Zonnepanelen Zwolle

Zoek jij een expert voor jouw solar installatie in Zwolle?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Zwolle verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Zwolle – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Solar Zwolle gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Zwolle
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 57 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Zwolle gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zwolle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Mastenbroek, s Heerenbroek en Zalk bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Zwolle

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Zwolle. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • het rendement van een zonnepaneel is groter dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aankoop- en installatiekosten

Het is dus het voornaamste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. Laat ons je helpen door advies en toelichting over al wat er komt kijken bij de koop van solar Zwolle. Je staat immers aan de rand van een ecologische en milieuvriendelijke investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Omdat deze investering voor lange termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog meerdere zaken om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Zwolle en de kosten hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Natuurlijk krijg je ook de mogelijkheid om vrijblijvend onmiddellijk een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze wijze krijg je de aantrekkelijkste prijsstelling om zo nog meer te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Zwolle

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Zwolle kopen! Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen inkopen. Daarom helpen wij je met je voorzien van volledige inlichting zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. Tevens wil je uiteraard de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Nu is het relevant om het volledige proces door te gaan lopen van offerte tot plaatsing! Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opbrengen. Want ondanks dat het rendement momenteel hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het natuurlijk een investering die je gaat maken. Door het juist vergelijken kun je zowel geld bezuinigen op zonnepanelen kopen in Zwolle als wel op de installatie kosten wanneer je ze laat installeren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel eerlijk: De aanschaf en installatie onkosten zijn echt niet het enige waar je op kunt letten. Kijk vooral ook even kritisch naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen alsmede naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je immers op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantievoorwaarden ingeval je besluit om zonnepanelen te kopen in Zwolle.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Zwolle

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Zwolle die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Zwolle

Diverse gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het milieu zo bevorderlijk mogelijk te houden. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit doel te realiseren doet de gemeente Zwolle er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan leven of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Vandaar heb je ook een omvangrijke kans dat er denkbaar een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

De subsidiebedragen kunnen flink oplopen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het alsmede mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting terug te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Zwolle voor het aanleggen van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie mogelijkheden, dit kan je daar allemaal op terugvinden.

Alle zonne energie installateurs uit Zwolle

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Zwolle

Je wilt je panelen uiteraard niet eigenhandig op je huis prutsen. Dit is een taak die je aan een prof wilt over laten, ze liggen er wel voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Zwolle die geschikt is voor jouw klus. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

In de praktijk is het soms lastig om een praktische zonnepanelen installateur in Zwolle te vinden. Er bestaat immers nogal wat verschil tussen de verschillende solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Zwolle op de volgende componenten:

 • Prijzen van de solar panelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • De duur van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Zwolle

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Zwolle en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Zwolle zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzaak om te komen tot een bruikbaar resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van beslissend belang om op sommige dingen te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je onmiddellijk aan wat voor kosten je kunt denken. En verschaft het je inzicht in de vooruitgang van de klus.

Tevens kun je rustig overleggen of het verstandig is om zelf alvast een en ander aan voorbereidingen te regelen. Zoals het plaatsen van een nieuwe groep in je meterkast. Het moet uiteraard niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle kosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er toch echt zijn. Via onze offertetool krijg je direct verschillende offertes die natuurlijk met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Zwolle.

Nu 3 offertes uit Zwolle vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Zwolle vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Zwolle

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Zwolle zijn sterk afhankelijk van een aantal bepalende factoren. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rijtje:

 • Het terrein (geografisch gezien) waar je deze panelen wil neerleggen
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de gewenste zonnepanelen zijn uiteraard ondergeschikt van je begroting, merk en soort zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Zwolle?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Zwolle, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Zwolle – de juiste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Zwolle? Je ziet het hedendaags continu meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je hebt gelukkig de keuze uit meerdere bedrijven met de juiste expertise voor het aanschaffen en leveren van zonnepanelen. Het is wijselijk om je te laten informeren over de opties voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Zwolle met zonnepanelen een geweldige investering doen.

Zonnepanelen Zwolle – een groener Nederland

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Er zijn veel aanbieders en organisaties die de zonnepanelen mogen leveren. Daarom zijn de prijzen in de regel aantrekkelijk en het rendament per zonnepaneel hoog. Dat is niet verschillend als indien je zonnepanelen in Zwolle wilt leggen. Het moment om te kunnen investeren in zonnepanelen is meteen!

Goed voor het klimaat en de portemonnaie! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze site. Er zijn vele dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in Zwolle zijn er alsmede nog diverse dingen waar je rekening mee kunt houden.

Vergeet tevens niet om te analyseren of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Of kun je misschien belasting terug vragen over de afname van zonnepanelen in Zwolle? 1 ding is vaststaand, je beurs en het milieu zal je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Zwolle

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Zwolle. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Zwolle die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Zwolle

Besparen op elektriciteit gaat goed

2 november 2021

Het traject liep gemakkelijk (van aanbod tot installatie). Het opwekken van zonne energie gaat prima.

- Bram van Loon

Blij met de duurzame investering incluis korting

30 oktober 2021

De gesprekken die volgden na offerte aanvraag waren razendsnel gevoerd.
Glasheldere uitleg en begroting gekregen en toen ook nog vlot de installatie datum. Tevreden.

- Roy Willemsen

Het was de investering waard

27 oktober 2021

Na een periode van zelf lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en onmiddellijk offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk allemaal wel aantrekkelijke tariefstellingen en desondanks was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch een beetje.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de applicatie die erbij kwam is heel leuk, kan precies zien hoeveel ik opwek. Blije afnemer dus!

- Simone Dijkstra

Verstand van zaken en goede prijs

18 oktober 2021

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de installatie van onze zonnepanelen. De monteurs waren op tijd en de plaatsing was vlot gereed tegen een goede prijs. Kom maar op met deze gratis zonne energie!

- Laura Bosch

Begeleiding en uitleg is geweldig

12 oktober 2021

Mijn kennis over zonnepanelen was erg laag. Eerst Vergelijksolar compleet doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. Bij de plaatsing waren de monteurs erg hartelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Een pluim voor hen.

- Maria Evers

Begeleiding van het hele proces

5 oktober 2021

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten namelijk dat het een langaanhoudend en complex iets zou zijn. De prijs was zo overeenkomen en was keurig. Ook kregen we nog raad om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en beleefd. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Marc van Doorn

Man met verstand van zaken!

22 september 2021

Peter nam na de aanvraag contact met ons op en kregen bovendien nog eens een aantrekkelijke prijsvermindering voor mijn overige panden.
Ik had zelf wat onderzoek gedaan maar ik kreeg een aangepast advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor minder geld aan solar panelen.
Echt goed.

- Hendrik de Bruin

Het installatie is niveau hoog

19 september 2021

Van de eerste offerte tot het werkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het project en de opwek.

- Guido Evers

Het was de investering waard

9 september 2021

Mezelf eerst goed ingelezen (fijne info hier op de site) en hierna direct maar offertes opgevraagd. De offertes hadden eigenlijk stuk voor stuk wel aantrekkelijke tarieven en evengoed was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch een beetje.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En met een bijkomende app kon ik direct zien wat we zelfstandig opwekte etc. Prachtige investering dus!

- Sanne Dekker

Uitgelichte installateurs uit Zwolle

Koller Hattem B.V.

Hoopjesweg 2-A
8051 DB Hattem
Nederland

038 444 1708
https://www.kollerhattem.nl/

eL-Tec Elektrotechnologie B.V.

Hoopjesweg 2
8051 DB Hattem
Nederland

038 444 5200
https://www.el-tec.nl/

Zonne-energie Nederland

Faradaystraat 13A
8013 PH Zwolle
Nederland

038 785 3235
http://www.zonne-energie-nederland.com/