in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Zonnepanelen werken ook tijdens bewolkt weer, al is de opbrengst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er uiteraard wel rekening mee dat het zonlicht direct op de panelen moeten kunnen vallen. Bedenk bovendien dat er meer zaken zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Hierdoor bespaar je op lange termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in De Wijk

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit De Wijk die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie De Wijk

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves indien je besloten hebt om persoonlijk je energie op te wekken in De Wijk. Het is fijn als je daarom van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je volledig zelf gaat hebben voor het neerleggen van je zonnepanelen in De Wijk.

Verder helpt het als je een leidraad van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Dit kan uiteraard je volledige energieverbruik op jaarbasis zijn, maar je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van volledige opwek. Feit blijft toch dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel weer installatie kosten uiteraard. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt toch dat je in de toekomst nog aanvullende kosten moet maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een ontwerp wat past bij je behoeften, maar ook bij je huis of bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van De Wijk om via zonnepanelen energie op te wekken. Daarnaast wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit De Wijk

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur De Wijk

Je wilt je zonnepanelen uiteraard niet zelf op je huis prutsen. Dat is een taak die je aan een pro wilt over laten, ze liggen er namelijk voor de komende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in De Wijk. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

In de praktijk is het soms ingewikkeld om een praktische zonnepanelen installateur in De Wijk te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs De Wijk op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de panelen zelf kosten
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt gebruikt
 • De periode van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het is dan ook altijd goed om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in ieder geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit De Wijk

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit De Wijk en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

De Wijk zonnepanelen laten installeren

Als je vooraf een aantal dingen helder hebt, scheelt dat al flink in het voorkomen van onrust. Met een budget, een idee over de vormgeving van het project en wetende wat je wilt neerleggen ben je heel leuk op weg. Laat je zeker vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar karwei hebben laten verrichten. Zoals iemand in de nabijheid of een van je familieleden. Zo niet, kun je natuurlijk via internet de nodige informatie en inspiratie opdoen. Juist omdat zonnepanelen vaker geplaatst worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er toereikend voorbeeldmateriaal aanwezig. En onthou goed: er is altijd hulp als dat benodigd is!

Ben je niet zo technisch aangelegd of wil je bij voorkeur eerst eens met iemand die inzicht heeft van het in De Wijk zonnepanelen te laten aanleggen? Dan is het verstandig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die erin gespecialiseerd zijn. Dat doe je door makkelijk, gratis en vrijblijvend een offerte op te vragen, je krijgt dan direct een aantal gevarieerde partijen die je van advies kunnen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij echt even naar belastingvoordeel en mogelijke subsidies! Zo ga je zo voordelig en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Ben je er al klaar voor? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes De Wijk.

Nu 3 offertes uit De Wijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit De Wijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit De Wijk

Aangezien zonnepanelen van vele dingen ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er tevens evenveel prijzen zijn. 1 van de grootste factoren is het type paneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, echter daar zit dan immers veelal een hoger rendement aan vast. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder echter kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen iets lager is.

Wel is het zo dat we als vuistregel mee geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze tijdsduur heb je alle kosten er uit mogen halen en ga je pure netto winst vastleggen. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van ruim 25 jaar kun je snel uitrekenen hoeveel winst je kunt boeken! Wacht daarom niet langer en check hoeveel aan opbrengst jij kunt behalen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in De Wijk?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio De Wijk, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in De Wijk – de beste investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft voorlichting over zonnepanelen in De Wijk. Wij raden je zeker aan om gebruik te maken van de offerte mogelijkheid. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke prijzen je ruwweg moet denken na contact met een vakkundige. De schappelijke tarieven maken het ook voor jou denkbaar om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Mocht je vragen hebben over het laten installeren van de zonnepanelen in De Wijk dan staan we vanzelf altijd klaar om je hiermee te assisteren.

Zonnepanelen De Wijk – de voordelen

Duurzame en lagere tarieven voor je energie, uiteraard wil je dat! Er zijn veel aanbieders en bedrijven die de zonnepanelen mogen leveren. Daarom zijn de tarieven in de regel aantrekkelijk en het rendament per zonnepaneel groot. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in De Wijk is dat zo. Logisch dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! De info die je kunt lezen over zonnepanelen assisteren je bij het kiezen welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn meerdere zaken om rekening mee te houden wanneer je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen De Wijk.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een optionele compensatie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aankoop van zonnepanelen. Wellicht kun je ook belasting terug vragen bij de aankoop van je zonnepanelen. 1 ding is zeker, je centen en het klimaat zal je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

De Wijk

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit De Wijk. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio De Wijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in De Wijk

Een betrouwbaar advies is goud waard

23 februari 2024

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten leggen.

- Elizabeth van der Laan

Begeleiding van het hele proces

16 februari 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten immers dat het een langdurig en ingewikkeld iets zou zijn. De prijs was zo afgesproken en was keurig. Ook kregen we nog raad om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Bovendien waren de monteurs meedenkend met bijvoorbeeld waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het effect konden inzien etc. Samengevat tevreden!

- Marloes Koster

De kosten laag, ervaring hoog!

5 februari 2024

Oprecht gezegd was ik tamelijk sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben oprecht goed geïnformeerd eerst door de site en bijkomend door de
specialisten. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Björn Verhoeven

Duurzame energie is het vooruitzicht

22 januari 2024

Niet lang hoeven na te denken nadat mijn wijkbewoners met succes panelen installeerden. Ik kon via Vergelijksolar vlug offertes krijgen en binnen no time had ik ze in ieder geval. Bedankt!

- Patrick Maas

Tevreden over de installatie

16 januari 2024

We waren benieuwd of de berekening van de opwek die we zouden kunnen realiseren overeen zou komen maar dit blijkt goed ingeschat.

- Jacoba van de Ven

Gespecialiseerd werk geleverd voor een net bedrag

12 januari 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn teamgenoot hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Zelfs toen het ging regenen was hun stemming goed en in tegenstelling tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook kundig.

- Franciscus van Vliet

Haast 25% besparing op elektriciteit

5 januari 2024

Een aantrekkelijke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand berekend.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Heel tevreden dus.

- Suzanne de Jonge

Voor onze toekomst is solar energie nodig

28 december 2023

Toen mijn buren behoorlijk verheugd waren met hun panelen en het rendement wilde ik ook. Vanuit Vergelijksolar direct op weg geholpen naar meer ecologische energie. Dank!

- Inge van Beek

Dankzij de zonnepanelen is mijn woonhuis gestegen in waarde

23 december 2023

Door de prachtige en duurzame solar panelen gaf de makelaar aan dat mijn woonhuis nu gestegen is in waarde. Dankbaar.

- Johannes Wolters

Uitgelichte installateurs uit De Wijk

Installatiebedrijf J Beenen

Oeveraseweg 3
7971 PA Havelte
Nederland

0521 342 121
https://installatiebedrijf-havelte.nl/

Kooiker installatie

Wethouder Klompstraat 6
7951 SC Staphorst
Nederland

0522 461 552
http://www.kooikerinstallatie.nl/

Herold Pouwels

Westerweiden 70
7961 EA Ruinerwold
Nederland

06 13471784
https://heroldpouwels.nl/