Zonnepanelen Opmeer

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Opmeer?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Opmeer verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Opmeer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Opmeer gezocht?

Een installateur in Opmeer vinden

Zonnepanelen Opmeer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Opmeer gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Opmeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Winkel, Hoogwoud en Aartswoud bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Opmeer

Er zijn meerdere redenen om te gaan investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Opmeer. We plaatsen ze even voor je in een overzicht.

 • je wilt geld besparen
 • het is duurzame energie
 • een lage Co2 uitstoot
 • het effect van solar panelen is beter dan ooit
 • een pand met solar wordt vanzelf meer waard
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Kortom; het ogenblik om je te verdiepen in solar energie. We assisteren je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Opmeer. Je staat immers op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Omdat het een lange termijn belegging blijft, is het verstandig om meteen alle ins en outs van zonne stroom alvast te leren.

Er zijn verschillende soorten solar panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Opmeer en de tarieven hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Natuurlijk krijg je tevens de optie om vrijblijvend direct enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg flinker besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Opmeer

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Opmeer aanschaffen! Je moet aan een hoop dingen denken indien je zonnepanelen gaat kopen. Laten we met name zorgen dat je de juiste informatie hebt om te besluiten wat het beste bij jou en je omstandigheden past. Daarnaast wil je natuurlijk de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). En hiervoor is een vergelijking erg doorslaggevend. Want ondanks dat het rendement hedendaags hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog zijn blijft het natuurlijk een investering die je gaat maken. Door het juist vergelijken kun je zowel kosten bezuinigen op zonnepanelen kopen in Opmeer als wel op de installatie kosten wanneer je ze laat installeren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel oprecht: Laat je niet enkel leiden door de kosten in aankoop en installatie. Kijk met name ook even kritisch naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen alsook naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantie wanneer je besluit om zonnepanelen te kopen in Opmeer.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Opmeer

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Opmeer die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Opmeer

Vele gemeenten en provincies hebben een veel plannen en doelstellingen om het milieu zo bevorderlijk mogelijk te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Een van de schonere methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om het milieu zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten installeren. Vandaar heb je ook een grote kans dat er wellicht een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van zonnepanelen.

Deze subsidiebedragen kunnen flink oplopen, helemaal als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan gelijktijdig zeker aantrekkelijk zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw plaats. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Opmeer voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn namelijk wellicht voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Opmeer

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Opmeer

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten aanbrengen van solar panelen ten opzichte van het zelfstandig aanbrengen. Wij raden het af om eigenhandig aan de slag te gaan, tenzij je enorm veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Er komt immers een heleboel kijken bij de aanleg van de solar panelen voor bij jou op het huis. Wat zijn de redenen om een professioneel bedrijf in te schakelen? Allereerst natuurlijk vanwege de veiligheid. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Dat is logischerwijs veiliger dan wanneer je zelfstandig het huis op gaat om erop te klussen.

Verder is een specialistisch bedrijf in staat om een optimale montage voor je zonnepanelen te realiseren. De ventilatieruimte speelt hierin een belangrijke rol. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het allerhoogst denkbare rendement zult behalen voor jouw zonnepanelen. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een heleboel tijd en moeite kan besparen. Omdat de kosten voor installatie van panelen relatief meevallen, is dat dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van panelen op je huis. En zo liggen straks de beste zonnepanelen uit de industrie ook op jouw huis geld op te leveren. Maak daarom de keuze voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Opmeer

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Opmeer en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Opmeer zonnepanelen laten installeren

Indien je vooraf een paar zaken duidelijk hebt, scheelt dat al aanzienlijk in het voorkomen van onrust. Indien je beschikt over een begroting, een tastbaar concept van wat je wilt laten neerleggen en hoe het ontwerp ongeveer vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig project hebben laten verrichten. Bijvoorbeeld iemand in de wijk of een van je familieleden. En anders kun je ook via internet de benodigde inspiratie op doen. Met name omdat panelen een almaar bekender concept zijn geworden in de maatschappij, zijn er steeds meer projecten verricht in de afgelopen jaren. En onthou goed: er is steevast hulp als dat noodzakelijk is!

Wil je raad van een individu die weet hoe je in Opmeer zonnepanelen moet installeren? Dat kan namelijk veel helpen als je wat minder technisch begaafd bent. Het helpt dan om raad van professionals te krijgen. Dat doe je door eenvoudig, gratis en vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen, je krijgt dan onmiddellijk een aantal verschillende partijen die je van advies kunnen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij ook voornamelijk niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo voordelig en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Klaar voor zonne energie? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Opmeer.

Nu 3 offertes uit Opmeer vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Opmeer vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Opmeer

Voor welke tarieven en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Opmeer hangt van een aantal dingen af. We zetten even enkele van deze factoren op een rij:

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je woont
 • De manier waarop de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het model panelen. Wil je meer concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Check dan snel nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Opmeer?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Opmeer, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Opmeer – een verstandige investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft informatie over zonnepanelen in Opmeer. Wij raden je vanzelfsprekend aan om gebruik te maken van de offerte potentie. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een beoordeling van de prijzen krijgen na contact met een deskundige. De schappelijke tarieven maken het ook voor jou geoorloofd om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Opmeer – we verduurzamen samen

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Er zijn vele leveranciers en organisaties die de zonnepanelen kunnen leveren. Daarom zijn de tarieven in de regel aantrekkelijk en het rendament per zonnepaneel hoog. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Opmeer is dat zo. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is meteen!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! De informatie die je kunt lezen over zonnepanelen helpen je bij het kiezen welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Meerdere dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Opmeer.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een optionele subsidie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Mogelijk kun je ook belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. 1 ding is zeker, je portemonnee en het milieu zullen je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Opmeer

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Opmeer. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Opmeer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Opmeer

Geplaatst in alle tevredenheid

23 februari 2024

De plaatsing ging vlot en soepel en de schatting van opwek vooraf klopt best goed dus content.

- Petra Hofman

Installateur met kennis van zaken!

14 februari 2024

Na de aanvragen was ik gauw in contact met Stefan en konden we gelijk in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een korting daarvoor.
Ondanks mijn eigen onderzoek kreeg ik aanvullend advies. Dat was top want de besparing die we konden maken bleek nog significanter dan zelf bedacht.
Zeer tevreden dus.

- Gerardus Postma

Prijs en ervaring was goed!

7 februari 2024

Oprecht gezegd was ik tamelijk sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben eigenlijk goed geïnformeerd eerst door de site en aanvullend door de
specialisten. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Tessa Brouwer

Installateur met verstand van zaken!

26 januari 2024

Na de aanvragen was ik direct in contact met Peter en konden we meteen in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een prijsvermindering daarvoor.
Ik had zelfstandig wat onderzoek gedaan maar ik kreeg een aangescherpt advies. Dat was prima want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf gedacht.
Zeer content dus.

- Jan Jansen

Eigen energieleverancier spelen

19 januari 2024

Een langgekoesterde wens is uitgekomen, ik ben niet langer afhankelijk van mijn elektriciteit leverancier dankzij duurzame energie! Vergelijksolar heeft hiermee geholpen! Oh en het advies voor subsidie vragen was heel fijn. Zeer content!

- Björn Huisman

Zeer vakkundig

12 januari 2024

Door het eerste contact na de offertes was het duidelijk, we hadden met een organisatie te maken die dit frequenter had volbracht. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Diana Kuipers

Zonne energie is het vooruitzicht

4 januari 2024

Niet lang hoeven na te denken toen mijn wijkbewoners met succes zonnepanelen installeerden. Via Vergelijksolar direct op weg geholpen naar meer duurzame elektriciteit. Dank jullie zeer!

- Sylvia de Koning

Vergelijken is werkelijk een aanrader.

29 december 2023

Ik had vooraf bij verschillende specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Vergelijken kan dus oprecht uit. Vlot was de datum van installatie bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De app werkt ook goed.

- Bianca van Beek

Na lang twijfelen zeer gelukkig

18 december 2023

Vanwege de groei aan informatie over zonnepanelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering nu wilde maken.
Desondanks maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een expert besloten ervoor te gaan. Nu heel content dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de panelen.

- Frank Kuipers

Uitgelichte installateurs uit Opmeer

Klaver Giant Groep B.V.

Handelskade 5
1713 HS Obdam
Nederland

0226 451 370
http://www.giant.nl/

Totaal Installatiebedrijf Schipper

Kloet 54
1713 VG Obdam
Nederland

0226 426 802
http://www.schipperbvinstallatie.nl/

Koos Verbart Installatietechniek V.O.F.

De Veken 27
1716 KE Opmeer
Nederland

0229 582 347
https://www.koosverbart.nl/