Zonnepanelen Jannum

Ben jij opzoek naar een professionele zonnepanelen installateur in Jannum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Jannum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Jannum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Jannum gezocht?

Een installateur in Jannum vinden

Zonnepanelen Jannum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Jannum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Jannum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Lichtaard, Jislum en Ginnum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Jannum

Er zijn meerdere redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Jannum. We zetten ze even voor je op een rijtje.

 • je wilt kosten besparen
 • het is duurzaam
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • solar panelen renderen momenteel beter dan eens tevoren
 • een perceel met zonnepanelen wordt vanzelf meer waard
 • je hebt mogelijk aanspraak op subsidie
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aankoop- en installatiekosten

Het is dus het beste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. Laat ons je bijstaan middels advies en toelichting over al wat er komt kijken bij de koop van solar Jannum. Je staat namelijk op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Omdat het een lange termijn investering is, is het raadzaam om direct alle ins en outs van duurzame stroom alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog enkele dingen om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij ons lees je meer over verschillende soorten solar in Jannum en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze manier krijg je de aantrekkelijkste prijs om zo nog flinker te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Jannum

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Jannum aanschaffen! Er komt behoorlijk wat kijken bij zonnepanelen inkopen. Daarom helpen wij je met je voorzien van juiste informatie zodat je een weloverwogen besluit kunt maken. En niet geheel onbelangrijk; de prijs voor ook de panelen, als de materialen voor de plaatsing en natuurlijk de plaatsing zelf. Laten we eens goed kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opbrengen. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang echter hoe je het ook ziet, het is een investering die je gaat doen. Door het juist vergelijken kun je zowel geld besparen op zonnepanelen kopen in Jannum als wel op de installatie kosten als je ze laat plaatsen door het juiste bedrijf in jouw regio.

Even een stukje openhartig advies: Laat je niet enkel leiden door de kosten in aankoop en installatie. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de opbrengst van de panelen zijn minstens zo belangrijk. Op lange termijn gaat dat je dat namelijk meer opleveren. Vergeet ook niet de garantievoorwaarden te onderzoeken indien je tot kopen in Jannum over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Jannum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Jannum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Jannum

Wanneer je besluit om zelf je energie op te wekken middels zonne energie Jannum, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Het is prettig als je daarom van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je volledig zelf gaat hebben voor het plaatsen van je zonnepanelen in Jannum.

Ook is het slim om al een indicatie te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Bedenk of je voor een gehele vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft immers dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel weer installatie kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een aangepaste omvormer) gaat maken.

Wat wel bepalend is is dat je kiest voor een ontwerp wat aansluit bij je behoeften, en ook bij je mogelijkheden. Niet elk dak is even gepast voor het plaatsen van panelen, maar gelukkig zijn er ook vele andere mogelijkheden om zonne energie in Jannum op te wekken. Verder is het uiteraard fundamenteel dat je met iemand in zee gaat die begrijpt wat je wilt bereiken en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Jannum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Jannum

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten plaatsen van solar panelen ten opzichte van het zelf plaatsen. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om eigenhandig aan de slag te gaan. Het installeren van solar panelen op jouw dak is namelijk een klus die net even wat verschillend is dan andere klussen. Maar waarom wil je nou precies die deskundige aan het werk zetten? Op de eerste plaats is het een stuk veiliger. Een deskundige is gewend aan allemaal soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Kies je ervoor om zelfstandig het huis op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk extra risico’s.

Daar komt bij dat een specialistisch bedrijf in staat is om de solar panelen op de juiste wijze te bevestigen. De ventilatieruimte speelt hierbij een belangrijke rol. Vanwege een optimale installatie zul je profiteren van een zo hoog mogelijk rendement. Tot slot scheelt het uitbesteden van de aanleg je geweldig veel zorgen en tijd. De relatief gereduceerde kosten voor de installatie maken dat dé keuze om te maken als je panelen wilt laten plaatsen bij jou op het dak. En zo liggen binnenkort de beste panelen uit de industrie ook op jouw dak geld op te leveren. Maak daarom de keuze voor bekwame zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Jannum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Jannum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Jannum zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het van belang om een juiste installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Als je een professional inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een aantal zaken. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de overhandigde info kun je eenvoudig zien aan wat voor prijzen je zult moeten denken voor de aanleg. Het geeft je iets meer geruststelling over het definitieve resultaat van het project.

Bovendien kun je rustig overleggen of het nuttig is om zelf al een en ander aan voorbereidingen te regelen. Zoals het aanleggen van een additionele groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke tarieven. Tenslotte adviseren wij daadwerkelijk om verschillende offertes naast elkaar te leggen. Niet alle kosten worden iedere keer op offertes vermeld, terwijl ze er wel zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je extra inzicht krijgt in de omvang van het project.

Klaar voor duurzame energie? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Jannum.

Nu 3 offertes uit Jannum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Jannum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Jannum

Voor welke prijzen en de opbrengsten je komt te staan betreffende zonnepanelen in Jannum hangt van een aantal dingen af. We zetten even enkele van deze factoren op een rijtje:

 • Het gebied (geografisch bekeken) waar je deze panelen wil plaatsen
 • De manier waarop de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De kwaliteit/kosten verhouding (icm opbrengst)

De kosten van de geprefereerde zonnepanelen zijn natuurlijk ondergeschikt van je begroting, handelsmerk en type zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Jannum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Jannum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Jannum – een verstandige investering

Zonnepanelen in Jannum is de uiterst duurzame investering die je kunt maken. Je ziet het momenteel doorlopend meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig bestaan er ook in Jannum voldoende professionele partijen die de deskundigheid bezitten in het plaatsen van zonnepanelen. Het is verstandig om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Jannum met zonnepanelen een geweldige investering doen.

Zonnepanelen Jannum – een groener Nederland

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in stroom. Via een omvormer kan deze stroom omgezet worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Via de gemeente kun je navragen of je misschien in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je misschien de belasting terug kunt krijgen? Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de specialist op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Jannum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Jannum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Jannum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Jannum

Na een jaar nog geen berouw!

24 juli 2024

Het was de belegging beslist waard, ook nu na een jaar nog! Zo fijn om duurzame energie op te wekken.

- Mirjam Vermeulen

Tevreden over de installatie

15 juli 2024

De plaatsing ging snel en gemakkelijk en de berekening van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Rogier van Wijk

Door de solar panelen is mijn huis gestegen in waarde

7 juli 2024

Door de mooie en ecologische solar panelen gaf de makelaar aan dat mijn woonhuis nu gestegen is in waarde. Dank.

- Melanie Kuipers

Een mooie prijs en snel geplaatst

1 juli 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn content over de snelheid en kosten. Gezien de snelheid en prijs komen we zeker terug als we een nieuwe duurzame investering zouden willen doen.

- Erwin Mol

Betrouwbaar organisatie

26 juni 2024

Compleet tevreden over kosten, advies en installatie.

- Matthijs Huisman

Super service

22 juni 2024

Content, vlot contact na offerte en datum ook vlot gepland.

- Sjoerd Kuiper

Enigszins meer betaald, top service

9 juni 2024

Voor mijn organisatie was het vooral relevant dat we geen hinder van de installatie zouden krijgen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd zelfs met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste omdat het
proces voor ons belangrijker was en we een overeenkomstig advies kregen. Uitermate blij mee.

- Daniëlle de Vries

Haast 25% besparing op energie

4 juni 2024

Een leuke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand berekend.
Bij de berekening kwam er een besparing van ongeveer 20% uit. In de praktijk blijkt dit nagenoeg 25% te zijn! Erg tevreden dus.

- Wendy van de Pol

Eerlijke prijs, goede diensten

30 mei 2024

Zoals genoemd, de prijs was mooi en we zijn degelijk te woord gestaan en geïnformeerd.

- Rob Gerritsen

Uitgelichte installateurs uit Jannum

van Tol Installatiebedrijf

Westeromwei 7
9254 EC Hurdegaryp
Nederland

0511 474 174
https://www.vantolinstallatiebedrijf.nl/

GDB Installaties

Janumerweg 9
9107 GG Jannum
Nederland

0519 820 202
http://gdb-installaties.nl/

S.Wiersma Installaties

De Moarrewei 9
9104 LA Damwâld
Nederland

06 30409024
http://www.wiersma-installaties.nl/