Zonnepanelen Brunssum

Zoek jij een expert voor jouw solar installatie in Brunssum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Brunssum verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Brunssum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Solar Brunssum gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Brunssum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Brunssum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Brunssum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Jabeek, Bingelrade en Merkelbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Brunssum

Er zijn diverse redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar Brunssum. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je persoonlijke portemonnee
 • het is duurzaam
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • panelen renderen tegenwoordig beter dan eens tevoren
 • een pand met solar wordt vanzelfsprekend meer waard
 • je hebt mogelijkerwijs aanspraak op subsidie
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aankoop- en installatiekosten

Kortom; het ogenblik om je te verdiepen in duurzame stroom. Laat ons je assisteren door raadgeving en uitleg over al wat er komt kijken bij de aankoop van solar Brunssum. Je staat namelijk aan de rand van een ecologische en belangrijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Aangezien deze investering voor toekomstige termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in solar en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog veel meer zaken om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij ons lees je meer over diverse soorten solar in Brunssum en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Logischerwijs krijg je bovendien de mogelijkheid om vrijblijvend meteen enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze manier krijg je de beste prijsstelling om zo nog meer te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Brunssum

Er bestaan nog steeds mensen die denken dat zonnepanelen installeren in Brunssum geen zin heeft. Er is namelijk veel regenval in Nederland? Niets is minder kloppend! Juist aangezien we te maken hebben met de wisseling in het klimaat zijn we als land bijzonder juist voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Brunssum. Dit houdt in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen goed bij licht! Houd er uiteraard wel rekening mee dat het zonlicht gelijk op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk met name ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op langere termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Brunssum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Brunssum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Brunssum

Meerdere plaatsen en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Daarmee hopen zij vele huishoudens en organisaties om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en milieu vriendelijke energie. Om dit doel te verwezenlijken doet de gemeente Brunssum er mogelijk ook alles aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan leven of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Hierdoor heb je ook een grote kans dat er eventueel een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van zonnepanelen.

Wanneer je vele panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al rap op. Nu het tevens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Op de webpagina van de gemeente Brunssum kun je meer info terugvinden met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie mogelijkheden, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Brunssum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Brunssum

Je wilt je panelen natuurlijk niet zelf op je huis prutsen. Omdat panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Brunssum die geschikt is voor jouw taak. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je project.

In de praktijk is het af en toe ingewikkeld om een handige zonnepanelen installateur in Brunssum te vinden. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de diverse solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Brunssum op de volgende aspecten:

 • Kosten van de solar panelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt gebruikt
 • De periode van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens iedere keer uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Brunssum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Brunssum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Brunssum zonnepanelen laten installeren

Een juiste voorbereiding is het halve werk om in Brunssum zonnepanelen te laten aanbrengen. Indien je beschikt over een begroting, een tastbaar idee van wat je wilt laten neerleggen en hoe het ontwerp ongeveer vormgegeven moet worden, dan kom je al een enorm eind. Laat je ook vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar project hebben laten verrichten. Als voorbeeld iemand in de nabijheid of een van je familieleden. Zo niet, kun je ook via internet de benodigde kennis en inspiratie opdoen. Juist omdat solar panelen steeds meer geïnstalleerd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er genoeg voorbeeldmateriaal aanwezig. En onthou goed: er is steevast hulp indien dat nodig is!

Wil je raad van een individu die weet hoe je in Brunssum zonnepanelen moet installeren? Dat kan namelijk erg helpen als je enigszins minder technisch begaafd bent. Daarna is het goed om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die hierin gespecialiseerd zijn. Als je gratis en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk contact met gevarieerde partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij ook even naar belastingvoordeel en plaatselijke subsidies! Zo ga je zo voordelig en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Klaar voor duurzame energie? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Brunssum.

Nu 3 offertes uit Brunssum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Brunssum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Brunssum

Het is lastig om een indicatie te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt ook voor het rendement van de panelen. 1 van deze grootste factoren is het soort paneel wat je kiest. Kies je voor de monokristallen panelen dan ga je wat meer willen betalen, en staat hier tegenover dat je een beter rendement kunt behalen. Voor de polykristal panelen is dit juist andersom.

Wel is het zo dat we als gemiddelde kunnen geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze tijdsduur heb je alle uitgaven er uit kunnen halen en ga je zuivere netto winst vastleggen. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een prima investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Brunssum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Brunssum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Brunssum – de beste investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft inlichting over zonnepanelen in Brunssum. Je kunt gebruiken maken van het aanvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] experts vlug contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke prijzen je plusminus moet denken na contact met een deskundige. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Mocht je vragen hebben over het laten installeren van de zonnepanelen in Brunssum dan staan we natuurlijk altijd klaar om je hierbij te assisteren.

Zonnepanelen Brunssum – we verduurzamen samen

Duurzame en lage tarieven voor je electra, uiteraard wil je dat! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt afnemen. Omdat er meerdere aanbieders zijn zijn de kosten over het algemeen degelijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg lonend hedendaags. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Brunssum is dat zo. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is meteen!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! De informatie die je kunt vinden over zonnepanelen assisteren je bij het kiezen welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn vele dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Brunssum.

Vergeet ook niet om te onderzoeken of er een mogelijke subsidie afspraak is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten plaatsen. Of kun je misschien belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in Brunssum? Wederom zal het milieu en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Brunssum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Brunssum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Brunssum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Brunssum

Snelle levering, goede prijs

8 maart 2023

Na het opvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten aanleveren en installeren. Wegens de snelheid en prijs komen we absoluut terug als we een nieuwe duurzame investering zouden willen doen.

- Karin Huisman

Ontdekt wat we zochten!

4 maart 2023

In enkele minuten had ik onmiddellijk de geschikte installateur ontdekt! Fatsoenlijke prijs en een specialist! Super!

- Wouter Veenstra

Een nette prijs en snel geplaatst

21 februari 2023

Na het bespreken van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten afleveren en installeren. Wegens de snelheid en prijs komen we beslist terug als we een nieuwe investering zouden gaan doen.

- Maarten de Wit

Na lang aarzelen behoorlijk tevreden

19 februari 2023

Vanwege de groei aan info over panelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering meteen wilde maken.
Evengoed prijsopgaves aangevraagd en na een aanbeveling door de professional evengoed besloten om solar panelen te laten aanleggen. Achteraf blij dat we het aan hebben gedurfd op onze panden en daarom wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Maartje Jacobs

Getwijfeld maar heel content met resultaat solar panelen

11 februari 2023

Vanwege de toename aan info over zonnepanelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering direct wilde maken.
Desalniettemin maar aanbiedingen aangevraagd en na contact met een deskundige besloten ervoor te gaan. Nu heel tevreden dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de solar panelen.

- Patrick van der Horst

Voldaan met deskundigheid

30 januari 2023

Na de aanvragen was ik direct in contact met Peter en konden we gelijk in gesprek over al mijn panden, ik kreeg ook een korting daarvoor.
Ik had eigenhandig wat onderzoek gedaan maar ik ontving een aangescherpt advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor niet zoveel geld aan panelen.
Uitermate content dus.

- Jeffrey Hofman

Blij met de investering inclusief korting

24 januari 2023

De gesprekken die volgden na offerte aanvraag waren razendsnel gevoerd.
Snelle communicatie en afspraak!

- Pascal Hoekstra

Het installatie is niveau hoog

17 januari 2023

Door het eerste contact na de offertes was het duidelijk, we hadden met iemand te maken die dit vaker had gedaan. Erg vergenoegd met het project zo.

- David de Vries

Grote investering degelijk geregeld

13 januari 2023

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou besparen.
En niet geheel onbelangrijk, met een nette prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
Een specialist gesproken die ervaring had in onze beroepsgroep en met flinke aantallen zonnepanelen. Zeer content over het traject.

- Adriaan Smeets

Uitgelichte installateurs uit Brunssum

Niemark Techniek B.V.

Watermolen 7
6442 PS Brunssum
Nederland

045 525 8069
http://www.niemark-techniek.nl/

Firma Wiersma

Helseviersweg 12
6373 AS Landgraaf
Nederland

045 572 5933
http://www.fa-wiersma.nl/

New Solar Limburg VOF

Pastoor Savelbergstraat 54
6441 AP Brunssum
Nederland

06 14974949
http://www.new-solar-limburg.nl/