Zonnepanelen Merkelbeek

Ben jij opzoek naar een betaalbare zonnepanelen installateur uit Merkelbeek?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Merkelbeek verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Merkelbeek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Merkelbeek gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Merkelbeek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Merkelbeek gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Merkelbeek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Jabeek, Bingelrade en Schinveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Merkelbeek

Er zijn een aantal redenen om te gaan investeren in solar panelen; oftewel solar Merkelbeek. We plaatsen ze even voor je op een rijtje.

 • je wilt geld besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een lage Co2 uitstoot
 • solar panelen renderen momenteel hoger dan ooit tevoren
 • een huis met solar wordt vanzelfsprekend meer waard
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • kans tot btw belasting teruggave op aanschaf en installatie

Samengevat; het tijdstip om je te verdiepen in duurzame energie. We helpen je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Merkelbeek. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en belangrijke investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Omdat deze belegging voor toekomstige termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog enkele zaken om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over allerlei soorten solar in Merkelbeek en alles over de prijzen die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Hierna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijking kunt maken.

Op deze wijze krijg je de aantrekkelijkste prijsstelling om zo nog meer te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Merkelbeek

Jij hebt besloten dat je wilt overgaan tot zonnepanelen aankopen in Merkelbeek. Je moet aan een hoop dingen denken indien je zonnepanelen gaat aankopen. Laten we bovenal zorgen dat je de correcte gegevens hebt om te beslissen wat het beste bij jou en je omstandigheden past. Ook wil je uiteraard de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Laten we eens goed kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opbrengen. Want ongeacht dat het rendement tegenwoordig hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het natuurlijk een belegging die je gaat maken. Door het goed vergelijken kun je zowel geld besparen op zonnepanelen kopen in Merkelbeek als wel op de plaatsing kosten als je ze laat plaatsen door het juiste bedrijf in jouw regio.

Even een stukje oprecht advies: De aanschaf en installatie onkosten zijn oprecht niet het enige waar je op kunt letten. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minimaal zo belangrijk. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantievoorwaarden wanneer je besluit om zonnepanelen te kopen in Merkelbeek.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Merkelbeek

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Merkelbeek die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Merkelbeek

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves indien je besluit om eigenhandig je energie op te wekken in Merkelbeek. Je hoeft hier niet direct een deskundige in te worden, maar het helpt wanneer je weet welke heffingen je retour kunt vragen en welke onkosten je kunt maken gedurende je project voor zonne energie Merkelbeek.

Ook is het handig om al een schatting te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Bedenk of je voor een volledige opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Als je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later tijdstip besluiten om nog meer panelen bij te laten installeren. Ook is het dan handig om te overdenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een aangepaste omvormer) zou moeten maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Merkelbeek om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het uiteraard doorslaggevend dat je met iemand in zee gaat die snapt wat je wilt verwezenlijken en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Merkelbeek

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Merkelbeek

Je wilt je solar panelen logischerwijs niet zelfstandig op je huis prutsen. Dit is een klus die je aan een professional wilt uitbesteden, ze liggen er immers voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Merkelbeek die passend is voor jouw taak. Een installateur van zonnepanelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

In de praktijk is het zo nu en dan moeilijk om een geschikte zonnepanelen installateur in Merkelbeek te vinden. Er bestaat wel tamelijk wat onderscheid tussen de verschillende solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Merkelbeek op de volgende componenten:

 • Prijzen van de panelen
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan echt altijd handig om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Merkelbeek

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Merkelbeek en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Merkelbeek zonnepanelen laten installeren

Wanneer je vooraf een aantal zaken inzichtelijk hebt, scheelt dat alvast flink in het voorkomen van onrust. Wanneer je beschikt over een budget, een begrijpelijk concept van wat je wilt laten plaatsen en hoe het project ongeveer vormgegeven moet worden, dan kom je al een heel eind. Laat je in ieder geval vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar karwei hebben laten uitvoeren. Wellicht wel je buurman of een familielid. En anders kun je ook via internet de nodige inspiratie op doen. Voornamelijk omdat panelen een steeds bekender concept zijn geworden in de samenleving, zijn er veel vaker projecten verricht in de afgelopen jaren. En het belangrijkste is dat je het niet zelf hoeft op te lossen!

Wil je raad van een persoon die weet hoe je in Merkelbeek zonnepanelen moet installeren? Dat kan immers veel helpen als je wat geringer technisch begaafd bent. Vervolgens is het verstandig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Dat doe je door makkelijk, gratis en vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen, je krijgt dan direct een aantal gevarieerde partijen die je van raad kunnen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij in ieder geval even naar belastingvoordeel en mogelijke subsidies! Zo ga je zo betaalbaar en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Ben je er al klaar voor? Vraag dan meteen je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Merkelbeek.

Nu 3 offertes uit Merkelbeek vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Merkelbeek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Merkelbeek

Het is moeilijk om een indicatie te geven voor de kosten van zonnepanelen, dit geldt ook voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. 1 van deze grootste factoren is het type paneel wat je kiest. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, echter daar zit dan immers veelal een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit precies andersom.

Wel is het zo dat we als vuistregel kunnen geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze tijd ga je winst behalen. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur hebben van minimaal 25 jaar kun je gauw uitrekenen hoeveel opbrengst je kunt behalen! Wacht dus niet langer en bekijk hoeveel aan opbrengst jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Merkelbeek?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Merkelbeek, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Merkelbeek – een slimme investering

Via deze site kun je alles vinden wat je wilt weten over het laten aanleggen van zonnepanelen in Merkelbeek. Wij raden je vanzelfsprekend aan om gebruik te maken van de offerte mogelijkheid. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke prijzen je ongeveer moet denken na contact met een expert. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou geoorloofd om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Merkelbeek – klimaatvoordelen

Natuurlijk wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt afnemen. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de kosten over het algemeen eerlijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg lonend momenteel. Dat is niet anders als indien je zonnepanelen in Merkelbeek wilt installeren. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is meteen!

Goed voor het klimaat en de centen! De informatie die je kunt vinden over zonnepanelen assisteren je bij het selecteren welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Verschillende dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Merkelbeek.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een optionele compensatie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aankoop van zonnepanelen. Misschien kun je ook belasting terug vragen bij de aankoop van je zonnepanelen. Alweer zal het klimaat en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Merkelbeek

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Merkelbeek. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Merkelbeek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Merkelbeek

Na een jaar nog geen enkel spijt!

30 mei 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan panelen door een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen moment spijt gehad van mijn belegging. Absoluut geweldig om zelfvoorzienend te zijn.

- Raymond Kramer

Zelfs na een jaar nog zo content met mijn panelen

23 mei 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan solar panelen door een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen dag spijt gehad van mijn investering. Zo prachtig om duurzame elektriciteit op te wekken.

- Nancy Martens

De kosten laag, ervaring hoog!

17 mei 2024

Oprecht gezegd was ik tamelijk sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben oprecht goed geïnformeerd eerst door de webpagina en aanvullend door de
specialisten. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Johannes Schipper

Het was de investering waard

8 mei 2024

Mezelf eerst goed ingelezen (fijne informatie hier op de site) en vervolgens meteen maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een gunstig prijsverschil in ondanks de al scherpe tarieven.
Nadat ik gekozen had wie mocht plaatsen was de afspraak zo gemaakt en alvorens ik het wist waren de zonnepanelen neergelegd. En met een bijkomende app kon ik gelijk zien wat we zelfstandig opwekte etc. Blije klant dus!

- Hanneke Evers

Vergelijken is werkelijk een aanrader.

29 april 2024

Ik had eerst bij andere specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Vergelijken kan dus echt uit. Snel was de datum van installatie bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat mooi zien wat ze opwekken.

- Michiel van Dam

In weinig tijd na de aanvraag had ik solar panelen

25 april 2024

Top geholpen. Alles ging heel snel en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen korte tijd was er al een installatie afspraak.

- René Martens

Getwijfeld maar heel blij met resultaat zonnepanelen

14 april 2024

Door de toename aan informatie over solar panelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering nu wilde maken.
Desondanks maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een expert besloten ervoor te gaan. Achteraf opgelucht dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en vandaar wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Nienke Koning

Begeleiding van het hele proces

9 april 2024

We zijn verwonderd over hoe volledig we zijn geholpen. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn tevens nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Tevens waren de monteurs meedenkend met bijvoorbeeld waar de zonnepanelen
moesten komen en ook met hoe we het effect konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Rutger de Bruin

Specialistisch werk geleverd voor een net bedrag

24 maart 2024

Gisteren had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg content met hoe de installatie door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Zelfs toen het ging regenen was hun humeur goed en in tegenstelling tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook kundig.

- Marloes Vermeulen

Uitgelichte installateurs uit Merkelbeek

New Solar Limburg VOF

Pastoor Savelbergstraat 54
6441 AP Brunssum
Nederland

06 14974949
http://www.new-solar-limburg.nl/

Niemark Techniek B.V.

Watermolen 7
6442 PS Brunssum
Nederland

045 525 8069
http://www.niemark-techniek.nl/

GO – Solar

Monseigneur Savelbergstraat 14
6365 BC Schinnen
Nederland

06 46117521
http://www.go-solar-energy.nl/