Zonnepanelen Waalre

Behoefte aan een professionele zonnepanelen installateur in Waalre?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Waalre verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Waalre – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Solar Waalre gezocht?

Een installateur in Waalre vinden

Zonnepanelen Waalre
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 49 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Waalre gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Waalre, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Eindhoven, Westerhoven en Bergeijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Waalre

Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Waalre. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je eigen portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een lage Co2 uitstoot
 • het effect van solar panelen is groter dan ooit
 • een huis met zonnepanelen wordt vanzelfsprekend meer waard
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aanschaf- en aanlegkosten

Het is dus het allerbeste moment om wat informatie over zonnepanelen te zoeken. Laat ons je begeleiden met advies en uitleg over alles wat er komt kijken bij de aankoop van solar Waalre. Je staat namelijk op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Omdat het een lange termijn belegging is, is het slim om meteen alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog enkele zaken om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over verschillende soorten solar in Waalre en alles over de tariefstelling die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Natuurlijk krijg je tevens de optie om vrijblijvend onmiddellijk een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze wijze krijg je de beste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Waalre

Het besluit is er, je gaat zonnepanelen in Waalre aanschaffen! Je moet aan een hoop dingen denken wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Laten we met name zorgen dat je de juiste informatie hebt om te besluiten wat het beste bij jou en je situatie past. En niet geheel onbelangrijk; de prijs voor zowel de panelen, als de materialen voor de installatie en natuurlijk de installatie zelf. Nu is het belangrijk om het hele proces door te gaan lopen van offerte tot plaatsing! Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opleveren. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook ziet, het is een investering die je gaat doen. Wanneer je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien mooi kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Waalre

Heel oprecht: De aankoop en installatie kosten zijn oprecht niet het enige waar je op moet letten. Kritisch letten op de deugdelijkheid van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minstens zo bepalend. Op lange termijn gaat dat je dat namelijk meer opbrengen. Bekijk ook de garantievoorwaarden indien je besluit om zonnepanelen te kopen in Waalre.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Waalre

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Waalre die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Waalre

Wanneer je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Waalre, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Het is fijn als je hierdoor van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je volledig zelf gaat maken voor het installeren van je zonnepanelen in Waalre.

Verder helpt het als je een indicatie van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Bedenk of je voor een gehele vervanging van je energie verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft immers dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen installeren, al betaal je dan wel wederom plaatsing kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een aangepaste omvormer) zou moeten maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een ontwerp wat aansluit bij je behoeften, en ook bij je mogelijkheden. Niet elk dak is even handig voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere mogelijkheden om zonne energie in Waalre op te wekken. Verder is het uiteraard fundamenteel dat je met een organisatie in zee gaat die begrijpt wat je wilt bewerkstelligen en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Waalre

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Waalre

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring eigenhandig plaatsen. Omdat panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dat logischerwijs uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Waalre. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

Een geschikte zonnepanelen installateur in Waalre lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dat in de praktijk nog een behoorlijke karwei worden. Er bestaat immers behoorlijk wat verschil tussen de verscheidene zonnepanelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Waalre op de volgende aspecten:

 • Hoeveel de zonnepanelen zelf kosten
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan ook altijd slim om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen panelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in ieder geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een behoorlijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Waalre

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Waalre en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Waalre zonnepanelen laten installeren

Een juiste voorbereiding is het halve werk om in Waalre zonnepanelen te laten plaatsen. Als je beschikt over een budget, een helder concept van wat je wilt laten plaatsen en hoe het ontwerp pakweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een enorm eind. Als inspiratie helpt het om te kijken naar meerdere gelijkwaardige klussen. Zoals iemand in de nabijheid of een van je familieleden. Zo niet, kun je altijd via internet de benodigde kennis en inspiratie opdoen. Voornamelijk omdat zonnepanelen een steeds bekender concept zijn geworden in de samenleving, zijn er veel meer projecten verricht in de afgelopen jaren. En onthou goed: er is steevast begeleiding als dat benodigd is!

Ben je wat minder technisch onderlegd of wil je liever vantevoren eens met een individu die verstand heeft van het in Waalre zonnepanelen te laten plaatsen? Het helpt dan om advies van professionals te krijgen. Dit doe je door eenvoudig, gratis en vrijblijvend een offerte op te vragen, je krijgt dan rechtstreeks een aantal verschillende partijen die je van raad zullen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij bovendien even naar belastingvoordeel en eventuele subsidies! Zo weet je zeker weten dat je optimaal voorbereid aan je karwei kunt starten!

Ben je er al klaar voor? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Waalre.

Nu 3 offertes uit Waalre vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Waalre vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Waalre

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Waalre zijn sterk afhankelijk van een tal bepalende factoren. Deze zetten we moeiteloos voor je onder elkaar.

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De manier hoe de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De kwantiteit zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De prijs van de gewenste zonnepanelen zijn natuurlijk afhankelijk van je begroting, merk en type zonnepanelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten die je persoonlijk zou kunnen genereren met zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Waalre?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Waalre, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Waalre – de juiste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Waalre? Je ziet het vermoedelijk bij veel meer woningen in je wijk en anders is het absoluut de moeite waard om trendsetter te zijn. Probeer voornamelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort projecten. Gelukkig bestaan er ook in Waalre voldoende professionele bedrijven die de expertise hebben in het plaatsen van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten informeren over de opties voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Waalre echt de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Waalre – milieu voordelen

Hoe werkt een zonnepaneel echt? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die hitte absorberen en daarom worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in stroom. Dit kan vervolgens worden gebruikt om elektrische ladingen van energie te voorzien.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er totaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Waalre

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Waalre. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Waalre die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Waalre

Precies de passende installateur gevonden!

3 november 2021

Vlug het bedrijf gevonden waar we mee wilden plaatsen! Veel kennis van zaken en een scherpe prijs! Super!

- Bram Bosch

Een besparing van bijna 25%!

29 oktober 2021

Een aantrekkelijke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Erg tevreden dus.

- Jasper Vink

Duurzame en zeker waardevolle investering

25 oktober 2021

Na een periode van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en meteen offertes aangevraagd. De offertes hadden eigenlijk allemaal wel aantrekkelijke tarieven en desondanks was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch iets.
Toen ik gekozen had wie mocht aanleggen was de afspraak zo gemaakt en alvoor ik het wist waren de zonnepanelen neergelegd. En met een bijkomende applicatie kon ik onmiddellijk zien wat we zelf opwekte etc. Prachtige investering dus!

- Tim de Lange

Getwijfeld maar heel content met resultaat zonnepanelen

20 oktober 2021

Door de groei aan informatie over panelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering direct wilde maken.
Evengoed offertes aangevraagd en na een advies door de specialist toch besloten om panelen te laten neerleggen. Later blij dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en daardoor wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Daniëlle Prins

Ecologische energie is het vooruitzicht

17 oktober 2021

Toen mijn buren behoorlijk blij waren met hun panelen en de opbrengst wilde ik ook. Ik kon vanuit Vergelijksolar snel aanbiedingen krijgen en binnen no time had ik ze in ieder geval. Dank jullie wel!

- Chantal Molenaar

De kosten laag, ervaring hoog!

7 oktober 2021

In de eerste instantie was ik wat terughoudend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek nodeloos. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de mensen van de offertes. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb laten leiden door alleen de kosten heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Barry van Dijk

Voor onze toekomst is solar energie noodzakelijk

25 september 2021

Nadat mijn buren erg opgetogen waren met hun zonnepanelen en het rendement wilde ik ook. Ik kon via Vergelijksolar vlug offertes krijgen en in minder dan no time had ik ze ook. Dank jullie zeer!

- Edwin Kuiper

Erg tevreden over traject

13 september 2021

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat genoeg zou opbrengen.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we deze ook nog eens regelen tegen een tamelijke prijs.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen deskundige die al ervaring had met onroerendgoed bedrijven en dat was
voor ons natuurlijk een pro. Verheugd met de gang van zaken.

- Johanna Schipper

Ook na een jaar nog zo gelukkig met mijn panelen

7 september 2021

Het was de investering zeker waard, zelfs nu na een jaar nog! Zo goed om duurzame elektriciteit op te wekken.

- Mirjam Mol

Uitgelichte installateurs uit Waalre

Kemkens Systems B.V.

Beemdstraat 23
5653 MA Eindhoven
Nederland

088 505 0330
https://www.kemkens.nl/

Installatiebedrijf Berry van de Schoot B.V.

De Vest 18-C
5555 XL Valkenswaard
Nederland

040 201 4057
http://www.vandeschoot.nl/

HG Techniek

Willibrorduslaan 63-A
5552 HB Valkenswaard
Nederland

06 23663998
http://www.hgtechniek.nl/