Zonnepanelen Vries

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw solar installatie in Vries?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Vries verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Vries – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Vries gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Vries
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Vries gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Vries, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Bunne, Donderen en Ubbena bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Vries

Er zijn diverse redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Vries. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzame energie
 • een verminderde Co2 uitstoot
 • het effect van solar panelen is beter dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de zonnepanelen op liggen
 • je hebt soms aanspraak op subsidie
 • je kunt wellicht btw belasting terugvragen op de aanschaf- en aanlegkosten

Het is dus het voornaamste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. We ondersteunen je bij voorkeur door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Vries. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en duurzame belegging; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Aangezien deze investering voor langere termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Er zijn talloze soorten zonnepanelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Vries en de tarieven hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Natuurlijk krijg je bovendien de mogelijkheid om vrijblijvend onmiddellijk een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Hierdoor kun je nóg meer besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Vries

Er zijn nog steeds mensen die denken dat zonnepanelen installeren in Vries geen zin heeft. Er is wel veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Vries 1600 zonne-uren. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens bewolkt weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er uiteraard wel rekening mee dat het daglicht gelijk op de panelen moet kunnen vallen. Bedenk tevens dat er meer dingen zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer zaken dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Vries

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Vries die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Vries

Als je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Vries, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Het is prettig als je daarom van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je volledig zelf gaat maken voor het installeren van je zonnepanelen in Vries.

Ook is het handig om al een schatting te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te installeren zonnepanelen. Bedenk of je voor een volledige opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft immers dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel weer installatie kosten uiteraard. Ook is het vervolgens handig om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt toch dat je in de toekomst nog meer kosten gaat maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een project wat aansluit bij je behoeften, en ook bij je mogelijkheden. Niet elk dak is even handig voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere opties om zonne energie in Vries op te wekken. Verder is het natuurlijk bepalend dat je met iemand in zee gaat die begrijpt wat je wilt realiseren en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Vries

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Vries

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten aanbrengen van solar panelen ten opzichte van het eigenhandig plaatsen. Wij raden het af om zelf aan de slag te gaan, tenzij je best veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Het plaatsen van panelen op jouw huis is wel een klus die net even wat verschillend is dan andere klussen. Maar waarom wil je nou precies die deskundige aan het werk zetten? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Een expert is gewend aan allerlei soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Kies je ervoor om zelf het huis op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk extra risico’s.

Daar komt bij dat een specialistisch bedrijf in staat is om de solar panelen op de goede manier te bevestigen. De ventilatieruimte speelt hierbij een belangrijke rol. Door deze optimale installatie weet je zeker dat je het hoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw zonnepanelen. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. De betrekkelijk gereduceerde kosten voor de installatie maken dat dé keuze om te maken als je zonnepanelen wilt laten plaatsen bij jou op het huis. En zo liggen binnenkort de allerbeste panelen uit de industrie ook op jouw huis geld op te leveren. Kies dus voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Vries

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Vries en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Vries zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzakelijk om te komen tot een bruikbaar resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inzetten van een professionele installateur is het van doorslaggevend belang om op sommige zaken te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze informatie weet je direct aan wat voor kosten je kunt denken. Dat geeft je wat meer zekerheid over het uiteindelijke resultaat van het karwei.

Een andere tip is om te overwegen of het handig is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan het maken van een additionele groep in de meterkast. Het is uiteraard niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke onkosten minder hoog zullen uitvallen. De finale tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er wel zijn. Via onze offertetool krijg je nu gevarieerde offertes die eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor solar energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Vries.

Nu 3 offertes uit Vries vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Vries vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Vries

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan betreffende zonnepanelen in Vries hangt van een een bepaald zaken af. We zetten even enkele van deze factoren op een rijtje:

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je woont
 • De manier waarop de wind onder je panelen kan waaien
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de geprefereerde zonnepanelen zijn uiteraard afhankelijk van je begroting, merk en soort zonnepanelen. Wil je meer concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Check dan snel nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Vries?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Vries, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Vries – de juiste investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Vries? Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het totaal de moeite waard om trendsetter te worden. Probeer voornamelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort projecten. Gelukkig zijn er ook in Vries genoeg professionele partijen die de expertise bezitten in het installeren van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Vries met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Vries – een groener Nederland

Duurzame en lagere kosten voor je energie, uiteraard wil je dat! Er zijn meerdere leveranciers en bedrijven die de zonnepanelen mogen aanleveren. Hierdoor zijn de tarieven in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel hoog. Dat is niet anders als wanneer je zonnepanelen in Vries wilt plaatsen. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Goed voor het milieu en de portemonnee! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de info op deze site. Vele dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Vries.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een optionele compensatie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Misschien kun je ook belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. 1 ding is vanzelfsprekend, je beurs en het milieu zullen je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Vries

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Vries. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Vries die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Vries

Slimme en voornamelijk waardevolle investering

21 juli 2024

Na een termijn van zelfstandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en meteen offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk allemaal wel aantrekkelijke tarieven en evengoed was ik tevreden dat ik kon vergelijken, het scheelde toch een beetje.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de app die erop kwam is enorm leuk, kan accuraat zien wat ik opwek. Prachtige investering dus!

- Nienke van den Broek

Vergelijken is weten!

18 juli 2024

We hebben uiteindelijk rap contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we completere adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Hiermee was de investering nog interessanter. Vergelijken is dus weten!

- Martinus van Vliet

Zelfs na een jaar nog zo gelukkig met mijn panelen

9 juli 2024

Het was de belegging absoluut waard, zelfs nu na een jaar nog! Volstrekt grandioos om zelfvoorzienend te zijn.

- Danny Janssen

Zeer vakkundig

30 juni 2024

Door het eerste contact na de offertes was het helder, we hadden met iemand te maken die dit frequenter had volbracht. Erg vergenoegd met het plan zo.

- Esther van der Linden

Blij met de investering incluis korting

29 juni 2024

De gesprekken die volgden na offerte aanvraag waren vlot gevoerd.
Glasheldere toelichting en begroting gekregen en toen ook nog vlot de installatie afspraak. Content.

- Nicolaas van de Pol

Man met kennis van zaken!

22 juni 2024

Na de aanvragen was ik direct in contact met Peter en konden we gelijk in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een prijsvermindering daarvoor.
Ik had eigenhandig wat onderzoek gedaan maar ik kreeg een aangepast advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor minder geld aan zonnepanelen.
Oprecht goed.

- Cornelia Koster

Super service

12 juni 2024

Content, vlug contact na offerte en afspraak ook vlot gepland.

- Simon Verhoeven

Vakkundig werk, nette prijs

7 juni 2024

Toevallig vertelde ik gisteren nog aan mijn collega hoe content ik was met het werk (maar ook de prijs, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Zelfs toen het ging miezeren was hun humeur goed en in tegenstelling tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook vaardig.

- Jacob Peters

Buitengewoon tevreden over traject

1 juni 2024

Daar we een reeks grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte expertise.
Door dat we via Vergelijksolar snel aanbiedingen in huis hadden, konden we dit ook nog eens leggen tegen een schappelijke prijs.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen expert die al ervaring had met onroerendgoed bedrijven en dat was
voor ons natuurlijk een pre. Verheugd met de gang van zaken.

- Tessa Hoekstra

Uitgelichte installateurs uit Vries

Euracon B.V.

Burgemeester J.G. Legroweg 98d
9761 TD Eelde
Nederland

050 309 3290
http://www.euracon-eelde.nl/

RN Installatietechniek

Exportweg 4
9482 WP Tynaarlo
Nederland

0592 544 306
http://www.rninstallatietechniek.nl/

Hamminga Installatie & Techniek

Verlengde Nijverheidsweg 5
9482 WT Tynaarlo
Nederland

0592 544 423
http://www.hammingatechniek.nl/