Zonnepanelen Purmer

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw solar installatie in Purmer?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Purmer verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Purmer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Purmer gezocht?

Een installateur uit Purmer vinden

Zonnepanelen Purmer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Purmer gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Purmer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Ilpendam, Watergang en Purmerend bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Purmer

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in panelen; oftewel solar Purmer. We zetten ze even voor je op een rij.

 • je persoonlijke portemonnee
 • het is duurzaam
 • een verminderde Co2 uitstoot
 • panelen renderen momenteel beter dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het perceel waar de zonnepanelen op liggen
 • je hebt soms aanspraak op subsidie
 • kans tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Het is dus het beste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. We ondersteunen je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Purmer. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke belegging; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Aangezien deze belegging voor langere termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, zoals de verschillende type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Bij ons lees je meer over allerlei soorten solar in Purmer en alles over de prijzen die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je ook daarin een vergelijking kunt maken.

Daardoor kun je nóg uitgebreider besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Purmer

Er bestaan nog altijd mensen die denken dat zonnepanelen installeren in Purmer geen zin heeft. Het regent weliswaar erg regelmatig bij ons Purmer? Niks is minder waar! Met name aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land buitengewoon juist voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Purmer. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Zonnepanelen werken ook tijdens grijs weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het daglicht moet meteen op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Kijk met name ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer zaken dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Purmer

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Purmer die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Purmer

Vele gemeenten en provincies hebben een veel plannen en doelstellingen om het milieu zo gunstig denkbaar te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit doel te bewerkstelligen doet de gemeente Purmer er mogelijk ook veel aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan leven of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Hierdoor heb je ook een omvangrijke kans dat er wellicht een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Deze subsidiebedragen kunnen flink oplopen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan voorts zeker interessant zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw plaats. Op de webpagina van de gemeente Purmer kun je meer info terugvinden met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Er zijn immers eventueel condities om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Purmer

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Purmer

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring zelfstandig plaatsen. Dat is een taak die je aan een professional wilt over laten, ze liggen er wel voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Purmer. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

Een passende zonnepanelen installateur in Purmer lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dat in de praktijk nog een flinke karwei worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Purmer op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de panelen eigenhandig kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt ingezet
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan echt altijd goed om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren zonnepanelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een fijn tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Purmer

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Purmer en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Purmer zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzakelijk om te komen tot een fijn resultaat voor de zonnepanelen. Als je een specialist inhuurt, is het raadzaam dat je scherp bent op een meerdere zaken. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je onmiddellijk aan wat voor kosten je moet denken. Verder verschaft het je inzicht in de vooruitgang van de klus.

Tevens kun je even overleggen of het nuttig is om zelf alvast een en ander aan voorbereidingen te regelen. Hier moet je onder andere denken aan het creëren van een extra groep in de meterkast. Het is uiteraard niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten minder hoog zullen uitvallen. Tenslotte adviseren wij echt om diverse begrotingen naast elkaar te leggen. Niet alle onkosten worden iedere keer op offertes vermeld, alhoewel ze er toch echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je uitgebreider inzicht krijgt in de omvang van het karwei.

Klaar voor duurzame energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Purmer.

Nu 3 offertes uit Purmer vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Purmer vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Purmer

De prijs en opbrengsten van zonnepanelen in Purmer zijn erg afhankelijk van een tal bepalende factoren. Die zetten we daarom voor jou onder elkaar.

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je woont
 • De manier hoe de wind onder je panelen kan waaien
 • Het type zonnepanelen (mono, poly, verschillend)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De kwaliteit/kosten verhouding (icm opbrengst)

De tarieven van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het model panelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten die je persoonlijk zou kunnen genereren met zonnepanelen? Check vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Purmer?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Purmer, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Purmer – de juiste investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Purmer? Je ziet het tegenwoordig voortdurend meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig bestaan er ook in Purmer voldoende professionele partijen die de expertise hebben in het plaatsen van zonnepanelen. Het is verstandig om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Purmer feitelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Purmer – we verduurzamen samen

Uiteraard wil je ook een lagere energierekening en duurzame energie! Er zijn vele leveranciers en bedrijven die de zonnepanelen kunnen installeren. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg voordelig tegenwoordig. Dat is niet verschillend als wanneer je zonnepanelen in Purmer wilt installeren. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Aldus tijd om te investeren in zonnepanelen! De informatie die je kunt vinden over zonnepanelen assisteren je bij het selecteren welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn vele dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Purmer.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een mogelijke subsidie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aanschaf van zonnepanelen. Eventueel kun je ook belasting terug vragen bij de aankoop van je zonnepanelen. 1 ding is onontkomelijk, je portemonnee en het klimaat zal je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Purmer

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Purmer. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Purmer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Purmer

Verstand van zaken plus goede prijs

19 april 2024

De begeleiding en het advies van Willem was uitstekend. De monteurs waren op tijd en de aanleg was snel gedaan tegen een goede prijs. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Jacob Molenaar

Begeleiding van het hele traject

10 april 2024

We zijn verbijsterd over hoe volledig we zijn geholpen. We dachten immers dat het een langaanhoudend en ingewikkeld iets zou zijn. De prijs was zo overeenkomen en was keurig. Ook kregen we nog raad om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Ook waren de monteurs meedenkend met bijvoorbeeld waar de zonnepanelen
moesten komen en ook met hoe we het effect konden inzien etc. Samengevat tevreden!

- Ramona Schouten

Absoluut aan te raden om te vergelijken

28 maart 2024

Na mijn eerdere verzoeken bij individuele bedrijven kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en daar kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus kosten uit. Zeker de inspanning waard om
dit te regelen dus. Daarna was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels bezitten we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De app werkt ook prima.

- Koen Bosman

Eerlijke prijs, goede service

18 maart 2024

De prijs was fatsoenlijk opgesteld en duidelijk uiteen gezet en de adviezen waren fatsoenlijk en vriendelijk.

- Stefan Willems

Prima prijs, klantgericht

12 maart 2024

Zoals gezegd, de prijs was prima en we zijn goed te woord gestaan en geïnformeerd.

- Petronella van de Pol

Tevreden over de plaatsing

3 maart 2024

De installatie ging vlot en gemakkelijk en de schatting van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Vincent Smeets

Snelle levering, goede prijs

26 februari 2024

Na het bespreken van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten leveren en installeren. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Maaike Koster

Prima prijs, klantvriendelijk

23 februari 2024

Zoals genoemd, de prijs was prachtige en we zijn prima te woord gestaan en geïnformeerd.

- Arie Willems

Na lang twijfelen heel tevreden

12 februari 2024

Door de toename aan informatie over solar panelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering nu wilde maken.
Evengoed offertes aangevraagd en na een advies door de expert uiteindelijk besloten om solar panelen te laten aanleggen. Achteraf opgelucht dat we het aan hebben gedurfd op onze panden en daardoor wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Sharon Martens

Uitgelichte installateurs uit Purmer

InstalCenter LDG

Nijverheidsweg 16
1442 LD Purmerend
Nederland

0299 654 321
https://www.instalcenter.nl/vestigingen/purmerend/

Sunforce duurzame energietechniek

Polderweg 16 a
1446 AA Purmerend
Nederland

0299 396 072
http://www.sunforce.nl/

WaterlandSolar

Houtrib 46
1141 DG Monnickendam
Nederland

06 28237655
http://waterlandsolar.nl/