Zonnepanelen Harlingen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw solar installatie in Harlingen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Harlingen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Harlingen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Solar Harlingen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Harlingen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Harlingen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Harlingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Midlum, Pietersbierum en Wijnaldum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Harlingen

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je wilt investeren in panelen; oftewel solar Harlingen. We zetten ze even voor je in een overzicht.

 • je persoonlijke portemonnee
 • het is duurzame stroom
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • het rendement van solar panelen is groter dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de zonnepanelen op liggen
 • je hebt misschien aanspraak op subsidie
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aanschaf en installatie

Het is dus het beste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. We begeleiden je bij voorkeur door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Harlingen. Je staat namelijk op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en ecologische investering. Omdat deze investering voor langere termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu daadwerkelijk bij komt kijken.

Er zijn diverse soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over allerlei soorten solar in Harlingen en alles over de prijzen die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Hierna kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je ook daarin een vergelijking kunt maken.

Op deze handelwijze krijg je de aantrekkelijkste prijs om zo nog flinker te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Harlingen

Je hebt besloten dat je wilt overgaan tot zonnepanelen inkopen in Harlingen. Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen inkopen. Laten we vooral zorgen dat je de juiste gegevens hebt om te besluiten wat het beste bij jou en je situatie past. Tevens wil je natuurlijk de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Laten we eens goed kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opbrengen. Want ongeacht dat het rendement tegenwoordig hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het natuurlijk een belegging die je gaat maken. Indien je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien prima kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Harlingen

Heel eerlijk: Laat je niet alleen leiden door de prijs in aankoop en installatie. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minimaal zo doorslaggevend. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opleveren als je hierin nu investeert. Vergeet alsmede niet de garantievoorwaarden te bekijken indien je tot kopen in Harlingen over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Harlingen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Harlingen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Harlingen

Meerdere gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het klimaat zo gunstig mogelijk te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit einddoel te realiseren doet de gemeente Harlingen er mogelijk ook veel aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Hierdoor heb je ook een omvangrijke kans dat er denkbaar een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Wanneer je meerdere panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al vlug op. Nu het ook mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting terug te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Op de site van de gemeente Harlingen kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie mogelijkheden, dit kan je daar allemaal op terugvinden.

Alle zonne energie installateurs uit Harlingen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Harlingen

Je wilt je panelen uiteraard niet eigenhandig op je huis prutsen. Dit is een karwei die je aan een professional wilt over laten, ze liggen er immers voor de komende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Harlingen. Je wilt een installateur van panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

In de praktijk is het af en toe ingewikkeld om een geschikte zonnepanelen installateur in Harlingen te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Harlingen op de volgende gebieden:

 • Kosten van de solar panelen
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere projecten

Het kan dan ook iedere keer uit om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een fijn tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Harlingen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Harlingen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Harlingen zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het van belang om een goede installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van fundamenteel belang om op sommige zaken te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je meteen aan wat voor installatiekosten je moet denken. En brengt het je inzicht in het verloop van het project.

Tevens kun je even overleggen of het praktisch is om zelf vast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Hier moet je onder andere denken aan het creëren van een extra groep in de meterkast. Het is logischerwijs niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke onkosten minder hoog zullen uitvallen. De ultieme tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat kosten bij kijken die niet steevast op de site genoemd staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je uitgebreider inzicht krijgt in de grootte van het karwei.

Ben je er al klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Harlingen.

Nu 3 offertes uit Harlingen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Harlingen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Harlingen

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan met zonnepanelen in Harlingen hangt van een aantal dingen af. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rij:

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je woont
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Het jaargetijde
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De tarieven van zonnepanelen zijn grotendeels afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het model panelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Bekijk dan vlug nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Harlingen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Harlingen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Harlingen – een verstandige investering

Zonnepanelen in Harlingen is de hoogst duurzame investering die je kunt bewerkstelligen. Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer woningen in je wijk en anders is het helemaal de moeite waard om trendsetter te worden. Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je hebt gelukkig de keuze uit vele partijen met de passende expertise voor het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je opbrengst. En dan kun je met zonnepanelen in Harlingen feitelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Harlingen – een groene beslissing

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in elektriciteit. Via een omvormer kan deze stroom omgezet worden naar stroom voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je hierna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er totaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten neerleggen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Harlingen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Harlingen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Harlingen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Harlingen

Na een jaar nog geen spijt!

25 juni 2022

Het was de belegging absoluut waard, zelfs nu na een jaar nog! Zo goed om zonne energie op te wekken.

- Manon Smit

De informatie verstrekking en begeleiding was geweldig

15 juni 2022

Ik begreep eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat allemaal werkte. Eerst Vergelijksolar totaal doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. De monteurs waren zelfs nuttig met het installeren en uitleggen van de app.
Een veer voor hen.

- Michiel Mol

Het hele proces is begeleid

9 juni 2022

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten namelijk dat het een langdurig en gecompliceerd iets zou zijn. De prijs was zo overeenkomen en was keurig. Ook kregen we nog advies om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en beleefd. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Saskia van Veen

Deels zelfvoorzienend in energie

3 juni 2022

Heimelijk wilde ik dit al zeer lang, nooit meer (volledig) afhankelijk zijn van mijn energieleverancier. Dankzij solar panelen! Alles vlug en knap geregeld via deze internerpagina. Uiterst blij!

- Hendrikus de Bruijn

Besparen op elektriciteit gaat goed

24 mei 2022

Het traject liep gemakkelijk (van prijsopgave tot plaatsen). De opwek gaat tevens uitstekend dus tevreden.

- Natasja Hermans

In minder dan een maand had ik panelen op mijn dak

20 mei 2022

Top geholpen. Het ging erg vlug en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen een maand had ik al solar energie.

- Rutger Post

Iets meer betaald, top service

9 mei 2022

Voor mijn organisatie was het vooral belangrijk dat we geen hinder van de installatie zouden hebben. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit traject. Daarom hebben we iets meer betaald, de service en opbrengst was voor ons het hoofdzaak. Zeer blij mee.

- Sylvia Boer

Snelle levering, goede prijs

5 mei 2022

11 panelen besteld na de offertes en zijn content over de snelheid en kosten. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Edwin de Groot

Vergelijken is weten!

28 april 2022

Door het aanvragen van de offertes waren we rap in contact met de organisaties die zonnepanelen leveren. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Na dat gedaan te hebben was onze investering totaal besloten, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten installeren. Het kan dus werkelijk uit om te vergelijken.

- Ramona van Dongen

Uitgelichte installateurs uit Harlingen

TBH Technisch Bedrijf Harlingen

Oude Trekweg 102A
8861 KT Harlingen
Nederland

06 30718520
http://www.technischbedrijf.nl/

Bekkema Installatietechniek

Oude Trekweg 102
8861 KT Harlingen
Nederland

0514 681 700
http://bekkema.nl/

Hanzetechniek

Kanaalweg 100-A
8861 KJ Harlingen
Nederland

0517 642 012
https://www.hanzetechniek.nl/