Zonnepanelen Obdam

Zoek jij een professional voor jouw solar installatie in Obdam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Obdam verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Obdam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Obdam gezocht?

Een installateur uit Obdam vinden

Zonnepanelen Obdam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Obdam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Obdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Oude Niedorp, Hoogwoud en Opmeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Obdam

Er zijn diverse redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Obdam. We plaatsen ze even voor je onder elkaar.

 • je wilt geld besparen
 • vanwege het ecologische karakter
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • zonnepanelen renderen momenteel aanzienlijker dan eens tevoren
 • een huis met solar wordt automatisch meer waard
 • je hebt soms recht op subsidie
 • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aanschaf- en aanlegkosten

Samengevat; het moment om je te verdiepen in solar energie. Laat ons je bijstaan middels advies en uitleg over alles wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Obdam. Je staat namelijk aan de rand van een ecologische en belangrijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Omdat het een lange termijn investering betreft, is het slim om nu alle ins en outs van duurzame stroom alvast te leren.

Er zijn verschillende soorten panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Obdam en de tarieven hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze handelwijze krijg je de allerbeste prijs om zo nog meer te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Obdam

Jij hebt bedacht dat je wilt overgaan tot zonnepanelen aankopen in Obdam. Je moet aan een boel dingen denken wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Laten we met name zorgen dat je de juiste gegevens hebt om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past. En niet volkomen onbelangrijk; de prijs voor ook de panelen, als de benodigdheden voor de plaatsing en natuurlijk de aanleg zelf. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). En daarvoor is een vergelijking zeer bepalend. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook bekijkt, het is een investering die je gaat doen. Door het goed vergelijken kun je zowel kosten besparen op zonnepanelen aanschaffen in Obdam als wel op de plaatsing kosten als je ze laat installeren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Even een stukje ongeveinsd advies: De aankoop en plaatsing kosten zijn echt niet het enige waar je op moet letten. Kijk vooral ook even goed naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen evenals naar het op te brengen rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Vergeet gelijktijdig niet de garantievoorwaarden te bekijken wanneer je tot kopen in Obdam over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Obdam

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Obdam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Obdam

Meerdere gemeenten en provincies hebben een aantal plannen en doelstellingen om het milieu zo bevorderlijk denkbaar te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit doel te bewerkstelligen doet de gemeente Obdam er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van compensatie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Wanneer je meerdere panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al rap op. Nu het alsmede mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Obdam voor het plaatsen van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie kansen, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Obdam

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Obdam

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten installeren ten opzichte van het zelfstandig plaatsen bekend. Tenzij je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Het installeren van panelen op jouw dak is namelijk een karwei die net even wat anders is dan andere klussen. Wat zijn de redenen om een bekwaam bedrijf in te schakelen? Ten eerste logischerwijs vanwege de veiligheid. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Kies je ervoor om eigenhandig het huis op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk meer risico’s.

Ook is een gespecialiseerd bedrijf in staat om een optimale bevestiging voor je solar panelen te realiseren. Hier wordt onder meerdere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale installatie weet je zeker dat je het allerhoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw zonnepanelen. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. Omdat de kosten voor installatie van zonnepanelen relatief meevallen, is dit dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van zonnepanelen op je dak. Voor je het weet heb je jouw woning ook uitgerust met de beste panelen van dat moment. Kies dus voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Obdam

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Obdam en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Obdam zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het belangrijk om een goede installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Als je een professional inhuurt, is het raadzaam dat je scherp bent op een aantal zaken. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze gegevens kun je eenvoudig zien aan wat voor kosten je zult moeten denken voor de aanleg. Dat geeft je wat meer zekerheid over het uiteindelijke effect van het project.

Tevens kun je rustig overleggen of het handig is om zelf intussen een en ander aan voorbereidingen te regelen. Zoals het aanbrengen van een extra groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle kosten worden altijd op offertes vermeld, alhoewel ze er wel zijn. Via onze offertetool krijg je onmiddellijk verschillende offertes die simpel met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor duurzame energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Obdam.

Nu 3 offertes uit Obdam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Obdam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Obdam

Voor welke tarieven en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Obdam hangt van een een bepaald dingen af. We zetten even enkele van deze factoren op een rij:

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de geprefereerde zonnepanelen zijn uiteraard ondergeschikt van je budget, merk en type zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Check vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Obdam?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Obdam, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Obdam – de juiste investering

Zonnepanelen in Obdam is de hoogst duurzame investering die je kunt maken. Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het helemaal de moeite waard om trendsetter te zijn. Probeer voornamelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type projecten. Gelukkig bestaan er ook in Obdam zat professionele partijen die de deskundigheid bezitten in het plaatsen van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Obdam met zonnepanelen een geweldige investering doen.

Zonnepanelen Obdam – een groene keuze

Duurzame en lage kosten voor je energie, vanzelfsprekend wil jij dat! Er zijn meerdere aanbieders en organisaties die de zonnepanelen mogen installeren. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de prijzen over het algemeen degelijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg profijtelijk momenteel. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Obdam is dat zo. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Goed voor het klimaat en de portemonnaie! De informatie die je kunt lezen over zonnepanelen assisteren je bij het selecteren welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn vele zaken om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Obdam.

Vergeet tevens niet om te onderzoeken of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten neerleggen. Of kun je wellicht belasting terug vragen over de afname van zonnepanelen in Obdam? 1 ding is zeker, je centen en het klimaat zal je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Obdam

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Obdam. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Obdam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Obdam

De expert gevonden en een prima tarief

17 april 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de installatie van onze zonnepanelen. Daarna was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon rechtvaardig.. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Erik Bosman

Gespecialiseerd werk geleverd met een net bedrag

13 april 2024

Gisteren had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg blij met hoe de aanleg door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Het weer betrok gedurende de installatie maar de monteurs waren in een uitstekend humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Maaike Hoekstra

Het was de belegging waard

27 maart 2024

Na een periode van zelfstandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en gelijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een aardig prijsverschil in ondanks de al scherpe tarieven.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de applicatie die erop kwam is heel aardig, kan exact zien wat ik opwek. Blije klant dus!

- René de Boer

Ziet er behoorlijk fraai uit

19 maart 2024

Ik dacht dat solar panelen op mijn huis niet erg fraai zou staan maar valt me alles mee.

- Simone Koster

20 panelen en blij

15 maart 2024

Top geregeld de plaatsing en informatie verstrekking. Ook zijn de zonnepanelen netjes geplaatst. We hadden een zorg over de installatie
van de hoeveelheid panelen echter dit werd snel weggenomen in de gesprekken. Jan Peter is een echte deskundige.

- Natascha van Doorn

Een degelijk advies is goud waard

3 maart 2024

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten leggen.

- Jessica Prins

In minder dan vier weken had ik solar panelen op mijn overkapping

25 februari 2024

Onwijs geholpen. Soepel en met onmiskenbaar veel deskundigheid is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen afzienbare tijd was er al een installatie afspraak.

- Ronald Driessen

De elektriciteit besparing klopt

23 februari 2024

Het traject liep gemakkelijk (van offerte tot plaatsing). Het opwekken van solar energie gaat prima.

- Adriaan Visser

Kosten en ervaring was goed!

15 februari 2024

Oprecht gezegd was ik tamelijk sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben werkelijk goed geïnformeerd eerst door de webpagina en aanvullend door de
experts. Op basis van het gesprek de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Antonius Dekker

Uitgelichte installateurs uit Obdam

Totaal Installatiebedrijf Schipper

Kloet 54
1713 VG Obdam
Nederland

0226 426 802
http://www.schipperbvinstallatie.nl/

Klaver Giant Groep B.V.

Handelskade 5
1713 HS Obdam
Nederland

0226 451 370
http://www.giant.nl/

Installatie- en ServiceBuro Appelman

Butter 7
1713 GM Obdam
Nederland

0226 453 199
http://appelmaninstallaties.com/