Zonnepanelen Annen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw solar installatie in Annen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Annen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Annen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Annen gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Annen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Annen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Annen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Spijkerboor, Oud Annerveen en Zuidlaarderveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Annen

Er zijn namelijk talloze redenen waarom panelen bij jou op het dak de moeite van het overwegen waard zijn. Het voornaamste is natuurlijk dat de panelen je flink wat geld kunnen opleveren. Door het opwekken van de elektriciteit zal je jouw energierekening op een relatief eenvoudige manier omlaag kunnen halen. Zo’n besparing kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat solar panelen waardevermeerderend zijn voor een woning of bedrijfspand. Iedere investering brengt immers een waardeverhoging met zich mee. Mocht je van plan zijn om binnen 20 jaar te verhuizen, kan dit absoluut van pas komen.

Naast de vele financiële voordelen is duurzaamheid een aanvullende reden dat meer mensen zouden moeten kiezen voor solar panelen. Door zelfstandig stroom op te wekken hoeft er landelijk minder energie te worden opgewekt. Door te kiezen voor solar panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een beter milieu in ons land. Dankzij subsidie mogelijkheden is het een van de meeste en voordeligste keuzes die men maar kan maken voor een opgeruimder Nederland. De prijzen die het realiseren van solar in Annen met zich meebrengen is een onderdeel wat straks aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Annen

Jij hebt besloten dat je wilt overgaan tot zonnepanelen kopen in Annen. Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen aanschaffen. Laten we vooral zorgen dat je de volledige informatie hebt om te besluiten wat het beste bij jou en je omstandigheden past. Daarnaast wil je uiteraard de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Laten we eens goed kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). En daarvoor is een vergelijking zeer doorslaggevend. Want ondanks dat het rendement tegenwoordig hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het natuurlijk een investering die je gaat maken. Indien je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien prima kosten besparen op zowel de plaatsing als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Annen

Heel eerlijk: Laat je niet alleen leiden door de kosten in aanschaf en installatie. Kijk vooral ook even goed naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen evenals naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opleveren. Bekijk ook de garantievoorwaarden indien je besluit om zonnepanelen te kopen in Annen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Annen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Annen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Annen

Meerdere plaatsen en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om het klimaat zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten installeren. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van tegemoetkoming als je ervoor kiest om de zonnepanelen te installeren.

De subsidiebedragen kunnen flink oplopen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan voorts zeker aantrekkelijk zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting teruggave aanwezig is in jouw plaats. Op de site van de gemeente Annen kun je meer info terugvinden met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op terugvinden.

Alle zonne energie installateurs uit Annen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Annen

Je wilt zonnepanelen niet zonder enkele ervaring eigenhandig plaatsen. Dit is een klus die je aan een prof wilt over laten, ze liggen er namelijk voor de komende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Annen die geschikt is voor jouw klus. Je wilt een installateur van panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

Een geschikte zonnepanelen installateur in Annen lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een flinke taak worden. Er bestaat namelijk nogal wat onderscheid tussen de diverse panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Annen op de volgende aspecten:

 • Prijzen van de zonnepanelen
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat voor de klus wordt gebruikt
 • De duur van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het kan dan ook iedere keer uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Annen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Annen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Annen zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het bepalend om een goede installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een gespecialiseerde installateur is het van doorslaggevend belang om op bepaalde dingen te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze informatie weet je meteen aan wat voor kosten je moet denken. En geeft het je inzicht in het verloop van het project.

Een andere tip is om te overleggen of het slim is of je zelf reeds bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Zoals het aanbrengen van een nieuwe groep in je meterkast. Het moet uiteraard niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke kosten. Tot slot adviseren wij daadwerkelijk om allerlei begrotingen naast elkaar te leggen. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je uitgebreider inzicht krijgt in de omvang van het karwei.

Klaar voor duurzame energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Annen.

Nu 3 offertes uit Annen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Annen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Annen

De kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Annen zijn sterk afhankelijk van een aantal bepalende factoren. Die zetten we even voor jou onder elkaar.

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De manier waarop de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil neerleggen
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De kosten van zonnepanelen zijn grotendeels afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het model panelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten welke je persoonlijk zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Annen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Annen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Annen – de beste investering

Zonnepanelen in Annen is de hoogst duurzame investering die je kunt doen. Je ziet het vermoedelijk bij veel meer woningen in je buurt en anders is het volstrekt de moeite waard om trendsetter te worden. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit vele partijen met de passende expertise voor het aanschaffen en neerleggen van zonnepanelen. Laat je informeren over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je rendement. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Annen met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Annen – top energie

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Er zijn veel aanbieders en organisaties die de zonnepanelen kunnen installeren. Doordat er vele aanbieders zijn zijn de kosten over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg rendabel hedendaags. Dat is niet verschillend als wanneer je zonnepanelen in Annen wilt leggen. Logisch dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de info op deze webpagina. Vele dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. In het proces van de afname en de installatie van zonnepanelen in Annen zijn er ook nog diverse dingen waar je rekening mee mag houden.

Vergeet ook niet om te bekijken of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten neerleggen. Eventueel kun je ook belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. 1 ding is onontkomelijk, je portemonnee en het milieu zal je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Annen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Annen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Annen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Annen

Absoluut aan te raden om te vergelijken

20 februari 2024

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Vergelijken kan dus echt uit. Aansluitend was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels bezitten we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De app werkt ook goed.

- Marijke Meijer

Getwijfeld maar zeer blij met resultaat zonnepanelen

15 februari 2024

Ik twijfelde of ik de belegging direct of straks wilde maken.
Toch maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een expert besloten ervoor te gaan. Nu behoorlijk tevreden dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de panelen.

- Mirjam Schipper

Vergelijken is weten!

6 februari 2024

Door het aanvragen van de offertes waren we vlot in contact met de organisaties die zonnepanelen leveren. We kregen zelfs advies over de subsidies wat heel welkom was.
Na dat gedaan te hebben was onze investering helemaal besloten, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten plaatsen. Vergelijken is dus weten!

- Christian Hoekstra

Specialistisch werk geleverd voor een net bedrag

25 januari 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn teamgenoot hoe content ik was met het werk (maar ook de prijs, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok gedurende de aanleg maar de monteurs waren in een uitstekend humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Joyce de Wit

Voor onze toekomst is zonne elektriciteit nodig

19 januari 2024

Toen mijn buren behoorlijk blij waren met hun zonnepanelen en het rendement wilde ik ook. Vanuit Vergelijksolar snel op weg geholpen naar meer ecologische energie. Dank Jullie Wel!

- Sebastiaan van der Linden

Na lang twijfelen behoorlijk blij

13 januari 2024

Ik twijfelde of ik de investering meteen of later wilde maken.
Desondanks offertes aangevraagd en na een aanbeveling door de deskundige toch besloten om panelen te laten plaatsen. Later opgelucht dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en vandaar wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Robertus Groen

In korte tijd na de offerteaanvraag had ik zonnepanelen

3 januari 2024

Absoluut voldaan. Soepel en met duidelijk veel deskundigheid is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen afzienbare tijd was er al een installatie afspraak.

- Albert Martens

Zonne energie is het vooruitzicht

28 december 2023

Niet lang hoeven na te denken nadat mijn buren met succes zonnepanelen installeerden. Ik kon bij Vergelijksolar direct aanbiedingen krijgen en binnen no time had ik ze in ieder geval. Dankbaar!

- Petrus Sanders

Vakkundig werk, nette prijs

21 december 2023

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn collega hoe tevreden ik was met het werk (maar ook de prijs, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Zelfs toen het ging regenen was hun humeur goed en in contrast tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook kundig.

- Marleen de Vries

Uitgelichte installateurs uit Annen

Bloemert Installatietechniek

Annerstreek 100
9468 AS Annen
Nederland

06 38512514
http://www.bloemertinstallatie.nl/

Dijkema Installatietechniek

De Hullen 14
9468 TE Annen
Nederland

0592 273 855
http://www.dijkema-vrieling.nl/

Wim Boelens Installatie-Techniek

De Wolden 19
9468 CA Annen
Nederland

0592 272 167
http://www.wimboelens.nl/