Zonnepanelen Raalte

Wil jij een professionele zonnepanelen installateur in Raalte?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Raalte verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Raalte – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Solar Raalte gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Raalte
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 89 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Raalte gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Raalte, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Lemelerveld, Lierderholthuis en Dalmsholte bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Raalte

Er zijn meerdere redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in panelen; oftewel solar Raalte. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzame energie
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • zonnepanelen renderen tegenwoordig beter dan ooit tevoren
 • een huis met zonnepanelen wordt vanzelfsprekend meer waard
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • kans tot btw belasting teruggave op aanschaf en installatie

Kortom; het ogenblik om je te verdiepen in solar stroom. Laat ons je bijstaan door raadgeving en toelichting over alles wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Raalte. Je staat immers aan de rand van een ecologische en belangrijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Aangezien deze belegging voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Er zijn verschillende soorten solar panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Raalte en de kosten hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Daardoor kun je nóg uitgebreider besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Raalte

Twijfel je nog over het nut van het kopen van zonnepanelen in Raalte? Het regent namelijk erg vaak bij ons Raalte? Niks is minder kloppend! Juist omdat we te maken hebben met de wisseling in het klimaat zijn we als land buitengewoon juist voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Raalte 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het licht moet gelijk op de panelen kunnen vallen voor de grootste winst. Kijk met name ook even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Hierdoor bespaar je op langere termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Raalte

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Raalte die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Raalte

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves indien je besluit om persoonlijk je energie op te wekken in Raalte. Je hoeft hier niet meteen een specialist in te zijn, maar het helpt indien je weet welke heffingen je retour kunt vragen en welke kosten je moet maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Raalte.

Ook is het handig om al een indicatie te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Dit kan uiteraard je volledige energieverbruik op jaarbasis zijn, maar je kunt ook kiezen voor een tussen versie waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later ogenblik besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten plaatsen. Ook is het vervolgens slim om te overdenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een nieuwe omvormer) moet maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, en ook bij je mogelijkheden. Niet elk overdekking is even handig voor het plaatsen van panelen, maar gelukkig zijn er ook vele andere mogelijkheden om zonne energie in Raalte op te wekken. Verder is het natuurlijk fundamenteel dat je met iemand in zee gaat die snapt wat je wilt realiseren en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Raalte

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Raalte

Je wilt je solar panelen natuurlijk niet zelfstandig op je huis prutsen. Aangezien panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Raalte die passend is voor jouw karwei. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

Een verstandige zonnepanelen installateur in Raalte lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een flinke taak worden. Er bestaat wel tamelijk wat verschil tussen de verscheidene zonnepanelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Raalte op de volgende aspecten:

 • Prijzen van de panelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Raalte

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Raalte en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Raalte zonnepanelen laten installeren

Wanneer je van tevoren een paar zaken duidelijk hebt, scheelt dat reeds erg in het voorkomen van onrust. Indien je beschikt over een begroting, een tastbaar idee van wat je wilt laten neerleggen en hoe het project ongeveer vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig project hebben laten verrichten. Als voorbeeld iemand in de wijk of een van je familieleden. Zo niet, kun je ook via internet de benodigde informatie en inspiratie opdoen. Voornamelijk omdat zonnepanelen een steeds bekender begrip zijn geworden in de samenleving, zijn er veel vaker klussen uitgevoerd in de afgelopen tijd. En onthou goed: er is altijd begeleiding wanneer dat benodigd is!

Wil je begeleiding van iemand die weet hoe je in Raalte zonnepanelen moet installeren? Dat kan immers erg helpen als je iets minder technisch begaafd bent. Vervolgens is het goed om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die hierin gespecialiseerd zijn. Dat doe je door simpel, kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen, je krijgt dan rechtstreeks een aantal verschillende partijen die je van raad zullen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij bovendien zeker niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo voordelig en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Ben je er nu klaar voor? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Raalte.

Nu 3 offertes uit Raalte vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Raalte vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Raalte

Omdat zonnepanelen van talloze dingen afhankelijk zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel tarieven zijn. De voornaamste element is het type zonnepaneel wat je wil. Kies je voor een hogere prijsniveau (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, maar daar zit dan wel veelal een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit precies omgekeerd.

Wel is het zo dat we als vuistregel kunnen geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze periode heb je alle onkosten er uit kunnen halen en ga je pure netto opbrengst vastleggen. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Wacht dus niet langer en bekijk hoeveel aan rendement jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Raalte?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Raalte, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Raalte – een slimme investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft kennisgeving over zonnepanelen in Raalte. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] specialisten snel contact met je op. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een beoordeling van de tarieven krijgen na contact met een deskundige. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou geoorloofd om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Raalte – klimaatvoordelen

Duurzame en lage tarieven voor je energie, vanzelfsprekend wil jij dat! Er zijn meerdere aanbieders en bedrijven die de zonnepanelen mogen installeren. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen degelijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg profijtelijk momenteel. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Raalte is dat zo. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is meteen!

Goed voor het klimaat en de portemonnee! De voorlichting die je kunt lezen over zonnepanelen assisteren je bij het selecteren welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn vele dingen om rekening mee te houden wanneer je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de afname en de installatie van zonnepanelen in Raalte zijn er tevens nog meerdere zaken waar je rekening mee kan houden.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een optionele subsidie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Eventueel kun je ook belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. Alweer zal het milieu en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Raalte

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Raalte. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Raalte die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Raalte

Zeker aan te raden om te vergelijken

10 maart 2023

Ik had voorafgaand bij andere specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Vergelijken kan daarom oprecht uit. Daarna was de afspraak tot installatie zo gemaakt en inmiddels krijgen we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De gekoppelde app laat mooi zien wat ze opwekken.

- Frank de Bruin

De kosten laag, ervaring hoog!

28 februari 2023

Oprecht gezegd was ik tamelijk sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben eigenlijk goed geïnformeerd eerst door de webpagina en bijkomend door de
experts. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Barbara Kuipers

Prijs iets hoger maar ook top kwaliteit

24 februari 2023

Voor mijn instantie was het vooral relevant dat we geen hinder van de installatie zouden krijgen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit project. Hierdoor hebben we iets meer betaald, de service en opbrengst was voor ons het belangrijkste. Zeer blij mee.

- Laura Wolters

Begeleiding van het hele project

17 februari 2023

We zijn verbijsterd over hoe compleet we zijn geholpen. We dachten immers dat het een langaanhoudend en complex iets zou zijn. De prijs was zo afgesproken en was netjes. Ook kregen we nog raad om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Samengevat tevreden!

- Margaretha Schipper

Ziet er behoorlijk fraai uit

10 februari 2023

Ik dacht dat panelen op mijn woning niet erg mooi zou staan maar valt me alles mee.

- Jacob de Boer

Na lang aarzelen heel blij

31 januari 2023

Vanwege de groei aan info over zonnepanelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering nu wilde maken.
Evengoed maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een specialist besloten ervoor te gaan. Nu heel blij dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de zonnepanelen.

- Cornelia Hoekstra

Zeker aan te raden om te vergelijken

25 januari 2023

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Vergelijken kan daarom oprecht uit. Vlug was de datum van installatie bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De app werkt ook goed.

- Irene Molenaar

Prima geregeld

21 januari 2023

Alles in klasse en vlot geregeld. gewoon prima.

- Jessica van der Heijden

Super geregeld

13 januari 2023

Alles in orde en vlot geregeld. Prima geregeld..

- David Huisman

Uitgelichte installateurs uit Raalte

Bepacom B.V.

Barkstraat 4
8102 GV Raalte
Nederland

0572 363 368
http://www.bepacom.nl/

Winkels Techniek B.V.

Kaagstraat 5
8102 GZ Raalte
Nederland

0572 354 555
http://www.winkelstechniek.nl/

Tobi Ellenbroek Elektro V.O.F.

Burgemeester Kerssemakersstraat 26
8101 AN Raalte
Nederland

0572 351 756
http://www.ellenbroek.com/