Zonnepanelen Raard

Behoefte aan een professionele zonnepanelen installateur in Raard?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Raard verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Raard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Raard gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Raard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Raard gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Raard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Lichtaard, Bornwird en Brantgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Raard

Er zijn namelijk een aantal redenen waarom panelen bij jou op het dak de moeite van het overwegen waard zijn. Op de allereerste plaats zullen de zonnepanelen aanzienlijk wat geld opleveren. Door zelfstandig energie op te wekken, hoef je minder energie van je leverancier af te nemen, waardoor je jaarlijkse stroomkosten minder hoog worden. Jaarlijks kan dit in een paar gevallen tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat zonnepanelen waardevermeerderend zijn voor een woning of bedrijfspand. Elke duurzame belegging in een huis zorgt immers ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om binnen 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker weten van pas komen.

Naast de talrijke financiële voordelen is duurzaamheid een aanvullende drijfveer dat meer mensen zouden moeten kiezen voor panelen. Door zelfstandig te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk minder energie te worden opgewekt via de gewone opwekmethodes. Als je kiest voor solar draag jij in ieder geval bij aan een meer duurzame toekomst. Door eventuele subsidies en belasting teruggave is het ook een aantrekkelijke investering. De kosten die het realiseren van solar in Raard met zich meebrengen is een aspect wat zometeen aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Raard

Twijfel je nog over het nut van het kopen van zonnepanelen in Raard? Het regent namelijk erg vaak bij ons Raard? Niets is minder kloppend! Juist omdat we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land bijzonder geschikt voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Raard 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij daglicht! Houd er natuurlijk wel rekening mee dat het zonlicht meteen op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk vooral ook even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op lange termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Raard

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Raard die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Raard

Vele gemeenten en provincies hebben een aantal plannen en doelstellingen om het milieu zo bevorderlijk denkbaar te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om het milieu zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van toelage als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

De subsidiebedragen kunnen aanzienlijk stijgen, helemaal als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het tevens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Op de site van de gemeente Raard kun je meer informatie terugvinden met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Er zijn immers wellicht condities om daarvoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Raard

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Raard

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten installeren van zonnepanelen ten aanzien van het eigenhandig installeren. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelf aan de slag te gaan. Er komt namelijk een hoop kijken bij de aanleg van de zonnepanelen voor bij jou op het huis. Wat zijn de redenen om een vakkundig bedrijf in te schakelen? Op de eerste plaats is het een stuk veiliger. Een deskundige is gewend aan allerlei soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Kies je ervoor om zelf het huis op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk extra risico’s.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de gelegenheid is om de zonnepanelen op de passende wijze te bevestigen. Hier wordt onder andere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het allerhoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw solar panelen. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. Omdat de kosten voor installatie van zonnepanelen relatief meevallen, is dit dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van panelen op je huis. Voor je het weet heb je jouw huis ook uitgerust met de beste zonnepanelen van dat moment. Maak daarom de keuze voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Raard

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Raard en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Raard zonnepanelen laten installeren

Een juiste voorbereiding is het halve werk om in Raard zonnepanelen te laten aanbrengen. Met een budget, een concept over de vormgeving van het project en wetende wat je wilt neerleggen ben je heel leuk op weg. Als inspiratie helpt het om te informeren naar enkele gelijkwaardige projecten. Mogelijk wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je altijd via internet de nodige informatie en inspiratie opdoen. Juist omdat zonnepanelen steeds meer neergelegd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er toereikend voorbeeldmateriaal beschikbaar. En onthou goed: er is steevast begeleiding indien dat nodig is!

Ben je wat minder technisch aangelegd of wil je bij voorkeur voorafgaand eens met iemand die inzicht heeft van het in Raard zonnepanelen te laten plaatsen? Daarna is het verstandig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die erin gespecialiseerd zijn. Dat doe je door makkelijk, kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen, je krijgt dan onmiddellijk een aantal diverse partijen die je van advies kunnen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij ook vooral niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Dan weet je zeker dat je uiterst voorbereid aan je karwei kunt beginnen!

Klaar voor solar energie? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Raard.

Nu 3 offertes uit Raard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Raard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Raard

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Raard hangt van een een bepaald dingen af. Deze zetten we moeiteloos voor jou onder elkaar.

  • De geografische locatie (oosten of westen) waar je woont
  • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
  • Het type zonnepanelen (mono, poly, anders)
  • De kwantiteit zonnepanelen
  • +-
  • Het jaargetijde
  • De kwaliteit van de zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het model panelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten die je eigenhandig zou kunnen genereren met zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Raard?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Raard, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Raard – de juiste investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Raard? Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je buurt en anders is het volstrekt de moeite waard om trendsetter te worden. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig bestaan er ook in Raard zat professionele partijen die de deskundigheid bezitten in het installeren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je rendement. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Raard met zonnepanelen een geweldige investering doen.

Zonnepanelen Raard – we verduurzamen samen

Veel mensen begrijpen prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel echt werkt. Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in stroom. Via een omvormer kan deze stroom geconverteerd worden naar stroom voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verscheidene leveranciers met elkaar vergelijken voor een mooi prijs! Via de gemeente kun je navragen of je misschien in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je mogelijk de belasting terug kunt ontvangen? Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er helemaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Raard

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Raard. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Raard die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Raard

Tevreden over de plaatsing

25 juni 2024

We waren benieuwd of de berekening van de opwek die we zouden kunnen realiseren overeen zou komen maar dit blijkt klasse ingeschat.

- Johanna Groen

Betrouwbaar bedrijf

22 juni 2024

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten aanleggen.

- Pascal Timmermans

Blij met expertise

13 juni 2024

Na de aanvragen was ik direct in contact met Peter en konden we direct in gesprek over al mijn panden, ik kreeg ook een korting daarvoor.
Ondanks mijn eigen onderzoek kreeg ik aanvullend advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor minder geld aan zonnepanelen.
Uitermate content dus.

- Daniël Huisman

Gewoon top

4 juni 2024

Vergenoegd over alles. Goed geregeld..

- Inge Kramer

Verstandige en absoluut waardevolle investering

1 juni 2024

Mijzelf allereerst goed ingelezen (fijne informatie hier op de internetpagina) en vervolgens gelijk maar offertes opgevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk allemaal wel aantrekkelijke tariefstellingen en desondanks was ik tevreden dat ik kon vergelijken, het scheelde toch een beetje.
Nadat ik gekozen had wie mocht plaatsen was de afspraak zo opgesteld en alvorens ik het wist waren de solar panelen neergelegd. En met een bijkomende applicatie kon ik gelijk zien wat we zelf opwekte etc. Prachtige investering dus!

- Johannes van Leeuwen

Voor een gedeelte zelfvoorzienend in elektriciteit

20 mei 2024

Heimelijk wilde ik dit al zeer lang, niet meer (helemaal) afhankelijk zijn van mijn energieleverancier. Dankzij solar panelen! Vergelijksolar heeft daarbij geholpen! Oh en het advies van subsidie opvragen was zeer verstandig. Buitengewoon.

- Koen de Lange

Buitengewoon voldaan over traject

15 mei 2024

Omdat we een aantal grote panden wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke deskundigheid.
Door dat we via Vergelijksolar snel aanbiedingen in huis hadden, konden we die ook nog eens doen tegen een schappelijke prijs.
Een vakkundige gesproken die ervaring had in onze bedrijfstak en met omvangrijke aantallen zonnepanelen. Verheugd met de gang van zaken.

- Martine Kramer

Installateur met verstand van zaken!

9 mei 2024

Na de aanvragen was ik snel in contact met Stefan en konden we gelijk in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een prijsvermindering daarvoor.
Ongeacht mijn eigen onderzoek kreeg ik aanvullend advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor niet zoveel geld aan solar panelen.
Werkelijk goed.

- Annemieke van Dijk

Ook na een jaar nog zo gelukkig met mijn solar panelen

4 mei 2024

Het was de belegging absoluut waard, ook nu na een jaar nog! Zo mooi om zonne elektriciteit op te wekken.

- Paulus van Veen

Uitgelichte installateurs uit Raard

S.Wiersma Installaties

De Moarrewei 9
9104 LA Damwâld
Nederland

06 30409024
http://www.wiersma-installaties.nl/

Aardgasservice Noord B.V.

Birdaarderstraatweg 127
9101 CZ Dokkum
Nederland

0519 820 000
http://www.asndokkum.nl/

ASN Installaties

Birdaarderstraatweg 127
9101 CZ Dokkum
Nederland

0519 820 000
http://www.asndokkum.nl/