Zonnepanelen Reitsum

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw solar installatie in Reitsum?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Reitsum verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Reitsum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Reitsum gezocht?

Een installateur uit Reitsum vinden

Zonnepanelen Reitsum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 142 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Reitsum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Reitsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Wanswert, Jislum en Lichtaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Reitsum

Er zijn meerdere redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Reitsum. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzaam
 • een verminderde Co2 uitstoot
 • zonnepanelen renderen hedendaags beter dan eens tevoren
 • een pand met solar wordt standaard meer waard
 • je hebt mogelijkerwijs recht op subsidie
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Samengevat; het tijdstip om je te verdiepen in zonne energie. We begeleiden je bij voorkeur door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Reitsum. Je staat immers aan de rand van een ecologische en belangrijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een lange termijn investering betreft, is het zinnig om nu alle ins en outs van solar alvast te leren.

Er zijn diverse soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over talloze soorten solar in Reitsum en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Daardoor kun je nóg uitgebreider besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Reitsum

Twijfel je nog over het voordeel van het kopen van zonnepanelen in Reitsum? Het regent namelijk super regelmatig bij ons Reitsum? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Reitsum. Dit betekent in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen goed bij licht! Het zonlicht moet rechtstreeks op de panelen kunnen vallen voor de grootste opbrengst. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer zaken dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Reitsum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Reitsum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Reitsum

Meerdere plaatsen en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Hiermee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame manier van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om dit doel te bewerkstelligen doet de gemeente Reitsum er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan leven of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van subsidie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

De subsidiebedragen kunnen aanzienlijk oplopen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan voorts zeker aantrekkelijk zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw regio. Op de webpagina van de gemeente Reitsum kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Er zijn immers mogelijk voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Reitsum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Reitsum

Je wilt zonnepanelen niet zonder enige ervaring zelfstandig aanbrengen. Dat is een taak die je aan een professional wilt over laten, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Reitsum. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

Een verstandige zonnepanelen installateur in Reitsum lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een grote taak worden. Er bestaat namelijk behoorlijk wat onderscheid tussen de verschillende solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Reitsum op de volgende aspecten:

 • Kosten van de zonnepanelen
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • De periode van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan ook altijd handig om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in ieder geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Reitsum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Reitsum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Reitsum zonnepanelen laten installeren

Als je vooraf een aantal zaken helder hebt, scheelt dat alvast flink in het voorkomen van onrust. Als je beschikt over een budget, een begrijpelijk concept van wat je wilt laten aanbrengen en hoe het ontwerp pakweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een enorm eind. Als inspiratie helpt het om te informeren naar overige vergelijkbare klussen. Als voorbeeld iemand in de nabijheid of een van je familieleden. Zo niet, kun je natuurlijk via internet de nodige informatie en inspiratie opdoen. Zeker omdat zonnepanelen een steeds bekender concept zijn geworden in de samenleving, zijn er steeds vaker projecten verricht in de afgelopen jaren. En het belangrijkste is dat je het niet eigenhandig hoeft op te lossen!

Wil je advies van een individu die weet hoe je in Reitsum zonnepanelen moet installeren? Dat kan immers behoorlijk helpen als je enigszins minder technisch begaafd bent. Daarna is het verstandig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Dat doe je door makkelijk, kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen, je krijgt dan rechtstreeks een aantal verschillende partijen die je van advies kunnen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval zeker niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo goedkoop en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Klaar voor zonne energie? Vraag dan direct je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Reitsum.

Nu 3 offertes uit Reitsum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Reitsum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Reitsum

Omdat zonnepanelen van vele dingen ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel tarieven zijn. De belangrijkste element is het type zonnepaneel wat je kiest. Kies je voor de monokristallen panelen dan zal je wat meer moeten betalen, en staat daar tegenover dat je een hoger rendement moet behalen. Voor de polykristal panelen is dit precies omgekeerd.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijdsperiode heb je alle onkosten er uit kunnen halen en ga je zuivere netto opbrengst registreren. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld opleveren. Wacht dus niet langer en bekijk hoeveel aan opbrengst jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Reitsum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Reitsum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Reitsum – de juiste investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Reitsum? Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het totaal de moeite waard om trendsetter te worden. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de juiste expertise voor het kopen en leveren van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Reitsum werkelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Reitsum – top energie

Veel mensen begrijpen wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in elektriciteit. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Via de gemeente kun je informeren of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Wellicht kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er volledig klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Reitsum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Reitsum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Reitsum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Reitsum

Prijs en ervaring was goed!

24 februari 2024

Eerlijk gezegd was ik tamelijk sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben echt goed geïnformeerd eerst door de webpagina en bijkomend door de
specialisten. Op basis van het gesprek de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb laten leiden door alleen de kosten heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen stroom opwekken!

- Diana Hendriks

Dankzij de solar panelen is mijn huis gestegen in waarde

11 februari 2024

Door de mooie en ecologische solar panelen gaf de makelaar aan dat mijn woonhuis nu gestegen is in waarde. Geweldig!

- Jelle Bakker

Zeer professioneel

9 februari 2024

Door het eerste contact na de offertes was het duidelijk, we hadden met een organisatie te maken die dit frequenter had volbracht. Zeer tevreden met het project en de opwek.

- Claudia Kramer

Geplaatst in alle goedkeuring

23 januari 2024

De plaatsing ging snel en gemakkelijk en de schatting van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Marleen Dijkstra

Betrouwbaar organisatie

20 januari 2024

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten leggen.

- Marcel van Leeuwen

Tevreden over de installatie

8 januari 2024

De plaatsing ging vlot en gemakkelijk en de schatting van opwek vooraf klopt best goed dus content.

- Jacqueline Smeets

Geplaatst in alle tevredenheid

1 januari 2024

De plaatsing ging snel en soepel en de berekening van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Deborah Schouten

Snelle levering, goede prijs

27 december 2023

11 panelen besteld na de offertes en zijn gelukkig over de snelheid en prijs. Wegens de snelheid en prijs komen we absoluut terug als we een nieuwe investering zouden willen doen.

- Sandra Janssen

Vergelijken is echt een aanrader.

21 december 2023

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus kosten uit. Toch de inspanning waard om
dit te regelen dus. Daarna was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels bezitten we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De app werkt ook goed.

- Bianca Evers

Uitgelichte installateurs uit Reitsum

GDB Installaties

Janumerweg 9
9107 GG Jannum
Nederland

0519 820 202
http://gdb-installaties.nl/

S.Wiersma Installaties

De Moarrewei 9
9104 LA Damwâld
Nederland

06 30409024
http://www.wiersma-installaties.nl/

Technisch Bedrijf Tjeerdsma

Rengersweg 10
9062 ED Oentsjerk
Nederland

058 256 1264
http://www.tjeerdsmabv.nl/