Zonnepanelen Leiden

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw solar installatie in Leiden?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Leiden verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Leiden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Leiden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Leiden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Leiden gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Leiden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Benthuizen, Gelderswoude en Zoetermeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Leiden

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Leiden. We plaatsen ze voor je op een rij:

  • je wilt geld besparen
  • vanwege het duurzame karakter
  • een kleinere ecologische voetafdruk
  • panelen renderen momenteel beter dan eens tevoren
  • een huis met solar wordt vanzelfsprekend meer waard
  • je hebt mogelijk recht op subsidie
  • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aanschaf- en aanlegkosten

Samengevat; het ogenblik om je te verdiepen in duurzame energie. We ondersteunen je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Leiden. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en duurzame belegging; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Omdat het een lange termijn investering blijft, is het slim om nu alle ins en outs van zonne stroom alvast te leren.

Er zijn talloze soorten panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij Vergelijksolar lees je meer over allerlei soorten solar in Leiden en alles over de tariefstelling die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze manier krijg je de voornaamste prijs om zo nog meer te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Leiden

Er zijn nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen plaatsen in Leiden geen zin heeft. Het regent weliswaar erg vaak bij ons Leiden? Ongeacht het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Leiden. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Het licht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de grootste winst. Kijk vooral ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Hierdoor bespaar je op langere termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Leiden

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Leiden die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Leiden

Wanneer je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Leiden, krijg je te maken met mogelijke verschillende belastingen en subsidies. Het is fijn als je hierdoor van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je volledig zelf gaat maken voor het neerleggen van je zonnepanelen in Leiden.

Ook is het handig om al een leidraad te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Dit kan natuurlijk je volledige energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen versie waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van volledige opwek. Feit blijft toch dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel weer plaatsing kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) moet maken.

Ook niet geheel onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk overdekking is even handig voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook vele andere mogelijkheden om zonne energie in Leiden op te wekken. Verder is het natuurlijk fundamenteel dat je met een organisatie in zee gaat die snapt wat je wilt verwezenlijken en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Leiden

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Leiden

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten aanbrengen van solar panelen ten aanzien van het zelfstandig installeren. Tenzij je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Het installeren van solar panelen op jouw dak is immers een klus die net even wat verschillend is dan andere klussen. Wat zijn de redenen om een professioneel bedrijf in te schakelen? Op de eerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het dak moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Kies je ervoor om zelfstandig het dak op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk meer risico’s.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de gelegenheid is om de panelen op de goede manier te monteren. Hier wordt onder meerdere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale installatie weet je zeker dat je het hoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw solar panelen. Tot slot scheelt het uitbesteden van de installatie je geweldig veel zorgen en tijd. De relatief lage kosten voor de installatie maken dit dé keuze om te maken als je solar panelen wilt laten plaatsen bij jou op het dak. Voor je het weet heb je jouw woonhuis ook uitgerust met de beste zonnepanelen van dit moment. Kies dus voor bekwame zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Leiden

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Leiden en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Leiden zonnepanelen laten installeren

Wanneer je vooraf een aantal dingen duidelijk hebt, scheelt dat reeds flink in het voorkomen van onrust. Indien je beschikt over een begroting, een helder idee van wat je wilt laten plaatsen en hoe het project ongeveer vormgegeven moet worden, dan kom je al een enorm eind. Als inspiratie helpt het om te informeren naar enkele gelijkwaardige klussen. Bijvoorbeeld iemand in de nabijheid of een van je familieleden. Zo niet, kun je ook via internet de benodigde kennis en inspiratie opdoen. Juist omdat panelen steeds meer neergelegd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er toereikend voorbeeldmateriaal aanwezig. En onthou goed: er is steevast hulp wanneer dat nodig is!

Ben je wat minder technisch aangelegd of wil je het liefste voorafgaand eens met een individu die verstand heeft van het in Leiden zonnepanelen te laten aanleggen? Vervolgens is het handig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Wanneer je kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je meteen contact met meerdere partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij tevens even naar belastingvoordeel en plaatselijke subsidies! Zo ga je zo betaalbaar en geïnformeerd mogelijk aan de slag!

Klaar voor zonne energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Leiden.

Nu 3 offertes uit Leiden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Leiden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Leiden

Aangezien zonnepanelen van talloze zaken ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er ook evenveel prijzen zijn. De belangrijkste factor is het type zonnepaneel wat je wil. Kies je voor een hogere prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, echter daar zit dan immers regelmatig een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit juist andersom.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijdsperiode heb je alle uitgaven er uit kunnen halen en ga je pure netto winst boeken. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld opleveren. Dit maakt het een super investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Leiden?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Leiden, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Leiden – de juiste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Leiden? Je ziet het hedendaags voortdurend meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig zijn er ook in Leiden voldoende professionele bedrijven die de deskundigheid bezitten in het installeren van zonnepanelen. Het is wijselijk om je te laten inlichten over de opties voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Leiden eigenlijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Leiden – groen en duurzaam

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die hitte absorberen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in stroom. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van energie te voorzien.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een mooi prijs! Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je misschien de belasting retour kunt krijgen? Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de specialist op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Leiden

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Leiden. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Leiden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Leiden

Bezuinigen op elektriciteit gaat prima

16 april 2024

Het traject liep gemakkelijk (van offerte tot plaatsen). Het opwekken van duurzame energie gaat fijn.

- Margaretha van de Pol

Vakkundig werk, nette prijs

11 april 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn collega hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Zelfs toen het ging regenen was hun stemming goed en in tegenstelling tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook vaardig.

- Peter Koster

Het hele traject is begeleid

25 maart 2024

We zijn verbijsterd over hoe volledig we zijn geholpen. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn tevens nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Bovendien waren de monteurs meedenkend met bijvoorbeeld waar de zonnepanelen
moesten komen en ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Arie de Ruiter

Het hele traject is begeleid

21 maart 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten toch dat het een langaanhoudend en complex iets zou zijn. De prijs was zo afgesproken en was keurig. Ook kregen we nog advies om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Tevens waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Marijke Visser

Inderdaad de goede installateur gevonden!

10 maart 2024

In minder dan enkele minuten had ik onmiddellijk de geschikte installateur ontdekt! Juiste aanbieding en een specialist! Prima!

- Sander van der Laan

De elektriciteit besparing klopt

8 maart 2024

Het traject liep prettig (van prijsopgave tot plaatsen). De opwek gaat ook uitstekend dus voldaan.

- Jolanda Vink

Mooie reductie gekregen door vergelijken

27 februari 2024

De communicatie ging soepel na het aanvragen van de offertes hadden we vlug contact.
Snelle communicatie en afspraak!

- Johanna Willems

Betrouwbaar organisatie

19 februari 2024

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten leggen.

- Yvonne van den Bosch

Vergelijken is echt raadzaam!

14 februari 2024

Door het aanvragen van de offertes waren we vlot in contact met de mensen die zonnepanelen leveren. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Na dat gereed te hebben was onze investering helemaal afgerond, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten plaatsen. Het kan dus werkelijk uit om te vergelijken.

- Arjan de Vos

Uitgelichte installateurs uit Leiden

Installatiebedrijf van der Poel B.V.

Doctor Kortmannstraat 65a
2381 BJ Zoeterwoude
Nederland

071 341 6808
http://www.installatiebedrijf-vanderpoel.nl/

Van Leeuwen Service installatietechniek

Rembrandtlaan 174
2251 HD Voorschoten
Nederland

071 562 1601
http://www.vanleeuwenservice.nl/

Enetec Duurzame Installaties

Rooseveltstraat 4B
2321 BM Leiden
Nederland

071 303 0939
http://www.enetec.nl/