Zonnepanelen Leeuwarden

Behoefte aan een ijzersterke zonnepanelen installateur uit Leeuwarden?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Leeuwarden verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Leeuwarden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Solar Leeuwarden gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Leeuwarden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 57 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Leeuwarden gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Leeuwarden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Hempens, Swichum en Goutum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Leeuwarden

Er zijn diverse redenen om te gaan investeren in panelen; oftewel solar Leeuwarden. We plaatsen ze voor je op een rij:

  • je wilt kosten besparen
  • het is schone stroom
  • een verlaagde Co2 uitstoot
  • het rendement van een zonnepaneel is beter dan ooit
  • waardevermeerdering van het huis waar de zonnepanelen op liggen
  • je hebt soms recht op subsidie
  • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aankoop- en installatiekosten

Kortom; het ogenblik om je te verdiepen in zonne energie. We assisteren je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Leeuwarden. Je staat namelijk op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en ecologische investering. Omdat het een lange termijn belegging blijft, is het raadzaam om meteen alle ins en outs van zonne stroom alvast te leren.

Er zijn allerlei soorten zonnepanelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Leeuwarden en de tarieven hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijking kunt maken.

Op deze manier krijg je de allerbeste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Leeuwarden

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Leeuwarden aanschaffen! Er komt behoorlijk wat kijken bij zonnepanelen aanschaffen. Laten we met name zorgen dat je de volledige gegevens hebt om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past. Tevens wil je uiteraard de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). En daarvoor is een vergelijking zeer doorslaggevend. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook bekijkt, het blijft een investering die je gaat maken. Wanneer je de gelijkenis doet kun je dan ook financieel gezien mooi kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Leeuwarden

Heel eerlijk: De aankoop en installatie kosten zijn feitelijk niet het enige waar je op zou moeten letten. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn tenminste zo doorslaggevend. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opleveren. Vergeet tevens niet de garantievoorwaarden te onderzoeken indien je tot kopen in Leeuwarden over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Leeuwarden

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Leeuwarden die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Leeuwarden

Meerdere plaatsen en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Daarmee hopen zij vele huishoudens en organisaties om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute wijze voor schone en milieu vriendelijke energie. Om het milieu zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten installeren. Vandaar heb je ook een omvangrijke kans dat er misschien een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van zonnepanelen.

De subsidiebedragen kunnen flink stijgen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan gelijktijdig zeker aantrekkelijk zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw regio. Op de site van de gemeente Leeuwarden kun je meer info terugvinden met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie kansen, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Leeuwarden

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Leeuwarden

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten aanbrengen van solar panelen ten aanzien van het eigenhandig aanbrengen. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Er komt namelijk een heleboel kijken bij de installatie van de zonnepanelen voor bij jou op het huis. Wat zijn de redenen om een professioneel bedrijf in te schakelen? Allereerst natuurlijk vanwege de veiligheid. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Dat is logischerwijs veiliger dan wanneer je zelfstandig het huis op gaat om erop te klussen.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in staat is om de panelen op de goede manier te monteren. De ventilatieruimte speelt hierin een significante rol. Vanwege een optimale installatie zul je profiteren van een zo hoog mogelijk rendement. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. Aangezien de kosten voor installatie van zonnepanelen relatief meevallen, is dit dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van solar panelen op je dak. En zo liggen straks de allerbeste zonnepanelen uit de industrie ook op jouw dak geld op te leveren. Kies dus voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Leeuwarden

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Leeuwarden en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Leeuwarden zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het noodzakelijk om een juiste installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van cruciaal belang om op bepaalde zaken te letten. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het internet kunt achterhalen. Via deze informatie weet je meteen aan wat voor installatiekosten je moet denken. Verder geeft het je inzicht in de ontwikkeling van de klus.

Verder kun je even overleggen of het nuttig is om zelf vast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Hier moet je onder andere denken aan het creëren van een nieuwe groep in de meterkast. Het is uiteraard niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten lager zullen uitvallen. Tenslotte adviseren wij echt om verschillende begrotingen naast elkaar te leggen. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er wel zijn. Via onze offertetool krijg je nu allerlei offertes die natuurlijk met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor solar energie? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Leeuwarden.

Nu 3 offertes uit Leeuwarden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Leeuwarden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Leeuwarden

Het is ingewikkeld om een richtlijn te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. 1 van deze grootste factoren is het soort paneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, echter daar zit dan wel vaak een hoger rendement aan vast. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen wat lager uitvalt.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze periode heb je alle onkosten er uit kunnen halen en ga je zuivere netto winst boeken. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld opleveren. Dit maakt het een mooie investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Leeuwarden?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Leeuwarden, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Leeuwarden – de beste investering

Zonnepanelen in Leeuwarden is de meest duurzame investering welke je kunt maken. Je ziet het tegenwoordig alsmaar meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Probeer hoofdzakelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type investeringen. Gelukkig zijn er ook in Leeuwarden voldoende professionele partijen die de deskundigheid hebben in het installeren van zonnepanelen. Het is zinnig om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Leeuwarden met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Leeuwarden – een groene beslissing

Duurzame en lage tarieven voor je energie, uiteraard wil je dat! Er zijn vele leveranciers en organisaties die de zonnepanelen mogen installeren. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg profijtelijk hedendaags. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Leeuwarden is dat zo. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is nu!

Goed voor het milieu en de portemonnaie! De informatie die je kunt lezen over zonnepanelen helpen je bij het kiezen welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Verschillende dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. In het proces van de afname en de installatie van zonnepanelen in Leeuwarden zijn er bovendien nog diverse zaken waar je rekening mee kunt houden.

Vergeet alsmede niet om te bekijken of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Eventueel kun je zelfs belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. Wederom zal het milieu en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Leeuwarden

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Leeuwarden. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Leeuwarden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Leeuwarden

Eerlijke prijs, goede diensten

4 november 2021

De prijs was fatsoenlijk opgemaakt en overzichtelijk uiteen gezet en de adviezen waren fatsoenlijk en vriendelijk.

- Joost van Loon

Bezuinigen op elektriciteit gaat aardig

28 oktober 2021

Het traject liep gemakkelijk (van aanbod tot installatie). Het opwekken van solar energie gaat uitstekend.

- Esther Vermeulen

Absoluut aan te raden om te vergelijken

31 oktober 2021

Na mijn eerdere verzoeken bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Helemaal de inspanning waard om
dit te doen dus. Vlot was de datum van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat mooi zien wat ze opwekken.

- Nicolaas van den Bosch

Door de zonnepanelen is mijn woonhuis gestegen in waarde

22 oktober 2021

Buitengewoon mooie solar panelen en mijn huis is ook nog eens veel meer waard nu. Dank Jullie Wel.

- Hendrik van de Velde

Tevreden 20 zonnepanelen geplaatst

11 oktober 2021

Top geregeld de plaatsing en informatie verstrekking. Bovendien zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. We hadden een zorg over de plaatsing
van de hoeveelheid panelen toch dit werd snel weggenomen in de conversaties. Jan Peter is een echte expert.

- Matthijs Smits

Binnen een maand had ik zonnepanelen op mijn dak

9 oktober 2021

Super geholpen. Flexibel en met onmiskenbaar veel deskundigheid is het traject van offerte tot installatie gedaan. Binnen een maand had ik al solar energie.

- Bianca Mol

Bijna 25% besparing op energie

20 september 2021

Een leuke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Bij de berekening kwam er een besparing van ongeveer 20% uit. In de praktijk blijkt dit nagenoeg 25% te zijn! Heel erg tevreden met het resultaat!

- Martinus Blom

Haast 25% besparing op elektriciteit

17 september 2021

Een leuke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Bij de berekening kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Zeer tevreden dus.

- Angelique de Leeuw

Voor ons toekomstperspectief is duurzame elektriciteit nodig

12 september 2021

Niet lang hoeven na te denken nadat mijn buren met succes solar panelen installeerden. Ik kon bij Vergelijksolar direct aanbiedingen krijgen en in minder dan no time had ik ze ook. Dankbaar!

- Christiaan Smit

Uitgelichte installateurs uit Leeuwarden

Zon Zeker Friesland

De Tolve 44
9084 BJ Goutum
Nederland

06 30026758
http://www.zonzekerfriesland.nl/

Dijkstra Installatietechniek B.V.

Poptawei 180
8919 AM Leeuwarden
Nederland

058 251 9226
https://dijkstrabv.nl/

Van der Schoot montage installatie en service

Het Var 38
8939 BJ Leeuwarden
Nederland

06 14309035
https://www.vanderschoot.frl/