Zonnepanelen Meerssen

Wil jij een top zonnepanelen installateur in Meerssen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Meerssen verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Meerssen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Solar Meerssen gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Meerssen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Meerssen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Meerssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Berg En Terblijt, Bemelen en Bunde bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Meerssen

Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je wilt investeren in panelen; oftewel solar Meerssen. We plaatsen ze even voor je in een overzicht.

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een verlaagde Co2 uitstoot
 • het rendement van solar panelen is aanzienlijker dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de zonnepanelen op liggen
 • kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Het is dus het beste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. We assisteren je graag door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Meerssen. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en belangrijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Aangezien deze investering voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in solar en wat er nu effectief bij komt kijken.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over allerlei soorten solar in Meerssen en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze wijze krijg je de voornaamste prijs om zo nog flinker te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Meerssen

Jij hebt besloten dat je wilt overgaan tot zonnepanelen inkopen in Meerssen. Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen aankopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van volledige inlichting zodat je een weloverwogen besluit kunt maken. Ook wil je uiteraard de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opleveren. Het rendement is hedendaags hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook ziet, het is een investering die je gaat maken. Wanneer je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien prima kosten besparen op zowel de plaatsing als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Meerssen

Heel oprecht: De aanschaf en installatie onkosten zijn echt niet het enige waar je op zou moeten letten. Goed letten op de deugdelijkheid van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn tenminste zo doorslaggevend. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opleveren. Bekijk ook de garantievoorwaarden ingeval je besluit om zonnepanelen te kopen in Meerssen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Meerssen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Meerssen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Meerssen

Meerdere gemeenten en provincies hebben een veel plannen en doelstellingen om het klimaat zo bevorderlijk denkbaar te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit doel te realiseren doet de gemeente Meerssen er mogelijk ook alles aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van subsidie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

De subsidiebedragen kunnen aanzienlijk oplopen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan tevens zeker interessant zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw regio. Op de webpagina van de gemeente Meerssen kun je meer info achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Er zijn immers misschien condities om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Meerssen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Meerssen

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten installeren ten aanzien van het eigenhandig aanbrengen bekend. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelf aan de slag te gaan. Er komt immers een heleboel kijken bij de aanleg van de solar panelen voor bij jou op het dak. Wat zijn de aanleidingen om een bekwaam bedrijf in te schakelen? Op de eerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Dat is logischerwijs veiliger dan wanneer je zelfstandig het huis op gaat om erop te klussen.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in staat is om de zonnepanelen op de passende manier te monteren. De ventilatieruimte speelt hierbij een significante rol. Door een optimale installatie zul je profiteren van een zo groot mogelijk rendement. Tot slot scheelt het uitbesteden van de installatie je geweldig veel kopzorgen en tijd. Aangezien de kosten voor installatie van zonnepanelen relatief meevallen, is dat dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van solar panelen op je huis. Voor je het weet heb je jouw huis ook uitgerust met de beste panelen van dat moment. Maak daarom de keuze voor bekwame zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Meerssen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Meerssen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Meerssen zonnepanelen laten installeren

Indien je vooraf een paar zaken duidelijk hebt, scheelt dat reeds flink in het voorkomen van onrust. Indien je beschikt over een budget, een tastbaar concept van wat je wilt laten neerleggen en hoe het ontwerp ruwweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een enorm eind. Als inspiratie helpt het om te informeren naar enkele vergelijkbare projecten. Bijvoorbeeld iemand in de buurt of een van je familieleden. Zo niet, kun je natuurlijk via internet de benodigde informatie en inspiratie opdoen. Juist omdat panelen steeds vaker geïnstalleerd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er voldoende voorbeeldmateriaal te vinden. En het voornaamste is dat je het niet eigenhandig hoeft op te lossen!

Ben je niet zo technisch aangelegd of wil je bij voorkeur eerst eens met een persoon die verstand heeft van het in Meerssen zonnepanelen te laten aanleggen? Het helpt dan om begeleiding van professionals te krijgen. Indien je gratis en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen contact met diverse partijen. Tip: Vergeet zo’n partij ook voornamelijk niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Dan weet je zeker dat je uiterst voorbereid aan je karwei kunt beginnen!

Klaar voor duurzame energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Meerssen.

Nu 3 offertes uit Meerssen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Meerssen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Meerssen

De geld en opbrengsten van zonnepanelen in Meerssen zijn fiks afhankelijk van een aantal bepalende factoren. We zetten even enkele van deze factoren op een rijtje:

 • Het terrein (geografisch bekeken) waar je de panelen wil installeren
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De kwaliteit/kosten verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de geprefereerde zonnepanelen zijn uiteraard afhankelijk van je begroting, handelsmerk en soort zonnepanelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten welke je eigenhandig zou kunnen genereren met zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Meerssen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Meerssen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Meerssen – een top investering

Via deze webpagina kun je alles vinden wat je wilt weten over het laten aanleggen van zonnepanelen in Meerssen. Wij raden je zeker aan om gebruik te maken van de offerte potentie. Het aanvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke prijzen je ongeveer moet denken na contact met een deskundige. De schappelijke tarieven maken het ook voor jou geoorloofd om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Meerssen – een groener Nederland

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Via een omvormer kan deze stroom geconverteerd worden naar stroom voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk prijs! Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Wellicht kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er volledig klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Meerssen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Meerssen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Meerssen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Meerssen

Mooie prijs, klantvriendelijk

25 september 2023

Zoals genoemd, de prijs was mooi en we zijn prima te woord gestaan en geïnformeerd.

- Michiel Kuiper

Begeleiding van het hele proces

24 september 2023

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten toch dat het een langaanhoudend en ingewikkeld iets zou zijn. De prijs was zo afgesproken en was netjes. Ook kregen we nog advies om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg informatief en beleefd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Samengevat tevreden!

- Sebastiaan Willems

Super service

11 september 2023

Tevreden, vlug contact na offerte en afspraak ook vlug gepland.

- Wouter van Dongen

Gevonden wat we wilden!

8 september 2023

Direct het bedrijf gevonden waar we mee wilden verder gaan! Veel kennis van zaken en een messcherpe prijs! Geweldig!

- Jolanda Dekker

Prima geregeld

29 augustus 2023

Alles in orde en snel geregeld. Klasse geregeld..

- Frank Driessen

Een mooie prijs en snel geinstalleerd

22 augustus 2023

11 panelen besteld na de offertes en zijn gelukkig over de snelheid en kosten. Zullen zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Edwin van den Bosch

Haast 25% besparing op elektriciteit

17 augustus 2023

Ik had het niet bedacht maar de berekening die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Ze hadden verwacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Heel tevreden dus.

- Cindy Vermeulen

Vergelijken is werkelijk een aanrader.

10 augustus 2023

Ik had eerst bij verschillende specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Vergelijken kan daarom oprecht uit. Snel was de datum van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat mooi zien wat ze opwekken.

- Karin van Veen

Haast 25% besparing op elektriciteit

25 juli 2023

Een leuke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand berekend.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Erg tevreden dus.

- Elizabeth Jonker

Uitgelichte installateurs uit Meerssen

Sjef Ubaghs Installatietechniek BV.

Valkenburgerstraat 51
6325 BL Berg en Terblijt
Nederland

043 608 9999
http://www.ubaghs.nl/

DM Multiservice

Volderstraat 88
6231 LD Meerssen
Nederland

043 311 7680
http://www.dm-multiservice.nl/

Bright Green Solutions

Marconistraat 13
6224 GC Maastricht
Nederland

06 19208005
http://www.brightgreensolutions.nl/