Zonnepanelen De Punt

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in De Punt?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen De Punt verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit De Punt – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar De Punt gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen De Punt
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in De Punt gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Punt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Eelde, Paterswolde en Zeegse bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar De Punt

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in solar panelen; oftewel solar De Punt. We plaatsen ze even voor je onder elkaar.

 • je wilt geld besparen
 • het is duurzame stroom
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • zonnepanelen renderen hedendaags hoger dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het huis waar de solar panelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • kans tot btw belasting teruggave op aanschaf en installatie

Samengevat; het moment om je te verdiepen in solar stroom. Laat ons je begeleiden door advies en toelichting over alles wat er komt kijken bij de koop van solar De Punt. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Aangezien deze investering voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Er zijn een aantal soorten solar panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij Vergelijksolar lees je meer over verschillende soorten solar in De Punt en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Natuurlijk krijg je daarnaast de mogelijkheid om vrijblijvend direct enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze wijze krijg je de voornaamste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen De Punt

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in De Punt inkopen! Je moet aan een hoop dingen denken wanneer je zonnepanelen gaat aanschaffen. Laten we bovenal zorgen dat je de volledige voorlichting hebt om te beslissen wat het beste bij jou en je omstandigheden past. Daarnaast wil je uiteraard de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Nu is het relevant om het hele proces door te gaan lopen van aanbieding tot plaatsing! Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opleveren. Het rendement is momenteel hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook bekijkt, het blijft een investering die je gaat maken. Door het goed vergelijken kun je zowel geld besparen op zonnepanelen aanschaffen in De Punt als wel op de plaatsing kosten indien je ze laat leveren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel eerlijk: De aankoop en plaatsing onkosten zijn oprecht niet het enige waar je op kunt letten. Kijk met name ook even kritisch naar de kwaliteit van de zonnepanelen evenals naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opleveren. Vergeet tevens niet de garantievoorwaarden te bekijken als je tot aankoop in De Punt over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in De Punt

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit De Punt die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie De Punt

Diverse steden en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Daarmee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en milieu vriendelijke energie. Om dit doel te verwezenlijken doet de gemeente De Punt er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Hierdoor heb je ook een grote kans dat er denkbaar een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Deze subsidiebedragen kunnen flink stijgen, zeker als je meerdere zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan ook zeker interessant zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw gebied. Op de webpagina van de gemeente De Punt kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Er zijn namelijk wellicht voorwaarden om daarvoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit De Punt

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur De Punt

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten plaatsen ten opzichte van het zelfstandig aanbrengen bekend. Wij raden het af om zelf aan de slag te gaan, tenzij je best veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Het installeren van solar panelen op jouw dak is namelijk een karwei die net even wat verschillend is dan overige klussen. Wat zijn de redenen om een professioneel bedrijf in te schakelen? Op de eerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Dat is uiteraard veiliger dan wanneer je eigenhandig het dak op gaat om erop te klussen.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de mogelijkheid is om de panelen op de goede wijze te bevestigen. De ventilatieruimte speelt hierbij een belangrijke rol. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het allerhoogst denkbare rendement zult behalen voor jouw zonnepanelen. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een heleboel tijd en moeite kan besparen. De betrekkelijk lage kosten voor de installatie maken dat dé keuze om te maken als je zonnepanelen wilt laten plaatsen bij jou op het dak. Voor je het weet heb je jouw woning ook uitgerust met de beste panelen van dit moment. Kies dus voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit De Punt

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit De Punt en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

De Punt zonnepanelen laten installeren

Als je van tevoren een paar dingen duidelijk hebt, scheelt dat al erg in het voorkomen van onrust. Indien je beschikt over een budget, een tastbaar concept van wat je wilt laten neerleggen en hoe het project pakweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een enorm eind. Als inspiratie helpt het om te kijken naar enkele vergelijkbare klussen. Bijvoorbeeld iemand in de nabijheid of een van je familieleden. Zo niet, kun je altijd via internet de nodige kennis en inspiratie opdoen. Zeker omdat zonnepanelen een almaar bekender concept zijn geworden in de maatschappij, zijn er veel vaker projecten verricht in de afgelopen jaren. En onthou goed: er is steevast hulp wanneer dat noodzakelijk is!

Ben je wat minder technisch aangelegd of wil je bij voorkeur allereerst eens met iemand die inzicht heeft van het in De Punt zonnepanelen te laten aanleggen? Vervolgens is het handig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die hierin gespecialiseerd zijn. Als je kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen contact met gevarieerde partijen. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval zeker niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo goedkoop en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Ben je er al klaar voor? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes De Punt.

Nu 3 offertes uit De Punt vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit De Punt vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in De Punt

Voor welke prijzen en de opbrengsten je komt te staan betreffende zonnepanelen in De Punt hangt van een een bepaald zaken af. Deze zetten wij even voor je onder elkaar.

 • Het gebied (geografisch bekeken) waar je de panelen wil plaatsen
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De kosten van de geprefereerde zonnepanelen zijn natuurlijk ondergeschikt van je budget, merk en type zonnepanelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten welke je eigenhandig zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Check vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in De Punt?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio De Punt, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit De Punt – de beste investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft informatie over zonnepanelen in De Punt. Je kunt gebruiken maken van het aanvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] experts vlug contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke kosten je ongeveer moet denken na contact met een vakkundige. De experts waar we mee werken zorgen voor scherpe prijzen! Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen De Punt – de voordelen

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die hitte opnemen en daarom worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in elektriciteit. Dit kan daarna worden gebruikt om elektrische ladingen van energie te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed tarief! Denk tevens eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Wellicht kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er volledig klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

De Punt

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit De Punt. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio De Punt die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in De Punt

20 panelen en blij

15 juli 2024

Prima service, voorspoedige plaatsing en ook nog eens erg netjes geplaatst. We hadden een zorg over de installatie
van de hoeveelheid panelen echter dit werd snel weggenomen in de gesprekken. De expertise van Jan Peter was erg welkom.

- Manon Koster

Door de zonnepanelen is mijn woonhuis gestegen in waarde

9 juli 2024

Enorm mooie solar panelen en mijn huis is ook nog eens veel meer waard nu. Fantastisch!

- Remco van de Berg

Nagenoeg 25% besparing op energie

4 juli 2024

Een leuke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand berekend.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Erg tevreden dus.

- Daniël Smits

Het was de investering waard

26 juni 2024

Na een tijdsperiode van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en gelijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een fraai prijsverschil in ondanks de al scherpe tariefstellingen.
Nadat ik gekozen had wie mocht aanbrengen was de overeenkomst zo opgesteld en voordat ik het wist waren de zonnepanelen neergelegd. En de applicatie die erop kwam is enorm leuk, kan nauwkeurig zien wat ik opwek. Voldane klant dus!

- Anne Hendriks

Het installatie is niveau hoog

16 juni 2024

Van de eerste aanbod tot het daadwerkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het project en de opwek.

- Ilse Maas

Kosten iets hoger maar ook top kwaliteit

9 juni 2024

Voor mijn bedrijf was het vooral belangrijk dat we geen last van de installatie zouden krijgen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd ook met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een passend advies kregen. Zeer blij mee.

- Jolanda van Loon

De energie besparing klopt

3 juni 2024

Het traject liep soepel (van aanbod tot plaatsing). De opwek gaat ook prima dus voldaan.

- Diana de Ruiter

Dankzij de zonnepanelen is mijn woonhuis gestegen in waarde

28 mei 2024

Enorm mooie panelen en mijn woonhuis is ook nog eens veel meer waard nu. Grandioos!

- Maarten Jonker

Prijs iets meer maar ook top kwaliteit

25 mei 2024

Voor mijn instantie was het vooral relevant dat we geen hinder van de installatie zouden hebben. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen complicatie, er werd zelfs met ons meegedacht. Daarom hebben we iets meer kosten gemaakt, de service en opbrengst was voor ons het belangrijkste. Zeer blij mee.

- Jacob Mulder

Uitgelichte installateurs uit De Punt

Euracon B.V.

Burgemeester J.G. Legroweg 98d
9761 TD Eelde
Nederland

050 309 3290
http://www.euracon-eelde.nl/

TIB bv totaal-installateurs

Felland Noord 1A
9753 TB Haren
Nederland

050 534 9902
http://www.tib.nl/

Technisch Installatieburo Smid

Rijksstraatweg 64
9756 AH Glimmen
Nederland

050 406 1362
http://www.smidglimmen.nl/