Zonnepanelen Haarlem

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw solar installatie in Haarlem?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Haarlem verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Haarlem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Solar Haarlem gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Haarlem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Haarlem gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Haarlem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Vijfhuizen, Heemstede en Aerdenhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Haarlem

Er zijn namelijk meerdere redenen waarom zonnepanelen bij jou op het dak de moeite van het overwegen waard zijn. Het belangrijkste is natuurlijk dat de solar panelen je behoorlijk wat geld kunnen opleveren. Door het opwekken van de energie zal je jouw energierekening op een relatief eenvoudige manier naar beneden kunnen halen. Op jaarbasis kan dit in een paar situaties tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat solar panelen waardevermeerderend zijn voor een woonhuis of bedrijfspand. Iedere ecologische belegging in een huis zorgt namelijk ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in de loop van de volgende jaren je huis te verkopen dan zal dit voornamelijk van pas komen.

Wat voor een paar mensen juist weer erg beslissend is, is het duurzame karakter van solar. Door zelfstandig te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk minder elektriciteit te worden opgewekt via de oorspronkelijke opwekmethodes. Als je kiest voor solar draag jij verder bij aan een betere toekomst. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het ook een aantrekkelijke investering. Zometeen laten we je meer zien over de kosten die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de solar panelen.

Zonnepanelen kopen Haarlem

Twijfel je nog over het voordeel van het kopen van zonnepanelen in Haarlem? Er is wel veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met vaak te doen krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Haarlem. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen prima bij daglicht! Het licht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de meeste opbrengst. Bedenk ook dat er meer dingen zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer dingen dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Haarlem

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Haarlem die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Haarlem

Diverse steden en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Daarmee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en milieu vriendelijke energie. Om dit doel te verwezenlijken doet de gemeente Haarlem er mogelijk ook veel aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van subsidie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te installeren.

De subsidiebedragen kunnen aanzienlijk oplopen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan voorts zeker interessant zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw plaats. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Haarlem voor het installeren van zonnepanelen. Er zijn namelijk wellicht voorwaarden om daarvoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Haarlem

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Haarlem

Je wilt zonnepanelen niet zonder enkele ervaring eigenhandig plaatsen. Dit is een karwei die je aan een pro wilt over laten, ze liggen er immers voor de komende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Haarlem die geschikt is voor jouw klus. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

In de praktijk is het zo nu en dan ingewikkeld om een handige zonnepanelen installateur in Haarlem te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Haarlem op de volgende gebieden:

 • Prijzen van de solar panelen
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • De periode van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het is dan ook altijd slim om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen solar panelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in ieder geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Haarlem

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Haarlem en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Haarlem zonnepanelen laten installeren

Een juiste voorbereiding is het halve werk om in Haarlem zonnepanelen te laten aanbrengen. Wanneer je beschikt over een budget, een duidelijk idee van wat je wilt laten plaatsen en hoe het project ruwweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig project hebben laten verrichten. Misschien wel je buurman of een familielid. En anders kun je zeker via internet de nodige inspiratie op doen. Juist omdat panelen veel vaker geïnstalleerd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er genoeg voorbeeldmateriaal beschikbaar. En het belangrijkste is dat je het niet zelf hoeft op te lossen!

Ben je wat minder technisch onderlegd of wil je het liefste vantevoren eens met een persoon die inzicht heeft van het in Haarlem zonnepanelen te laten aanleggen? Daarna is het slim om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die erin gespecialiseerd zijn. Dit doe je door eenvoudig, gratis en vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen, je krijgt dan onmiddellijk een aantal verschillende partijen die je van raad zullen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval vooral niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo weet je zeker dat je optimaal voorbereid aan je klus kunt starten!

Klaar voor duurzame energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Haarlem.

Nu 3 offertes uit Haarlem vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Haarlem vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Haarlem

De geld en opbrengsten van zonnepanelen in Haarlem zijn fiks afhankelijk van een aantal bepalende factoren. Deze zetten wij daarom voor jou onder elkaar.

 • Het gebied (geografisch bekeken) waar je deze panelen wil aanleggen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil neerleggen
 • De kwaliteit van de zonnepanelen

De prijs van de gewenste zonnepanelen zijn uiteraard afhankelijk van je budget, merk en type zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Check dan snel nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Haarlem?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Haarlem, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Haarlem – een verstandige investering

Via deze webpagina kun je veel lezen wat je wilt weten over het laten installeren van zonnepanelen in Haarlem. Je kunt gebruiken maken van het aanvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] specialisten vlot contact met je op. Het aanvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke kosten je plusminus moet denken na contact met een expert. De schappelijke tarieven maken het ook voor jou denkbaar om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Haarlem – milieu voordelen

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt kopen. Daarom zijn de tarieven in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel groot. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Haarlem is dat zo. Logisch dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Goed voor het milieu en de portemonnee! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze site. Meerdere dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Haarlem.

Vergeet alsmede niet om te bekijken of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Mogelijk kun je zelfs belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. Wederom zal het milieu en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Haarlem

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Haarlem. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Haarlem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Haarlem

Een besparing van praktisch 25%!

11 maart 2023

Een aantrekkelijke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Bij de calculatie kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Erg tevreden dus.

- Michiel van der Laan

Duurzame en zeker waardevolle investering

5 maart 2023

Mijzelf allereerst aardig ingelezen (fijne informatie hier op de pagina) en daarna gelijk maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een fraai prijsverschil in ongeacht de al scherpe tarieven.
Nadat ik gekozen had wie mocht aanleggen was de afspraak zo opgesteld en voor ik het wist waren de solar panelen geplaatst. En met een bijkomende app kon ik meteen zien wat we zelf opwekte etc. Voldane klant dus!

- Simon van der Heijden

Gedeeltelijk zelfvoorzienend in energie

24 februari 2023

Een langverwachte wens is waarheid, ik ben niet meer afhankelijk van mijn elektriciteit leverancier dankzij duurzame energie! Vergelijksolar heeft hierbij geholpen! Oh en het advies van subsidie opvragen was heel goed. Erg voldaan!

- Marijke Smits

Het was de investering waard

14 februari 2023

Na een tijdsperiode van zelf lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en gelijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een aantrekkelijk prijsverschil in ongeacht de al scherpe tarieven.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de applicatie die erop kwam is heel prettig, kan accuraat zien wat ik opwek. Mooie investering dus!

- Maaike van de Ven

Prima service

10 februari 2023

We zijn gelukkig met de installatie, kosten en hadden na de offertes vlug raad.

- Martine Maas

Een besparing van praktisch 25%!

4 februari 2023

Een leuke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand berekend.
Ze hadden verwacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Enorm tevreden met het resultaat!

- Nancy van Loon

Een besparing van praktisch 25%!

27 januari 2023

Een aantrekkelijke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Bij de calculatie kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Enorm content met het resultaat!

- Renate de Bruin

Zeker aan te raden om te vergelijken

21 januari 2023

Ik had voorafgaand bij verschillende specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende prijzen uit.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Vergelijken kan daarom oprecht uit. Snel was de datum van installatie bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat mooi zien wat ze opwekken.

- Simon Blom

Een betrouwbaar advies is goud waard

9 januari 2023

Volledig tevreden over kosten, advies en installatie.

- Marleen de Bruin

Uitgelichte installateurs uit Haarlem

Bespaarmetjedak

Spieringweg 603 B
2141 EB Vijfhuizen
Nederland

085 060 6207
https://bespaarmetjedak.nl/

OnderhoudUwZonnepanelen.nl

Zonnehoek 15
2142 DR Vijfhuizen
Nederland

06 34011415
http://www.onderhouduwzonnepanelen.nl/

Energie Soleil B.V..

Mentawistraat 31
2022 BX Haarlem
Nederland

06 23353921
http://www.energie-soleil.nl/