Zonnepanelen Oud Annerveen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw solar installatie in Oud Annerveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Oud Annerveen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Oud Annerveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Oud Annerveen gezocht?

Een installateur in Oud Annerveen vinden

Zonnepanelen Oud Annerveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Oud Annerveen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oud Annerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Eexterveen, Spijkerboor en Nieuw Annerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Oud Annerveen

Er zijn diverse redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Oud Annerveen. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een verminderde Co2 uitstoot
 • solar panelen renderen momenteel beter dan ooit tevoren
 • een perceel met solar wordt automatisch meer waard
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • potentie tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Het is dus het beste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. We begeleiden je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Oud Annerveen. Je staat immers aan de rand van een ecologische en milieuvriendelijke investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Aangezien deze investering voor langere termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Er zijn allerlei soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij Vergelijksolar lees je meer over aparte soorten solar in Oud Annerveen en alles over de tariefstelling die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Daardoor kun je nóg meer besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Oud Annerveen

Jij hebt bedacht dat je wilt overgaan tot zonnepanelen kopen in Oud Annerveen. Er komt behoorlijk wat kijken bij zonnepanelen kopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van juiste informatie zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. Ook wil je uiteraard de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Nu is het relevant om het volledige proces door te gaan lopen van offerte tot installatie! En daarvoor is een vergelijking zeer beslissend. Want ondanks dat het rendement tegenwoordig hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het uiteraard een belegging die je gaat maken. Door het goed vergelijken kun je zowel kosten besparen op zonnepanelen kopen in Oud Annerveen als wel op de installatie kosten als je ze laat leveren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Even een stukje ongeveinsd advies: De aankoop en plaatsing onkosten zijn oprecht niet het enige waar je op kunt letten. Kijk met name ook even kritisch naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen alsmede naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opleveren. Bekijk ook de garantievoorwaarden wanneer je besluit om zonnepanelen te kopen in Oud Annerveen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Oud Annerveen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Oud Annerveen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Oud Annerveen

Wanneer je besluit om zelf je energie op te wekken middels zonne energie Oud Annerveen, krijg je te maken met mogelijke verschillende belastingen en subsidies. Het is fijn als je hierdoor van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je totaal zelf gaat maken voor het installeren van je zonnepanelen in Oud Annerveen.

Ook helpt het als je een leidraad van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Denk na of je voor een gehele vervanging van je energie verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Indien je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later tijdstip besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten plaatsen. Ook is het dan handig om te overdenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt toch dat je in de toekomst nog aanvullende kosten moet maken.

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk overdekking is even handig voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere opties om zonne energie in Oud Annerveen op te wekken. Daarnaast wil je uiteraard met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Oud Annerveen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Oud Annerveen

Je wilt zonnepanelen niet zonder enige ervaring zelf plaatsen. Aangezien zonnepanelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dat uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Oud Annerveen die geschikt is voor jouw klus. Een installateur van zonnepanelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

In de praktijk is het soms moeilijk om een praktische zonnepanelen installateur in Oud Annerveen te vinden. Er bestaat immers behoorlijk wat verschil tussen de diverse solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Oud Annerveen op de volgende aspecten:

 • Hoeveel de panelen eigenhandig kosten
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • De tijd van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan echt altijd verstandig om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren zonnepanelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Oud Annerveen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Oud Annerveen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Oud Annerveen zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een goede installateur is zoals je zo kunt zien nodig om te komen tot een fatsoenlijk resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inzetten van een gespecialiseerde installateur is het van doorslaggevend belang om op sommige dingen te letten. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het internet kunt terugvinden. Aan de hand van de genoemde gegevens kan je simpel zien aan wat voor tarieven je zult moeten denken voor de aanleg. Verder verschaft het je inzicht in het verloop van het karwei.

Bovendien kun je rustig overleggen of het voordelig is om zelf al een en ander aan voorbereidingen te regelen. Zoals het inrichten van een nieuwe groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle onkosten worden iedere keer op offertes vermeld, terwijl ze er toch echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de omvang van het project.

Klaar voor zonne energie? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Oud Annerveen.

Nu 3 offertes uit Oud Annerveen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Oud Annerveen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Oud Annerveen

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Oud Annerveen zijn sterk afhankelijk van een aantal bepalende factoren. Die zetten wij moeiteloos voor je onder elkaar.

 • Het gebied (geografisch gezien) waar je de panelen wil aanleggen
 • De manier waarop de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Het jaargetijde
 • De kwaliteit/kosten verhouding (icm opbrengst)

De uitgaven van zonnepanelen zijn voornamelijk afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het model panelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten welke je zelf zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Oud Annerveen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Oud Annerveen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Oud Annerveen – de beste investering

Zonnepanelen in Oud Annerveen is de uiterst duurzame investering welke je kunt doen. Je ziet het tegenwoordig steeds meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort investeringen. Gelukkig zijn er ook in Oud Annerveen voldoende professionele partijen die de expertise bezitten in het installeren van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Oud Annerveen feitelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Oud Annerveen – top energie

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel echt werkt. Zonne-energie begint uiteraard met de zon. Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die warmte opnemen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar energie voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Denk tevens eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je mogelijk de belasting terug kunt krijgen? Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de deskundige op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Oud Annerveen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Oud Annerveen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Oud Annerveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Oud Annerveen

Flinke investering klasse geregeld

23 juli 2024

Omdat we een tal grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke deskundigheid.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we deze ook nog eens regelen tegen een schappelijke prijs.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen specialist die al ervaring had met vastgoed bedrijven en dat was
voor ons begrijpelijk een pro. Zeer content over het traject.

- Deborah Bos

Na lang aarzelen heel gelukkig

18 juli 2024

Ik twijfelde of ik de investering nu of later wilde maken.
Toch offertes aangevraagd en na een advies door de professional evengoed besloten om solar panelen te laten neerleggen. Later blij dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en daarom wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Nancy van Veen

Absoluut aan te raden om te vergelijken

9 juli 2024

Na mijn eerdere verzoeken bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus kosten uit. Vergelijken kan daarom echt uit. Daarna was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels bezitten we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De app werkt ook goed.

- Marco Janssen

Blij met de service

6 juli 2024

We zijn gelukkig met de installatie, kosten en kregen na de offertes vlug bericht.

- Annemieke Smeets

Wat meer betaald, top service

25 juni 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen draaien tijdens het installeren. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen complicatie, er werd ook met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste omdat het
proces voor ons belangrijker was en we een passend advies kregen. Uitermate blij mee.

- Petra van der Linden

Specialistisch werk geleverd voor een net bedrag

21 juni 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn teamgenoot hoe tevreden ik was met het werk (maar ook de prijs, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok gedurende de aanleg maar de monteurs waren in een uitstekend humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Rutger Postma

Prijs en ervaring was prima!

12 juni 2024

In de eerste instantie was ik wat aarzelend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek nodeloos. Ik ben voorzien van goed raad door Vergelijksolar maar ook door de bedrijven van de offertes. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Ruben Jonker

Persoonlijk energieleverancier zijn

4 juni 2024

Een langverwachte droom is waarheid, ik ben niet langer afhankelijk van mijn energie leverancier dankzij zonne energie! Vergelijksolar heeft daarbij geholpen! Oh en het advies voor subsidie opvragen was zeer goed. Buitengewoon.

- Bart van den Bosch

Absoluut aan te raden om te vergelijken

30 mei 2024

Ik had vooraf bij andere specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
Toen de offertes hier aangevraagd en daar kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Vergelijken kan daarom echt uit. Vlug was de afspraak van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De app werkt ook goed.

- Natascha Kramer

Uitgelichte installateurs uit Oud Annerveen

Bloemert Installatietechniek

Annerstreek 100
9468 AS Annen
Nederland

06 38512514
http://www.bloemertinstallatie.nl/

Dijkema Installatietechniek

De Hullen 14
9468 TE Annen
Nederland

0592 273 855
http://www.dijkema-vrieling.nl/

Byssus

Pieter Venemakade 143
9605 PM Kiel-Windeweer
Nederland

0598 492 382
http://www.byssuszonnepanelenmontage.nl/