Zonnepanelen Edam

Behoefte aan een betaalbare zonnepanelen installateur in Edam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Edam verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Edam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Edam gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Edam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Edam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Edam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Oudendijk, Hobrede en Purmer bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Edam

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in solar panelen; oftewel solar Edam. We plaatsen ze even voor je op een rijtje.

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • het effect van panelen is aanzienlijker dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de zonnepanelen op liggen
 • je hebt wellicht recht op subsidie
 • potentie tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Samengevat; het tijdstip om je te verdiepen in zonne stroom. We ondersteunen je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Edam. Je staat immers op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en ecologische investering. Omdat deze belegging voor langere termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu effectief bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog veel meer dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Edam en de prijzen hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Daardoor kun je nóg flinker besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Edam

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Edam aankopen! Je moet aan een boel zaken denken wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Laten we met name zorgen dat je de juiste voorlichting hebt om te besluiten wat het beste bij jou en je omstandigheden past. En niet volkomen onbelangrijk; de prijs voor zowel de panelen, als de benodigdheden voor de installatie en natuurlijk de plaatsing zelf. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opleveren. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook bekijkt, het is een investering die je gaat maken. Door het juist vergelijken kun je zowel geld bezuinigen op zonnepanelen aanschaffen in Edam als wel op de installatie kosten als je ze laat installeren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel oprecht: Laat je niet enkel leiden door de kosten in aankoop en installatie. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minimaal zo beslissend. Op lange termijn gaat dat je dat namelijk meer opleveren. Bekijk ook de garantie wanneer je besluit om zonnepanelen te kopen in Edam.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Edam

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Edam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Edam

Meerdere gemeenten en provincies hebben een veel plannen en doelstellingen om het klimaat zo gunstig denkbaar te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Een van de schonere methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om het milieu zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten installeren. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van subsidie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Indien je vele panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al rap op. Nu het ook mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Edam voor het installeren van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie kansen, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Edam

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Edam

Je wilt solar panelen niet zonder enkele ervaring zelf aanbrengen. Dit is een karwei die je aan een prof wilt uitbesteden, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Edam. Een installateur van zonnepanelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

In de praktijk is het soms moeilijk om een praktische zonnepanelen installateur in Edam te vinden. Er bestaat immers tamelijk wat verschil tussen de verscheidene solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Edam op de volgende aspecten:

 • Hoeveel de zonnepanelen eigenhandig kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere klussen

Het kan dan ook altijd uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een behoorlijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Edam

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Edam en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Edam zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzaak om te komen tot een bruikbaar resultaat voor de zonnepanelen. Indien je een professional inhuurt, is het raadzaam dat je scherp bent op een aantal zaken. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het internet kunt achterhalen. Aan de hand van de genoemde informatie kan je simpel zien aan wat voor tarieven je zal moeten denken voor de aanleg. Verder geeft het je inzicht in het verloop van de klus.

Een andere tip is om te overwegen of het verstandig is of je zelf al sommige voorbereidingswerkzaamheden verricht. Zoals het installeren van een additionele groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. Tenslotte adviseren wij echt om diverse prijsopgaves naast mekaar te leggen. Niet alle kosten worden altijd op offertes vermeld, alhoewel ze er toch echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je extra inzicht krijgt in de omvang van de klus.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Edam.

Nu 3 offertes uit Edam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Edam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Edam

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Edam zijn fiks afhankelijk van een tal bepalende factoren. Die zetten wij even voor je onder elkaar.

 • De geografische ligging (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De manier waarop de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het type zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Het jaargetijde
 • De kwaliteit van de zonnepanelen

De kosten van de geprefereerde zonnepanelen zijn natuurlijk afhankelijk van je budget, merk en soort zonnepanelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten die je persoonlijk zou kunnen genereren met zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Edam?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Edam, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Edam – de beste investering

Zonnepanelen in Edam is de uiterst duurzame investering welke je kunt maken. Je ziet het momenteel doorlopend meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort investeringen. Je maakt gelukkig de keuze uit meerdere partijen met de volledige expertise voor het aanschaffen en neerleggen van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Edam eigenlijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Edam – klimaatvoordelen

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in elektriciteit. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van elektriciteit te voorzien.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed tarief! Via de gemeente kun je navragen of je misschien in aanmerking komt voor een subsidie. Wellicht kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er helemaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Edam

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Edam. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Edam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Edam

Bezuinigen op energie gaat goed

24 februari 2024

Het traject liep soepel (van offerte tot installatie). De opwek gaat tevens voortreffelijk dus voldaan.

- Jessica Kuipers

Het was de investering waard

11 februari 2024

Na een termijn van zelf lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en direct offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk stuk voor stuk wel scherpe tariefstellingen en evengoed was ik tevreden dat ik kon vergelijken, het scheelde toch iets.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En met een bijkomende applicatie kon ik gelijk zien wat we zelf opwekte etc. Mooie investering dus!

- Michael van den Broek

Kosten en ervaring was prima!

10 februari 2024

Oprecht gezegd was ik wat sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben eigenlijk goed geïnformeerd eerst door de site en bijkomend door de
experts. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb laten leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Lisette Visser

De informatie verstrekking en begeleiding was super

28 januari 2024

Ik begreep eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat allemaal werkte. Eerst Vergelijksolar totaal doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. Bij de plaatsing waren de monteurs erg hartelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze kerels.

- Roy Boer

De kosten laag, ervaring hoog!

21 januari 2024

Oprecht gezegd was ik tamelijk sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben echt goed geïnformeerd eerst door de site en aanvullend door de
experts. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb laten leiden door alleen de kosten heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen stroom opwekken!

- Laura Meijer

Zonne energie is de toekomst

8 januari 2024

Toen mijn buren behoorlijk verheugd waren met hun panelen en het rendement wilde ik ook. Ik kon vanuit Vergelijksolar snel offertes krijgen en in minder dan no time had ik ze ook. Dank jullie wel!

- Joris van der Meer

Slimme en voornamelijk waardevolle investering

4 januari 2024

Na een tijdsperiode van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en onmiddellijk offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk stuk voor stuk wel scherpe tariefstellingen en toch was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch enigszins.
Toen ik gekozen had wie mocht plaatsen was de overeenkomst zo opgesteld en voordat ik het wist waren de panelen geplaatst. En de applicatie die erop kwam is buitengewoon aangenaam, kan exact zien wat ik opwek. Voldane klant dus!

- Natascha Scholten

Precies de passende installateur ontdekt!

25 december 2023

Razendsnel het bedrijf gevonden waar we mee wilden plaatsen! Goede prijs en een specialist! Top!

- Cindy Mol

Nette prijsverlaging gekregen door vergelijken

18 december 2023

De gesprekken die volgden na offerte aanvraag waren snel gevoerd.
Snelle communicatie en afspraak!

- Jacqueline Molenaar

Uitgelichte installateurs uit Edam

Gasservice Noordholland BV

Netwerk 147
1446 WV Purmerend
Nederland

0299 432 111
http://www.gasservice-nh.nl/

Technisch Installatieburo T. bij ’t Vuur

Hamerstraat 16
1135 GA Edam
Nederland

0299 371 541
http://www.bijtvuur.net/

Zonnepanelen Volendam

Papaverstraat 24
1131 HK Volendam
Nederland

0299 320 137
http://www.zonnepanelenvolendam.nl/