Zonnepanelen Blije

Zoek jij een professional voor jouw solar installatie in Blije?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Blije verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Blije – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Blije gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Blije
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Blije gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Blije, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Jislum, Ginnum en Reitsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Blije

Er zijn namelijk meerdere redenen waarom zonnepanelen bij jou op het dak de moeite van het overwegen waard zijn. Op de eerste plaats zullen de zonnepanelen fors wat geld opleveren. Door het opwekken van de energie zal je jouw energierekening op een vrij makkelijke wijze naar beneden kunnen halen. Jaarlijks kan dit in een paar situaties tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Verder zullen zonnepanelen ervoor zorgen dat de waarde van je pand zal toenemen. Elke duurzame belegging in een pand zorgt immers ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in de aanloop naar de volgende jaren te verhuizen dan zal dit absoluut van pas komen.

Wat voor enkele mensen juist weer erg doorslaggevend is, is het ecologische karakter van solar. Door zelf stroom op te wekken hoeft er landelijk minder stroom te worden opgewekt. Door te kiezen voor panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een aantrekkelijker milieu in ons land. Door eventuele subsidies en belasting teruggave is het ook een goede investering. Straks laten we je meer zien over de prijzen die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de zonnepanelen.

Zonnepanelen kopen Blije

Twijfel je nog over het voordeel van het aanschaffen van zonnepanelen in Blije? Het regent namelijk super regelmatig bij ons Blije? Ongeacht het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Blije. Dit betekent in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen prima bij daglicht! Houd er vanzelfsprekend wel rekening mee dat het zonlicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Bedenk bovendien dat er meer zaken zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer dingen dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Blije

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Blije die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Blije

Meerdere plaatsen en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Daarmee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Een van de schonere methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om het klimaat zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten installeren. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van tegemoetkoming als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Wanneer je vele panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al gauw op. Nu het ook mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting terug te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Blije voor het aanleggen van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Blije

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Blije

Je wilt zonnepanelen niet zonder enige ervaring eigenhandig aanbrengen. Aangezien solar panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Blije. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

In de praktijk is het zo nu en dan lastig om een verstandige zonnepanelen installateur in Blije te vinden. Er bestaat namelijk behoorlijk wat onderscheid tussen de verschillende solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Blije op de volgende componenten:

  • Hoeveel de panelen zelfstandig kosten
  • De kosten van de plaatsing
  • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
  • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
  • Oplevertijd
  • Ervaringen van klanten
  • Ervaring

Het is dan ook altijd handig om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in ieder geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Blije

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Blije en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Blije zonnepanelen laten installeren

Als je vooraf een aantal dingen inzichtelijk hebt, scheelt dat alvast erg in het voorkomen van onrust. Met een budget, een idee over de vormgeving van het ontwerp en wetende wat je wilt plaatsen ben je heel goed op weg. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig karwei hebben laten verrichten. Misschien wel je buurman of een familielid. En als alternatief kun je ook via internet de benodigde inspiratie op doen. Juist omdat panelen steeds vaker geïnstalleerd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er voldoende voorbeeldmateriaal aanwezig. En het belangrijkste is dat je het niet zelf hoeft op te lossen!

Wil je begeleiding van een individu die weet hoe je in Blije zonnepanelen moet installeren? Dat kan namelijk erg helpen als je iets minder technisch begaafd bent. Het helpt dan om begeleiding van professionals te krijgen. Wanneer je kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je onmiddellijk contact met gevarieerde partijen. Tip: Vergeet zo’n partij bovendien vooral niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo weet je zeker weten dat je optimaal voorbereid aan je project kunt beginnen!

Ben je er al klaar voor? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Blije.

Nu 3 offertes uit Blije vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Blije vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Blije

Het is moeilijk om een richtlijn te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het rendement van de panelen. 1 van de grootste factoren is het soort paneel wat je kiest. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, maar daar zit dan immers regelmatig een hoger rendement aan vast. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder maar kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen iets minder is.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijd heb je alle uitgaven er uit mogen halen en ga je pure netto winst vastleggen. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van ruim 25 jaar kun je rap uitrekenen hoeveel winst je kunt behalen! Dit maakt het een prachtige investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Blije?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Blije, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Blije – de beste investering

Zonnepanelen in Blije is de uiterst duurzame investering die je kunt doen. Je ziet het tegenwoordig voortdurend meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type trajecten. Gelukkig zijn er ook in Blije zat professionele partijen die de expertise bezitten in het installeren van zonnepanelen. Het is wijselijk om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Blije met zonnepanelen een geweldige investering doen.

Zonnepanelen Blije – milieu voordelen

Veel mensen begrijpen prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die warmte absorberen en daarom worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in stroom. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van energie te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed prijs! Via de gemeente kun je navragen of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er totaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Blije

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Blije. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Blije die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Blije

Begeleiding van het hele project

24 februari 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten immers dat het een langaanhoudend en ingewikkeld iets zou zijn. De prijs was zo overeenkomen en was keurig. Ook kregen we nog raad om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en netjes. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Tamara Brouwer

Na een jaar nog geen berouw!

13 februari 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan panelen door een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen dag spijt gehad van mijn belegging. Zo prachtig om duurzame elektriciteit op te wekken.

- Christiaan Koning

Specialistisch werk geleverd voor een net bedrag

5 februari 2024

Toevallig vertelde ik gisteren nog aan mijn collega hoe tevreden ik was met het werk (maar ook de prijs, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok gedurende de aanleg maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Anna van de Wal

Voldaan met deskundigheid

24 januari 2024

Stefan nam na de aanvraag contact met ons op en kregen ook nog eens een mooie korting voor mijn overige panden.
Ik had eigenhandig wat onderzoek gedaan maar ik ontving een aangescherpt advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor minder geld aan zonnepanelen.
Zeer content dus.

- Ilse de Boer

Het was de belegging waard

18 januari 2024

Na een periode van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en direct offertes aangevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een aantrekkelijk prijsverschil in ongeacht de al scherpe tariefstellingen.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de app die erop kwam is heel leuk, kan nauwkeurig zien wat ik opwek. Blije klant dus!

- Matthijs de Leeuw

Enigszins meer betaald, top service

13 januari 2024

Voor mijn organisatie was het vooral doorslaggevend dat we geen hinder van de installatie zouden krijgen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit traject. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een passend advies kregen. Uitermate blij mee.

- Richard de Wit

De informatie verstrekking en begeleiding was geweldig

6 januari 2024

Ik begreep eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat alles werkte. Eerst Vergelijksolar volledig doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. De monteurs waren zelfs gedienstig met het installeren en begrijpen van de app.
Een pluim voor hun.

- Marianne Boer

Tevreden over de aanleg

30 december 2023

We waren benieuwd of de schatting van de opwek die we zouden kunnen verwezelijken overeen zou komen maar dit blijkt klasse ingeschat.

- Iris Hoekstra

Zeer bekwaam

21 december 2023

Van de eerste offerte tot het daadwerkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het project en de opwek.

- Danny Kramer

Uitgelichte installateurs uit Blije

GDB Installaties

Janumerweg 9
9107 GG Jannum
Nederland

0519 820 202
http://gdb-installaties.nl/

Firma D. de Vries en Zn.

Boerfinne 7
9064 DG Aldtsjerk
Nederland

058 256 1355
https://www.devriesinstallatie.nl/

Vellema Installatietechniek B.V.

Griene Dyk 48
9074 AC Hallum
Nederland

0518 432 299
https://www.vellema.nl/