Zonnepanelen Ginnum

Ben jij opzoek naar een ijzersterke zonnepanelen installateur uit Ginnum?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Ginnum verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Ginnum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Ginnum gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Ginnum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Ginnum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ginnum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Wanswert, Lichtaard en Jislum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Ginnum

Er zijn allerlei redenen waarom het een slim idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Het voornaamste is natuurlijk dat de solar panelen je fors wat geld kunnen opleveren. Door zelfstandig energie op te wekken, hoef je minder energie van je energiebedrijf te verbruiken, waardoor je jaarlijkse kosten lager worden. Op jaarbasis kan dit in enkele gevallen tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Op de tweede plaats zullen panelen ervoor zorgen dat de waarde van je woning zal vermeerderen. Elke duurzame belegging in een huis zorgt immers ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in de aanloop naar de komende jaren je huis te verkopen dan zal dit zeker van pas komen.

Behalve de vele financiële voordelen is duurzaamheid een aanvullende reden dat meer mensen zouden moeten kiezen voor panelen. Door eigenhandig stroom op te wekken hoeft er landelijk niet zoveel energie te worden opgewekt. Door te kiezen voor solar panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een aantrekkelijker milieu in ons land. Dankzij subsidie opties is het een van de aantrekkelijkste en voordeligste keuzes die iemand maar kan maken voor een opgeruimder Nederland. Straks laten we je meer zien over de prijzen die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de solar panelen.

Zonnepanelen kopen Ginnum

Er zijn nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen neerleggen in Ginnum geen zin heeft. Het regent toch super vaak bij ons Ginnum? Niets is minder kloppend! Juist omdat we te maken hebben met de wisseling in het klimaat zijn we als land uitermate juist voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Ginnum. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Zonnepanelen werken ook tijdens bewolkt weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er vanzelfsprekend wel rekening mee dat het zonlicht direct op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer zaken dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Ginnum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Ginnum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Ginnum

Indien je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Ginnum, krijg je te maken met mogelijke meerdere belastingen en subsidies. Je kunt hier niet direct een expert in te worden, maar het helpt wanneer je weet welke heffingen je retour kunt vragen en welke onkosten je moet maken tijdens je onderzoek voor zonne energie Ginnum.

Ook is het slim om al een leidraad te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een gehele opwek van je energie verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel nogmaals installatie kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een aangepaste omvormer) gaat maken.

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Ginnum om via zonnepanelen energie op te wekken. Tevens wil je uiteraard met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Ginnum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Ginnum

Je wilt je panelen uiteraard niet zelfstandig op je huis prutsen. Dat is een karwei die je aan een pro wilt over laten, ze liggen er immers voor de komende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Ginnum die geschikt is voor jouw taak. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

Een passende zonnepanelen installateur in Ginnum lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dat in de praktijk nog een flinke taak worden. Er bestaat namelijk behoorlijk wat verschil tussen de verscheidene solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Ginnum op de volgende aspecten:

 • Prijzen van de zonnepanelen
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan ook altijd handig om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren panelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in ieder geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Ginnum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Ginnum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Ginnum zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een goede installateur is zoals je wel kunt zien noodzaak om te komen tot een goed resultaat voor de zonnepanelen. Als je een professional inhuurt, is het van belang dat je scherp bent op een meerdere zaken. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het concern via het web kunt achterhalen. Aan de hand van de overhandigde gegevens kan je makkelijk zien aan wat voor kosten je zult moeten denken voor de installatie. En brengt het je inzicht in de vooruitgang van het project.

Verder kun je even overleggen of het handig is om zelf alvast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Hierbij moet je onder andere denken aan het maken van een extra groep in de meterkast. Het is natuurlijk niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke onkosten minder hoog zullen uitvallen. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle kosten worden iedere keer op offertes vermeld, alhoewel ze er wel zijn. Via onze offertetool krijg je rechtstreeks diverse offertes die natuurlijk met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan direct je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Ginnum.

Nu 3 offertes uit Ginnum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Ginnum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Ginnum

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Ginnum hangt van een aantal dingen af. Deze zetten wij moeiteloos voor jou onder elkaar.

 • De geografische ligging (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De manier waarop de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, verschillend)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De kwaliteit van de zonnepanelen

De tarieven van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het model panelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Check vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Ginnum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Ginnum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Ginnum – de juiste investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft kennisgeving over zonnepanelen in Ginnum. Wij raden je natuurlijk aan om gebruik te maken van de offerte potentie. Het opvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke kosten je ongeveer moet denken na contact met een deskundige. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou denkbaar om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Ginnum – we verduurzamen samen

Hoe werkt een zonnepaneel echt? Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die warmte opnemen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in elektriciteit. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verscheidene leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed prijs! Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je mogelijk de belasting retour kunt krijgen? Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er helemaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten neerleggen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Ginnum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Ginnum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Ginnum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Ginnum

Tevreden 20 zonnepanelen geplaatst

22 februari 2024

Uitstekende service, voorspoedige plaatsing en ook nog eens erg keurig geinstalleerd. Omdat we er 20 wilde waren we wat ongerust over hoe dit neergelegd kon worden (en eruit zou zien) maar dit was overbodig. Jan Peter is een echte expert.

- Sjoerd van de Ven

De informatie verstrekking en begeleiding was fantastisch

14 februari 2024

Mijn kennis over zonnepanelen was erg gering. Na het lezen van deze site toch maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. Bij de installatie waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze mannen.

- Evelien Vos

Het installatie is niveau hoog

5 februari 2024

Vanaf het eerste contact na de offertes was het duidelijk, we hadden met iemand te maken die dit frequenter had volbracht. Erg vergenoegd met het plan zo.

- Remco Brouwer

Tevreden over de installatie

22 januari 2024

De plaatsing ging snel en gemakkelijk en de berekening van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Stefan van de Pol

Inderdaad de goede installateur ontdekt!

20 januari 2024

Vlug het bedrijf gevonden waar we mee wilden plaatsen! Flink kennis van zaken en een scherpe aanbieding! Super!

- Bas van de Velde

Voldaan met deskundigheid

14 januari 2024

Pieter nam na de aanvraag contact met ons op en kregen daarnaast nog eens een mooie prijsvermindering voor mijn overige panden.
Ongeacht mijn persoonlijke onderzoek kreeg ik bijkomend advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor niet zoveel geld aan panelen.
Werkelijk goed.

- Adrianus van de Velde

Een mooie prijs en snel geinstalleerd

7 januari 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn tevreden over de snelheid en kosten. Wegens de snelheid en prijs komen we beslist terug als we een nieuwe investering zouden gaan doen.

- Angelique Hoekstra

Mooie solar panelen, woonhuis meer waarde

29 december 2023

Enorm prachtige panelen en mijn woning is in ieder geval nog eens behoorlijk meer waard nu. Dank.

- Marianne Verbeek

Absoluut aan te raden om te vergelijken

18 december 2023

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele bedrijven kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Vergelijken kan daarom echt uit. Vlug was de afspraak van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat mooi zien wat ze opwekken.

- Mirjam van Dijk

Uitgelichte installateurs uit Ginnum

GDB Installaties

Janumerweg 9
9107 GG Jannum
Nederland

0519 820 202
http://gdb-installaties.nl/

Technisch Bedrijf Tjeerdsma

Rengersweg 10
9062 ED Oentsjerk
Nederland

058 256 1264
http://www.tjeerdsmabv.nl/

Firma D. de Vries en Zn.

Boerfinne 7
9064 DG Aldtsjerk
Nederland

058 256 1355
https://www.devriesinstallatie.nl/