Zonnepanelen Zurich

Zoek jij een topper voor jouw solar installatie in Zurich?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Zurich verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Zurich – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Zurich gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Zurich
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Zurich gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zurich, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Harlingen, Midlum en Wijnaldum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Zurich

Er zijn meerdere redenen om te gaan investeren in solar panelen; oftewel solar Zurich. We plaatsen ze voor je op een rij:

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een lage Co2 uitstoot
 • het rendement van panelen is beter dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
 • je hebt mogelijkerwijs aanspraak op subsidie
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Samengevat; het moment om je te verdiepen in solar stroom. Laat ons je assisteren met raadgeving en uitleg over al wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Zurich. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en duurzame belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een langere termijn belegging is, is het verstandig om meteen alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Er zijn verschillende soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over diverse soorten solar in Zurich en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Logischerwijs krijg je tevens de mogelijkheid om vrijblijvend direct meerdere offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg flinker besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Zurich

Twijfel je nog over het nut van het kopen van zonnepanelen in Zurich? Het regent namelijk super regelmatig bij ons Zurich? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Zurich 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Houd er uiteraard wel rekening mee dat het daglicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Bedenk bovendien dat er meer dingen zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer dingen dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Zurich

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Zurich die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Zurich

Als je besloten hebt om zelf je energie op te wekken middels zonne energie Zurich, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Het is fijn als je daarom van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je volledig zelf gaat maken voor het plaatsen van je zonnepanelen in Zurich.

Ook is het slim om al een indicatie te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te installeren zonnepanelen. Bedenk of je voor een volledige opwek van je energie verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft toch dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel weer plaatsing kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) moet maken.

Ook niet heel onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk overdekking is even handig voor het plaatsen van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere mogelijkheden om zonne energie in Zurich op te wekken. Ook wil je uiteraard met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Zurich

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Zurich

Je wilt je panelen logischerwijs niet zelfstandig op je huis prutsen. Omdat panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit logischerwijs uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Zurich. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

Een passende zonnepanelen installateur in Zurich lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke karwei worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Zurich op de volgende gebieden:

 • Kosten van de panelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan ook altijd verstandig om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen panelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Zurich

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Zurich en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Zurich zonnepanelen laten installeren

Als je vooraf een paar dingen duidelijk hebt, scheelt dat reeds erg in het voorkomen van onrust. Met een begroting, een idee over de vormgeving van het project en wetende wat je wilt neerleggen ben je heel leuk op weg. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig karwei hebben laten uitvoeren. Als voorbeeld iemand in de buurt of een van je familieleden. Zo niet, kun je altijd via internet de benodigde informatie en inspiratie opdoen. Vooral omdat zonnepanelen een steeds bekender concept zijn geworden in de samenleving, zijn er veel vaker klussen verricht in de afgelopen jaren. En het voornaamste is dat je het niet zelf hoeft op te lossen!

Wil je raad van een persoon die weet hoe je in Zurich zonnepanelen moet installeren? Dat kan wel aardig helpen als je iets minder technisch begaafd bent. Daarna is het handig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die erin gespecialiseerd zijn. Dat doe je door eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen, je krijgt dan onmiddellijk een aantal diverse partijen die je van raad zullen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij bovendien even naar belastingvoordeel en regionale subsidies! Zo weet je zeker weten dat je optimaal voorbereid aan je project kunt starten!

Ben je er nu klaar voor? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Zurich.

Nu 3 offertes uit Zurich vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Zurich vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Zurich

Omdat zonnepanelen van talloze dingen ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er ook zoveel prijzen zijn. 1 van deze grootste factoren is het type paneel wat je kiest. Kies je voor een hogere prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, maar daar zit dan immers veelal een hoger rendement aan vast. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder maar kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen iets minder is.

Wel is het zo dat we als vuistregel kunnen geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze periode ga je winst maken. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld opleveren. Dit maakt het een mooie investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Zurich?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Zurich, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Zurich – de juiste investering

Via deze site kun je veel vinden wat je wilt weten over het laten aanleggen van zonnepanelen in Zurich. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] experts vlot contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke kosten je circa moet denken na contact met een deskundige. De specialisten waar we mee samenwerken zorgen voor scherpe prijzen! Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Zurich – we verduurzamen samen

Duurzame en lage tarieven voor je electra, vanzelfsprekend wil jij dat! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt kopen. Daarom zijn de prijzen in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel aanzienlijk. Dat is niet anders als indien je zonnepanelen in Zurich wilt leggen. Logisch dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de info op deze webpagina. Er zijn vele zaken om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in Zurich zijn er tevens nog diverse dingen waar je rekening mee kan houden.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een optionele compensatie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Misschien kun je ook belasting terug vragen bij de aankoop van je zonnepanelen. 1 ding is vaststaand, je centen en het klimaat zullen je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Zurich

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Zurich. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Zurich die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Zurich

Een nette prijs en snel geplaatst

24 februari 2024

Na het aanvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten afleveren en installeren. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Koen van Loon

Domweg top

17 februari 2024

Alles in orde en snel geregeld. Prima geregeld..

- Irene Janssen

In weinig tijd na de bestelling had ik zonnepanelen

7 februari 2024

Erg voldaan. Alles ging heel vlug en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen vier weken had ik al duurzame energie.

- Paul Janssen

Dankzij de panelen is mijn huis gestegen in waarde

23 januari 2024

Fantastisch mooie panelen en mijn woning is in ieder geval nog eens veel meer waard nu. Dankbaar.

- Caroline Schouten

Vergelijken is echt verstandig!

15 januari 2024

Door het aanvragen van de offertes waren we vlot in contact met de bedrijven die zonnepanelen installeren. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Na dat gedaan te hebben was onze investering helemaal afgerond, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten installeren. Het kan dus oprecht uit om te vergelijken.

- Gerardus Hofman

Zeer vakkundig

12 januari 2024

Sinds het eerste contact na de offertes was het duidelijk, we hadden met iemand te maken die dit vaker had volbracht. Zeer tevreden met het project en de opwek.

- Yvonne Smeets

20 panelen en blij

4 januari 2024

Top georganiseerd de plaatsing en informatie verstrekking. Ook zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. We hadden een zorg over de installatie
van de hoeveelheid panelen echter dit werd snel weggenomen in de conversaties. Jan Peter is een echte deskundige.

- Robert de Lange

Het installatie is niveau hoog

28 december 2023

Vanaf het eerste contact na de offertes was het duidelijk, we hadden met iemand te maken die dit frequenter had volbracht. Erg vergenoegd met het plan zo.

- Jacob Smit

Prima prijs, klantvriendelijk

21 december 2023

Zoals gezegd, de prijs was prachtige en we zijn goed te woord gestaan en geïnformeerd.

- Thomas Brouwer

Uitgelichte installateurs uit Zurich

TBH Technisch Bedrijf Harlingen

Oude Trekweg 102A
8861 KT Harlingen
Nederland

06 30718520
http://www.technischbedrijf.nl/

Bekkema Installatietechniek

Oude Trekweg 102
8861 KT Harlingen
Nederland

0514 681 700
http://bekkema.nl/

Hanzetechniek

Kanaalweg 100-A
8861 KJ Harlingen
Nederland

0517 642 012
https://www.hanzetechniek.nl/