Zonnepanelen Maastricht

Behoefte aan een ijzersterke zonnepanelen installateur in Maastricht?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Maastricht verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Maastricht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Maastricht gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Maastricht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Maastricht gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Maastricht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Berg En Terblijt, Bemelen en Sint Geertruid bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Maastricht

Er zijn allemaal redenen waarom het een handig idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Op de eerste plaats zullen de zonnepanelen flink wat geld opleveren. Door zelfstandig energie op te wekken, hoef je minder energie van je energiebedrijf te verbruiken, waardoor je jaarlijkse energiekosten lager worden. Zo’n besparing kan uitlopen tot honderden euro’s per jaar.

Op de tweede plaats zullen panelen ervoor zorgen dat de waarde van je huis zal toenemen. Elke ecologische investering in een woning zorgt immers ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in minder dan 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker van pas komen.

Wat voor een aantal mensen juist weer zeer beslissend is, is het duurzame karakter van solar. Door zelfvoorzienend te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk minder elektriciteit te worden opgewekt via de traditionele opwekmethodes. Door te kiezen voor panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een schoner milieu in ons land. Door eventuele subsidies en belasting teruggave is het ook een mooie investering. Zometeen laten we je meer zien over de prijzen die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de solar panelen.

Zonnepanelen kopen Maastricht

Er zijn nog steeds mensen die denken dat zonnepanelen installeren in Maastricht geen zin heeft. Het regent namelijk erg regelmatig bij ons Maastricht? Niks is minder kloppend! Met name aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land bijzonder juist voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Maastricht. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen goed bij daglicht! Het licht moet meteen op de panelen kunnen vallen voor de grootste winst. Bedenk tevens dat er meer zaken zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op lange termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Maastricht

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Maastricht die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Maastricht

Indien je besloten hebt om zelf je energie op te wekken middels zonne energie Maastricht, krijg je te maken met mogelijke verschillende belastingen en subsidies. Je hoeft hier niet direct een specialist in te worden, maar het helpt indien je weet welke belastingen je terug kunt vragen en welke kosten je moet maken tijdens je project voor zonne energie Maastricht.

Verder helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Dit kan uiteraard je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen versie waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Indien je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later tijdstip besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten installeren. Ook is het dan slim om te bedenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt immers dat je in de toekomst nog meer kosten moet maken.

Ook niet geheel onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Maastricht om via zonnepanelen energie op te wekken. Ook wil je uiteraard met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Maastricht

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Maastricht

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring zelf aanbrengen. Dat is een karwei die je aan een professional wilt uitbesteden, ze liggen er immers voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Maastricht die geschikt is voor jouw klus. Je wilt een installateur van panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

In de praktijk is het soms moeilijk om een passende zonnepanelen installateur in Maastricht te vinden. Er bestaat immers tamelijk wat verschil tussen de verscheidene solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Maastricht op de volgende componenten:

 • Hoeveel de solar panelen eigenhandig kosten
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan ook altijd slim om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen panelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in ieder geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Maastricht

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Maastricht en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Maastricht zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzakelijk om te komen tot een fijn resultaat voor de zonnepanelen. Als je een professional inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een aantal zaken. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het concern via het web kunt herleiden. Via deze info weet je onmiddellijk aan wat voor kosten je moet denken. Dat geeft je iets meer geruststelling over het definitieve effect van de klus.

Een andere tip is om te overwegen of het verstandig is of je zelf al sommige voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het maken van een nieuwe groep in de meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke kosten. Tot slot adviseren wij echt om allerlei prijsopgaves naast elkaar te leggen. Niet alle kosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er wel zijn. Via onze offertetool krijg je rechtstreeks verschillende offertes die natuurlijk met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor zonne energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Maastricht.

Nu 3 offertes uit Maastricht vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Maastricht vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Maastricht

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Maastricht zijn sterk afhankelijk van een aantal bepalende factoren. Deze zetten wij moeiteloos voor jou onder elkaar.

 • De geografische ligging (oosten of westen) waar je woont
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De kwaliteit van de zonnepanelen

De prijzen van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het type panelen. Wil je meer concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Maastricht?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Maastricht, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Maastricht – een verstandige investering

Via deze site kun je veel lezen wat je wilt weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Maastricht. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] specialisten snel contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke tarieven je circa moet denken na contact met een expert. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou geoorloofd om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Maastricht – milieu voordelen

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in elektriciteit. Dit kan hierna worden gebruikt om elektrische ladingen van energie te voorzien.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je hierna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Wellicht kun je zelfs BTW terugvragen. Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de specialist op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Maastricht

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Maastricht. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Maastricht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Maastricht

Tevreden over de aanleg

16 april 2024

We waren benieuwd of de berekening van de opwek die we zouden kunnen bereiken overeen zou komen maar dit blijkt goed ingeschat.

- Kim Jacobs

Vakkundig werk, nette prijs

7 april 2024

Gister had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg tevreden met hoe de plaatsing door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Het weer betrok gedurende de aanleg maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Mark Schipper

Geplaatst in alle tevredenheid

26 maart 2024

De plaatsing ging vlot en gemakkelijk en de berekening van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Catharina Vink

20 panelen en content

22 maart 2024

Super service, voorspoedige plaatsing en ook nog eens erg netjes geinstalleerd. We hadden een zorg over de plaatsing
van de hoeveelheid panelen toch dit werd snel weggenomen in de afspraken. De expertise van Jan Peter was erg welkom.

- Pascal van der Meer

Vergelijken is echt een aanrader.

10 maart 2024

Na mijn eerdere verzoeken bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Zeker de inspanning waard om
dit te doen dus. Vlug was de datum van installatie bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat prima zien wat ze opwekken.

- Judith Veenstra

Besparen op elektriciteit gaat goed

6 maart 2024

De procedure van offerte aanvragen tot de aanleg afspraak ging aardig. De opwek gaat daarnaast goed dus tevreden.

- Marijke van de Pol

Kosten iets hoger maar ook top kwaliteit

25 februari 2024

Voor mijn organisatie was het vooral doorslaggevend dat we geen hinder van de installatie zouden krijgen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd zelfs met ons meegedacht. Hierdoor hebben we iets meer kosten gemaakt, de service en opbrengst was voor ons het hoofdzaak. Volledig content.

- Sharon Evers

Na lang aarzelen erg tevreden

20 februari 2024

Ik twijfelde of ik de belegging nu of later wilde maken.
Evengoed maar offertes opgevraagd en na contact met een specialist besloten ervoor te gaan. Achteraf content dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en vandaar wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Hendrik de Groot

Grote investering klasse geregeld

11 februari 2024

Daar we een hoeveelheid grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke deskundigheid.
En niet heel onbelangrijk, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
Een specialist gesproken die ervaring had in onze branche en met omvangrijke aantallen zonnepanelen. Zeer content over het traject.

- Ruud Kuipers

Uitgelichte installateurs uit Maastricht

Maintain Elektro BV

Lage Kanaaldijk 115
Lage Kanaaldijk 115
6212 NA Maastricht

043 344 0978
https://www.maintainelektro.be/

Bright Green Solutions

Marconistraat 13
6224 GC Maastricht
Nederland

06 19208005
http://www.brightgreensolutions.nl/

SolarSteijns B.V.

Pastoor Heijnenstraat 44
6227 TE Maastricht
Nederland

06 50692135
http://solarsteijns.nl/