Zonnepanelen Valkenswaard

Ben jij opzoek naar een betaalbare zonnepanelen installateur in Valkenswaard?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Valkenswaard verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Valkenswaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Valkenswaard gezocht?

Een installateur uit Valkenswaard vinden

Zonnepanelen Valkenswaard
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Valkenswaard gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Valkenswaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Eindhoven, Leende en Waalre bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Valkenswaard

Er zijn namelijk verschillende redenen waarom panelen bij jou op het dak de moeite van het overwegen waard zijn. Het voornaamste is uiteraard dat de solar panelen je behoorlijk wat geld kunnen opleveren. Door het opwekken van de elektriciteit zal je jouw energierekening op een behoorlijk eenvoudige wijze omlaag kunnen halen. Zo’n besparing kan uitlopen tot honderden euro’s per jaar.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat solar panelen waardevermeerderend zijn voor een woonhuis of bedrijfspand. Iedere belegging brengt namelijk een waardeverhoging met zich mee. Mocht je van plan zijn om in minder dan 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker weten van pas komen.

Naast de vele financiële voordelen is duurzaamheid een aanvullende aanleiding dat meer mensen zouden moeten kiezen voor panelen. Door zelfstandig energie op te wekken hoeft er landelijk niet zoveel energie te worden opgewekt. Als je kiest voor solar draag jij wel bij aan een betere toekomst. Dankzij subsidie opties is het een van de slimste en voordeligste keuzes die men maar kan maken voor een beter Nederland. De tariefstellingen die het realiseren van solar in Valkenswaard met zich meebrengen is een element wat later aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Valkenswaard

Er zijn nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen neerleggen in Valkenswaard geen zin heeft. Het regent namelijk super regelmatig bij ons Valkenswaard? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Valkenswaard. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen goed bij licht! Houd er natuurlijk wel rekening mee dat het zonlicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Hierdoor bespaar je op langere termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Valkenswaard

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Valkenswaard die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Valkenswaard

Meerdere steden en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om het klimaat zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten installeren. Hierdoor heb je ook een grote kans dat er misschien een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Wanneer je vele panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al gauw op. Het kan voorts zeker aantrekkelijk zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting teruggave aanwezig is in jouw regio. Op de webpagina van de gemeente Valkenswaard kun je meer informatie terugvinden met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Er zijn immers wellicht voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Valkenswaard

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Valkenswaard

Je wilt je solar panelen uiteraard niet zelfstandig op je huis prutsen. Dat is een karwei die je aan een prof wilt uitbesteden, ze liggen er namelijk voor de komende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte solar panelen installateur in Valkenswaard. Je wilt een installateur van panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

Een geschikte zonnepanelen installateur in Valkenswaard lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke karwei worden. Er bestaat wel nogal wat ongelijkheid tussen de diverse zonnepanelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Valkenswaard op de volgende componenten:

 • Kosten van de solar panelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt gebruikt
 • De tijd van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan echt altijd slim om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren zonnepanelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Valkenswaard

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Valkenswaard en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Valkenswaard zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzaak om te komen tot een bruikbaar resultaat voor de zonnepanelen. Wanneer je een specialist inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een aantal zaken. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de overhandigde informatie kan je eenvoudig zien aan wat voor prijzen je zult moeten denken voor de installatie. Dat geeft je iets meer duidelijkheid over het uiteindelijke effect van de klus.

Een andere tip is om te overwegen of het handig is of je zelf alvast sommige voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Dan moet je onder andere denken aan het maken van een additionele groep in de meterkast. Het is natuurlijk niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke tarieven minder hoog zullen uitvallen. Als laatste adviseren wij echt om allerlei prijsopgaves naast mekaar te leggen. Niet alle onkosten worden iedere keer op offertes vermeld, alhoewel ze er toch echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de omvang van de klus.

Klaar voor zonne energie? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Valkenswaard.

Nu 3 offertes uit Valkenswaard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Valkenswaard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Valkenswaard

De kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Valkenswaard zijn erg afhankelijk van een aantal bepalende factoren. Deze zetten we moeiteloos voor je onder elkaar.

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De kosten van zonnepanelen zijn voornamelijk afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het soort panelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Check dan snel nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Valkenswaard?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Valkenswaard, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Valkenswaard – de juiste investering

Via deze webpagina kun je veel vinden wat je wilt weten over het laten aanleggen van zonnepanelen in Valkenswaard. Wij raden je zeker aan om gebruik te maken van de offerte mogelijkheid. Het opvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke prijzen je ongeveer moet denken na contact met een specialist. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou geoorloofd om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Valkenswaard – groen en duurzaam

Hoe werkt een zonnepaneel werkelijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in elektriciteit. Dit kan daarna worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Via de gemeente kun je informeren of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je misschien de belasting terug kunt ontvangen? Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er totaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Valkenswaard

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Valkenswaard. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Valkenswaard die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Valkenswaard

Bijna 25% besparing op elektriciteit

31 mei 2024

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Ze hadden verwacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer tevreden met het resultaat!

- Ronald de Vos

Ook na een jaar nog zo content met mijn panelen

23 mei 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan panelen door een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen dag spijt gehad van mijn belegging. Zo mooi om zonne energie op te wekken.

- Saskia Sanders

Ecologische en ook waardevolle belegging

15 mei 2024

Na een termijn van zelfstandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en meteen offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk allemaal wel aantrekkelijke tarieven en toch was ik tevreden dat ik kon vergelijken, het scheelde toch iets.
Nadat ik gekozen had wie mocht aanbrengen was de overeenkomst zo opgesteld en alvoor ik het wist waren de panelen neergelegd. En de applicatie die erop kwam is erg aangenaam, kan accuraat zien hoeveel ik opwek. Blije klant dus!

- Nienke Verbeek

Installateur met kennis van zaken!

10 mei 2024

Pieter nam na de offerteaanvraag contact met ons op en kregen bovendien nog eens een prachtige prijsverlaging voor mijn andere panden.
Ik had zelfstandig wat onderzoek gedaan maar ik ontving een aangepast advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor minder geld aan zonnepanelen.
Uiterst voldaan dus.

- Tessa van Dam

Het installatie is niveau hoog

4 mei 2024

Vanaf het eerste contact na de offertes was het duidelijk, we hadden met iemand te maken die dit frequenter had volbracht. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Sabine de Leeuw

Eerlijke kosten, goede service

26 april 2024

Zoals gezegd, de prijs was prima en we zijn prima te woord gestaan en geïnformeerd.

- Bram van den Broek

Het was de belegging waard

18 april 2024

Mijzelf eerst flink ingelezen (fijne informatie hier op de pagina) en hierna direct maar offertes opgevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk stuk voor stuk wel aantrekkelijke prijzen en desondanks was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch een beetje.
Nadat ik gekozen had wie mocht aanleggen was de overeenkomst zo gemaakt en voordat ik het wist waren de solar panelen neergelegd. En de app die erbij kwam is heel leuk, kan accuraat zien hoeveel ik opwek. Mooie investering dus!

- Manon Maas

Ook na een jaar nog zo content met mijn zonnepanelen

13 april 2024

Het was de investering zeker waard, zelfs nu na een jaar nog! Absoluut fantastisch om zelfvoorzienend te zijn.

- Charlotte van den Broek

Super service

27 maart 2024

We zijn blij met de installatie, prijs en hadden na de offertes snel raad.

- Johannes de Boer

Uitgelichte installateurs uit Valkenswaard

Installatiebedrijf Berry van de Schoot B.V.

De Vest 18-C
5555 XL Valkenswaard
Nederland

040 201 4057
http://www.vandeschoot.nl/

HG Techniek

Willibrorduslaan 63-A
5552 HB Valkenswaard
Nederland

06 23663998
http://www.hgtechniek.nl/

PureSolar

John F. Kennedylaan 19f
5555 XC Valkenswaard
Nederland

040 760 0977
http://www.puresolar.nl/