Zonnepanelen Oudezijl

Ben jij opzoek naar een professionele zonnepanelen installateur uit Oudezijl?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Oudezijl verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Oudezijl – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Oudezijl gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Oudezijl
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 148 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Oudezijl gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oudezijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Bellingwolde, Oudeschans en Nieuweschans bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Oudezijl

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je wilt investeren in panelen; oftewel solar Oudezijl. We zetten ze voor je op een rij:

 • je wilt kosten besparen
 • het is schone stroom
 • een verlaagde Co2 uitstoot
 • panelen renderen momenteel beter dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het pand waar de solar panelen op liggen
 • kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt wellicht btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Kortom; het ogenblik om je te verdiepen in duurzame energie. We ondersteunen je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Oudezijl. Je staat namelijk op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Omdat het een lange termijn investering blijft, is het raadzaam om nu alle ins en outs van duurzame stroom alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog enkele dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Oudezijl en de tariefstelling hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je ook daarin een vergelijking kunt maken.

Op deze wijze krijg je de aantrekkelijkste prijsstelling om zo nog meer te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Oudezijl

Twijfel je nog over het voordeel van het aanschaffen van zonnepanelen in Oudezijl? Het regent toch super vaak bij ons Oudezijl? Ondanks het feit dat wij met vaak te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Oudezijl 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Het daglicht moet gelijk op de panelen kunnen vallen voor de grootste winst. Kijk met name ook even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Hierdoor bespaar je op langere termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Oudezijl

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Oudezijl die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Oudezijl

Diverse plaatsen en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en milieu vriendelijke energie. Om dit einddoel te bewerkstelligen doet de gemeente Oudezijl er mogelijk ook veel aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van tegemoetkoming als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Deze subsidiebedragen kunnen flink oplopen, helemaal als je meerdere zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het alsmede mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting terug te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Oudezijl voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn immers eventueel condities om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Oudezijl

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Oudezijl

Je wilt zonnepanelen niet zonder enkele ervaring zelf plaatsen. Omdat zonnepanelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Oudezijl. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

In de praktijk is het af en toe ingewikkeld om een handige zonnepanelen installateur in Oudezijl te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Oudezijl op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de solar panelen zelfstandig kosten
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • De duur van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het kan dan tevens iedere keer uit om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Oudezijl

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Oudezijl en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Oudezijl zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het van belang om een juiste installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van cruciaal belang om op bepaalde dingen te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze info kun je makkelijk zien aan wat voor tariefstelling je zult moeten denken voor de installatie. Dat geeft je iets meer zekerheid over het uiteindelijke resultaat van het project.

Ook kun je rustig overleggen of het handig is om zelf intussen een en ander aan voorbereidingen te regelen. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan het creëren van een additionele groep in de meterkast. Het is logischerwijs niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke onkosten minder hoog zullen uitvallen. De finale tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle kosten worden iedere keer op offertes vermeld, terwijl ze er wel zijn. Via onze offertetool krijg je snel allerlei offertes die simpel met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Oudezijl.

Nu 3 offertes uit Oudezijl vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Oudezijl vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Oudezijl

Het is ingewikkeld om een indicatie te geven voor de kosten van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. De voornaamste factor is het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor de monokristallen panelen dan zal je wat meer willen betalen, en staat daar tegenover dat je een hoger rendement kunt verkrijgen. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder echter kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen iets minder uitvalt.

Wel is het zo dat we als gemiddelde mee geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze tijd heb je alle uitgaven er uit mogen halen en ga je zuivere netto opbrengst vastleggen. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Wacht daarom niet langer en bekijk hoeveel aan opbrengst jij kunt behalen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Oudezijl?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Oudezijl, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Oudezijl – de beste investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft inlichting over zonnepanelen in Oudezijl. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] experts vlot contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke kosten je plusminus moet denken na contact met een specialist. De experts waar we mee samenwerken letten voor scherpe prijzen! Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Oudezijl – de voordelen

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die warmte opnemen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in elektriciteit. Via een omvormer kan deze stroom omgezet worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je hierna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Oudezijl

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Oudezijl. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Oudezijl die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Oudezijl

Nette korting gekregen gedurende vergelijken

29 juni 2024

De gesprekken die volgden na offerte aanvraag waren vlot gevoerd.
Begrijpelijke uitleg en begroting gekregen en toen ook nog vlot de installatie afspraak. Tevreden.

- Bart Verbeek

Het hele proces is begeleid

16 juni 2024

We zijn verbijsterd over hoe compleet we zijn geholpen. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn ook nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Tevens waren de monteurs meedenkend met bijvoorbeeld waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Rutger de Koning

Blij met de service

13 juni 2024

We zijn blij met de installatie, kosten en hadden na de offertes vlot bericht.

- Nicolaas Vermeulen

Duurzame en voornamelijk waardevolle investering

4 juni 2024

Na een tijdsperiode van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en meteen offertes aangevraagd. De offertes hadden eigenlijk allemaal wel scherpe tariefstellingen en desondanks was ik tevreden dat ik kon vergelijken, het scheelde toch enigszins.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En met een bijkomende applicatie kon ik meteen zien wat we zelf opwekte etc. Mooie investering dus!

- Simone van der Meer

Besparen op energie gaat prima

27 mei 2024

Het proces van prijsopgave aanvragen tot de installatie afspraak ging prima. Het opwekken van solar energie gaat uitstekend.

- Chantal Postma

Snelle levering, goede prijs

25 mei 2024

Na het bespreken van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten leveren en installeren. Zullen zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Nancy van de Ven

Betrouwbaar organisatie

14 mei 2024

Volkomen tevreden over prijs, advies en plaatsing.

- Martine de Bruin

Prima prijs, klantgericht

7 mei 2024

De prijs was netjes opgemaakt en overzichtelijk uiteen gezet en de adviezen waren fatsoenlijk en vriendelijk.

- Astrid Bosman

Eigen leverancier spelen

3 mei 2024

Een langgekoesterde droom is waarheid, ik ben niet meer afhankelijk van mijn energie leverancier dankzij duurzame energie! Alles vlug en eerlijk geregeld via deze website. Uitstekend.

- Manon Driessen

Uitgelichte installateurs uit Oudezijl

Budget Centrale Verwarming

Groenelaan 9
9946 RG Woldendorp
Nederland

0596 682 998
http://www.budgetcv.nl/

InstalCenter Verheek

Zeefbaan 13
9672 BN Winschoten
Nederland

0597 413 839
https://www.instalcenter.nl/vestigingen/winschoten/

Interfit

M.J. van Olmstraat 9
9672 AE Winschoten
Nederland

0597 414 214
https://www.interfit.nu/