Zonnepanelen Lichtaard

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Lichtaard?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Lichtaard verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Lichtaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Lichtaard gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Lichtaard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Lichtaard gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lichtaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Jislum, Ginnum en Reitsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Lichtaard

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Lichtaard. We plaatsen ze even voor je in een overzicht.

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzaam
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • het rendement van een zonnepaneel is beter dan ooit
 • een huis met solar wordt vanzelf meer waard
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • potentie tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Kortom; het moment om je te verdiepen in duurzame stroom. We ondersteunen je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Lichtaard. Je staat namelijk op het punt je eigen energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en duurzame investering. Omdat het een langere termijn investering is, is het raadzaam om direct alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Er zijn diverse soorten panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Lichtaard en de kosten hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Uiteraard krijg je daarnaast de mogelijkheid om vrijblijvend direct een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Hierdoor kun je nóg flinker besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Lichtaard

Jij hebt besloten dat je wilt overgaan tot zonnepanelen aankopen in Lichtaard. Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen aankopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van juiste inlichting zodat je een weloverwogen besluit kunt maken. Daarnaast wil je natuurlijk de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Nu is het belangrijk om het volledige proces door te gaan lopen van aanbieding tot plaatsing! Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opleveren. Want ondanks dat het rendement momenteel hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het uiteraard een investering die je gaat doen. Indien je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien prima kosten besparen op zowel de plaatsing als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Lichtaard

Even een stukje ongeveinsd advies: Laat je niet enkel leiden door de prijs in aanschaf en plaatsing. Kijk met name ook even kritisch naar de kwaliteit van de zonnepanelen alsmede naar het op te brengen rendement van de zonnepanelen. Op lange termijn gaat dat je dat namelijk meer opbrengen. Bekijk ook de garantie indien je besluit om zonnepanelen te kopen in Lichtaard.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Lichtaard

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Lichtaard die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Lichtaard

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves ingeval je besluit om persoonlijk je energie op te wekken in Lichtaard. Het is fijn als je daarom van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je helemaal zelf gaat hebben voor het neerleggen van je zonnepanelen in Lichtaard.

Ook is het handig om al een indicatie te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een gehele vervanging van je energie verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft immers dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel weer installatie kosten uiteraard. Ook is het vervolgens slim om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) zou moeten maken.

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Lichtaard om via zonnepanelen energie op te wekken. Tevens wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een aanzienlijk expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Lichtaard

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Lichtaard

Je wilt solar panelen niet zonder enkele ervaring eigenhandig plaatsen. Aangezien zonnepanelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit logischerwijs uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Lichtaard die passend is voor jouw klus. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

Een passende zonnepanelen installateur in Lichtaard lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dat in de praktijk nog een grote karwei worden. Er bestaat namelijk behoorlijk wat onderscheid tussen de diverse panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Lichtaard op de volgende aspecten:

 • Hoeveel de zonnepanelen zelfstandig kosten
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt ingezet
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het kan dan ook altijd uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een behoorlijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Lichtaard

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Lichtaard en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Lichtaard zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzaak om te komen tot een aardig resultaat voor de zonnepanelen. Indien je een specialist inhuurt, is het raadzaam dat je scherp bent op een aantal zaken. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze info kan je gemakkelijk zien aan wat voor tariefstelling je zult moeten denken voor de aanleg. Verder verschaft het je inzicht in de ontwikkeling van het karwei.

Een overige tip is om te overwegen of het handig is of je zelf al sommige voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Zoals het plaatsen van een additionele groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke kosten. De finale tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, alhoewel ze er toch echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de omvang van het project.

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan direct je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Lichtaard.

Nu 3 offertes uit Lichtaard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Lichtaard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Lichtaard

De geld en opbrengsten van zonnepanelen in Lichtaard zijn fiks afhankelijk van een tal bepalende factoren. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rijtje:

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je woont
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De kwantiteit zonnepanelen
 • +-
 • Het jaargetijde
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De kosten van de geprefereerde zonnepanelen zijn natuurlijk ondergeschikt van je budget, handelsmerk en type zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Bekijk dan vlug nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Lichtaard?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Lichtaard, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Lichtaard – een top investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft inlichting over zonnepanelen in Lichtaard. Wij raden je absoluut aan om gebruik te maken van de offerte gelegenheid. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een inschatting van de tarieven krijgen na contact met een deskundige. De schappelijke kosten maken het ook voor jou mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Lichtaard – de voordelen

Veel mensen begrijpen prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die hitte opnemen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in elektriciteit. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Via de gemeente kun je informeren of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Lichtaard

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Lichtaard. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Lichtaard die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Lichtaard

Na een jaar nog geen enkel spijt!

23 februari 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan zonnepanelen dankzij een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen moment berouw gehad van mijn investering. Helemaal geweldig om zelfstandig te zijn.

- Wouter Dekker

De expert gevonden en een prima tarief

15 februari 2024

De begeleiding en het advies van Willem was uitmuntend. De monteurs waren op tijd en de installatie was vlot gereed tegen een goede prijs. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Miranda Groen

De specialist gevonden en een prima tarief

7 februari 2024

De begeleiding en het advies van Willem was volmaakt. Aansluitend was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon eerlijk.. Kom maar op met die gratis zonne energie!

- Marieke de Jong

Een besparing van bijna 25%!

25 januari 2024

Ik had het niet verwacht maar de berekening die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Ze hadden verwacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Heel erg content met het resultaat!

- Yvonne de Wit

Snelle levering, goede prijs

18 januari 2024

Na het bespreken van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten aanleveren en installeren. Zullen zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Martine Driessen

Vergelijken is echt verstandig!

11 januari 2024

We hebben uiteindelijk rap contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Na dat gereed te hebben was onze investering totaal besloten, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten installeren. Vergelijken is dus weten!

- Anouk Hofman

Duurzame energie is de toekomst

6 januari 2024

Niet lang hoeven na te denken nadat mijn buren met succes solar panelen installeerden. Vanuit Vergelijksolar razendsnel op weg geholpen naar meer solar elektriciteit. Dankbaar!

- Ingrid Willemsen

Begeleiding en toelichting is super

29 december 2023

Ik begreep eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat allemaal werkte. Na het doornemen van deze site toch maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. De monteurs waren zelfs hulpvaardig met het installeren en begrijpen van de app.
Een pluim voor hen.

- Elisabeth de Leeuw

Vergelijken is weten!

23 december 2023

Door het aanvragen van de offertes waren we snel in contact met de mensen die zonnepanelen installeren. We kregen zelfs raad over de subsidies wat erg welkom was.
Hiermee was de investering nog interessanter. Het kan dus feitelijk uit om te vergelijken.

- Marloes van der Meer

Uitgelichte installateurs uit Lichtaard

GDB Installaties

Janumerweg 9
9107 GG Jannum
Nederland

0519 820 202
http://gdb-installaties.nl/

S.Wiersma Installaties

De Moarrewei 9
9104 LA Damwâld
Nederland

06 30409024
http://www.wiersma-installaties.nl/

Firma D. de Vries en Zn.

Boerfinne 7
9064 DG Aldtsjerk
Nederland

058 256 1355
https://www.devriesinstallatie.nl/