Zonnepanelen Zwolle

Zoek jij een expert voor jouw solar installatie in Zwolle?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Zwolle verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Zwolle – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Zwolle gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Zwolle
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Zwolle gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zwolle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Mastenbroek, s Heerenbroek en Zalk bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Zwolle

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Zwolle. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • het rendement van een zonnepaneel is groter dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aankoop- en installatiekosten

Het is dus het voornaamste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. Laat ons je helpen door advies en toelichting over al wat er komt kijken bij de koop van solar Zwolle. Je staat immers aan de rand van een ecologische en milieuvriendelijke investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Omdat deze investering voor lange termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog meerdere zaken om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Zwolle en de kosten hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Natuurlijk krijg je ook de mogelijkheid om vrijblijvend onmiddellijk een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze wijze krijg je de aantrekkelijkste prijsstelling om zo nog meer te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Zwolle

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Zwolle kopen! Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen inkopen. Daarom helpen wij je met je voorzien van volledige inlichting zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. Tevens wil je uiteraard de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Nu is het relevant om het volledige proces door te gaan lopen van offerte tot plaatsing! Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opbrengen. Want ondanks dat het rendement momenteel hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het natuurlijk een investering die je gaat maken. Door het juist vergelijken kun je zowel geld bezuinigen op zonnepanelen kopen in Zwolle als wel op de installatie kosten wanneer je ze laat installeren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel eerlijk: De aanschaf en installatie onkosten zijn echt niet het enige waar je op kunt letten. Kijk vooral ook even kritisch naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen alsmede naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je immers op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantievoorwaarden ingeval je besluit om zonnepanelen te kopen in Zwolle.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Zwolle

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Zwolle die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Zwolle

Diverse gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het milieu zo bevorderlijk mogelijk te houden. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit doel te realiseren doet de gemeente Zwolle er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan leven of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Vandaar heb je ook een omvangrijke kans dat er denkbaar een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

De subsidiebedragen kunnen flink oplopen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het alsmede mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting terug te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Zwolle voor het aanleggen van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie mogelijkheden, dit kan je daar allemaal op terugvinden.

Alle zonne energie installateurs uit Zwolle

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Zwolle

Je wilt je panelen uiteraard niet eigenhandig op je huis prutsen. Dit is een taak die je aan een prof wilt over laten, ze liggen er wel voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Zwolle die geschikt is voor jouw klus. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

In de praktijk is het soms lastig om een praktische zonnepanelen installateur in Zwolle te vinden. Er bestaat immers nogal wat verschil tussen de verschillende solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Zwolle op de volgende componenten:

 • Prijzen van de solar panelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • De duur van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Zwolle

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Zwolle en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Zwolle zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzaak om te komen tot een bruikbaar resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van beslissend belang om op sommige dingen te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je onmiddellijk aan wat voor kosten je kunt denken. En verschaft het je inzicht in de vooruitgang van de klus.

Tevens kun je rustig overleggen of het verstandig is om zelf alvast een en ander aan voorbereidingen te regelen. Zoals het plaatsen van een nieuwe groep in je meterkast. Het moet uiteraard niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle kosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er toch echt zijn. Via onze offertetool krijg je direct verschillende offertes die natuurlijk met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Zwolle.

Nu 3 offertes uit Zwolle vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Zwolle vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Zwolle

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Zwolle zijn sterk afhankelijk van een aantal bepalende factoren. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rijtje:

 • Het terrein (geografisch gezien) waar je deze panelen wil neerleggen
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de gewenste zonnepanelen zijn uiteraard ondergeschikt van je begroting, merk en soort zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Zwolle?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Zwolle, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Zwolle – de juiste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Zwolle? Je ziet het hedendaags continu meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je hebt gelukkig de keuze uit meerdere bedrijven met de juiste expertise voor het aanschaffen en leveren van zonnepanelen. Het is wijselijk om je te laten informeren over de opties voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Zwolle met zonnepanelen een geweldige investering doen.

Zonnepanelen Zwolle – een groener Nederland

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Er zijn veel aanbieders en organisaties die de zonnepanelen mogen leveren. Daarom zijn de prijzen in de regel aantrekkelijk en het rendament per zonnepaneel hoog. Dat is niet verschillend als indien je zonnepanelen in Zwolle wilt leggen. Het moment om te kunnen investeren in zonnepanelen is meteen!

Goed voor het klimaat en de portemonnaie! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze site. Er zijn vele dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in Zwolle zijn er alsmede nog diverse dingen waar je rekening mee kunt houden.

Vergeet tevens niet om te analyseren of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Of kun je misschien belasting terug vragen over de afname van zonnepanelen in Zwolle? 1 ding is vaststaand, je beurs en het milieu zal je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Zwolle

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Zwolle. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Zwolle die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Zwolle

In korte tijd na de offerteaanvraag had ik solar panelen

20 juli 2024

Geweldig geholpen. Flexibel en met duidelijk veel deskundigheid is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen een maand had ik al duurzame energie.

- Melanie Kramer

Specialistisch werk geleverd met een net bedrag

7 juli 2024

Gister had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg tevreden met hoe de aanleg door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Zelfs toen het ging regenen was hun humeur goed en in contrast tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook vaardig.

- Laura Hendriks

Absoluut aan te raden om te vergelijken

30 juni 2024

Ik had eerst bij verschillende specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende prijzen uit.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus kosten uit. Helemaal de inspanning waard om
dit te regelen dus. Daarna was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels hebben we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De app werkt ook goed.

- Pascal Vos

Getwijfeld maar erg content met resultaat solar panelen

25 juni 2024

Vanwege de groei aan informatie over panelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering direct wilde maken.
Desondanks maar offertes opgevraagd en na contact met een deskundige besloten ervoor te gaan. Nu heel content dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de solar panelen.

- Maarten van Dijk

Een besparing van haast 25%!

21 juni 2024

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Ze hadden verwacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Heel erg content met het resultaat!

- Michael Smit

Flinke investering klasse geregeld

11 juni 2024

Daar we een reeks grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke deskundigheid.
Door dat we via Vergelijksolar snel aanbiedingen in huis hadden, konden we dit ook nog eens leggen tegen een redelijke prijs.
Een vakkundige gesproken die ervaring had in onze branche en met flinke aantallen zonnepanelen. Hoogst content over het traject.

- Tim van den Heuvel

Voor ons toekomstperspectief is ecologische elektriciteit benodigd

6 juni 2024

Niet lang hoeven na te denken toen mijn wijkbewoners met succes panelen installeerden. Via Vergelijksolar snel op weg geholpen naar meer zonne elektriciteit. Dankbaar!

- Marleen Jansen

Ziet er behoorlijk fraai uit

28 mei 2024

Ergens was ik beducht dat het lelijk zou zijn, duurzame panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat best sjiek.

- Jelle de Ruiter

Mooie prijs, klantvriendelijk

19 mei 2024

De prijs was netjes opgemaakt en duidelijk uiteen gezet en de adviezen waren fatsoenlijk en vriendelijk.

- Sandra de Boer

Uitgelichte installateurs uit Zwolle

Koller Hattem B.V.

Hoopjesweg 2-A
8051 DB Hattem
Nederland

038 444 1708
https://www.kollerhattem.nl/

eL-Tec Elektrotechnologie B.V.

Hoopjesweg 2
8051 DB Hattem
Nederland

038 444 5200
https://www.el-tec.nl/

Zonne-energie Nederland

Faradaystraat 13A
8013 PH Zwolle
Nederland

038 785 3235
http://www.zonne-energie-nederland.com/