Zonnepanelen Spaarndam

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw solar installatie in Spaarndam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Spaarndam verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Spaarndam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Spaarndam gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Spaarndam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Spaarndam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Spaarndam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Haarlemmerliede, Spaarndam West en Velserbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Spaarndam

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel solar Spaarndam. We zetten ze even voor je onder elkaar.

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzame energie
 • een verminderde Co2 uitstoot
 • zonnepanelen renderen momenteel hoger dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het pand waar de zonnepanelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aankoop- en installatiekosten

Samengevat; het ogenblik om je te verdiepen in solar stroom. Laat ons je helpen middels raadgeving en toelichting over alles wat er komt kijken bij de aankoop van solar Spaarndam. Je staat namelijk op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en ecologische investering. Aangezien deze belegging voor toekomstige termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in solar en wat er nu daadwerkelijk bij komt kijken.

Er zijn meerdere soorten solar panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over talloze soorten solar in Spaarndam en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Daardoor kun je nóg flinker besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Spaarndam

Er zijn nog altijd mensen die denken dat zonnepanelen plaatsen in Spaarndam geen zin heeft. Er is immers veel regenval in Nederland? Niks is minder waar! Juist aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land buitengewoon geschikt voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Spaarndam. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens bewolkt weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het daglicht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de grootste winst. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer zaken dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Spaarndam

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Spaarndam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Spaarndam

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves indien je besloten hebt om zelf je energie op te wekken in Spaarndam. Je kunt hier niet direct een expert in te worden, maar het helpt indien je weet welke belastingen je terug kunt vragen en welke kosten je kunt maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Spaarndam.

Ook helpt het als je een indicatie van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Bedenk of je voor een gehele opwek van je energie verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later ogenblik besluiten om nog meer panelen bij te laten installeren. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt toch dat je in de toekomst nog aanvullende kosten moet maken.

Wat wel bepalend is is dat je kiest voor een ontwerp wat past bij je behoeften, en ook bij je huis of bedrijf. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Spaarndam om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het natuurlijk belangrijk dat je met iemand in zee gaat die begrijpt wat je wilt bereiken en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Spaarndam

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Spaarndam

Je wilt je zonnepanelen natuurlijk niet zelfstandig op je dak prutsen. Dat is een karwei die je aan een pro wilt over laten, ze liggen er immers voor de komende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Spaarndam die geschikt is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

In de praktijk is het soms ingewikkeld om een handige zonnepanelen installateur in Spaarndam te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Spaarndam op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de panelen eigenhandig kosten
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens iedere keer uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Spaarndam

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Spaarndam en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Spaarndam zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het bepalend om een goede installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Indien je een specialist inhuurt, is het noodzakelijk dat je scherp bent op een meerdere zaken. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het internet kunt achterhalen. Aan de hand van de overhandigde info kan je simpel zien aan wat voor tarieven je zult moeten denken voor de installatie. Ook geeft het je inzicht in de ontwikkeling van het karwei.

Ook kun je even overleggen of het praktisch is om zelf vast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan het creëren van een additionele groep in de meterkast. Het moet natuurlijk niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke tarieven. De laatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle onkosten worden iedere keer op offertes vermeld, terwijl ze er echt zijn. Via onze offertetool krijg je snel verschillende offertes die simpel met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er nu klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Spaarndam.

Nu 3 offertes uit Spaarndam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Spaarndam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Spaarndam

Aangezien zonnepanelen van meerdere zaken ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel prijzen zijn. 1 van de grootste factoren is het type paneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor de monokristallen panelen dan ga je wat meer willen betalen, en staat hier tegenover dat je een beter rendement kunt behalen. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder maar kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen wat minder is.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze periode heb je alle onkosten er uit kunnen halen en ga je pure netto opbrengst vastleggen. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een mooie investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Spaarndam?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Spaarndam, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Spaarndam – een top investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft informatie over zonnepanelen in Spaarndam. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] specialisten snel contact met je op. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een beoordeling van de prijzen krijgen na contact met een vakkundige. De schappelijke tarieven maken het ook voor jou mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in Spaarndam dan staan we natuurlijk altijd klaar om je hiermee te helpen.

Zonnepanelen Spaarndam – een groene beslissing

Hoe werkt een zonnepaneel werkelijk? Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in elektriciteit. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Via de gemeente kun je navragen of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Wellicht kun je zelfs BTW terugvragen. Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Spaarndam

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Spaarndam. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Spaarndam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Spaarndam

Precies de passende installateur ontdekt!

27 april 2024

In minder dan enkele minuten had ik onmiddellijk de goede installateur ontdekt! Flink wat kennis van zaken en een scherpe prijs! Top!

- Ingrid Jansen

Binnen een maand had ik zonnepanelen op mijn huis

16 april 2024

Erg tevreden. Soepel en met duidelijk veel expertise is het traject van offerte tot installatie gedaan. Binnen afzienbare tijd was er al een installatie afspraak.

- Patricia Scholten

Buitengewoon content over traject

11 april 2024

Als omvangrijke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat genoeg zou besparen.
En niet heel onbelangrijk, met een nette prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar snel de offertes in huis.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen expert die al ervaring had met vastgoed bedrijven en dat was
voor ons begrijpelijk een pluspunt. Erg tevreden over het traject.

- Sylvia Vermeulen

Haast 25% besparing op energie

28 maart 2024

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Heel erg tevreden met het resultaat!

- Alexander de Vos

De kosten gering, ervaring hoog!

21 maart 2024

In de eerste instantie was ik wat gereserveerd over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van prima advies door Vergelijksolar maar ook door de bedrijven van de offertes. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen stroom opwekken!

- Angela de Vos

Vergelijken is eigenlijk een aanrader.

12 maart 2024

Ik had voorafgaand bij verschillende specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende prijzen uit.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Helemaal de moeite waard om
dit te doen dus. Vlug was de datum van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De app werkt ook goed.

- Ruben Kuiper

Snelle levering, goede prijs

3 maart 2024

Na het opvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten leveren en installeren. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Rogier van Veen

Getwijfeld maar heel tevreden met resultaat zonnepanelen

25 februari 2024

Ik twijfelde of ik de investering meteen of straks wilde maken.
Desalniettemin offertes aangevraagd en na een aanbeveling door de expert uiteindelijk besloten om panelen te laten neerleggen. Nu zeer opgelucht dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de solar panelen.

- Willem Groen

Flinke investering goed geregeld

23 februari 2024

Daar we een aantal grote panden wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte expertise.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we deze ook nog eens regelen tegen een redelijke prijs.
Een deskundige gesproken die ervaring had in onze bedrijfstak en met flinke aantallen zonnepanelen. Verheugd met de gang van zaken.

- Petra Kuiper

Uitgelichte installateurs uit Spaarndam

OnderhoudUwZonnepanelen.nl

Zonnehoek 15
2142 DR Vijfhuizen
Nederland

06 34011415
http://www.onderhouduwzonnepanelen.nl/

Energie Soleil B.V..

Mentawistraat 31
2022 BX Haarlem
Nederland

06 23353921
http://www.energie-soleil.nl/

Bulters Installatie

Floresstraat 62
2022 BG Haarlem
Nederland


http://www.bultersinstallatie.nl/