Zonnepanelen Wassenaar

Ben jij opzoek naar een professionele zonnepanelen installateur in Wassenaar?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Wassenaar verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Wassenaar – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Solar Wassenaar gezocht?

Een installateur uit Wassenaar vinden

Zonnepanelen Wassenaar
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Wassenaar gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wassenaar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Zoetermeer, Nootdorp en Warmond bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Wassenaar

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je wilt investeren in panelen; oftewel solar Wassenaar. We zetten ze even voor je op een rijtje.

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een lage Co2 uitstoot
 • het effect van een zonnepaneel is hoger dan ooit
 • een perceel met solar wordt vanzelf meer waard
 • je hebt eventueel recht op subsidie
 • kans tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Het is dus het beste moment om wat informatie over zonnepanelen te vinden. Laat ons je assisteren middels advies en uitleg over al wat er komt kijken bij de koop van solar Wassenaar. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en duurzame investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een lange termijn investering is, is het verstandig om direct alle ins en outs van zonne energie alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog veel meer zaken om rekening mee te houden, zoals de verschillende type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Wassenaar en de kosten hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Hierna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze handelwijze krijg je de voornaamste prijs om zo nog flinker te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Wassenaar

Er zijn nog steeds mensen die denken dat zonnepanelen neerleggen in Wassenaar geen zin heeft. Het regent weliswaar erg vaak bij ons Wassenaar? Ondanks het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Wassenaar 1600 zonne-uren. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Het zonlicht moet gelijk op de panelen kunnen vallen voor de grootste winst. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op lange termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Wassenaar

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Wassenaar die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Wassenaar

Indien je besluit om zelf je energie op te wekken door zonne energie Wassenaar, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Het is prettig als je daarom van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je totaal zelf gaat maken voor het installeren van je zonnepanelen in Wassenaar.

Ook is het slim om al een indicatie te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te installeren zonnepanelen. Dit kan uiteraard je volledige energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van volledige opwek. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel weer installatie kosten uiteraard. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt immers dat je in de toekomst nog aanvullende kosten gaat maken.

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Wassenaar om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het natuurlijk doorslaggevend dat je met iemand in zee gaat die snapt wat je wilt bereiken en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Wassenaar

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Wassenaar

Je wilt zonnepanelen niet zonder enige ervaring zelf aanbrengen. Omdat solar panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Wassenaar. Een installateur van zonnepanelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

Een handige zonnepanelen installateur in Wassenaar lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke taak worden. Er bestaat immers nogal wat verschil tussen de diverse panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Wassenaar op de volgende componenten:

 • Hoeveel de zonnepanelen zelfstandig kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • De tijd van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Wassenaar

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Wassenaar en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Wassenaar zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het raadzaam om een juiste installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij het inzetten van een gespecialiseerde installateur is het van doorslaggevend belang om op sommige dingen te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze informatie kun je simpel zien aan wat voor tariefstelling je zult moeten denken voor de installatie. Ook brengt het je inzicht in de vooruitgang van de klus.

Tevens kun je rustig overleggen of het voordelig is om zelf alvast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan het creëren van een extra groep in de meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke onkosten. Tenslotte adviseren wij daadwerkelijk om verschillende begrotingen naast elkaar te leggen. Er komen immers nog wel eens wat kosten bij kijken die niet steeds op de site genoemd staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je rechtstreeks verschillende offertes die makkelijk met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor zonne energie? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Wassenaar.

Nu 3 offertes uit Wassenaar vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Wassenaar vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Wassenaar

Het is moeilijk om een indicatie te geven voor de kosten van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het rendement van de panelen. 1 van de grootste factoren is het type paneel wat je kiest. Kies je voor de monokristallen panelen dan ga je wat meer willen betalen, en staat daar tegenover dat je een beter rendement kunt behalen. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder echter kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen wat minder is.

Wel is het zo dat we als vuistregel mee geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze periode heb je alle onkosten er uit mogen halen en ga je zuivere netto opbrengst vastleggen. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Wacht dus niet langer en bekijk hoeveel aan opbrengst jij kunt behalen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Wassenaar?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Wassenaar, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Wassenaar – een verstandige investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Wassenaar? Je ziet het vermoedelijk bij veel meer gebouwen in je buurt en anders is het zeker de moeite waard om trendsetter te zijn. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig zijn er ook in Wassenaar zat professionele bedrijven die de deskundigheid bezitten in het installeren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Wassenaar eigenlijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Wassenaar – de voordelen

Duurzame en lage kosten voor je energie, natuurlijk wil jij dat! Er zijn veel aanbieders en bedrijven die de zonnepanelen mogen installeren. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen degelijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg lonend momenteel. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Wassenaar is dat zo. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is nu!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de info op deze site. Meerdere dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in Wassenaar zijn er tevens nog diverse dingen waar je rekening mee kunt houden.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een optionele compensatie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aanschaf van zonnepanelen. Wellicht kun je ook belasting terug vragen bij de aankoop van je zonnepanelen. 1 ding is vanzelfsprekend, je centen en het milieu zullen je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Wassenaar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Wassenaar. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Wassenaar die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Wassenaar

Vergelijken is echt een aanrader.

12 maart 2023

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Vergelijken kan daarom oprecht uit. Gauw was de afspraak van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat goed zien wat ze opwekken.

- Thijs Verhoeven

20 panelen en tevreden

3 maart 2023

Top georganiseerd de plaatsing en informatie verstrekking. Ook zijn de zonnepanelen netjes geplaatst. We hadden een zorg over de installatie
van de hoeveelheid panelen toch dit werd snel weggenomen in de conversaties. De expertise van Jan Peter was erg welkom.

- Monique van de Brink

Snelle levering, goede prijs

20 februari 2023

11 panelen besteld na de offertes en zijn content over de snelheid en kosten. Zullen zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Adriaan van der Meulen

Een mooie prijs en snel geinstalleerd

16 februari 2023

Na het aanvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten brengen en installeren. Gezien de snelheid en kosten komen we beslist terug als we een nieuwe investering zouden willen doen.

- Chantal Willemsen

Slimme en zeker waardevolle investering

12 februari 2023

Mijzelf allereerst aardig ingelezen (fijne informatie hier op de pagina) en daarna meteen maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een aardig prijsverschil in ongeacht de al scherpe prijzen.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de app die erop kwam is enorm prettig, kan precies zien hoeveel ik opwek. Mooie investering dus!

- Erwin de Jong

Het installatie is niveau hoog

30 januari 2023

Van de eerste aanbieding tot het echt zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Bart Mol

Het was de investering waard

28 januari 2023

Mijzelf allereerst goed ingelezen (fijne informatie hier op de internetpagina) en aansluitend direct maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een fraai prijsverschil in ondanks de al scherpe prijzen.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En met een bijkomende app kon ik onmiddellijk zien wat we zelfstandig opwekte etc. Mooie investering dus!

- Michel van de Wal

Begeleiding en toelichting is prima

18 januari 2023

Mijn kennis over zonnepanelen was erg gering. Eerst Vergelijksolar compleet doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. Bij de plaatsing waren de monteurs erg hartelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze mannen.

- Patricia van Dijk

Door de solar panelen is mijn woonhuis gestegen in waarde

11 januari 2023

Door de mooie en ecologische solar panelen gaf de makelaar aan dat mijn woonhuis nu gestegen is in waarde. Prachtig!

- Mark Bosch

Uitgelichte installateurs uit Wassenaar

Electro Technisch Installatie Bureau l’Ami B.V.

Van Zuylen van Nijeveltstraat 246
2242 LL Wassenaar
Nederland

070 511 6738
http://www.l-ami.nl/

Fa. Freek van Os

Industrieweg 130
2254 AE Voorschoten
Nederland

071 576 3559
https://freekvanos.nl/

Lommers Installatiebedrijf

Van Hallstraat 12
2241 KT Wassenaar
Nederland

070 517 9382
http://www.lommersbv.nl/