Zonnepanelen Epe

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw solar installatie in Epe?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Epe verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Epe – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Epe gezocht?

Een installateur in Epe vinden

Zonnepanelen Epe
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Epe gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Epe, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Wapenveld, Vaassen en Heerde bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Epe

Er zijn talloze redenen waarom het een goed idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Op de eerste plaats zullen de zonnepanelen behoorlijk wat geld opleveren. Door het opwekken van de elektriciteit zal je jouw energierekening op een relatief makkelijke wijze omlaag kunnen halen. Zo’n besparing kan uitlopen tot honderden euro’s per jaar.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat solar panelen waardevermeerderend zijn voor een woonhuis of bedrijfspand. Iedere investering brengt immers een waardeverhoging met zich mee. Mocht je van plan zijn om binnen 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker weten van pas komen.

Naast de vele financiële voordelen is duurzaamheid nog een aanleiding dat meer mensen zouden moeten kiezen voor zonnepanelen. Door zelf stroom op te wekken hoeft er landelijk minder energie te worden opgewekt. Als je kiest voor solar draag jij verder bij aan een meer duurzame toekomst. Door eventuele subsidies en belasting teruggave is het daarnaast een fijne investering. Later laten we je meer zien over de tarieven die van toepassing zijn op het realiseren van de panelen.

Zonnepanelen kopen Epe

Het besluit is er, je gaat zonnepanelen in Epe kopen! Je moet aan een boel zaken denken wanneer je zonnepanelen gaat aankopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van juiste informatie zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. En niet geheel onbelangrijk; de prijs voor zowel de panelen, als de materialen voor de installatie en natuurlijk de plaatsing zelf. Laten we eens goed kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). En daarvoor is een vergelijking erg doorslaggevend. Want ongeacht dat het rendement hedendaags hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog zijn blijft het natuurlijk een belegging die je gaat maken. Door het juist vergelijken kun je zowel geld bezuinigen op zonnepanelen aanschaffen in Epe als wel op de installatie kosten wanneer je ze laat installeren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel eerlijk: De aankoop en plaatsing kosten zijn oprecht niet het enige waar je op kunt letten. Kijk overwegend ook even goed naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen alsook naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opleveren als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantie ingeval je besluit om zonnepanelen te kopen in Epe.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Epe

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Epe die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Epe

Diverse steden en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en milieu vriendelijke energie. Om dit doel te realiseren doet de gemeente Epe er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de oorzaak dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van tegemoetkoming als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Deze subsidiebedragen kunnen aanzienlijk stijgen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het ook mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Op de webpagina van de gemeente Epe kun je meer info achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie kansen, dit kan je daar allemaal op terugvinden.

Alle zonne energie installateurs uit Epe

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Epe

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten aanbrengen ten opzichte van het zelfstandig aanbrengen bekend. Wij raden het af om zelf aan de slag te gaan, tenzij je best veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Er komt namelijk een hoop kijken bij de aanleg van de solar panelen voor bij jou op het huis. Maar waarom wil je nou precies die expert aan het werk zetten? Ten eerste natuurlijk vanwege de veiligheid. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Dat is logischerwijs veiliger dan wanneer je zelf het huis op gaat om erop te klussen.

Daar komt bij dat een specialistisch bedrijf in de mogelijkheid is om de panelen op de goede wijze te monteren. Hier wordt onder andere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale installatie weet je zeker dat je het hoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw solar panelen. Tot slot scheelt het uitbesteden van de aanleg je gigantisch veel zorgen en tijd. Aangezien de kosten voor installatie van zonnepanelen relatief meevallen, is dit dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van panelen op je huis. Voor je het weet heb je jouw huis ook uitgerust met de beste solar panelen van dat moment. Kies dus voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Epe

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Epe en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Epe zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het raadzaam om een juiste installateur te vinden voor het neerleggen van zonnepanelen. Wanneer je een specialist inhuurt, is het van belang dat je scherp bent op een meerdere zaken. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze info kun je eenvoudig zien aan wat voor tarieven je zal moeten denken voor de aanleg. Ook geeft het je inzicht in de vooruitgang van het karwei.

Een andere tip is om te overleggen of het verstandig is of je zelf al sommige voorbereidingswerkzaamheden verricht. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan het creëren van een extra groep in de meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke onkosten. Tot slot adviseren wij echt om diverse prijsopgaves naast mekaar te leggen. Er komen immers nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet steeds op de internetpagina vermeld staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de grootte van de klus.

Ben je er al klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Epe.

Nu 3 offertes uit Epe vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Epe vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Epe

Aangezien zonnepanelen van talloze dingen afhankelijk zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel prijzen zijn. 1 van deze grootste factoren is het type paneel wat je kiest. Kies je dan de monokristallen panelen dan zal je wat meer moeten betalen, en staat daar tegenover dat je een beter rendement moet verkrijgen. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder maar kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen iets minder is.

Wel is het zo dat we als vuistregel mee geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze termijn heb je alle onkosten er uit mogen halen en ga je zuivere netto winst boeken. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een prachtige investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Epe?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Epe, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Epe – een slimme investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Epe? Je ziet het hedendaags voortdurend meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Probeer voornamelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type trajecten. Je maakt gelukkig de keuze uit meerdere bedrijven met de juiste expertise voor het kopen en neerleggen van zonnepanelen. Laat je informeren over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Epe met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Epe – milieu voordelen

Hoe werkt een zonnepaneel werkelijk? Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in stroom. Via een omvormer kan deze stroom omgezet worden naar stroom voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je vervolgens ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Via de gemeente kun je informeren of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Epe

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Epe. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Epe die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Epe

De informatie verstrekking en begeleiding was super

27 juni 2024

Mijn kennis over zonnepanelen was erg laag. Eerst Vergelijksolar compleet doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. De monteurs waren zelfs behulpzaam met het installeren en begrijpen van de app.
Dikke 10 voor deze kerels.

- Sabine Verbeek

Zelfs na een jaar nog zo content met mijn panelen

16 juni 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan solar panelen dankzij een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen dag spijt gehad van mijn investering. Absoluut fantastisch om zelfstandig te zijn.

- Jasper Visser

Het was de belegging waard

11 juni 2024

Na een tijdsperiode van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en gelijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een gunstig prijsverschil in ondanks de al scherpe tariefstellingen.
Toen ik gekozen had wie mocht plaatsen was de overeenkomst zo opgesteld en voordat ik het wist waren de solar panelen geplaatst. En de app die erbij kwam is heel leuk, kan accuraat zien wat ik opwek. Voldane klant dus!

- Sabine van de Veen

Super geregeld

7 juni 2024

Alles in klasse en vlot geregeld. Goed geregeld..

- Michael Schipper

Geplaatst in volledige tevredenheid

26 mei 2024

De installatie ging vlot en gemakkelijk en de schatting van opwek vooraf klopt best goed dus content.

- Sabine Hofman

Vergelijken is echt raadzaam!

21 mei 2024

We hebben tenslotte vlot contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we completere adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Na dat gereed te hebben was onze investering totaal afgerond, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten installeren. Vergelijken is dus weten!

- Christiaan Bosch

Blij over de service

17 mei 2024

We zijn blij met de installatie, kosten en kregen na de offertes snel bericht.

- Kevin Jonker

Gespecialiseerd werk geleverd met een net bedrag

9 mei 2024

Gisteren had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg blij met hoe de installatie door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Het weer betrok gedurende de aanleg maar de monteurs waren in een uitstekend humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Rutger de Leeuw

Betrouwbaar organisatie

28 april 2024

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten leggen.

- Nicole Hermans

Uitgelichte installateurs uit Epe

Dijkstra Epe | Installateurs

Dwarsweg 6
8161 CH Epe
Nederland

0578 614 408
http://www.dijkstra-epe.nl/

Berkhoff Epe Installatiebedrijf

Hoefijzerweg 30-32
8161 BR Epe
Nederland

0578 612 545
https://www.installatiebedrijfberkhoff.nl/

De wijnbergen Installatiebedrijf

Korte Veenteweg 8
8161 PC Epe
Nederland

0578 662 880
http://www.dewijnbergen.nl/