Zonnepanelen Leeuwarden

Ben jij op zoek naar de beste zonnepanelen installateur uit Leeuwarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verbinden jou namelijk graag aan een zonnepanelen installateur die bij jou en jouw wensen past. Wij bieden deze dienst gratis aan en zijn hierbij onafhankelijk van de verschillende installatiebedrijven. Zo kunnen we onze klanten het beste helpen aan de geschikte zonnepanelen installateur in de gemeente Leeuwarden.

Solar Leeuwarden gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Leeuwarden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Ben je van plan om zonnepanelen te kopen in Leeuwarden? Het vergelijken van zonnepanelen aanbieders in Leeuwarden gaat op onze website heel gemakkelijk. Je hoeft namelijk alleen maar je wensen door te geven en dan ontvang je op dezelfde dag nog een reactie over de bijpassende aanbieders van zonnepanelen in Leeuwarden! We helpen niet alleen mensen die in de gemeente Leeuwarden wonen aan zonnepanelen, maar ook iedereen in de rest van Nederland! Dus of je nu in Leeuwarden woont of juist ergens anders, wij helpen je graag bij het vinden van de beste zonnepanelen installateur.

Spring direct naar:

Waarom kiezen voor zonne-energie in Leeuwarden?

Er zijn diverse redenen om als inwoner van Leeuwarden te gaan investeren in zonnepanelen. We plaatsen alle redenen voor je op een rijtje:

  • je wil op de lange termijn kosten besparen
  • zonne-energie is groene energie
  • je draagt bij aan een verlaagde Co2-uitstoot
  • uitstekend rendement 
  • waardevermeerdering van je huis 
  • je kunt een subsidie krijgen voor zonnepanelen in Leeuwarden
  • er kan eventueel belasting worden teruggevraagd op de aankoop- en installatiekosten

Kortom; genoeg redenen om je te verdiepen in zonne-energie in Leeuwarden. Mocht jij ook graag je eigen energieleverancier willen worden? Wij denken graag met je mee en adviseren je over de verschillende aanbieders van zonnepanelen in Leeuwarden. Je staat namelijk op het punt om een ingrijpende, toekomstgerichte en ecologische investering te maken. Het is daarom goed om eerst alles over zonne-energie en de aanbieders te weten te komen.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen en installatiemanieren. Op onze website lees je meer over de verschillende soorten zonnepanelen in Leeuwarden en de bijbehorende manieren van installatie om weloverwogen een keuze te kunnen maken. Daarna kun je offertes aanvragen bij de potentiële aanbieders zodat je ook hierin een vergelijking kunt maken. Zo kun jij voor de allerbeste deal kiezen en nog meer besparen op energiekosten!

Proces van zonnepanelen kopen in Leeuwarden

Je hebt alle voor- en nadelen overwogen en het besluit is gemaakt: je gaat zonnepanelen kopen in Leeuwarden! Dat doe je niet zomaar even. Je moet eerst beschikken over een aantal gegevens om te kunnen beslissen welke zonnepanelen in Leeuwarden het beste bij jouw huis en jouw situatie passen. Je moet bijvoorbeeld weten hoe de zonnepanelen geïnstalleerd gaan worden, wat de beste prijs is enzovoorts. Het hele proces van A tot Z(onnepaneel) moet onder de loep worden genomen. Let niet alleen op de aankoop- en installatiekosten, maar ook op de kwaliteit van de zonnepanelen en de winst van de panelen. Dit gaat je namelijk veel meer winst opleveren op de lange termijn. Vergeet ook niet om de garantievoorwaarden te bekijken voordat je zonnepanelen gaat kopen in Leeuwarden. Gelukkig kun je op Vergelijksolar.nl al veel van bovenstaande informatie vinden.

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie zonnepanelen offertes te krijgen voor jouw huis in Leeuwarden.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Leeuwarden

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Leeuwarden die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Subsidie voor zonnepanelen in Leeuwarden

Verschillende gemeentes in Nederland hebben de doelstelling om meer schone energie op te wekken. Zij willen huishoudens en organisaties dan ook zoveel mogelijk stimuleren om zonnepanelen aan te schaffen en te laten installeren. Zonne-energie is namelijk een zeer schone en milieuvriendelijke energievorm. Om je tegemoet te komen in de kosten bij deze prijzige investering, worden vaak subsidies voor zonnepanelen verstrekt. Zo ook in Leeuwarden. Controleer dit altijd goed voordat je zonnepanelen in Leeuwarden gaat kopen. De subsidiebedragen zijn o.a. afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat je op het dak laat plaatsen. Op de website van de gemeente Leeuwarden vind je meer informatie met betrekking tot de subsidie voor zonnepanelen in Leeuwarden. Zo vind je hier bijvoorbeeld aan welke eisen je moet voldoen om in aanmerking te komen voor de subsidie.

Meer zonnepanelen vergelijken? Bekijk ook eens onze pagina van zonnepanelen in Eindhoven, Rotterdam of Breda!

Alle zonne energie installateurs uit Leeuwarden

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Leeuwarden inschakelen?

Behalve als je zelf veel ervaring hebt met de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen, raden wij je af om zelfstandig zonnepanelen op je dak in Leeuwarden te gaan leggen. Waarom raden wij aan om een professioneel bedrijf in te schakelen? Ten eerste is het simpelweg niet veilig om zelf het huis op te klimmen en op grote hoogte te gaan werken. Professionele zonnepanelen installateurs uit Leeuwarden weten precies hoe er veilig gewerkt moet worden. Daar komt bij dat zij de juiste kennis en ervaring hebben om de panelen op een optimale manier te installeren, waardoor jij kunt profiteren van een zo hoog mogelijk rendement. Tot slot kan het inschakelen van een zonnepanelen installateur uit Leeuwarden je een hoop stress, tijd en moeite besparen. De kosten voor het installeren van zonnepanelen vallen over het algemeen goed mee, dus wacht niet langer en vergelijk de verschillende zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Leeuwarden

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Leeuwarden en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Installateur kiezen

Wanneer je een professionele installateur voor het plaatsen van zonnepanelen kiest, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Bekijk eerst of je op internet reviews van het installatiebedrijf kunt vinden. Dit kan je belangrijke inzichten geven die de doorslag kunnen geven om het bedrijf wel of niet in te schakelen. Als je eenmaal een geschikte installateur voor zonnepanelen in Leeuwarden hebt gevonden, dan is het slim om alvast een aantal zaken te overleggen. Wellicht moet je namelijk voorbereidingen treffen zoals het creëren van een nieuwe groep in de meterkast. Dit is niet verplicht, maar kan er wel voor zorgen dat je uiteindelijk minder kosten hebt. Heb je nog niet besloten voor welke zonnepanelen aanbieder je gaat? Dan adviseren we je om verschillende begrotingen naast elkaar te leggen via onze offertetool.

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Leeuwarden.

Nu 3 offertes uit Leeuwarden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Leeuwarden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Leeuwarden

Het is ingewikkeld om een richtlijn te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. 1 van deze grootste factoren is het soort paneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, echter daar zit dan wel vaak een hoger rendement aan vast. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen wat lager uitvalt.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze periode heb je alle onkosten er uit kunnen halen en ga je zuivere netto winst boeken. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld opleveren. Dit maakt het een mooie investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Leeuwarden?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Leeuwarden, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen gemeente Leeuwarden – een groene beslissing

Zonnepanelen kopen in Leeuwarden is een van de meest duurzame investeringen die je kunt maken. Zonnepanelen zijn namelijk goed voor het milieu en de portemonnee op de lange termijn! Maar let op: goedkoop is vaak duurkoop met dit type investeringen. Daarom is het belangrijk om alle aanbieders en installateurs van zonnepanelen in Leeuwarden goed te vergelijken. Zeker omdat er ook daadwerkelijk veel aanbieders in Leeuwarden zijn. Laat je ook goed informeren over de subsidiemogelijkheden en de mogelijkheden voor belastingteruggaaf. Op deze manier weet jij zeker dat jij een slimme en weloverwogen keuze maakt met betrekking tot zonnepanelen in Leeuwarden.

Dus, wil jij ook graag zonne-energie opwekken voor jouw huis in Leeuwarden? Ga dan onmiddellijk naar onze zonnepanelen tool  en ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes. Een twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt! Wij streven ernaar om jouw vraag binnen een dag te beantwoorden.

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Leeuwarden

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Leeuwarden. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Leeuwarden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Leeuwarden

Geplaatst in volledige goedkeuring

21 juni 2022

De installatie ging vlot en gemakkelijk en de schatting van opwek vooraf klopt best goed dus content.

- Charlotte de Wit

Binnen een maand had ik panelen op mijn overkapping

17 juni 2022

Fantastisch geholpen. Het ging heel vlug en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen vier weken had ik al solar energie.

- Vanessa Schipper

De elektriciteit besparing klopt

6 juni 2022

Het traject liep gemakkelijk (van aanbod tot plaatsen). De opwek gaat tevens prima dus voldaan.

- Manon van de Veen

Ziet er best fraai uit

30 mei 2022

Ik dacht dat zonnepanelen op mijn pand niet erg mooi zou staan maar valt me alles mee.

- Sandra Prins

Voor onze toekomst is ecologische elektriciteit noodzakelijk

28 mei 2022

Niet lang hoeven na te denken nadat mijn buren met succes solar panelen installeerden. Via Vergelijksolar razendsnel op weg geholpen naar meer solar elektriciteit. Dankbaar!

- Rutger Evers

In korte tijd na de aanvraag had ik zonnepanelen

22 mei 2022

Enorm voldaan. Flexibel en met onmiskenbaar veel expertise is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen een maand had ik al duurzame energie.

- Esther de Bruin

De elektriciteit besparing klopt

15 mei 2022

Het traject van offerte aanvragen tot de aanleg afspraak ging goed. De opwek gaat ook top dus voldaan.

- Klaas Meijer

In weinig tijd na de bestelling had ik solar panelen

3 mei 2022

Erg tevreden. Soepel en met duidelijk veel expertise is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen korte tijd was er al een installatie afspraak.

- Kelly Janssen

Zeer professioneel

25 april 2022

Van de eerste offerte tot het echt zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het project en de opwek.

- Christian van Leeuwen

Uitgelichte installateurs uit Leeuwarden

Zon Zeker Friesland

De Tolve 44
9084 BJ Goutum
Nederland

06 30026758
http://www.zonzekerfriesland.nl/

Dijkstra Installatietechniek B.V.

Poptawei 180
8919 AM Leeuwarden
Nederland

058 251 9226
https://dijkstrabv.nl/

Van der Schoot montage installatie en service

Het Var 38
8939 BJ Leeuwarden
Nederland

06 14309035
https://www.vanderschoot.frl/